Επισκέπτης
ο παπ ηξερε οτι θα παρει τα παπαρια μου,οι μαλακες που ψηφιζουν δεν το ηξεραν-ξερουν..Έτσι δημιουργούνται οι τεράστιες ληξιπρόθεσμες οφειλές (30 δισ), τις οποίες νόμιζε ο παπανδρέου ότι θα εισπράξει, αν όχι όλες 8 δισ ή 6 ή 4
ο παπ ηξερε οτι θα παρει τα παπαρια μου,οι μαλακες που ψηφιζουν δεν το ηξεραν-ξερουν..Έτσι δημιουργούνται οι τεράστιες ληξιπρόθεσμες οφειλές (30 δισ), τις οποίες νόμιζε ο παπανδρέου ότι θα εισπράξει, αν όχι όλες 8 δισ ή 6 ή 4
Τώρα όμως θέλει να πάρει το επίδομά μουο παπ ηξερε οτι θα παρει τα παπαρια μου,οι μαλακες που ψηφιζουν δεν το ηξεραν-ξερουν..
την τεταρτη να κατεβεις στον δρομο & να του δειξεις τα παπαρια σου..Τώρα όμως θέλει να πάρει το επίδομά μου
Ας του επερνε το 1/3 οχι να του τα χαρισει ολαΜάλλον δεν γνωρίζεις από φορολογία εισοδήματος.
Η επιβολή προστίμων δεν εξαρτάτε από το ενεργητικό μιας εταιρίας.
To διεγραωψαν ομωςΣτο 1/3 είναι ο συμβιβασμός (άρθρο 9 ν. 2523/97)
ισχυριστηκαν οτι ηταν εμπροθεσμες,γιατι τον αυγουστο κλεινετε το μαγαζι & φευγετε..Μάλλον δεν υπάρχει ζήτημα. Θα το ερευνήσω. Ωστόσο οι προσφυγές φαίνεται να ήταν εκπρόθεσμες. Δεν έχουμε δει όμως το συνημμένο...
ποναει χερι,κοβει κεφαλι..Και τι σχέση έχουν οι φαντάροι με τους στρατιωτικούς ρε μουνιά?Και στην τελική είναι τόσο δύσκολο να διαχωρίσετε τις αναγκαστικές μετακινήσεις από τις βολτούλες?
Μάλλον δεν υπάρχει ζήτημα. Θα το ερευνήσω. Ωστόσο οι προσφυγές φαίνεται να ήταν εκπρόθεσμες. Δεν έχουμε δει όμως το συνημμένο...
ισχυριστηκαν οτι ηταν εμπροθεσμες,γιατι τον αυγουστο κλεινετε το μαγαζι & φευγετε..
της πουτσας επιχειρημα,ομως περασε..
ο προεδρος των εφοριακων εχει τοποθετηθει..
δηλωσε οτι αυτα γινονται μονο με ανωθεν παρεμβαση & ετσι ειναι..
Άμα θα βγούμε στους δρόμους,σε βλέπω να ψάχνεις μέρος να κρυφτείς... ;)ποναει χερι,κοβει κεφαλι..
5 μυρια λεμε..
οσο το 0,000001% της μιζας των εξοπλιστικων καθε ετους..
ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ..
ασαλιωτα..
μεχρι να βγειτε στον δρομο ετσι θα ξηγιουνται..
Άμα θα βγούμε στους δρόμους,σε βλέπω να ψάχνεις μέρος να κρυφτείς... ;)
Δεξιώσεις μετά αρμάτων!!!πάλι δεξιώσεις ετοιμάζωμεν ?????????????????
κλαψεεεεεεεεεεεεεε..Άμα θα βγούμε στους δρόμους,σε βλέπω να ψάχνεις μέρος να κρυφτείς... ;)
Δεξιώσεις μετά αρμάτων!!!
κλαψεεεεεεεεεεεεεε..
οδηγος Μ48Α5 ημανε στην 212 ΕΜΑ..
τι να μας πεις απο αρματα???
κλαψεεεεεεεεεεεεεε..
οδηγος Μ48Α5 ημανε στην 212 ΕΜΑ..
τι να μας πεις απο αρματα???