GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.395
- Πόντοι
- 2.546
Συμφωνω.Απο μικρος δεν ειχα ποτε προβλημα με αστυνομια οταν βρισκοταν στα μερη που βολταρα,παντα το προτιμουσα κ ποτε δε με πειραζε,στη περιοχη μου αραζαν σε κεντρικη πλατεια κ το κανουν κ τωρα,ισως αυτο μας εφερνε σε χαλαροτητα μαζι τους γτ μιλω για εποχη λυκειου κ τωρα ειμαι 36,χιλιες φορες για μενα αστυνομια παντου,εγω τους λεω ενα γεια κ συζητω σοβαρα θεματα,με ελεγξαν 18-20 φορες με αμαξια αλλα κ πεζος,παντα συζητησεις χαβαλε ολα καλααφου δεν εκανα κατι.Μαλιστα μια φορα με μαζεψαν κ με φεραν σπιτι ενω περπατουσα ολομοναχος μεσανυχτα κ ειχα δρομο.Αυτο μου μεινε αξεχαστο,να σε παει περιπολικο σπιτι,δεν εχω καμια αρνητικη αναμνηση,ισα ισα ειχα φιλους ειχα αντιμετωπισει σε αθληματα ειχα παιξει με ατομα σωματων ασφαλειας.Εχω ομως κ πολλα αρνητικα που κανουν καρσγκιοζιλικια οπως το να μην ερχονται 1 ολοκληρο καλοκαιρι στις κλησεις μου ενω παλιοτερα ερχονταν.Ειχα ακουσει πως απειλουσαν τον δημαρχο πως αν δεν τους εδινε γηπεδο να παιζουν δε θα πηγαιναν στα περιστατικα,ε αυτοι ναι θελουν ξεμπροστιασμα!Εχω δει ομως να πιανουν ατομα,εχω δει μικρους να τρεχουν στο δρομο ψαχνωντας καποιον,εχουν σταματησει εμενα πριν το σπιτι με το οπλο στραμενο πανω μου κ παλι λεω οτι προτιμω να ειναι παντου σε αυτο το κωλοκρατος με αυτο τον κωλολαο που ειμαστε.Βγαίνει η Τροχαία και κράζουν άπαντες ότι το κάνει για την κονόμα.
Συμβαίνουν τέτοια πράγματα και κράζουν άπαντες την Πολιτεία.
Πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσουμε τι ακριβώς θέλουμε. Επειδή είμαι όλη μέρα στο δρόμο θέλω την πρώτη επιλογή. Να βγουν και να γαμήσουν τους πάντες. Από τέτοιους εγκληματίες μέχρι το καγκούρι που πάει πλατεία για καφέ.