Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 896K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Δεν υιοθετώ τις κόκκινες δημοκρατίες (ούτε τις πράσινες, ούτε τις μπλε) αλλά υιοθετώ ...με το "παραπάνω" τους αυθεντικούς ανθρώπους ...
αυτούς που αγαπήσανε και αγαπηθήκανε

χάσαμε έναν ... "αληθινό" 

για όσους τον ήξεραν

...για όσους δεν τον ήξεραν ας μην μπουν στο κόπο !!!

 

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Μηνύματα
14.890
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=303745&cid=1]Συμπαράσταση της ΓΣΕΕ στους απεργούς πείνας[/url]

http://[URL unfurl="true"]www.nooz.gr/Image.ashx?fid=469386&v=0&q=80&w=300&h=225[/img[/URL]]
Η ΓΣΕΕ εκφράζει τη πλήρη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της στον αγώνα και στην απεργία πείνας των Θεόδωρου Τενέζου και του Γεωργίου Κοσμόπουλου που πραγματοποιείται έξω από την επιτροπή ανταγωνισμού, απαιτώντας την εξέταση της καταγγελίας τους για τη δράση των μονοπωλίων και καρτέλ στην κατασκευή και εμπορία σιδήρου.

Οι καταγγελίες και τα προβλήματα που αναδεικνύουν με την εσχάτη μορφή αγώνα είναι σοβαρότατα και αφορούν όλους τους εργαζόμενους, την κοινωνία και την οικονομία της χώρας μας.

Απαιτούμε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και το Υπουργείο Ανάπτυξης να εξετάσουν άμεσα, σοβαρά και ουσιαστικά τις αναφερόμενες καταγγελίες και να δώσουν συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες απαντήσεις. Η αδιαφορία και η σιωπή αποκαλύπτουν ενοχή και εγκληματική ανοχή στα πανίσχυρα καρτέλ της αγοράς που λεηλατούν την ελληνική αγορά και τους πολίτες.

Η ΓΣΕΕ υποστηρίζει τον αγώνα των δυο συμπολιτών μας προβάλλοντας την απαίτηση της να αποκαλυφθούν και να διαλυθούν τα κάθε λογής καρτέλ στην αγορά (σίδηρο- μπετόν- καύσιμα κ.α.) που λειτουργούν ασύδοτα και ληστρικά σε βάρος κοινωνικού συνόλου και της οικονομίας.

ΑΘΗΝΑ 15/06/2009
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Πυροβολισμοί ακούστηκαν πριν από λίγο στα Κάτω Πατήσια. Σύμφωνα με πληροφορίες, προέρχονται από άτομο με ψυχολογικά προβλήματα, το οποίο είναι οπλισμένο. Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΚΑΜ.

:ak: :ak: :ak:
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Μέχρι θανάτου φέρεται ότι βιάσθηκε μια 96χρονη γυναίκα στο χωριό Άμμος του δήμου Αρίου Μεσσηνίας, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες το απόγευμα στο σπίτι της.

Γείτονες, οι οποίοι δεν είδαν την ηλικιωμένη, ανησύχησαν και μπήκαν στο σπίτι της από ένα ανοικτό παράθυρο, όπου την βρήκαν φιμωμένη, δεμένη και ημίγυμνη στο πάτωμα.

Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία εκτιμά ότι ο δράστης εισέβαλε στο σπίτι με σκοπό τη ληστεία, ενώ στη συνέχεια ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στην ηλικιωμένη. Περισσότερο φως στα αίτια του θανάτου της θα δώσει ο ιατροδικαστής, όμως πιθανολογείται ότι η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε από το σοκ του βιασμού.

Το περιστατικό συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και κυρίως δημιουργεί έντονη ανησυχία στους κατοίκους του χωριού.

ΕΛΕΟΣ!!! :headbang:
 

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Μηνύματα
838
Like
2
Πόντοι
6
[size=20pt]H Βαλίτσα με τα $ 134 δισεκατομμύρια δολάρια  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
[/size]
June 17 (Bloomberg) -- Πρόκειται για υλικό καταλληλότερο για ένα μυθιστόρημα του John Le Carré .

Δύο Ιάπωνες άνδρες κρατούνται στην Ιταλία προσπαθώντας να περάσουν $ 134 δισ. ομόλογα αξίας των ΗΠΑ πάνω από τα σύνορα προς την Ελβετία.

-Μήπως είναι τσάτσοι του Kim Jong Il βάζοντας σε ελβετικό χρηματοκιβώτιο όλα την περιουσία της Β. Κορέας; Αχθοφόροι για Νιγηριανούς Internet απατεώνες; Ήταν τα χρήματα που προορίζονταν για τρομοκράτες που προσπαθούν να αγοράσουν πυρηνικές κεφαλές; Είναι η Ιαπωνία ξεφορτώνεται δολλάρια κρυφά; Είναι τα ομόλογα πραγματικά ή πλαστά; Κινδυνεύει η ΗΠΑ να χάσει τον έλεγχο της νομισματικής προσφοράς σε μαζική κλίμακα?

Σκεφτείτε το: Αυτά τα δύο παιδιά είχαν μεταφέρει το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν της Νέας Ζηλανδίας ή αρκετά για τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Αν οι οικονομίες ήταν προς πώληση, οι άνδρες θα μπορούσαν να αγοράσουν την Κροατία και την Σλοβακία και τα ρέστα να τα κάνουν Μογγολία ή Καμπότζη. Ναι, θα μπορούσαν να έχουν κατασκευάσει αυθαίρετα στην Gobi Desert του Genghis Khan ή στους φημισμένος Ναούς της Angkor. Ποιος Bernard Madoff;

Οι άνδρες που μεταφέρουν τα ομόλογα κρυμμένα στο κάτω μέρος των αποσκευών τους, επίσης, θα είναι οι τέταρτοι μεγαλύτεροι πιστωτές των ΗΠΑ.
Είναι σχεδόν ταιριαστό με το σουρεαλιστικό χαρακτήρα του σήμερα ότι δύο ταξιδιώτες έχουν περισσότερο χρέος των ΗΠΑ από τη Βραζιλία σε μια βαλίτσα.

Clancy Bestseller

Μπορείτε σχεδόν να έχετε την εξήε εικόνα του Tom Clancy : "Να πάρει! Θα μπορούσε να έχει νερό σε μια κινεζική γωνία, ένα τσίμπημα της Ρωσικής κινώ, μια δόση Πιονγκγιάνγκ και λίγο-Στενό της Ταϊβάν σε ένταση του συνδυασμού. Presto, ένα σίγουρο Bestseller.

Ίσως ο Ντον Τζόνσον θα μπορούσε να αγοράσει τα δικαιώματα σε αυτό το παραμύθι. Το 2002, το "Miami Vice" αστέρι σταματήθηκε από γερμανούς τελωνειακούς υπαλλήλους, μεταφέροντας πιστωτικά σημειώματα και άλλους τίτλους που αξίζουν μέχρι και $ 8 δισ. ευρώ. Τώρα θα μπορούσε να διεκδικήσει ήταν όλα, εεε, προιόντα της έρευνας.

Όταν άκουσα για πρώτη φορά των $ 134 δισ. την ιστορία, μπήκα στον πειρασμό να ρίξω μία ματιά στο ημερολόγιό μου για να βεβαιωθώ ότι δεν διαβάζεται Απρίλιος 1.


"Κένεντι ομόλογα"

$ 100 πλαστά τιμολόγια είναι ένα πράγμα. Δύο παιδιά με αδήλωτα ομόλογα συμπεριλαμβανομένων 249 πιστοποιητικά που αξίζουν $ 500 εκατομμύρια και 10 "Kennedy ομόλογα" του $ 1 δισ. ευρώ είναι κάτι άλλο.

Αν οι τίτλοι έχουν βρεθεί είναι πραγματικοί, στους λαθρέμπορους θα μπορούσε να επιβληθεί πρόστιμο 40 τοις εκατό της συνολικής αξίας για την προσπάθειά τους να βγουν από τη χώρα. Θα ήταν τρομερή είδηση για τον Λευκό Οίκο. Εκτός από τις ΗΠΑ, την Κίνα ή την Ιαπωνία, δεν υπάρχει άλλο έθνος θα μπορούσε θεωρητικά να μετακινήσει τα ποσά αυτά.

Αυτή εξακολουθεί να είναι μια ιστορία με πολύ περισσότερα ερωτήματα από απαντήσεις. Είναι παράξενο, όμως, ότι δεν είναι μεγαλύτερη η  συγκέντρωση των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Είναι πιθανό να αυξηθεί.  Το τελευταίο πράγμα που ο Υπ. Οικονομικών Geithner και ο Federal Reserve πρόεδρος Ben Bernanke χρειάζονται τώρα είναι δεκάδες δισεκατομμύρια περισσότερα ομόλογα ΗΠΑ - ή ακόμα και υψηλής ποιότητας πλαστά - να βρεθούν ξαφνικά σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Μηνύματα
9.382
Κριτικές
7
Like
376
Πόντοι
366
Χαμός στην Τουρκία με αποπομπή gay διαιτητή!

Έτοιμος να προσφύγει στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είναι ο Τούρκος, πρώην διαιτητής, Χαλίλ Ιμπραΐμ [size=11pt]Ντικντάγκ[/size]. Ο 33χρονος αποκάλυψε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής πως είναι ομοφυλόφιλος, ένα γεγονός που δεν έγινε αποδεκτό ούτε από την κοινωνία της μουσουλμανικής χώρας, ούτε και από τις διαιτητικές αρχές, από τις οποίες και αποπέμφθηκε.

«Δεν έκανα κάποιο έγκλημα και δεν ατίμωσα το επάγγελμά μου. Είμαι απλά ομοφυλόφιλος, αλλά από τη στιγμή που το αποκάλυψα, η ζωή μου έχει μετατραπεί σε κόλαση», δήλωσε η «πέτρα του σκανδάλου».

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της χώρας, Λουφτί Αριμπογκάν, υπερασπιζόμενος την αποπομπή του Ντικντάγκ, τόνισε πως δεν είχε να κάνει με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, αλλά με το γεγονός πως επρόκειτο για έναν μέτριο και μάλλον ατάλαντο διαιτητή που δεν θα κατάφερνε ποτέ να σφυρίξει στη μεγάλη κατηγορία! Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο πρώην διαιτητής παρουσιάστηκε στο στρατό για να υπηρετήσει τη θητεία του, κάτι που δεν του επετράπη τελικά λόγω ακαταλληλότητας.

Το όλο θέμα έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από την gay κοινότητα της γειτονικής χώρας, στην οποία τα πράγματα για τους ομοφυλόφιλους είναι καλύτερα από ότι σε άλλα μουσουλμανικά κράτη, όπου θεωρείται ποινικό αδίκημα και τιμωρείται ακόμη και με πράξεις αυτοδικίας.


Aπ' αυτόν λέτε να προήλθε η λέξη ντιγκιντάγκας;  :think:
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Από τον... ερωτικό κινηματογράφο στη θέση του οδηγού
19 Ιουνίου 2009, 02:01


Στους δρόμους του Λονδίνου είναι έτοιμοι να βγουν οι Βρετανοί πολίτες, καταγγέλλοντας την αναλγησία της τοπικής εταιρίας αστικών συγκοινωνιών, που θέλει να κάνει την ζωή τους… πιο άσχημη.

Πέτρα του σκανδάλου η πανέμορφη Audrey, η οποία, έπειτα από επίπονες δοκιμασίες, κατάφερε να γίνει οδηγός στα αστικά λεωφορεία της βρετανικής πρωτεύουσας.

Οι «αμαρτίες», όμως, του παρελθόντος της μπορεί να τις κοστίσουν τη θέση, που με τόσο κόπο απέκτησε.

Όταν οι προϊστάμενοί της ανακάλυψαν στο διαδίκτυο γυμνές της φωτογραφίες, σκέφτηκαν να ερευνήσουν λίγο παραπάνω το θέμα.

Με έκπληξη διαπίστωσαν ότι η 24χρονη καλλονή είχε αποσπάσει, πριν από λίγους μήνες, τον τίτλο «Miss Nude Belgium 2009», σε καλλιστεία στα οποία λαμβάνουν μέρος πορνοστάρ.

Άμεσα, ζήτησαν από την πανέμορφη κοπέλα να δηλώσει ενυπόγραφα ότι δεν προτίθεται να φωτογραφηθεί γυμνή, για όσο διάστημα εργάζεται στην εταιρία, ενώ απειλήθηκε με απόλυση, σε περίπτωση που δεν συναινέσει στις αιτιάσεις της εργοδοσίας της.

Ωστόσο, εκπρόσωπος της εταιρίας, μιλώντας στον Τύπο της χώρας, παραδέχτηκε ότι η Audrey είναι η δημοφιλέστερη οδηγός στην ιστορία της εταιρίας, προσθέτοντας ότι  το λεωφορείο της είναι πάντα γεμάτο.
Αυτη ειναι οδηγος παντα γεματο το λεοφωρειο
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καυτή βραδιά για τον Cristiano Ronaldo
19 Ιουνίου 2009, 03:45


Και εκεί που λες ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτό το παιδί, κάνει την έκπληξη και βρίσκεται στην κορυφή του πάνθεον των εραστών.

Ο λόγος για τον Cristiano Ronaldo, ο οποίος πέρασε το βράδυ του όχι με μία, ούτε με δύο, αλλά με τρεις γυναίκες.

Ένα του νεύμα ήταν αρκετό να κάνει τις τρεις sexy Αμερικανές, να ακολουθήσουν, σαν εκπαιδευμένα σκυλάκια, τον Πορτογάλο star, ο οποίος τους προσέφερε μία βραδιά ξέφρενου χορού και ερωτικού παιχνιδιού.

Ελπίζουμε, ωστόσο, η συγκεκριμένη είδηση να μη φτάσει στα αφτιά της Paris Hilton, καθώς η διάσημη κληρονόμος κάνει όνειρα για τη στιγμή που θα επισκεφτεί στη Μαδρίτη, τον μεγάλο της έρωτα.
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Νέος πονοκέφαλος για τη Rihanna
19 Ιουνίου 2009, 03:10


Δεν έχουν τελειωμό τα βάσανα της Rihanna, καθώς ένα νέο περιστατικό την έχει κάνει να χάσει τον ύπνο της.

Αυτή τη φορά, αιτία του πονοκεφάλου της πανέμορφης star αποτελεί ένα βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Η… πέτρα του σκανδάλου, διάρκειας 13 δευτερολέπτων, απεικονίζει μία γυναίκα, η οποία μοιάζει με τη διάσημη τραγουδίστρια, κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, όμως, στο εν λόγω βίντεο… πρωταγωνιστεί μία σωσίας της άτυχης Rihanna.

Οι νομικοί της 21χρονης τραγουδίστριας κινήθηκαν αστραπιαία, με αποτέλεσμα να διαγραφεί το επίμαχο βίντεο από τους ιστοτόπους που το προέβαλαν.

Ωστόσο, ένα ευχέλαιο δεν θα ήταν άσχημη ιδέα για τη Rihanna, καθώς η ατυχία της δεν έχει όρια.
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Τους έγδυσαν, τους έδεσαν με σχοινιά σε μηχανάκια και τους περιέφεραν στο χωριό… για παραδειγματισμό. Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας. Θύματα τρεις μετανάστες από το Μπαγκλαντές. 
Ο 31χρονος κάτοικος του χωριού «συνέλαβε» επ' αυτοφώρω τους μετανάστες, που δούλευαν στην στάνη του, να κλέβουν πρόβατα... 
Με τη βοήθεια ενός φίλου του, 24 ετών, και χωρίς να χάσουν χρόνο, ξυλοκόπησαν τους άτυχους αλλοδαπούς, τους έγδυσαν, τους έδεσαν με σχοινιά σε μηχανάκια και τους περιέφεραν στο χωριό… για παραδειγματισμό.
Για κακή τύχη των ανεγκέφαλων δραστών, κάποιοι… λογικοί συντοπίτες τους ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι δράστες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Αμαλιάδας.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, εξύβριση, παράνομη βία και κλοπή, αφού έκλεψαν το κινητό ενός από τα θύματα. 
Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν και τα θύματα, όμως, που συνελήφθησαν για κλοπή τριών αρνιών...
Μετά τα φραουλοχώραφα και τους καταυλισμούς της ντροπής, η Νέα Μανωλάδα συγκεντρώνει και πάλι τα αρνητικά φώτα της δημοσιότητας.

:new_shocked:
 

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Μηνύματα
3.677
Like
843
Πόντοι
96
Τους έγδυσαν, τους έδεσαν με σχοινιά σε μηχανάκια και τους περιέφεραν στο χωριό… για παραδειγματισμό. Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας. Θύματα τρεις μετανάστες από το Μπαγκλαντές. 
Ο 31χρονος κάτοικος του χωριού «συνέλαβε» επ' αυτοφώρω τους μετανάστες, που δούλευαν στην στάνη του, να κλέβουν πρόβατα... 
Με τη βοήθεια ενός φίλου του, 24 ετών, και χωρίς να χάσουν χρόνο, ξυλοκόπησαν τους άτυχους αλλοδαπούς, τους έγδυσαν, τους έδεσαν με σχοινιά σε μηχανάκια και τους περιέφεραν στο χωριό… για παραδειγματισμό.
Για κακή τύχη των ανεγκέφαλων δραστών, κάποιοι… λογικοί συντοπίτες τους ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι δράστες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Αμαλιάδας.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, εξύβριση, παράνομη βία και κλοπή, αφού έκλεψαν το κινητό ενός από τα θύματα. 
Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν και τα θύματα, όμως, που συνελήφθησαν για κλοπή τριών αρνιών...
Μετά τα φραουλοχώραφα και τους καταυλισμούς της ντροπής, η Νέα Μανωλάδα συγκεντρώνει και πάλι τα αρνητικά φώτα της δημοσιότητας.

:new_shocked:

Πολυ καλα τους κανανε, μαλον λιγα τους κανανε. Επρεπε να τους χωσουνε και ενα δαυλο στον πισινο. Ακου.... "θυματα", "άτυχους αλλοδαπούς".
Δηλαδη να τους αφηναν να ξεπαστρεψουν το κοπαδι.
Θυμαστε πριν καμια 10αρια χρονια, που κατι Αλβανα πηγαν να κλεψουν ενα κοπαδι καπου στην Πωγωνιανη, και ο βοσκος εκανε το καθηκον του και τους εκτελεσε?. Αθωοθηκε στο δικαστηριο, που και αυτο κακως εγινε.
 

blackbird

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Μηνύματα
369
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τους κακομοιρηδες θα λενε τωρα τα ΜΜΕ πεινουσαν...επισης αν βιαζαν καμμια γκομενα ισως να λεγαν παλι..τους φουκαραδες..να γαμησουν ηθελαν...ετσι καταντησαμε..να τους δικαιολογουμε για καθε τι που κανουν...καλα τους εκαναν...φωτια κ τσεκουρι σε ολους κ πεταγμα στην θαλασσα να φανε τα ψαρακια τροφη.
 

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Μηνύματα
2.485
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Πολυ καλα τους κανανε, μαλον λιγα τους κανανε. Επρεπε να τους χωσουνε και ενα δαυλο στον πισινο. Ακου.... "θυματα", "άτυχους αλλοδαπούς".
Δηλαδη να τους αφηναν να ξεπαστρεψουν το κοπαδι.
Θυμαστε πριν καμια 10αρια χρονια, που κατι Αλβανα πηγαν να κλεψουν ενα κοπαδι καπου στην Πωγωνιανη, και ο βοσκος εκανε το καθηκον του και τους εκτελεσε?. Αθωοθηκε στο δικαστηριο, που και αυτο κακως εγινε.

Oυτε το ενα που λες ουτε το αλλο ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ
 

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Μηνύματα
3.677
Like
843
Πόντοι
96
Oυτε το ενα που λες ουτε το αλλο ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ
Δηλαδη δεν βρησκεις την Πωγωνιανη στο χαρτη...αγεωγραφητε?
Και εγω το εγραψα για να βοηθησω τους αγεωγραφητους.
Λεω αν γραψω οτι το περιστατικο εγινε στον καμπο που σχηματιζει το τριγωνο, Ξηροβαλτο-Ποντικατες-Αργυροχωρι, ζητω που καηκαμε!!!!
Καντε και καμια βολτα στην Ηπειρο - ειναι πανεμορφη.(οχι εγω δεν ειμαι απο εκει). Ελλαδα δεν ειναι μονο Μυκονος....
 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
15.180
Like
34.497
Πόντοι
9.931
H παρουσιάστρια πρώην βιζιτού των 500δρχ…

Έχει τελικά πλάκα όλο αυτό το κακό συναπάντημα που αυτοαποκαλείται showbiz. Διάφορες κυριούλες με τα ούλα τους ή με τα ούλα τους αποκεκαλυμμένα το παίζουν τιμητές των πάντων και βαθυστόχαστες αναλύτριες της καρπαζιάς.
Φυσικά η αντοχή τους στον χρόνο είναι θέμα συγκυριών αλλά και πχ καλών επιλογών γάμου με γνωστούς και καταξιωμένους κυρίους πχ εφοπλιστές, αοιδούς , ηθοποιούς κλπ «από ξαφνικό αναπάντεχο έρωτα». Μετά έρχεται η ανεξαρτησία.
Οι κυριούλες αυτές που λέτε μπορεί ενίοτε να ήταν ή να το έπαιζαν ηθοποιίες, μοντέλες αλλά η νέα μόδα είναι «παρουσιάστριες».

Τι θυμήθηκα τώρα …

Κάποια φορά, και όχι δεν θα σας προσδιορίσω πονηρά αγοράκια και κοριτσάκια πότε, άκουγα με ενδιαφέρον μέχρι χασμουρητού μία από δαύτες.

Φλυαρούσε, φλυαρούσε, φλυαρούσε και φλυαρούσε για την επιτυχημένη της (εν τέλει) σταδιοδρομία από πολλών ειδών δημόσια θεάματα. Σαν απαραίτητο γαρνίρισμα τέτοιων αυτοαποθεώσεων, είχε και συμβουλευτική διάθεση η madamme για τα νέα παιδιά και κορίτσια που βγαίνουν κλπ. Η ίδια πολυπράγμων τελευταία ασχολείται με παρουσίαση. Είχε δε μία από τις πλέον επιτυχημένες εκπομπές (και) την εφετινή σεζόν. Μαγκιά της.

Όπως μαγκιά της θα ήταν να μην το παίζει και τόσο άνετη, ακέραια και μάγκισσα και ωραία και αυτοδημιούργητη. Όχι τίποτε άλλο αλλά στα χρόνια λίγο πριν και λίγο μετά την πρώτη της σταδιοδρομία η ταρίφα ήταν 500δρχ. Κει, προς Γλυφάδα και Βούλα μεριά.

Ξέρει αυτή. Ή το ξέχασε μήπως; Ξέρετε, όσο ο άνθρωπος γηράσκει μένουν τα ωραία της ζωής. Ή έστω τα λιγότερο ενοχικά.
 

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Μηνύματα
5.099
Like
2
Πόντοι
66
H παρουσιάστρια πρώην βιζιτού των 500δρχ…

Έχει τελικά πλάκα όλο αυτό το κακό συναπάντημα που αυτοαποκαλείται showbiz. Διάφορες κυριούλες με τα ούλα τους ή με τα ούλα τους αποκεκαλυμμένα το παίζουν τιμητές των πάντων και βαθυστόχαστες αναλύτριες της καρπαζιάς.
Φυσικά η αντοχή τους στον χρόνο είναι θέμα συγκυριών αλλά και πχ καλών επιλογών γάμου με γνωστούς και καταξιωμένους κυρίους πχ εφοπλιστές, αοιδούς , ηθοποιούς κλπ «από ξαφνικό αναπάντεχο έρωτα». Μετά έρχεται η ανεξαρτησία.
Οι κυριούλες αυτές που λέτε μπορεί ενίοτε να ήταν ή να το έπαιζαν ηθοποιίες, μοντέλες αλλά η νέα μόδα είναι «παρουσιάστριες».

Τι θυμήθηκα τώρα …

Κάποια φορά, και όχι δεν θα σας προσδιορίσω πονηρά αγοράκια και κοριτσάκια πότε, άκουγα με ενδιαφέρον μέχρι χασμουρητού μία από δαύτες.

Φλυαρούσε, φλυαρούσε, φλυαρούσε και φλυαρούσε για την επιτυχημένη της (εν τέλει) σταδιοδρομία από πολλών ειδών δημόσια θεάματα. Σαν απαραίτητο γαρνίρισμα τέτοιων αυτοαποθεώσεων, είχε και συμβουλευτική διάθεση η madamme για τα νέα παιδιά και κορίτσια που βγαίνουν κλπ. Η ίδια πολυπράγμων τελευταία ασχολείται με παρουσίαση. Είχε δε μία από τις πλέον επιτυχημένες εκπομπές (και) την εφετινή σεζόν. Μαγκιά της.

Όπως μαγκιά της θα ήταν να μην το παίζει και τόσο άνετη, ακέραια και μάγκισσα και ωραία και αυτοδημιούργητη. Όχι τίποτε άλλο αλλά στα χρόνια λίγο πριν και λίγο μετά την πρώτη της σταδιοδρομία η ταρίφα ήταν 500δρχ. Κει, προς Γλυφάδα και Βούλα μεριά.

Ξέρει αυτή. Ή το ξέχασε μήπως; Ξέρετε, όσο ο άνθρωπος γηράσκει μένουν τα ωραία της ζωής. Ή έστω τα λιγότερο ενοχικά.


Ελα. η λες κατι η δεν λες καθολου.

δεν ξερουμε για ποια λες.

φωτογραφισε την λιγο καλυτερα.λιγο πιο συγκεκριμενα χωρις βεβαια ονομα.. ;)
 

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.702
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Βασικα αυτο που με ενοχλει με τις λογης λογης celebs ειναι το οτι πεφτουν απ τον ενα "ερωτα" στον αλλο με την ευκολια που καποιος αλλαζει πουκαμισα! Τι διαολο, τοσο ευκολο ειναι να ερωτευθεις και να σε ερωτευθουν;! Και απο κοντα τα χαζοπεριοδικα να λενε για "τους νεους ερωτες της ταδε", ενω σε 2-3 μηνες ερχονται οι τιτλοι τελους..μεχρι να παρελθουν αλλοι 2-3 μηνες οποτε "νεος ερωτας στην καρδια της ταδε", με μια νεα συνεντευξη που να λεει "αχ ειμαι τοσο βαθια ερωτευμενη" και τα συναφη. Βρε ουστ!  :jerking:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom