Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 896K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Μηνύματα
17.710
Κριτικές
3
Like
4.719
Πόντοι
606
Χθες βγήκε να διασκεδάσει και τα ξημερώματα βρέθηκε στους δρόμους τυλιγμένη μόνο με μια πετσέτα να κάνει ωτοστόπ. Βλέποντας όμως, ότι κανείς δε σταματούσε να τη μεταφέρει στο ξενοδοχείο της, πέταξε και την πετσέτα... και έμεινε «τσίτσιδη». Έτσι γύριζε ολόγυμνη, στον Πλατανιά, ξεσηκώνοντας περαστικούς και θαμώνες των μαγαζιών.   
παντα τετοια  :rockon: :rockon:
 

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Μηνύματα
3.677
Like
843
Πόντοι
96
Τραγικη ειρωνια! Να βρισκεσαι στην Ταυλανδη και να πεθαινεις απο λαθος χειρισμο στη μαλακια... Φοβερο! Παντως ο μακαριτης ειχε ωραιο στυλ στις ταινιες που επαιζε. Επισης, ειχε και μουσικο εργο,οπου επισης ηταν συμπαθης. Κριμα...

λαθος χειρισμο στη μαλακια......
Απο τις καλυτερες/ποιο πετυχιμενες εκφρασεις που εχω διαβασει εδω μεσα.
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Συνελήφθη ο διαχειριστής site με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας
8 Ιουνίου 2009, 07:59


Βίντεο και φωτογραφίες με «πρωταγωνιστές» ανήλικους και νήπια, που κακοποιούνται σεξουαλικά από ενήλικους, «ανέβαζε» σε ιστοσελίδα παιδικής πορνογραφίας που είχε κατασκευάσει ένας 28χρονος από την Αθήνα.

Μετά από έρευνα, εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη. Στην ιστοσελίδα dream-family ο ίδιος και άλλοι χρήστες αναρτούσαν ψηφιακά αρχεία πορνογραφικού περιεχομένου με ανήλικους.

Σε ιστορικό, που ήταν αναρτημένο στο site, ο δράστης ανέφερε ότι ανάμεσα στους ανήλικους πρωταγωνιστές των βίντεο υπάρχει ένα 6χρονο κοριτσάκι, η Χριστίνα, που κακοποιείται σεξουαλικά από τη 40χρονη μητέρα του και την 24χρονη αδελφή του. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι δύο γυναίκες άλλοτε υποχρέωναν το κοριτσάκι να παρακολουθεί τις ερωτικές τους πράξεις με άλλους άνδρες και άλλες φορές «επέτρεπαν» σε αγνώστους να κακοποιούν και αυτοί, εάν το επιθυμούν, το 6χρονο παιδί.

Στις 4 Ιουνίου, κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε στο σπίτι του 28χρονου έξι σκληρούς δίσκους Η/Υ, τρεις φορητούς σκληρούς δίσκους και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Σε ειδικό φάκελο βρέθηκαν όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ήταν αναρτημένα στην ιστοσελίδα.

Ο 28χρονος συνελήφθη στα πλαίσια του αυτόφωρου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.   
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Ο αισθησιακός χορός της Britney Spears
7 Ιουνίου 2009, 17:45


Η… γυμνή πλευρά της Britney Spears αποκαλύπτεται στο νέο video clip που ετοιμάζει για το τραγούδι της «Gimme More».

Όπως μαρτυρούν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, η 27χρονη star χορεύει αισθησιακά γύρω από μία μπάρα και αναστατώνει. Το στήθος της Britney καλύπτουν μόνο δύο ζωγραφισμένα λουλούδια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις… «κακές γλώσσες», στο εν λόγω video clip, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια αποκαλύπτει το μεγαλύτερο μέρους του… ταλέντου της.
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Στενές «επαφές»… επαγγελματικού τύπου
8 Ιουνίου 2009, 21:08


Το ενδιαφέρον της διάσημης 29χρονης Βρετανίδας Kelly Brook για τη νέα καριέρα της στη μεγάλη οθόνη, μετά από την επιτυχημένη της πορεία ως μοντέλο, φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα… καυτό.

Η 29χρονη βρίσκεται στη μέση των γυρισμάτων για την ταινία «Piranha 3-D», η οποία είναι ένα remake της κωμικο-τραγικής ταινίας του 1978.

Στην ταινία η Kelly υποδύεται μία φοιτήτρια που κάνει καλοκαιρινές διακοπές στη λίμνη Victoria και πιάνει φιλία με την Crystal, η οποία είναι στριπτιζέζ.

Αλλά τα πράγματα αλλάζουν όταν στα νερά της περιοχής εμφανίζεται ένα κοπάδι σαρκοβόρων φονικών πιράνχα.

Την Crystal υποδύεται η Αμερικανίδα Riley Steele που έγινε γνωστή ως πρωταγωνίστρια σε… ακατάλληλες ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Η Steele αποκάλυψε ότι η Kelly Brook της έκανε πολλές ερωτήσεις και ήθελε να μάθει τα πάντα σχετικά με την… καριέρα της στη βιομηχανία πορνό.

Απλές απορίες ή επαγγελματικές συμβουλές;

Η απάντηση επί της οθόνης...

 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Εντυπωσιακή εμφάνιση της Megan Fox στο Τόκιο
9 Ιουνίου 2009, 01:43


Ποια δε θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα του σίκουελ της ταινίας Transformers, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο;

Μα φυσικά η πρωταγώνιστρια Megan Fox, η οποία μάλιστα, παρά το πολύωρο ταξίδι, έκανε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση.

Φορώντας το εντυπωσιακό μωβ φόρεμα μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω της αφού ακούστηκαν διθυραμβικά σχόλια από όλους τους παρευρισκόμενους.

Η ίδια ευχαρίστησε το σκηνοθέτη της ταινίας Michael Bay ο οποίος την έβαλε στο χώρο της ηθοποιίας. Η Fox έγινε ευρέως γνωστή μέσω του ρόλου της στην πρώτη ταινία Transformers.
 

Don Pornos

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Μηνύματα
5.120
Κριτικές
27
Like
6.585
Πόντοι
8.615
Η μετάλλαξη του πορνό
Το σύμβολο των πορνοστάρ του 21ου αιώνα είναι ελληνικής καταγωγής.


Την περιγράφουν ως το αντίστοιχο του Ρωμαίου μονομάχου στον 21ο αιώνα- και είναι πραγματικά δύσκολο να  το αμφισβητήσεις. Η σωματική αντοχή που απαιτεί αυτό που κάνει, υπερβαίνει αυτή πολλών επαγγελματιών  αθλητών· έχει εξίσου κακή φήμη και μια απ΄ αυτές τις ημέρες η δουλειά της μπορεί να τη σκοτώσει.

Oνομάζεται Μαρίνα Χατζή. Όμως είναι περισσότερο γνωστή με το επαγγελματικό της όνομα: Σάσα Γκρέι. Το πήρε εν μέρει από το μυθιστόρημα του Όσκαρ Ουάιλντ «Το Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι» και από την περιβόητη «κλίμακα του Κίνσεϊ» για τον σεξουαλικό προσανατολισμό των ανδρών (οι περισσότεροι από εμάς υποτίθεται ότι βρισκόμαστε στην γκρίζα περιοχή). Σε συνεντεύξεις, πετάει το όνομα του Γάλλου σκηνοθέτη Ζαν-Λικ Γκοντάρ ή του Ζαν-Πολ Σαρτρ...

Και ναι, η Σάσα Γκρέι είναι μια πορνοστάρ. Ένα νέο είδος πορνοστάρ, καθώς τα απίθανα πράγματα που η 21 ετών ελληνικής καταγωγής Καλιφορνέζα είναι πρόθυμη να κάνει μπροστά στην κάμερα, υπερβαίνουν τα όρια της πορνογραφίας και τοποθετούνται ανάμεσα στα βασανιστήρια και το τσίρκο.

Τουλάχιστον έτσι μου έχουν πει...

Πέραν των παραπάνω αξιοσημείωτα είναι η ευφυΐα της και η εντυπωσιακά ωραία εμφάνισή της. Για να μη μιλήσουμε για το γεγονός ότι προσελήφθη ως μοντέλο από την κορυφαία εταιρεία μόδας Αmerican Αpparel (πόζαρε με κάλτσες) και επελέγη ως η πρωταγωνίστρια στη νέα ταινία με θέμα την ύφεση «Τhe Girlfriend Εxperience», σε σκηνοθεσία του τιμημένου με Όσκαρ Στίβεν Σόντερμπεργκ. Η Γκρέι υποδύεται ένα κολγκερλ των 2.000 δολαρίων την ώρα, στο Μανχάταν, όμως το πρόβλημα είναι ότι δεν μοιάζει πραγματική. Πράγμα που με οδηγεί στο θέμα μου.

Δεν μπορώ να αποφασίσω αν η ίδια η Σάσα Γκρέι είναι πραγματική ή αν της έκανε πλύση εγκεφάλου μια σκοτεινή ανώτερη δύναμη και την έστειλε στις ΗΠΑ για να μας πυροβολήσει, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, στη συλλογική ψυχή μας. Δεν θα πέθαινε η ψυχή σας, αν ήταν η κόρη σας που έκανε αυτά που κάνει εκείνη;

Όμως αν κάποιος της έκανε πλύση εγκεφάλου, έκανε, μα τον Θεό, καλή δουλειά. Έχει ακόμη και δικό της βίντεο μπλογκ, το οποίο χρησιμοποιεί για να αποκρούει τις επιθέσεις του Τύπου. Μόνο που δεν υπήρξαν πραγματικά επιθέσεις εναντίον της από τα μέσα ενημέρωσης. Όλη η ηθική οργή της Αμερικής φαίνεται ότι στρέφεται κατά της Γουόλ Στριτ και της Τζένεραλ Μότορς.

Αντίθετα, το θέαμα της Σάσας Γκρέι ως γυναικείου προτύπου μόλις που προκάλεσε κάποιους ψιθύρους.

Η εκμετάλλευση
«Νομίζω πως όλο και περισσότερο βλέπει κανείς γυναίκες που θέλουν να κάνουν πορνό», είπε πρόσφατα σε μια συνέντευξη. «Υπάρχουν πάρα πολλές από εμάς που είμαστε τόσο έκφυλες όσο και οποιοσδήποτε άλλος και απολαμβάνουμε να το κάνουμε». Κι αν αυτό είναι αλήθεια; Στο κάτω κάτω, κάνοντας αυτό που λέει ότι της αρέσει, η Γκρέι έβγαλε εκατοντάδες χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια δολάρια, πρωταγωνίστησε σε μια χολιγουντιανή ταινία που επαινέθηκε από τους κριτικούς, ίδρυσε τη δική της εταιρεία παραγωγής και σκηνοθέτησε την πρώτη της «ταινία μεγάλου μήκους για ενηλίκους» (σας παρακαλώ να μη ρωτήσετε τον τίτλο). Ίσως αυτοί που υφίστανται εκμετάλλευση να είναι οι θαυμαστές της.

Ή ίσως είναι απλώς αμοιβαίο.

15 λεπτά «ενήλικης» δημοσιότητας

ΕΝΩ Η ΣΑΣΑ ΓΚΡΕΪ είναι σαφώς ένα νέο είδος πορνοστάρ, μπορεί επίσης να είναι το τελευταίο είδος πορνοστάρ, με την έννοια των ηθοποιών που αμείβονται. Όπως οι κατασκευαστές αυτοκινήτων του Ντιτρόιτ και οι εφημερίδες των μεγάλων πόλεων της Αμερικής, η κάποτε προστατευμένη από την ύφεση βιομηχανία της «ενήλικης» διασκέδασης του Λος Άντζελες είναι σήμερα απαρχαιωμένη λόγω της νέας τεχνολογίας. Και δεν είναι μόνο τα πορνοκλίπ στο ΥouΤube που κάνουν τη ζημιά. Είναι και η αφθονία από ψηφιακές κάμερες, κινητές ιντερνετικές συνδέσεις, αλκοόλ και εφήβους με προβληματική κρίση. Χάρη στη νέα τρέλα του «sexting» (από τις λέξεις sex και texting, περιγράφει την αποστολή ηλεκτρονικών σεξουαλικών μηνυμάτων ή φωτογραφιών, κυρίως μεταξύ κινητών τηλεφώνων), όλοι μπορούν και πιθανόν θα γίνουν πορνοστάρ για 15 λεπτά. Το αν θα το μετανιώσουν αργότερα είναι άλλο θέμα.

Αν χρειάζεται κανείς απόδειξη ότι η αμερικανική βιομηχανία της «ενήλικης» διασκέδασης έχει πέσει στα γόνατα (τρόπος του λέγειν), δείτε απλώς τους ανθρώπους που έχουν προσληφθεί για να τη διευθύνουν: δημοσιογράφοι. Πρώτα ήταν ο Μάικλ Πρέκερ, ο βετεράνος ξένος ανταποκριτής της «Dallas Μorning Νews», ο οποίος ανέλαβε τη διεύθυνση ενός κλαμπ στριπτίζ αφού του προτάθηκε εθελουσία έξοδος από την εφημερίδα του. Και μετά, την περασμένη Δευτέρα, ανακοινώθηκε πως ο Σκοτ Ν. Φλάντερς, ο οποίος διηύθυνε την «Οrange County Register», θα αντικαταστήσει την κόρη του Χιου Χέφνερ, επικεφαλής του «Ρlayboy» (για το οποίο υπάρχουν πληροφορίες ότι πωλείται και ενδιαφέρεται να το αγοράσει ο σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον).

Είμαι σίγουρος ότι και οι δυο τους είναι πολύ ταλαντούχοι. Όμως πιστέψτε το επειδή σας το λέω: αν υπάρχει στη γη μια ομάδα ανθρώπων που μπορεί να εξασφαλίσει ότι το σεξ δεν θα πουλήσει, είναι αυτή που διηύθυνε τα τελευταία λίγα χρόνια τις εφημερίδες της Αμερικής.

 

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Μηνύματα
17.710
Κριτικές
3
Like
4.719
Πόντοι
606
Πολυτεχνείο Αθήνας: με μάστερ θα ισοδυναμούν τα πτυχία 5ετών σπουδών

ΜΕ ΜΑΣΤΕΡ θα ισοδυναμούν στο εξής τα πενταετή πτυχία μηχανικών που χορηγεί το Πολυτεχνείο της Αθήνας με επικύρωση των πρυτανικών του αρχών, οι οποίες με αυτή την «αντάρτικη» μέθοδο παρακάμπτουν το υπουργείο Παιδείας που εδώ και χρόνια τούς έχει υποσχεθεί σχετική νομοθετική ρύθμιση αλλά δεν την έχει προχωρήσει!

Όπως ανακοίνωσε χθες ο πρύτανης του Πολυτεχνείου κ. Κ. Μουτζούρης στη διάρκεια συνόδου των προέδρων και κοσμητόρων των Πολυτεχνικών Σχολών της χώρας που έγινε στα Χανιά, εδώ και λίγες ημέρες το ίδρυμα χορηγεί στους αποφοίτους του συμπληρωματικά πιστοποιητικά μαζί με το πτυχίο, στα οποία αναγράφεται ότι οι 5ετείς σπουδές των Πολυτεχνικών Σχολών αντιστοιχούν σε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. Μάλιστα σε συνεννόηση με το Τεχνικό Επιμελητήριο, όπως είπε ο πρύτανης, θα ακολουθήσουν και προσφυγές στη Δικαιοσύνη για το ίδιο ζήτημα, προκειμένου το υπουργείο να σταματήσει να ολιγωρεί και να εξαναγκαστεί να προχωρήσει στη ρύθμιση...

Η αναβάθμιση του πτυχίου των Πολυτεχνείων σε μάστερ αποτελούσε πάγιο αίτημα όλων των Πολυτεχνείων της χώρας, που θεωρούν ότι υποβαθμίζονται συγκριτικά με τα Πολυτεχνεία άλλων χωρών, στα οποία οι σπουδές 5ετούς διάρκειας καταλήγουν σε πτυχίο και μάστερ, ενώ στη χώρα μας σε απλό πτυχίο. Το υπουργείο Παιδείας, επί Μαριέττας Γιαννάκου ακόμα, είχε τοποθετηθεί θετικά στο αίτημα των Πολυτεχνικών Σχολών, όμως έκτοτε το ζήτημα πάγωσε και επανήλθε χθες στην επικαιρότητα με την απόφαση του Πολυτεχνείου Αθήνας, που ουσιαστικά παραγκωνίζει το υπουργείο Παιδείας και χορηγεί στους αποφοίτους του τη δυνατότητα να κάνουν απευθείας διδακτορικές σπουδές στα ελληνικά και ξένα Πανεπιστήμια.

Ανάλογες κινήσεις αναμένονται το επόμενο διάστημα και από τα υπόλοιπα Πολυτεχνεία και Πολυτεχνικές Σχολές της χώρας, καθώς οι πρυτάνεις και οι κοσμήτορές τους αποφάσισαν πλέον να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να πιέσουν με αυτό τον τρόπο το υπουργείο Παιδείας να προχωρήσει στην έκδοση του απαιτούμενου Προεδρικού Διατάγματος για την επίσημη αναγνώριση της ισοτιμίας.

Πηγη:
 

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Μηνύματα
1.709
Like
0
Πόντοι
16
Τι και ποιον να πιστεψεις ???

www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1022112&lngDtrID=251]Επιβράδυνση του ρυθμού προσλήψεων αναμένουν οι Έλληνες εργοδότες το γ' τρίμηνο[/url]

www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1022488&lngDtrID=251]Θετικό το ισοζύγιο στην απασχόληση και τον Μάιο βάσει των στοιχείων του ΟΑΕΔ[/url]

  Ασχετο αλλα αν φυγει η ΝΔ και ερθει το ΠΑΣΟΚ θα φυγει η Πετραλια και θα ερθει η  ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
http://[URL unfurl="true"]www.christofilopoulou.gr/templates/utelit/images/xristofilopouloulogo.png[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.petralia.gr/UserFiles/Image/photogallery/omilia_uptourB.jpg[/img[/URL]]

Ο σωζων εαυτον σωθητω  :badair: :badair: :badair: :badair:
 

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Μηνύματα
1.043
Like
23
Πόντοι
16
επιτελους!!

Πολυτεχνείο Αθήνας: με μάστερ θα ισοδυναμούν τα πτυχία 5ετών σπουδών

ΜΕ ΜΑΣΤΕΡ θα ισοδυναμούν στο εξής τα πενταετή πτυχία μηχανικών που χορηγεί το Πολυτεχνείο της Αθήνας με επικύρωση των πρυτανικών του αρχών, οι οποίες με αυτή την «αντάρτικη» μέθοδο παρακάμπτουν το υπουργείο Παιδείας που εδώ και χρόνια τούς έχει υποσχεθεί σχετική νομοθετική ρύθμιση αλλά δεν την έχει προχωρήσει!

Όπως ανακοίνωσε χθες ο πρύτανης του Πολυτεχνείου κ. Κ. Μουτζούρης στη διάρκεια συνόδου των προέδρων και κοσμητόρων των Πολυτεχνικών Σχολών της χώρας που έγινε στα Χανιά, εδώ και λίγες ημέρες το ίδρυμα χορηγεί στους αποφοίτους του συμπληρωματικά πιστοποιητικά μαζί με το πτυχίο, στα οποία αναγράφεται ότι οι 5ετείς σπουδές των Πολυτεχνικών Σχολών αντιστοιχούν σε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. Μάλιστα σε συνεννόηση με το Τεχνικό Επιμελητήριο, όπως είπε ο πρύτανης, θα ακολουθήσουν και προσφυγές στη Δικαιοσύνη για το ίδιο ζήτημα, προκειμένου το υπουργείο να σταματήσει να ολιγωρεί και να εξαναγκαστεί να προχωρήσει στη ρύθμιση...

Η αναβάθμιση του πτυχίου των Πολυτεχνείων σε μάστερ αποτελούσε πάγιο αίτημα όλων των Πολυτεχνείων της χώρας, που θεωρούν ότι υποβαθμίζονται συγκριτικά με τα Πολυτεχνεία άλλων χωρών, στα οποία οι σπουδές 5ετούς διάρκειας καταλήγουν σε πτυχίο και μάστερ, ενώ στη χώρα μας σε απλό πτυχίο. Το υπουργείο Παιδείας, επί Μαριέττας Γιαννάκου ακόμα, είχε τοποθετηθεί θετικά στο αίτημα των Πολυτεχνικών Σχολών, όμως έκτοτε το ζήτημα πάγωσε και επανήλθε χθες στην επικαιρότητα με την απόφαση του Πολυτεχνείου Αθήνας, που ουσιαστικά παραγκωνίζει το υπουργείο Παιδείας και χορηγεί στους αποφοίτους του τη δυνατότητα να κάνουν απευθείας διδακτορικές σπουδές στα ελληνικά και ξένα Πανεπιστήμια.

Ανάλογες κινήσεις αναμένονται το επόμενο διάστημα και από τα υπόλοιπα Πολυτεχνεία και Πολυτεχνικές Σχολές της χώρας, καθώς οι πρυτάνεις και οι κοσμήτορές τους αποφάσισαν πλέον να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να πιέσουν με αυτό τον τρόπο το υπουργείο Παιδείας να προχωρήσει στην έκδοση του απαιτούμενου Προεδρικού Διατάγματος για την επίσημη αναγνώριση της ισοτιμίας.

Πηγη:]
 

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Μηνύματα
1.709
Like
0
Πόντοι
16

  γιαννης κερνα γιαννης πινει αλλα τεσπα εντω Ελλαδα (edit ισως να επρεπε να ξαναδουν το curriculum δλδ το επιπεδο παρεχόμενων γνωσεων και οχι τον παρεχομενο τιτλο αλλα δεν γαμιεται αλλη η αισθηση να εισαι ανεργος με Master)

  Στην Ευρωπη ΙΣΩΣ υπάρχει δημοκρατια παντως


Ακυρη κρίθηκε βασική διάταξη του γαλλικού νόμου για το παράνομο κατέβασμα
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Αφρικανέ... Αφρικανέ...
11 Ιουνίου 2009, 21:05

Κορίνα Ασλανίδου

Η Έφη Σαρρή αποφάσισε να... νοικοκυρευτεί! Άργησε, αλλά τα... κατάφερε. Η τραγουδίστρια αρραβωνιάστηκε έναν 22χρονο Νιγηριανό, ο οποίος συμμετείχε στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της, «Αφρικανέ... Αφρικανέ...».

Μόλις τον είδε, η τραγουδίστρια κατάλαβε πως είναι ο άντρας της ζωής της κι έτσι αποφάσισαν να αλλάξουν βέρες.

Ο 22χρονος Νιγηριανός πουλάει cd στην Ομόνοια και τη Γλυφάδα και η Έφη Σαρρή είναι κατενθουσιασμένη με τον νέο της άντρα.

Μέχρι πριν από ένα μήνα, έμενε στην Αγίου Κωνσταντίνου, στο παλιό Εφετείο, με άλλους ομοεθνείς του και τώρα συζεί με την τραγουδίστρια, στο σπίτι της στα νότια προάστια.

Όσο για το τι δώρο έκανε ο Νιγηριανός στη σύντροφό του, την ημέρα των αρραβώνων τους; Ένα cd με τραγούδια της Φιλιώς Πυργάκη!
:jerking: :jerking: :jerking:
 

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Μηνύματα
15.741
Like
1.426
Πόντοι
366
Αφρικανέ... Αφρικανέ...
11 Ιουνίου 2009, 21:05

Κορίνα Ασλανίδου

Η Έφη Σαρρή αποφάσισε να... νοικοκυρευτεί! Άργησε, αλλά τα... κατάφερε. Η τραγουδίστρια αρραβωνιάστηκε έναν 22χρονο Νιγηριανό, ο οποίος συμμετείχε στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της, «Αφρικανέ... Αφρικανέ...».

Μόλις τον είδε, η τραγουδίστρια κατάλαβε πως είναι ο άντρας της ζωής της κι έτσι αποφάσισαν να αλλάξουν βέρες.

Ο 22χρονος Νιγηριανός πουλάει cd στην Ομόνοια και τη Γλυφάδα και η Έφη Σαρρή είναι κατενθουσιασμένη με τον νέο της άντρα.

Μέχρι πριν από ένα μήνα, έμενε στην Αγίου Κωνσταντίνου, στο παλιό Εφετείο, με άλλους ομοεθνείς του και τώρα συζεί με την τραγουδίστρια, στο σπίτι της στα νότια προάστια.

Όσο για το τι δώρο έκανε ο Νιγηριανός στη σύντροφό του, την ημέρα των αρραβώνων τους; Ένα cd με τραγούδια της Φιλιώς Πυργάκη!
:jerking: :jerking: :jerking:
Τι σου κανει μια βοιδοπουτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Ξεφάντωμα Ronaldo-Paris στο Los Angeles
12 Ιουνίου 2009, 05:05


Κοινή εμφάνιση έκαναν ο διάσημος ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo με την νεαρή και προσφάτως χωρισμένη Paris Hilton σε πασίγνωστο κλαμπ του Los Angeles.


Όπως αποκάλυψε το TMZ.com οι δυο τους είχαν ένα καυτό τετ-α-τετ, σε μια άκρως ερωτική ατμόσφαιρα, φουντώνοντας τις φήμες για χωρισμό της διάσημης κληρονόμου με τον Doug Reinhardt.

Μαζί λοιπόν γιόρτασαν και την πολύκροτη μεταγραφή του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή στη Βασίλισσα, Real Madrid, έναντι του μυθικού ποσού των 93 εκατομμυρίων ευρώ αλλά όπως φαίνεται και το χωρισμό της Paris.
 

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Μηνύματα
983
Like
3
Πόντοι
6
Τραγικος ειναι ο μαλακας να πηγαινει με αυτο το ξοανο...
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Upskirt: Η Ατυχία Της Σταρ Είναι Η Δικιά Μας Ευτυχία
Σοβαρά τώρα, υπάρχει καλύτερο πράγμα από σηκωμένη φούστα;
Dita Von Teese

    *
      Κόρτνεϊ Πέλντον
    *
      Σελίν Ντιόν
    *
      Μπραϊάνα Γκαζονί
    *
      Οντίνα Πάρτριτζ
    *
      Όμπρι Οντέι
    *
      Άσλεϊ Μασάρο
    *
      Άνναλιν Μακόρντ
    *
      Άλεξ Κούραν

Η αλήθεια είναι ότι αρχίζω να πιστεύω ότι οι διάσημες εκεί έξω επίτηδες το κάνουν και, όποτε βγαίνουν από το αμάξι που τις μεταφέρει, τσουπ, ο παπαράτσι και η φωτογραφία. Τι δείχνει η φωτογραφία αυτή; Μα φυσικά το βρακί της (αν φοράει).



Το θέμα είναι ότι αρχίζω να τις λυπάμαι τις κοπέλες που από το πουθενά το πρώτο πράγμα που βλέπουν από την πόρτα του αμαξιού τους είναι το φλας της μηχανής. Και την επόμενη μέρα όλο το Internet γεμάτο από τη φετιχιστική φωτογραφία του εσωρούχου τους - από άσημες μέχρι πολύ διάσημες, από τη γνωστή κληρονόμο Πάρις μέχρι τη Σελίν Ντιον αλλά και την Ντίτα φον Τιζ.



Είτε το κάνουνε επίτηδες είτε όχι, πολλοί είναι οι κερδισμένοι: Αυτές κερδίζουν σε δόξα, εμείς σε οφθαλμολαγνική ολοκλήρωση. Είναι win-win σενάριο, τελείωσε.



Δες περισσότερα upskirts εδώ και διάσημες που σκύβουν εδώ. 
 

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Μηνύματα
17.710
Κριτικές
3
Like
4.719
Πόντοι
606
Στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο για ανθρωποκτονία από πρόθεση παραπέμπεται ο ειδικός φρουρός Επαμεινωνδας Κορκονεας - ο οποίος σκότωσε τον 15χρονο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, στις 6 Δεκεμβρίου στα Εξάρχεια - ενώ ο συνάδελφός του που ήταν παρών στο περιστατικό, παραπέμπεται για συνέργεια σε ανθρωποκτονία.

Την παραπομπή σε δίκη ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Κακουργιοδικείου των δυο ειδικών φρουρών, που κατηγορούνται για το θάνατο του άτυχου 15χρονου μαθητή διέταξε με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Το βούλευμα διατάσσει επίσης την παράταση της προσωρινής κράτησης και των δυο αστυνομικών.

Ο συνήγορος της οικογένειας του άτυχου μαθητή, Δημήτρης Τσοβόλας, δήλωσε: «Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας με το βούλευμα που επιβεβαίωσε όσα έλεγε η οικογένεια του θύματος, ότι δηλαδή επρόκειτο για δολοφονική ενέργεια, διαψεύδοντας τους προκλητικούς ισχυρισμούς των δυο κατηγορουμένων».

 

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Μηνύματα
1.636
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ε ρε μαλακια , εβαλαν το Ραμπο μεσα , τωρα που τον εχουμε αναγκη , σε αυτο το τοπο τιποτα δεν γινετε σωστα , αντι να περιπολουσε στα εξαρχια θα μπορουσε να κανει το ιδιο στην Σοφοκλεους , και να ηταν σημερα ηρωας .........αχ ελλαδα τρως τα παιδια σου
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom