Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 896K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Αλαζει θρησκεια για να παντρευτει την καλη της
Πληθαινουν οι φημες που θελουν την ηθοποιο Lindsay Lonan να ασπαζεται τον ιουδαισμο και να σχεδιαζει να παντρευτει την φιλη της Samantha Ronson
Με διαφορα στηθους ,το μεγαθος του στηθοδεσμου της ξεπερνα καθε προηγουμενο,ενω ο καθε μαστος ζυγιζει 19 κιλα
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Στιλιστικο ατυχημα στις Καννες.Η  Γαλλιδα ηθοποιος Natasha Amal κατεβενοντας απο το αυτ/νητο της ηταν ανοιχτο το φερμουαρ του παντελονιου και ολοι κοιτουσαν το στριγκακι της
Ευλογημενες συλληψεις στα Μαλια.17 βρετανοι/ες τουριστες ηταν ντυμενες καλογριες τυφλα στο μεθυσι και σηκωναν τα ρασα για να δειξουν τα σεξι εσσωρουχα τους
 

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Μηνύματα
2.511
Like
0
Πόντοι
16
Στιλιστικο ατυχημα στις Καννες.Η  Γαλλιδα ηθοποιος Natasha Amal κατεβενοντας απο το αυτ/νητο της ηταν ανοιχτο το φερμουαρ του παντελονιου και ολοι κοιτουσαν το στριγκακι της

το κακο ειναι οτι θυμηθηκε να βαλει στριγκακι ...  :booty:
 

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Μηνύματα
6.275
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ένας οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε μαχαιρωμένος στη Ρώμη και βρίσκεται σε νοσοκομείο της πόλης, ενώ άλλοι δύο συνελήφθησαν σε ξεχωριστά περιστατικά που δυναμιτίζουν το κλίμα λίγες ώρες πριν το μεγάλο τελικό του Champions League στην «Αιώνια Πόλη». Όπως ανακοινώθηκε από τις ιταλικές αστυνομικές αρχές ο φίλαθλος δέχθηκε επίθεση από τέσσερα άτομα ενώ βρισκόταν κοντά στο Βατικανό. Δεν έγινε καμία σύλληψη καθώς δεν ήταν δυνατή η ταυτοποίηση των δραστών.

Στο μεταξύ, δύο ακόμη οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» συνελήφθησαν από την αστυνομία, αφού μετά από κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ, επιτέθηκαν σε περαστικούς, αναστατώνοντας την ιστορική πλατεία «Campo de Fiori».
Μετά τα δύο αυτά περιστατικά οι αρχές παρακολουθούν ακόμη περισσότερο τους περίπου 50.000 Άγγλους και Ισπανούς που βρίσκονται στη Ρώμη, φοβούμενοι νέα επεισόδια.
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Νομίζαν τα ασπρουλιάρικα ότι βρίσκονται στην Αθήνα και ότι θα κάνουν ξανά μια πόλη μουνί! :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
 

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Μηνύματα
463
Like
4
Πόντοι
1
Δεν είναι λίγες οι φορές που ο γνωστός τραγουδιστής έχει απασχολήσει τα πρωτοσέλιδα με τα προσωπικά του. Η πολύχρονη σχέση του με γνωστή κυρία της σόουμπιζ σχολιάστηκε απ’ όλους. Μετά το τέλος αυτής της σχέσης μάλιστα αρκετές φορές ακούστηκε ότι βρήκε άλλη αγάπη, αλλά κανείς δεν μπορούσε να πει με βεβαιότητα κάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο περιοδικό μας πριν από λίγες μέρες, επιβεβαιώνεται ότι ο γνωστός τραγουδιστής βρήκε καινούργια αγάπη και μάλιστα έχει χάσει το μυαλό του...

Όχι, δεν πρόκειται για κάποια άλλη γοητευτική κυρία, αλλά για ένα νεαρό αγόρι, το οποίο έχει ερωτευτεί παράφορα. Πραγματικά, η μικρή κοινωνία του Αιγίου αναστατώθηκε όταν είδε το γνωστό τραγουδιστή να βολτάρει στην περιοχή τη Μεγάλη Εβδομάδα και το σοκ ήταν ακόμη πιο μεγάλο όταν όλοι αντιλήφθηκαν ότι η παρουσία του εκεί οφειλόταν σε νεαρό συμπολίτη τους.

Τα τρυφερά τετ α τετ του τραγουδιστή με το νεαρό σε γνωστά στέκια της περιοχής και οι ρομαντικές βόλτες δεν άφηναν περιθώρια για αμφιβολίες. Όλοι καταλάβαιναν τι συμβαίνει ανάμεσα στους δύο άντρες, που ζούσαν ανέμελα τον έρωτά τους χωρίς να δίνουν σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα.

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, ήταν όλη την ημέρα μαζί και η τρυφερότητα ανάμεσά τους ήταν διάχυτη. Ο τραγουδιστής φαινόταν να έχει χάσει τα μυαλά του για το νεαρό αγόρι, αφού δεν υπολόγιζε τίποτα και δεν τον ενδιέφερε αν τον αναγνωρίσουν, παρά μόνο να βρίσκεται δίπλα στον έρωτά του. Αφού λοιπόν πέρασε όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα με τον αγαπημένο του, αναχώρησε από την περιοχή την Κυριακή του Πάσχα, ενώ, όπως μάθαμε λίγες μέρες μετά, ήρθε στην Αθήνα και ο νεαρός για να τον συναντήσει.

loipon.gr



Ποιος ηταν στο Αιγιο? Εχω πληροφοριες ποιος ηταν στο Αιγιο το Πασχα...
Λετε?
 

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Μηνύματα
17.710
Κριτικές
3
Like
4.721
Πόντοι
606
Στο αστυνομικό τμήμα ο Λάζαρος Παπαδόπουλος

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Λάζαρο Παπαδόπουλο κατά την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη από την Ιταλία.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνας σέντερ συνελήφθη λόγω δικαστικής απόφασης από το 2001 από παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Ο Παπαδόπουλος, λοιπόν, δεν είχε πληρώσει το προ οκταετίας πρόστιμο, κάτι που αγνοούσε, αφού η υπόθεση είχε εκδικαστεί ερήμην. Ετσι, ο διεθνής σέντερ συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές και θα παραμείνει στο αστυνομικό τμήμα μέχρι και το πρωί του Σαββάτου λόγω της μη λειτουργίας των δημόσιων ταμείων.

Το θέμα είναι τυπικό και θα λήξει όταν ο Παπαδόπουλος πληρώσει το πρόστιμο μαζί με τις προσαυξήσεις που έχουν γίνει από το 2001 μέχρι σήμερα
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Έξι Ρουμάνες, οι οποίες εργάζονταν σε μαγαζί strip show κοντά στη γέφυρα Καλογήρου, συνελήφθησαν από άνδρες της Ασφάλειας Πρέβεζας.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι οι εργαζόμενες στο μπαρ δεν… αρκούνταν στο στριπτίζ με τους πελάτες.

Έτσι, άνδρες της Ασφάλειας παρουσιάστηκαν ως πελάτες και λίγη ώρα μετά την άφιξή τους, άρχισαν τις διαπραγματεύσεις για τα… περαιτέρω.

Συνελήφθησαν οι έξι εργαζόμενες, ένας Αλβανός, ο οποίος και έκανε τις συνεννοήσεις με τους πελάτες, η επίσης Ρουμάνα ιδιοκτήτρια του μπαρ και ένας κάτοικος Άρτας, που δούλευε ως πορτιέρης

:knockinb: :knockinb: :knockinb:
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.110
Like
28
Πόντοι
166
Εχει 21 παιδια με 11 γυναικες και ειναι μολις 29 ετων ο μπηχτης
και εγώ ξέρω έναν που έχει τα μισά παιδιά με το 1/11 των γυναικών που έχει αυτός.
προφανώς και ο 29χρονος αλλά και αυτός που σου λέω εγώ ανήκουν στην ίδια κατηγορία.
στους ανθρώπους με περιορισμένη ευθύνη.
 

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Μηνύματα
726
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Προσπαθησε να πουλησει την 5χρονη φιλη της κορης του σε παιδεραστες

Δυστυχώς τα αρρωστημένα μυαλά δεν θα πάψουν να υπάρχουν.
Ακόμα και τραγική να είναι η κατάσταση κάποιου, δεν μπορώ να διανοηθώ πως σκέφτονται και δεν διστάζουν να βλάψουν 5άχρονα, 6άχρονα, 7άχρονα κτλ. για να βγάλουν κέρδος.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom