Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 896K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Κάποτε οι εφημερίδες πρόσφεραν διαμερίσματα για να αυξήσουν την κυκλοφορία τους. Μετά ηλεκτρικές συσκευές, κλινοσκεπάσματα, είδη γάμου και ύστερα αυτοκίνητα. Επικράτησε και το DVD μαζί με CD και βιβλία.
Τελικά η «Χρυσή Ευκαιρία», η οποία προσφάτως άλλαξε ιδιοκτησία, αφού η οικογένεια Τεγόπουλου την πώλησε, αποφάσισε να επιχειρήσει το μεγάλο άλμα. Στο φύλλο της 29ης Μαΐου, ημέρας ιστορικής και πλήρους θλίψεως, η εφημερίδα των μεγάλων ευκαιριών προσφέρει τρία (3) λεπτά ερωτικής συνομιλίας δια τηλεφώνου.

Δεν βρίσκεις που δεν βρίσκεις δουλειά...παίξε τουλάχιστον καμμιά  :jerking:!!!
:2funny: :2funny: :2funny:


 

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Μηνύματα
2.637
Κριτικές
7
Like
124
Πόντοι
16
απο εδω διαβασα αυτο :cheesy:
Πατέρας με περίπου 2 ενδεκάδες παιδιά!

Ο ΝΤΕΣΜΟΝΤ ΧΑΤΣΕΤ, 29 ετών, από την Αμερική, προσήλθε κατηγορούμενος σε δικαστήριο του Τενεσί για να εξηγήσει γιατί δεν στάθηκε συνεπής στην πληρωμή διατροφής για τα παιδιά του. Η απάντησή του (όπως και η περίπτωσή του) δεν ήταν τόσο απλή. Ο άνθρωπος έχει 21 παιδιά, τα οποία απέκτησε με 11 διαφορετικές γυναίκες. Μάλιστα, δύο φορές έγινε πατέρας 4 παιδιών μέσα σε έναν χρόνο. «Τι να κάνω; Είμαι απελπισμένος. Εργάζομαι με τον ελάχιστο μισθό ανειδίκευτου εργάτη. Οποτε μπορώ, δίνω όσα μπορώ σε κάποια από τα παιδιά μου, κυρίως στα πιο μικρά», είπε στο δικαστήριο, που δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα, αφού ο νόμος καθορίζει πως, εάν ο πατέρας λαμβάνει τον ελάχιστο μισθό, δεν μπορεί καμιά αρχή να του πάρει ούτε μέρος αυτών. Στο δικαστήριο βρέθηκαν και οι περισσότερες πρώην γυναίκες του. Ολες είχαν παράπονο ότι «ο επιπόλαιος Ντέσμοντ», όπως τον έλεγαν, έχει εγκαταλείψει και αυτές και τα παιδιά τους στη μοίρα τους. Ο πολύτεκνος πατέρας είπε στο δικαστήριο ότι δεν σκοπεύει να σπάσει κάποιο ρεκόρ με το... επίτευγμά του και ότι αγαπάει όλα τα παιδιά εξίσου. «Θυμάσαι πώς τα λένε ένα ένα;», τον ρώτησε η δικαστής και εκείνος, πράγματι, τα ανέφερε ονομαστικώς με τη σειρά και την ακριβή ημερομηνία γέννησής τους. Τελικά αποφασίστηκε τα παιδιά να υποστηριχθούν οικονομικά από ειδικό ταμείο της τοπικής τους κοινότητας.

θεος :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
 

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.666
Like
661
Πόντοι
96

Πώς συμβιβάζεστε εσείς,μια φιλελεύθερη κεντροδεξιά και κοσμοπολίτισσα, με τον ΛΑΟΣπου πρεσβεύει τον εθνοκεντρισμό;

«Ο εθνοκεντρισμός είναι η βάση για να είναι κάποιος κοσμοπολίτης. Η πρώτη αρχή για να αποδεχτείς ισότιμα όλους τους άλλους είναι: “Προστάτεψε τη βάση σου”».

Ακολουθεί λανθασμένη πολιτική η κυβέρνηση;

«Ακολούθησαν λάθος πολιτική οι τελευταίες ελληνικές κυβερνήσεις, φοβούμενες το πολιτικό κόστος από την ανέξοδη ρητορεία μιας πλευράς της Αριστεράς. Ο ορθολογισμός των σύγχρονων κυβερνήσεων στο θέμα της μετανάστευσης ωφελεί πρωτίστως τους μετανάστες». -

Γιατί χαρακτηρίζετε «ανέξοδη» τη στάση της Αριστεράς σε αυτό το θέμα;

«Θα τη χαρακτήριζα ουσιαστική αν έβλεπα τη “φωτισμένη” Αριστερά, με έξοδα του κόμματός τους και των οπαδών τους, να χτίζουν και να λειτουργούν π.χ. ένα πολιτιστικό κέντρομικρό- για τους μετανάστες της περιοχής της Ομόνοιας. Το προτιμώ από το να τους ακούω συνεχώς να καταγγέλλουν».

Υπάρχει ζήτημα ασφάλειας στη χώρα;Το ρωτώ γιατί υποστηρίζετε ότι επικρατεί χαώδης κατάσταση στη χώρα.

«Τα γεγονότα του Δεκεμβρίου, όπου είχαμε πλήρη κατάλυση της έννομης τάξης, οι απαγωγές, οι ληστείες, μας δίνουν την αίσθηση της ανοχύρωτης πολιτείας. Ξέρετε ότι η πλειοψηφία των ελλήνων συνταξιούχων αξιολογούν ως πρώτο πρόβλημα την ασφάλεια και μετά την οικονομική ανασφάλεια;».

- Ποιοι ευθύνονται για αυτό;
«Από τη μία πλευρά έχουμε τον επικίνδυνο παλιμπαιδισμό της Αριστεράς που θεωρεί ότι για κάθε κοινωνικό πρόβλημα που ανακύπτει πρέπει να κλείσουν τα εμπορικά κέντρα των πόλεων, να υποστηρίξουν την κατάληψη των εκπαιδευτικών μας ιδρυμάτων και να θεωρήσουν απλώς παράπλευρες απώλειες το κάψιμο των περιουσιών συμπολιτών τους. Από την άλλη πλευρά, έχουμε τα ενοχικά σύνδρομα μιας κεντροδεξιάς κυβέρνησης. Και οι δύο πλευρές ζουν σε άλλη εποχή και σε άλλες καταστάσεις, που νομιμοποιούσαν τις όποιες πολιτικές άμυνας και εξέγερσης των δύο πλευρών».

Υπάρχει στο μυαλό σας ένας μετρήσιμος στόχος;

«Με τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον ΛΑΟΣ έχουμε έναν πρώτο μετρήσιμο στόχο για τον οποίο θα ζητήσουμε τη συνεργασία όλων των ελλήνων ευρωβουλευτών: η Ελλάδα δαπανά 6,57 δισ. ευρώ από τον προϋπολογισμό της για αμυντικές δαπάνες, αναγκαίες όταν υπάρχει το casus belli από τη γειτονική μας Τουρκία, χώρα που δεν είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Εφόσον η Ελλάδα είναι τα ΝΑ σύνορα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, οφείλει η Ευρωπαϊκή Ενωση να καλύπτει αυτές τις συγκεκριμένες δαπάνες. Διαφορετικά, να άρει το casus belli η Τουρκία. Είναι στόχος συγκεκριμένος και προς όφελος της χώρας μας και της οικονομικής τάξης που μας ζητεί το όποιο Σύμφωνο Σταθερότητας ή Ανάπτυξης».
 

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Μηνύματα
463
Like
4
Πόντοι
1
τωρα αυτη η Τζαβελαινα νομιζει οτι "ανακαλυψε τον τροχο"?
ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ η ελλαδα ειναι ομηρος των ΧΑΜΕΝΩΝ του συμοριτοπολεμου!
 

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Μηνύματα
1.873
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
γρια χαμενη ειναι παραδουλευτρα του κοκκαλη και κυριακου.
 

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Μηνύματα
320
Like
1
Πόντοι
1
Όπως ακριβώς οι Αμερικάνοι έχασαν τον πόλεμο στο Βιετνάμ και τον κέρδισαν στο Χόλυγουντ, έτσι ακριβώς και οι αριστεροί έχασαν τον συμμοριτοπόλεμο και τον κέρδισαν στην προπαγάνδα μισό αιώνα αργότερα.
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Τον κλώτσησε η στρίπερ
4 Ιουνίου 2009, 03:59


Μήνυση σε στριπτιτζάδικο έκανε ένας 35χρονος, γιατί όπως καταγγέλλει δέχτηκε κλωτσιά στο πρόσωπο από μία χορεύτρια, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη σπασμένη του μύτη.

Ο Michael Ireland δήλωσε ότι την ώρα που παρακολουθούσε το σόου δέχτηκε το ξαφνικό χτύπημα της Sakeena στο πρόσωπο, με τη γόβα στιλέτο που φορούσε.

Οι ιδιοκτήτες του καμπαρέ «Cheetah», στην Φλόριντα, έσπευσαν να δικαιολογήσουν τη χορεύτρια λέγοντας ότι ο πελάτης την ενοχλούσε συνεχώς.

Προσέθεσαν επίσης πως πρόκειται για μια πολύ γλυκιά και ήσυχη κοπέλα, η αντίδραση της οποίας προκλήθηκε από την απαράδεκτη συμπεριφορά του 35χρονου.

Παρόμοια φαινόμενα τραυματισμών βρίσκονται σε… έξαρση τον τελευταίο καιρό, όπως αναφέρουν οι Αστυνομικές αρχές.
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Paris Hilton: Και οι μελαχρινές είναι «καυτές»
3 Ιουνίου 2009, 23:35


Μια εμφάνιση διαφορετική από τις προηγούμενες έκανε η διάσημη 28χρονη κληρονόμος στα γυρίσματα της νέας της τηλεοπτικής σειράς «My New BFF» (Ο νέος καλύτερος φίλος μου), η οποία για λίγα λεπτά έγινε… μελαχρινή!

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που κάνει κάτι παρόμοιο, αφού το είχε επαναλάβει με φωτογραφίες της που «ανέβασε» στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Twitter και τις μοιράστηκε με τους «κυβερνο-φίλους» της.

Μετά το τέλος του συγκεκριμένου σόου στις ΗΠΑ και τη Μ. Βρετανία, η Paris Hilton θα δοκιμάσει να βρει ένα νέο «καλύτερο φίλο» στο μακρινό Ντουμπάι.
Να μην τους δοκιμαση το κοριτσι λιγο  :pipa1: :zfuck: :boobies: :boobies: :boobies:
 

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Μηνύματα
6.275
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290



Ο αμερικανός ηθοποιός, Ντέιβιντ Κάρανταϊν βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ενός ξενοδοχείο της Μπανγκόγκ που διέμενε. Ο 72χρονος βρισκόταν στην Ταϋλάνδη για τα γυρίσματα ταινίας που συμμετείχε.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Κάρανταϊν ο οποίος δήλωσε πως ο ηθοποιός πέθανε είτε αργά την Τετάρτη είτε τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ακόμη δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια του θανάτου του γνωστού ηθοποιού.

Ο Κάρανταϊν έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά “Kung Fu” της δεκαετίας του 70’.

Οι περισσότεροι θα τον θυμούνται από τη συμμετοχή του στο “Kill Bill” στο οποίο υποδύθηκε το ρόλο του “Bill”.

Στη μεγάλη του καριέρας συμμετείχε σε περισσότερες από εκατό κινηματογραφικές ταινίες και περισσότερες από είκοσι τηλεοπτικές σειρές.

 

Συνημμένα

  • 8.jpg
    8.jpg
    16,5 KB · Εμφανίσεις: 17

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Μηνύματα
838
Like
2
Πόντοι
6
[size=15pt]UFOs στο Cambridgeshire - The Truth is Out There[/size]

(από την εγκυρότατη εφημερίδα Daily Telegraph)


Ένας αριθμός ανθρώπων ισχυρίζονται ότι έχουν δει UFOs στο Cambridgeshire με πορτοκαλί εκθαμβωτικά φώτα στον νυχτερινό ουρανό. :helpplea: :helpplea: :helpplea:

ufo11416064c.jpg


Photo: CATERS UFO: Αυτά είναι η απίστευτη εικόνα των περισσότερων από 20 UFOs!!!

Οι μάρτυρες υποστήριξαν ότι έχουν δει μέχρι 50 του μυστηρίου φωτεινές ακτίνες γύρω στο 11.30pm στο Huntingdon. :zombie: :zombie: :zombie:

Ο Scott Boswell, 37, πρώην στρατιώτης από το κοντινό Hinchingbrooke, συλλαμβάνει κάποια από τα φώτα με την κάμερα.
   
Ο Κύριος Boswell, τραπεζίτης στο Λονδίνο, δήλωσε: «Παρατήρησα τρεις πλωτά φώτα στο σπίτι μας, ίσως ένα-δύο χιλιόμετρα μακριά".
"Στη συνέχεια, όμως, παρατήρησα μια μεγάλη μακρά σειρά φώτα που προέρχονται από την κατεύθυνση του Brampton στην κατεύθυνση των Stukeley Meadows . Αυτό ήταν περίπου στις 11.30pm και πήρα μία-δυο θολές λήψεις. Είμαι πολύ σίγουρος ότι δεν ήταν αεροσκάφη".

"Δεν υπήρχε θόρυβος, δεν υπήρχαν φανοί ναυσιπλοΐας και το ύψος τους ήταν σχετικά σταθερό μέχρι να εξαφανιστούν από τα μάτια μας."

Ο πρώην soldier είπε ότι δεν ήταν φωτοβολίδες ή μπαλόνια καιρού, δηλαδή η συνηθισμένη εξήγηση για ασυνήθιστα αντικείμενα στον ουρανό.

Οι Auberon και Suzi Hedgecoe, οι οποίοι διοικούν τον Braywood Ξενώνα στην Huntingdon, είδαν περίπου 50 πορτοκαλί φώτα στον ουρανό.

Ο κ. Hedgecoe δήλωσε: «Ήταν σαν μια αρμάδα. ¨Ηταν αθόρυβη. Ήταν 15 και κάθε έξι λεπτά περισσότερο φαινόταν να έρχονται πάνω από τον ορίζοντα."Δεν ήταν τα αεροπλάνα. Αυτά δεν ήταν μπαλόνια. Κάθε μία ένα το μέγεθος του κτιρίου. Αν είχαν μπαλόνια, τότε θα έπρεπε να έχουν μεγάλη βαρύτητα".

Ο κ. Hedgecoe είπε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός που το ζευγάρι ξύπνησε των ηλικίας 10 ετών γιο τους Μπάρνι :kyle: και τον φίλο του Zac  :stan: για να δουν το θέαμα.

Ένας άλλος μάρτυρας είπε ότι είδε 35 φώτα στον ουρανό.

 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Η νύφη που δεν έχει... φιληθεί ποτέ
4 Ιουνίου 2009, 21:54


Τη στιγμή που ο ιερέας που θα παντρέψει τη Rachel Welch και τον Todd Ritter και θα πει στον τελευταίο το περίφημο «και τώρα μπορείς να φιλήσεις τη νύφη», θα είναι σίγουρα η πρώτη φορά που τα λόγια του θα έχουν πραγματικό νόημα.

Και αυτό γιατί η 21χρονη Rachel από την Ουάσινγκτον των ΗΠΑ δεν έχει φιλήσει ποτέ στη ζωή της άντρα.

Στην ηλικία των 14 ετών η Rachel υποσχέθηκε στον εαυτό της ότι ο πρώτος που θα φιλήσει στη ζωή της θα είναι ο σύζυγός της, κάτι που το τήρησε (τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η ίδια) πιστά μέχρι τώρα.

Ο Todd μέχρι σήμερα έχει… αρκεστεί στις αγκαλιές και το τρίψιμο της μύτης (όπως οι πιγκουίνοι) με την αγαπημένη του.

Οι δυο τους θα παντρευτούν τον προσεχή Ιούλιο και πιθανότατα η Rachel να ζήσει δύο φορές τα… πυροτεχνήματα της 4ης Ιουλίου (εθνική εορτή των ΗΠΑ).
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Ένας γάμος καταδικασμένος… να πέσει στο κενό
4 Ιουνίου 2009, 23:22


Ένα ζευγάρι που «λατρεύει» οτιδήποτε έχει να κάνει με το διάστημα αποφάσισε να δώσει στην τελετή του γάμου του μια ιδιαίτερη… ώθηση.

Ο 31χρονος Noah Fulmor και η 30χρονη Erin Finnegan πρόκειται να παντρευτούν μέσα σε ένα αεροσκάφος προσομοίωσης συνθηκών μηδενικής βαρύτητας της NASA, στο ακρωτήριο Κανάβεραλ, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ακόμα και οι βέρες που θα περάσουν ο ένας στο χέρι του άλλου είναι φτιαγμένες από το υλικό ενός μετεωρίτη που έπεσε στη Γη πριν από 30.000 χρόνια.

Ο ιερέας που θα παντρέψει το ζευγάρι σε μια τελετή που θα διαρκέσει 90 λεπτά είναι ο Richard Garriott, γιος αστροναύτη ο ίδιος!

Οι λίγοι και εκλεκτοί καλεσμένοι θα χρειαστεί να καταβάλλουν το «αστρονομικό» ποσό των 3.700 ευρώ έκαστος, για να παρακολουθήσουν τη γαμήλια τελετή.

Η νύφη πάντως προέβλεψε το ενδεχόμενο να σηκωθεί το νυφικό της από την έλλειψη βαρύτητας και έτσι παρήγγειλε ειδικό παντελόνι για να φορέσει στο γάμο της.
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Συνεληφθη 39χρονος στην Εδεσσα για πορνογραφικο υλικο
39χρονος επαγγελματίας οδηγός συνελήφθη στην Έδεσσα για κατοχή πορνογραφικού υλικού μεταξύ του οποίου και υλικού παιδικής πορνογραφίας. Στην κατοχή του επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ερασιτεχνικές πορνογραφικές ταινίες, στις οποίες ο συλληφθείς είχε καταγράψει πρώην φίλες του. Ο 39χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Ο αμερικανός ηθοποιός, Ντέιβιντ Κάρανταϊν βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ενός ξενοδοχείο της Μπανγκόγκ που διέμενε. Ο 72χρονος βρισκόταν στην Ταϋλάνδη για τα γυρίσματα ταινίας που συμμετείχε.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Κάρανταϊν ο οποίος δήλωσε πως ο ηθοποιός πέθανε είτε αργά την Τετάρτη είτε τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ακόμη δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια του θανάτου του γνωστού ηθοποιού.

Ο Κάρανταϊν έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά “Kung Fu” της δεκαετίας του 70’.

Οι περισσότεροι θα τον θυμούνται από τη συμμετοχή του στο “Kill Bill” στο οποίο υποδύθηκε το ρόλο του “Bill”.

Στη μεγάλη του καριέρας συμμετείχε σε περισσότερες από εκατό κινηματογραφικές ταινίες και περισσότερες από είκοσι τηλεοπτικές σειρές.
Τον βρήκανε με σκοινί...αυτοκτονία? :think:
Ήταν από τους αγαπημένους μου...κρίμα! :(
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Kill Bill και σταρ πολλών ταινιών κουνγκ-φου Ντέιβιντ Καραντάιν βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.
Ο 72χρονος ηθοποιός βρισκόταν στη χώρα για τα γυρίσματα της ταινίας Stretch.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εφημερίδα της Ταϊλάνδης The Nation, ο Ντ.Καραντάιν βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό Πιρόμ Τζανταπίρμο, ο Καραντάιν βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στην ντουλάπα του δωματίου του. Οι κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου δεν έδειξαν κανέναν να μπαίνει ή να βγαίνει από το δωμάτιο. Δεν υπήρχαν σημάδια πάλης στο δωμάτιο, που ήταν κλειδωμένο από μέσα, ενώ τα προσωπικά αντικείμενα του ηθοποιού δεν είχαν πειραχτεί.


Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο ηθοποιός βρέθηκε κρεμασμένος από σκοινί των κουρτινών του δωματίου και ότι δεν έφερε σημάδια επίθεσης.

Εκπρόσωπος της αμερικανικής πρεσβείας στην Ταϊλάνδη επιβεβαίωσε την είδηση και δήλωσε ότι ο ηθοποιός πέθανε είτε αργά την Τετάρτη, είτε νωρίς την Πέμπτη.


Ο προσωπικός του μάνατζερ δήλωσε ότι τα νέα είναι «σοκαριστικά», προσθέτοντας: «Ήταν γεμάτος ζωή, πάντα ήθελε να δουλεύει... ένας υπέροχος άνθρωπος».

Ο Ντέιβιντ Καραντάιν είχε γεννηθεί το 1936 στο Χόλιγουντ και ήταν γιος του επίσης διάσημου ηθοποιού Τζον Καραντάιν. Tο πραγματικό του όνομα ήταν Τζον Αρθουρ Καραντάιν.

Ο Ντ.Καραντάιν υπήρξε πρωταγωνιστής της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «Kung Fu» στο ρόλο ενός Σαολίν μοναχού. Ο ηθοποιός είχε παίξει σε περισσότερες από 100 ταινίες και είχε συνεργαστεί με διάσημους σκηνοθέτες όπως ο Μάρτιν Σκορσέζε και ο Ίνγκμαρ Μπέργκμαν.

Τα τελευταία χρόνια επανήλθε στο φως της δημοσιότητας, όταν ο Κουέντιν Ταραντίνο του έδωσε τον ρόλο του Μπιλ στην ταινία Kill Bill.
 

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Μηνύματα
463
Like
4
Πόντοι
1
Σε ερωτικό παιχνίδι που πήρε άσκημη τροπή ενδέχεται να οφείλεται ο θάνατος του αμερικανού ηθοποιού Ντέιβιντ Καραντάιν, που βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στην Μπανγκόκ, δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας της Ταϊλάνδης.

"Ένα σχοινί ήταν τυλιγμένο γύρω από το λαιμό του, ένα άλλο γύρω από τα γεννητικά του όργανα, ενώ και τα δύο μαζί ήταν δεμένα στην ντουλάπα", δήλωσε στον Τύπο ο στρατηγός Γουραπόνγκ Σιουπρίτσα της αστυνομίας της Μπανγκόκ.

"Υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι αυτοκτόνησε, αλλά μπορεί να πέθανε από πράξη αυτοϊκανοποίησης", δήλωσε ο στρατηγός, ο οποίος ανέφερε επίσης ότι σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η ομάδα παραγωγής της ταινίας που γύριζε ο Καραντάιν, ο ηθοποιός "έπινε μπύρες από το πρωί μέχρι το βράδυ την προηγουμένη του θανάτου του".

Η Πορντίπ Ροτζανασουνάν, ιατροδικαστής που εργάζεται για το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ταϊλάνδης, δήλωσε ότι ο θάνατος του ηθοποιού προφανώς οφείλεται σε "ατύχημα αυτο-ερωτισμού".

"Δεν πρόκειται για αυτοκτονία ή φόνο, αλλά πέθανε (...) ύστερα από πράξη αυτοϊκανοποίησης", δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων η κα Πορντίπ.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό της αστυνομίας Πιρόμ Τζανθαπιρόμ, το σώμα του Καραντάιν δεν έφερε κανένα ίχνος τραυματισμού, ενώ οι κάμερες ασφαλείας δεν κατέγραψαν κανέναν να μπαίνει ή να βγαίνει στο δωμάτιό του, το οποίο ήταν κλειδωμένο από μέσα.

Η εταιρεία παραγωγής ΜΚ2, η οποία και ανακοίνωσε τον θάνατο του ηθοποιού, δήλωσε ότι "ενδέχεται να οφείλεται σε ατύχημα".


 

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Μηνύματα
983
Like
3
Πόντοι
6
Τραγικη ειρωνια! Να βρισκεσαι στην Ταυλανδη και να πεθαινεις απο λαθος χειρισμο στη μαλακια... Φοβερο! Παντως ο μακαριτης ειχε ωραιο στυλ στις ταινιες που επαιζε. Επισης, ειχε και μουσικο εργο,οπου επισης ηταν συμπαθης. Κριμα...
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Ολόγυμνη και μεθυσμένη κυκλοφορούσε μια 33χρονη Νορβηγίδα τουρίστρια στην πλατεία του Πλατανιά στα Χανιά. Η νεαρή, μητέρα ενός παιδιού, βρίσκεται στην Κρήτη μαζί με το παιδί, το φίλο και τους γονείς της για διακοπές. 

Χθες βγήκε να διασκεδάσει και τα ξημερώματα βρέθηκε στους δρόμους τυλιγμένη μόνο με μια πετσέτα να κάνει ωτοστόπ. Βλέποντας όμως, ότι κανείς δε σταματούσε να τη μεταφέρει στο ξενοδοχείο της, πέταξε και την πετσέτα... και έμεινε «τσίτσιδη». Έτσι γύριζε ολόγυμνη, στον Πλατανιά, ξεσηκώνοντας περαστικούς και θαμώνες των μαγαζιών.   

Τελικά, κάποιος οδηγός σταμάτησε και τη μετέφερε στο ξενοδοχείο της. Αλλά και εκεί η Νορβηγίδα τα έβαλε με... δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, προκαλώντας τους ζημιές. 

Άνδρες της Αστυνομίας του Γαλατά έφθασαν στο ξενοδοχείο, πήραν τη Νορβηγίδα και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο. Μάλιστα, τη νεαρή εξέτασε και ιατροδικαστής, ωστόσο δε βρέθηκε να έχει μώλωπες ή άλλες κακώσεις. 

Δε σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος της, επειδή δεν υποβλήθηκε μήνυση, ενώ οι γονείς της ανέλαβαν να πληρώσουν τις ζημιές, που προκάλεσε η κόρη τους στα αυτοκίνητα.

:tits2: :tits2: :tits2:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom