CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.592
- Πόντοι
- 2.536
Ως προσωπικότητα, αντλώ από τις αντιφάσεις μου, Ωρίωνα.Βλέπεις εμπορικούς ηθοποιούς σε εμπορικές ταινίες εσύ;;;
Πόσα έχω να μάθω ακόμα για σένα...
Ως προσωπικότητα, αντλώ από τις αντιφάσεις μου, Ωρίωνα.Βλέπεις εμπορικούς ηθοποιούς σε εμπορικές ταινίες εσύ;;;
Πόσα έχω να μάθω ακόμα για σένα...
Ως προσωπικότητα, αντλώ από τις αντιφάσεις μου, Ωρίωνα.
Εκλεβες παγγαρια; Μπράβο Ρίο. Αυτές τις μέρες γεμίζουν , αυτές τις μέρες πρέπει και να αδειάζουν.
Ήμουν και 4 ώρες στην εκκλησία σήμερα...με το μαλάκο να τα λέτε αυτά, Καπετάνιε.
Εκτός από ιδέες, δεν έχω κλέψει ποτέ. Θου Κύριε, μέρα που είναι σήμερα...Εκλεβες παγγαρια; Μπράβο Ρίο. Αυτές τις μέρες γεμίζουν , αυτές τις μέρες πρέπει και να αδειάζουν.
Πήγα εκκλησία για να κάνω πρόβα το υποτακτικό βλέμμα.Βέβαια εάν μου γνωρίσεις ένα καλό κορίτσι με πολύ μακριά κοτσίδα, άσπρο κώλο και αυτό το υποτακτικό βλέμμα των πιστών, μπορεί και να με αλλάξει και να σωθεί η ψυχή μου στο τέλος.
Ευχαριστώ! Μου το λένε συνέχειαΣαν την Ωντρει εισαι.
Mην κουράζεσαι ρε Ωρίωνα. Να ψάχνεις τραγούδι , να αντιγράφεις σύνδεσμο κλπ.Ας βάλω ένα τραγουδάκι
Κλαψ κλαψ...και έψαχνα όλο το βράδυ.Mην κουράζεσαι ρε Ωρίωνα. Να ψάχνεις τραγούδι , να αντιγράφεις σύνδεσμο κλπ.
Άλλωστε δεν είναι η μουσική το φόρτε σου.
Πάλι ξενύχτησες με το μικρό σου μυστικό ; Πάλι ένα βράδυ φούντωσης από ανομολόγητες επιθυμίες;
Περιμένω να μου πείτε "κοιμήσου τώρα". Αν δεν μου το πείτε, δεν κοιμάμαι. Μπορεί κάτι να με χρειαστείτε.Πάλι ξενύχτησες με το μικρό σου μυστικό ; Πάλι ένα βράδυ φούντωσης από ανομολόγητες επιθυμίες;
Ωρίωνα, αν ξενυχτάς δεν θα μπορείς να δουλέψεις κι εγώ δεν θα έχω μούτσο. Τι θέλεις δηλαδή; Να σε βάζω εγώ για ύπνο;
Αυτό το ερείπιο θα τα βγάλει πέρα με την αισθησιακή Δέσποινα Μοιρου;Ένα βήμα πριν από το γάμο με μέλος των Pink Floyd - Το privé party και τα δώρα για τη Δέσποινα Μοίρου από τον διάσημο Σκοτ Πέιτζ
Lifestyle - Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς και του λαμπερού prive party το ζευγάρι δεν έκρυψε στιγμή τον έρωτά τουwww.parapolitika.gr
Εγώ πάντως ζήλεψα με τον πληθυντικό....Περιμένω να μου πείτε "κοιμήσου τώρα". Αν δεν μου το πείτε, δεν κοιμάμαι. Μπορεί κάτι να με χρειαστείτε.
Έχει άλλα χαρίσματα..( μυαλό, δόξα , χρήμα.. )Αυτό το ερείπιο θα τα βγάλει πέρα με την αισθησιακή Δέσποινα Μοιρου;
Γιατί ζηλέψατε με τον πληθυντικό;Εγώ πάντως ζήλεψα με τον πληθυντικό....
μπραβο ωριων μια χαρα τα λες τραγουδηστα - στα βιβλια και στα τραγουδια εχουν ειπωθει τα παντα και αφου λεφτα δεν εχουμε για βιβλια γνωση θα ατλησουμε απο τα τραγουδια
μπραβο ωριων μια χαρα τα λες τραγουδηστα - στα βιβλια και στα τραγουδια εχουν ειπωθει τα παντα και αφου λεφτα δεν εχουμε για βιβλια γνωση θα ατλησουμε απο τα τραγουδια
Eναξει ,με καλυψες...Γιατί ζηλέψατε με τον πληθυντικό;
Ναι....όπως έλεγε ο Χάρρυ Κλυνν για τον Παπαντρεα..."Μιμη...διάλεξε δάχτυλο!"Έχει άλλα χαρίσματα..( μυαλό, δόξα , χρήμα.. )
Scott Page - Wikipedia
Έχει παίξει με Πινκ Φλόιντ, Τοτο και σουπερτραμπ.. ( κάτι έχει κάνει..)
Όχι δεν την χω δεί - νάτη δω έχει τίποτα ενδιαφέρον?
Jimmy, τώρα που είδα τον Λαζόπουλο, έχεις δει την ταινία "Ρ20";
Εκτός από Τάνια Τρύπη - Τζένη Μπότση (θεές) και την προβληματική ερωτική ζωή ενός ζευγαριού που μένει στα Κάστρα, τίποτα ενδιαφέρον.Όχι δεν την χω δεί - νάτη δω έχει τίποτα ενδιαφέρον?