Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Ειρωνικά το είπαΝαι κλαιν αυτός είναι ο ρόλος του αστυνομικού... τι θα ακούσουμε άλλο εδώ μέσα!!!
Ειρωνικά το είπαΝαι κλαιν αυτός είναι ο ρόλος του αστυνομικού... τι θα ακούσουμε άλλο εδώ μέσα!!!
Μήπως τα παραλές;
Δεν το είπα για αυτήν την είδηση συγκεκριμένα αλλά με αφορμή αυτήν την είδηση.Εντάξει όλα έχουν ξανασυμβεί και τα έχουμε ζήσει ήδη πολλές φορές για αυτό και δεν μας κάνει πια τίποτα εντύπωση..
Αυτό είναι αποτέλεσμα νομίζω της συστηματικής ατιμωρησίας για τα σκάνδαλα των τελευταίων 50 χρόνων..
Στην συγκεκριμένη είδηση δεν τρέχει και τίποτα τρομερό.. γνωστά πράγματα.. κάποιοι αστυνομικοί συμπληρώνουν το εισόδημα τους.. Κλάιν...
καλά αυτό,ΓΝΩΜΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εδειρε άγρια τη μητέρα του και την τύλιξε σε χαλί - Ευβοϊκή Γνώμη online- Ειδήσεις και νέα από όλη την Εύβοια
Ειδήσεις για τη Χαλκίδα, την Εύβοια και όχι μόνο. Έντυπη έκδοση, αρχείο θεμάτων, επαγγελματικός κατάλογος, ατζέντα εκδηλώσεων και πολλά άλλα.www.egnomi.gr
Κατάλαβα τι ήθελες να πεις..Δεν το είπα για αυτήν την είδηση συγκεκριμένα αλλά με αφορμή αυτήν την είδηση.
Συμφωνώ.
Μπράβο, από το στόμα μου τα πήρες...Κατάλαβα τι ήθελες να πεις..
Νομίζω:
Έχουμε αποκτήσει ανοσία στις παρανομίες των πολιτικών κι αστυνομικών και δημοσίων προσώπων λόγω της χρονιάς ατιμωρησίας..
Κυβερνά η μαφία..
Τρανταχτό παράδειγμα το πρόσφατο δυστύχημα - έγκλημα στα Τέμπη το οποίο θα είχε αποφευχθεί, αν είχε τοποθετηθεί η τηλεδιοικηση για την οποία μάλιστα δόθηκε και επιχορήγηση από ΕΕ, αν δεν κάνω λάθος..
Με αφορμή την συγκεκριμένη είδηση: δεν είναι τυχαίο το σύνθημα: οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη..
Εδώ ο υπουργός μας διαβεβαιωνε πριν δύο μήνες στη βουλη και φώναζε ότι τα τρένα είναι ασφαλή... Και όχι μόνο κυκλοφορεί ελεύθερος, αλλά βάζει πάλι υποψηφιότητα..Μπράβο, από το στόμα μου τα πήρες...
Απλά, εγώ, τυγχάνω Λάκων!
Δεν υπάρχει κράτος. Δεν υπάρχει τίποτα. Από τύχη ζούμε.Εδώ ο υπουργός μας διαβεβαιωνε πριν δύο μήνες στη βουλη και φώναζε ότι τα τρένα είναι ασφαλή... Και όχι μόνο κυκλοφορεί ελεύθερος, αλλά βάζει πάλι υποψηφιότητα..
Να μας πηδήξει κι άλλο ασαλιωτα ..
Ούτε στην Ουγκάντα αυτα
δεν ήταν στην παρέα μας, είπα ήταν τα ήσυχα παιδιά τα πολύ υποσχόμενα που πέρασαν πολυτεχνείο έμπλεξαν με ναρκωτικά κ γύρισαν έτσικαλά αυτό,
αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οι 2-3 από την παρέα σας που πέρασαν πολυτεχνείο και έγιναν πρεζάκια και ζητιανεύουν και ξυλοφορτώνουν συγγενείς τους.
Κάποια ήσυχα - υποσχομενα- μελετηρα και σχετικά ψηλού iq άτομα, αν δεν έχουν ψυχολογική υποστήριξη από το περιβάλλον, υπάρχει περίπτωση να καταρρεύσουν..δεν ήταν στην παρέα μας, είπα ήταν τα ήσυχα παιδιά τα πολύ υποσχόμενα που πέρασαν πολυτεχνείο έμπλεξαν με ναρκωτικά κ γύρισαν έτσι
Θάνατος στην αρκούδα! Θα φτιάξω ένα blog που θα λέγεται "Who let the bears out? Who, who, who, who?" και θα έχει ως αντικείμενο την εκμάθηση της πολιτικής ορθότητας στις αρκούδες.Αρκούδα σκότωσε έναν 26χρονο που έκανε τζόκινγκ στην Ιταλία
Ένας νεαρός που έκανε τζόκινγκ σκοτώθηκε από αρκούδα την Τετάρτη σε ένα μονοπάτι, στη βορειοανατολική Ιταλίαwww.dikaiologitika.gr
Μα ποιος είσαι; Ο Λέοναρντο Ντι Κάπριο που τις σκότωνε με ελληνορωμαϊκή;Θάνατος στην αρκούδα! Θα φτιάξω ένα blog που θα λέγεται "Who let the bears out? Who, who, who, who?" και θα έχει ως αντικείμενο την εκμάθηση της πολιτικής ορθότητας στις αρκούδες.
Βλέπεις εμπορικούς ηθοποιούς σε εμπορικές ταινίες εσύ;;;Μα ποιος είσαι; Ο Λέοναρντο Ντι Κάπριο που τις σκότωνε με ελληνορωμαϊκή;