Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 896K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
86
Πόντοι
66
Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν σε ένα χωριό της βόρειας Κροατίας, με πρωταγωνιστές δύο γιαγιάδες και έναν παππού που σχετίζονταν ερωτικά!
Η 81χρονη Στεφανίγια Αντόλιτς έκανε μαύρη την 67χρονη αντίζηλό της, αφού την έπιασε να χαριεντίζεται με τον 83χρονο εραστή της!
Η αστυνομία της περιοχής Ιβάνιτς Ντεσινίκι στη βόρεια Κροατία, συνέστησε προσοχή την Στεφανίγια, αφότου ξυλοκόπησε την Γιοτζίτσα Πρεγκλέτζ, σύμφωνα με την εφημερίδα 24 Santa.
«Το έκανα και είμαι περήφανη γι' αυτό. Θα έπρεπε να βρει έναν δικό της άντρα και όχι να πάρει το σύζυγο άλλης», είπε η οξύθυμη γιαγιά. «Απλά επειδή είναι νεότερη νομίζει ότι είναι ακαταμάχητη. Αλλά αν τολμήσει και τον ξανακοιτάξει θα πάθει τα ίδια. Δε φοβάμαι ούτε εκείνη, ούτε την αστυνομία», πρόσθεσε.
Ωστόσο, η αντίζηλος αρνείται κάθε κατηγορία και χαρακτηρίζει την 81χρονη «τρελή».

 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
86
Πόντοι
66
Μία 57χρονη γυναίκα στο Ντιτρόιτ σώθηκε χάρη στην μπανέλα από το στηθόδεσμό της, αφού εξέτρεψε μία σφαίρα που δέχτηκε από άγνωστο, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Η γυναίκα είδε μία ομάδα ανδρών να προσπαθούν να διαρρήξουν το σπίτι του γείτονά της το πρωί της Τρίτης. Όταν εκείνοι την αντιλήφθηκαν, ένας από αυτούς την πυροβόλησε, είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Η σφαίρα χτύπησε στην μπανέλα του στηθόδεσμου της γυναίκας και, σύμφωνα με την αστυνομία, αυτό της έσωσε τη ζωή!
"Επιβράδυνε την πορεία της σφαίρας", είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ντιτρόιτ, Φίλιπ Κουκ. "Τραυματίστηκε, αλλά τα τραύματά της δεν είναι απειλητικά για τη ζωή της"...

 

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Μηνύματα
9.251
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Αυτό και αν γίνεται μόνο μια φορά στην ζωή μας
ΔΥΟ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
Την 27η Αυγούστου 2009, 30 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, κοιτάξτε στον ουρανό.
Ο πλανήτης Αρης θα είναι πολύ λαμπερός μέσα στον ουρανό
Θα είναι το ίδιο μεγάλος όπως και το φεγγάρι παρόλο που ο πλανήτης Αρης θα είναι 34,65 εκατομμύρια μίλια μακριά από την Γή.
Προσπαθήστε λοιπόν να μην χάσετε αυτό το γεγονός
Θα το βλέπουμε με γυμνό μάτι σαν να και η γη έχει δύο φεγγάρια !!!..
Η επόμενη φορά που θα λάβει χώρα αυτό το γεγονός θα είναι το έτος 2287.
Μοιραστείτε αυτή την πληροφορία με όλους τους φίλους σας γιατί κανένας ζωντανός δεν θα μπορέσει να το δει για δεύτερη φορά... ...
 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
86
Πόντοι
66
Τρείς αλλοδαπούς συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές της Καβάλας, οι οποίοι έβγαζαν στη πορνεία μικρά κορίτσια!
Αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη έκλεισε ραντεβού και με προσημειωμένο χαρτονόμισμα κατάφερε να παγιδεύσει τους δράστες.
Οι τρείς αλλοδαποί αντιμετωπίζουν κατηγορίες περί μαστροπείας.

 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
86
Πόντοι
66
Μια ιστορία παράνομου πάθους, ενός θυελλώδους έρωτα, ανάμεσα σε μια νύφη που το έσκασε με τον μπατζανάκη της έχει προκαλέσει αναστάτωση και σωρεία σχολίων στην Κάτω Αχαΐα όπου από τη μια στιγμή στην άλλη «έκλεισαν» τα σπίτια δύο αγαπημένων αδελφών.
Ολα ξεκίνησαν τη Μεγάλη Δευτέρα όταν τα δύο αδέλφια αντελήφθησαν ότι οι σύντροφοί τους δεν επέστρεψαν στα σπίτια τους. Αμέσως άρχισαν να τους αναζητούν και λίγη ώρα αργότερα έντρομος ο μεγάλος αδελφός συνειδητοποίησε ότι η 26χρονη σύζυγός του «κλέφτηκε» με τον 26χρονο σύζυγο της αδελφής του. Αρχικά, τόσο η 34χρονη γυναίκα όσο και ο 40χρονος άνδρας δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε. Παρά τις προσπάθειές τους να εντοπίσουν στα κινητά τους το ερωτευμένο ζευγάρι, κανείς δεν απαντούσε. Τα κλάματα της αδελφής ξεσήκωσαν τη γειτονιά και μέσα σε λίγα λεπτά η είδηση μεταδόθηκε από στόμα σε στόμα σε όλη την Κάτω Αχαΐα, ενώ αρκετοί συγγενείς και φίλοι έσπευσαν στα σπίτια των αδελφών για να τους παρηγορήσουν. Οπως λένε, ο έρωτας ανάμεσα στους δύο νέους είχε σίγουρα παρελθόν καθώς η 26χρονη είχε φροντίσει πριν από περίπου δύο μήνες να πουλήσει το αυτοκίνητό της και να βάλει τα χρήματα σε δικό της λογαριασμό. Σύμφωνα μάλιστα με στενό συγγενή της οικογένειας «η 26χρονη δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο καθώς δεν σεβάστηκε το γεγονός ότι ο άνδρας της είχε πάρει από την τράπεζα δάνειο πολλών χιλιάδων ευρώ για να της αγοράσει ένα τεράστιο σπίτι, ένα παλάτι και να την έχει βασίλισσα» τόνισε και πρόσθεσε: «Από τη στιγμή που έκαναν τέτοια ατιμία, καλά θα κάνουν να εξαφανιστούν από προσώπου γης». Ευτύχημα είναι (όπως λένε όσοι τους γνωρίζουν) το γεγονός ότι δεν είχαν προλάβει να αποκτήσουν παιδιά καθώς η αδελφή είχε παντρευτεί μόλις πριν από ένα χρόνο, ενώ ο αδελφός πριν από δύο χρόνια. Από τη ημέρα που οι ερωτοχτυπημένοι νέοι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τα πάντα πίσω τους και να ζήσουν το πάθος τους, δεν έχουν δώσει κανένα ίχνος ζωής, ούτε καν για να διευθετήσουν τις διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου!

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγο καιρό, ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί και στο χωριό Πέρσαινα Ηλείας όπου μια 33χρονη γυναίκα και μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών το είχε σκάσει με τον 35χρονο σύζυγο της αδελφής της.

 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
86
Πόντοι
66
Στο Πακιστάν κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την απόφαση που παίρνουν οι γονείς για εκείνον!

Η Νασρίν είναι ένα κορίτσι από το Πακιστάν που η μητέρα της αποφάσισε να την παντρέψει από τα δώδεκά της, χωρίς φυσικά να τη ρωτήσει αν θέλει να παντρευτεί και μάλιστα μ' έναν άνδρα δεκατέσσερα χρόνια μεγαλύτερό της!
Και ο 26χρονος Σαχίντ, όμως, ο άνδρας που επέλεξε για εκείνη η μητέρα της, υπάκουσε στην εντολή των γονιών του και είπε το «ναι» χωρίς να έχει γνωρίσει καν τη γυναίκα που του είχαν ετοιμάσει. Ο Σαχίντ, γιος ενός ιδιοκτήτη γκαράζ, αν και είχε λογοδοθεί μέσω της μητέρας του με δύο άλλες νέες κοπέλες, δεν είχε ξαναπαντρευτεί. Ετσι, όταν μια γειτόνισσα μίλησε στη μητέρα του για τη Νασρίν, της οποίας ο πατέρας είχε πεθάνει πριν από δύο χρόνια, εκείνη βρήκε καλό το προξενιό και το προχώρησε. Η μητέρα της Νασρίν δέχτηκε την πρόταση γάμου κι έτσι ο Σαχίντ και η Νασρίν έγιναν αντρόγυνο.

Οι νεόνυμφοι, σύμφωνα με την παράδοση, συναντήθηκαν για πρώτη φορά την ημέρα του γάμου τους! Μάλιστα, είδαν το πρόσωπο ο ένας του άλλου μέσα από έναν καθρέφτη που κρατούσε ο αδελφός του γαμπρού.

Ο γάμος τους ακολούθησε όλα τα εθιμοτυπικά. Στο σπίτι της Νασρίν την παραμονή έγινε η παραδοσιακή τελετή mehndi, όπου νέα κορίτσια, φίλες και συγγενείς της νύφης έκαναν σχέδια με χένα στα χέρια και στα μπράτσα της. Και ενώ, όπως συνηθίζεται, η υποψήφια νύφη έφαγε αρκετά γλυκά, από αυτά που έφεραν οι καλεσμένοι, για να είναι γλυκιά η ζωή της, η μικρή Νασρίν δεν μπόρεσε να κρύψει από τα μάτια της τη θλίψη για το γεγονός ότι από τα δώδεκά της χρόνια θα άφηνε πίσω της την ξεγνοιασιά και θα έμπαινε στον κόσμο των ενηλίκων. Την ημέρα του γάμου τη θλίψη συνόδευε και ο φόβος. Η Νασρίν, μακιγιαρισμένη βαριά και φορώντας ένα κόκκινο κεντημένο σάρι, έτρεμε σαν το ψάρι. Αλλά και ο Σαχίντ βρισκόταν σε αμηχανία περιμένοντας να έρθει ο ιμάμης. Γύρω από το λαιμό του ο γαμπρός είχε περασμένο ένα βαρύ κολιέ από το οποίο κρέμονταν ρουπίες σε χαρτονομίσματα, που προσφέρονται για να έχει το ζευγάρι καλή τύχη. Νύφη και γαμπρός ήταν πριν από την τελετή χωριστά ο ένας από τον άλλον, είχαν όμως δίπλα τους στενούς συγγενείς που τους ενθάρρυναν. Η άφιξη του ιμάμη σήμανε την έναρξη του γάμου. Μετά τις ευχές που τους έδωσε τους έβαλε να υπογράψουν το nickah, δηλαδή το συμβόλαιο γάμου. Το έγγραφο αυτό τους αναγνωρίζει ως συζύγους και τους δίνει την άδεια να έχουν σεξουαλικές επαφές, ενώ σε ορισμένους μουσουλμάνους σιίτες το συγκεκριμένο συμβόλαιο επιτρέπει στον σύζυγο να πηγαίνει και με πόρνες.

 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
86
Πόντοι
66
Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάν Παγωτού!

Πριν 30 χρόνια ακριβώς, σ' ένα πρώην εγκαταλελειμμένο βενζινάδικο, που σήμερα πουλάει παγωτό, ουρές ανθρώπων συνωστίζονταν για να ακούσουν ένα... ευχαριστώ! Το «ευχαριστώ» του Ben Cohen και του Jerry Greenfield, των δύο συμμαθητών που ψάχνοντας τι να κάνουν ξεκίνησαν το 1978 να φτιάχνουν παγωτό με το διάσημο πλέον όνομα: Ben & Jerry. Κι επειδή το εγχείρημα τους «πήγε καλά», αυθόρμητα κι όπως θα ταίριαζε σε δύο χίπις όπως αυτοί όταν έκλεισαν τον πρώτο χρόνο τους θέλησαν να πουν ευχαριστώ στους φίλους των παγωτών τους. Με ποιο τρόπο; Κερνώντας τους την αγαπημένη τους γεύση!
Η ημέρα αυτή ονομάστηκε FREE CONE DAY (Ημέρα Δωρεάν Παγωτού). Τα θρυλικά παγωτά Ben & Jerry’s είναι πιστά στο παγκόσμιο κέρασμα παγωτού κάθε Απρίλη, και φέτος που κλείνουν ένα χρόνο παρουσίας στην Ελλάδα, το γιορτάζουν και σας περιμένουν!

Το FREE CONE DAY των Ben & Jerry’s γιορτάζεται σήμερα Τρίτη 28 Απριλίου, σε 4 σημεία:

Στην Αθήνα στα:
Ster Cinemas Ίλιον, 18:00 - 21:00
Allou! Fun Park,   18:00 - 22:00
Golden Hall        16.00 - 20.00

Στη Θεσσαλονίκη, στα Ster Cinemas στο Εμπορικό Κέντρο Μακεδονία 18:00 - 21:00
 

Συνημμένα

  • FREE CONE DAY.jpg
    FREE CONE DAY.jpg
    31,5 KB · Εμφανίσεις: 42

Επισκέπτης
Πατριός στη Λάρισα συνελήφθη γιατί βίαζε την 18χρονη κόρη της συζύγου του!
Ο άνδρας ομολόγησε την πράξη του μετά την καταγγελία της 18χρονης κοπέλας...

το παλιοσιχαμα σκότωμα θελει.Θα τον περιποιηθούν καλά στην φυλακη ομως.
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Την απόγνωσή τους για το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας τους αποφάσισαν να αποτυπώσουν Γάλλοι φοιτητές σε μία επιστολή γραμμένη στα… αρχαία ελληνικά.
Με την υποσημείωση «αφού δεν καταλαβαίνετε γαλλικά, σας γράφουμε ελληνικά», οι φοιτητές έστειλαν το γράμμα διαμαρτυρίας στον υπουργό Παιδείας της χώρας, Ξαβιέ Νταρκός.
Φυσικά, πρόκειται για ένα χαριτολόγημα των φοιτητών Αρχαίων Ελληνικών της Σορβόννης, οι οποίοι διάλεξαν τον τρόπο αυτόν για να τραβήξουν την προσοχή της γαλλικής κυβέρνησης. Όπως επισημαίνουν αστειευόμενοι στην επιστολή, ο Πλάτων και ο Δημοσθένης δεν θα μπορούσαν παρά να συμφωνήσουν με το πνεύμα του κειμένου τους.
Οι κινητοποιήσεις των Γάλλων φοιτητών, που έχουν ξεπεράσει τους τρεις μήνες, αφορούν στην αντίδρασή τους στον νέο νόμο για τη μεταρρύθμιση των πανεπιστημίων και το νέο καθεστώς εργασίας των εκπαιδευτικών - ερευνητών.
Στο Παρίσι οι περισσότερες πανεπιστημιακές σχολές είναι υπό κατάληψη και πολλοί καθηγητές προτείνουν εναλλακτικά μαθήματα εκτός των κατειλημμένων σχολών.

Να και κάποιοι που μαθαίνουν Αρχαία Ελληνικά!  :tooth:


 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
www.smileyssmilies.com]
3dsmusicsmiley1.gif
[/url]

Πριν απο λίγες ημέρες (στην περίοδο του Πάσχα)

πήγε ο Ψωμιάδης (Νομάρχης Θεσσαλονίκης και πάσης Ελλάδος)  :cheesy:

στην πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή του Αυτιά

και μετέτρεψε, με την πληθωρική του παρουσία, το ενημερωτικό πλατό σε λαϊκό νταβαντούρι...

:rockon: :rockon: :rockon:

έτσι ήταν παλιά

%CF%88%CF%89%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CF%82.jpg


έτσι είναι τώρα

http://[URL unfurl="true"]www.businesswoman.gr/photos/psomiadis2.jpg[/img[/URL]]

Εν μέσω αναστεναγμών, επιφωνημάτων και καράτε, τραγούδησε ένα ποτ-πουρί από τις μεγάλες του επιτυχίες, καταφέρνοντας να συνδυάσει με τσαχπινιά τον αμανέ με τα ινδικά τραγούδια... 

[url=http://[URL unfurl="true"]www.smileyssmilies.com[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.smileyssmilies.com[/URL]/3dmedium/fighting/images/3dmfightingsmiley7.gif [/url]

Όταν πλέον οι τσιφτετολοχοροί και τα αισθησιακά τσιφτετελοειδή άσματα είχαν απογειωθεί και περίμενες να βγεί ο Χότζας από το τζαμί, ο κ. Νομάρχης συγκινήθηκε και φώναξε :

[size=12pt]"Α ρε Ελλάδα! Ο Θεός μας έχει φτιάξει με το καλύτερο υλικό"[/size]

:2funny: :2funny: :2funny:

 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Παρόλα αυτά οφείλουμε να δεχθούμε ότι ο Ψωμιάδης έχει την αίσθηση του χιούμορ αλλά και του αυτοσαρκασμού...

:rockon: :rockon: :rockon:

 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Μέχρι τον Ιούνιο του 2010 θα πρέπει να έχουν ταυτοποιηθεί όλοι οι κάτοχοι- χρήστες καρτοκινητών, σύμφωνα με το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θ’ αναλάβουν να ενημερώσουν τους πελάτες τους για τον τρόπο υποβολής των απαραίτητων στοιχείων που θα ταυτοποιήσουν τους κατόχους καρτοκινητών, ενώ για όσους δεν το πράξουν, οι εταιρείες θα είναι υποχρεωμένες να διακόψουν τη σύνδεσή τους ένα μήνα μετά την προθεσμία που έχει οριστεί, δηλαδή τον Ιούλιο του 2010.Οι κάτοχοι καρτοκινητών θα πρέπει επίσης να δηλώνουν οποιαδήποτε μεταβολή κατάστασης του καρτοκινητού τους, όπως για παράδειγμα δωρεά, απώλεια και κλοπή.

Υπεύθυνη για την τήρηση των αρχείων των καρτοκινητών θα είναι η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων, η οποία εξουσιοδοτείται να επιβάλλει πρόστιμα στους παρόχους που δεν τηρούν ακριβή αρχεία στις βάσεις δεδομένων τους. Μάλιστα, οι εταιρείες θα είναι υποχρεωμένες να διατηρούν τα στοιχεία των κατόχων των καρτοκινητών μέχρι κι ένα χρόνο μετά την απενεργοποίηση των συνδέσεών τους.

 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Την παραλία «Κόκκινα βράχια» της Αλεξανδρούπολης είχε επιλέξει ως κρυψώνα για το χασίς που καλλιεργούσε ένας 28χρονος.

Ο νεαρός πιάστηκε επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, την ώρα που… πότιζε δύο δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία είχε τοποθετήσει μέσα σε μεταλλικό κουτί μπύρας.

Τα δενδρύλλια, ύψους 8 εκατοστών, κατασχέθηκαν, ενώ ο 28χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Τον πιάσανε πάλι τον μεγαλέμπορο!  :grin:
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Φαινεται το νιμου της Πετρουλας Κωστιδου
Φαιη Σκορδα ξεχασε να βαλη εσσωρουχο
 

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Μηνύματα
2.511
Like
0
Πόντοι
16
Φαινεται το νιμου της Πετρουλας Κωστιδου
Φαιη Σκορδα ξεχασε να βαλη εσσωρουχο

μιλαμε εχω συγκινηθει απο τα βιντεακια . αυτα το ΦΤΩΧΑ πλην ΤΙΜΙΑ κοριτσια δεν εχουν βρακακι να φορεσουν ...
ατιμη κριση , ατιμη κοινωνια !
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom