kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 615
- Πόντοι
- 326
Τωρα θα σε πει καραγκιοζη η Νιμερτις που κανεις victim-blaming
Να θεσω μια αλλη διασταση.
Ας πουμε οτι την επιασε να τον κερατωνει, την εσπασε στο ξυλο και εστειλε το βιντεο στους φιλους του να την ξεφτιλισει.
Πιθανο? Πιθανο.
Απαραδεκτο? Απαραδεκτο.
Παμε να το δουμε αναποδα.
Γυναικα πιανει τον αντρα της να την κερατωνει. Τον σαπίζει. Η του το κοβει κιολας.
ΠΟΣΕΣ ΘΑ ΠΕΙΤΕ "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ"?
ΚΑΜΙΑ.
Αντε απο εκει λοιπον.
δεν απανταμε στον ασχημο
καταλαβαινουμε το δραμα του και συμπασχουμε
Ας πουμε οτι την επιασε να τον κερατωνει, την εσπασε στο ξυλο και εστειλε το βιντεο στους φιλους του να την ξεφτιλισει.
Πιθανο? Πιθανο.
Απαραδεκτο? Απαραδεκτο.
Γυναικα πιανει τον αντρα της να την κερατωνει. Τον σαπίζει. Η του το κοβει κιολας.
ΚΑΜΙΑ.
Αντε απο εκει λοιπον.
το αποκλειεις δηλαδη να γινοτανε με την συγκαταθεση της το βιντεο ?
αν ειναι στο τελος να βγαλουμε και την δικαστικη αποφαση απο εδω να μην εχουνε και νοημα τα δικαστηρια.
ηδη εχουμε παρει ολοι το μερος της κοπελας και τον εχουμε καταδικασει σε θανατικη ποινη.
δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα.μια υποθεση κρυβει πολλα πραγματα απο πισω της.ολοι κρινουμε με βαση την πρωτη εικονα που θα μας δειξουνε τα media η οποια της περισσοτερες φορες ειναι και η λανθασμενη.μην βγω ο κακος.δεν λεω πως ητανε αγγελουδι ο αλλος.απλα πως εχει ζουμι η υποθεση που δεν γνωριζουμε
δεν μας ενδιαφερουν οι υποθεσεις
δεν σχολιαζουμε υποθεσεις
μην απαντησει κανεις
αυτο ειναι αντιδημοκρατικο ομως.
η κοπελα εκλαιγε και παρακαλουσε να μη τη δειρει!!!!!!. μη ξεχνας οτι η κοπελα στους 6 μηνες τον εδωσε παλια οι γυναικες τρωγανε το ξυλο της αρκουδας και ανεχοντουσαν τους αντρες τους για να μη χωρισουν ... τις ενοιαζε τι θα πει η γειτονια..τωρα τα πραγματα αλαξανε... πιστευω οτι ο τυπος τη ζηλευε... και τη ζηλευε θανασιμα ... γιαυτο και ξεσπαγε ετσι.....
Πιθανο? Πιθανο.
Απαραδεκτο? Απαραδεκτο.
ΚΑΜΙΑ.
Αντε απο εκει λοιπον.
ποσες εχουν συγχωρεση απιστια του αντρα ??πολλες... 6 μηνες λεμε την εδερνε ...τι λες για κερατο??
ε δεν την εφερνε και σε μας μωρε να της ριξουμε και εμεις καμια μπατσα.
ολες μονες του ο μοναχοφαης πφφφφ. τελοσπαντων
ε δεν την εφερνε και σε μας μωρε να της ριξουμε και εμεις καμια μπατσα.
ολες μονες του ο μοναχοφαης πφφφφ. τελοσπαντων
να ποιους υπερασπιζεται ο αλεξ
αισχος
Δεν μου λες βρε πουλακι μου.
Πες οτι ειμαστε μαζι εμεις οι δυο.
Και σε δερνω κατ' εξακολουθηση.
Εναν, δυο, τρεις μηνες. Το ανεχεσαι.
Σε παρακαλω, πες μου απο ποιον μηνα και περα εχεις κι εσυ ευθυνη γι αυτο που συμβαινει.
Ποτέ?
Αν εγω δερνω το παιδι μας μπροστα σου και δεν αντιδρας, εισαι συνενοχη.
Αν δερνω εσενα την ιδια, πότε γινεσαι συνενοχη στην κακοποίησή σου?
Απλα πραγματα λεω. Τι δεν καταλαβαινουμε?
Δεν μου λες βρε πουλακι μου.
Πες οτι ειμαστε μαζι εμεις οι δυο.
Και σε δερνω κατ' εξακολουθηση.
Εναν, δυο, τρεις μηνες. Το ανεχεσαι.
Σε παρακαλω, πες μου απο ποιον μηνα και περα εχεις κι εσυ ευθυνη γι αυτο που συμβαινει.
Ποτέ?
Αν εγω δερνω το παιδι μας μπροστα σου και δεν αντιδρας, εισαι συνενοχη.
Αν δερνω εσενα την ιδια, πότε γινεσαι συνενοχη στην κακοποίησή σου?
Απλα πραγματα λεω. Τι δεν καταλαβαινουμε?
εχει χτυπησει ευαισθητα λεμφοκυτταρα τωρα το γυναικειο εγω και μονο στην εικονα της κλαμμενης γυναικας να ζηταει βοηθεια οτι και να πεις δεν μπορουνε να σκεφτουνα λογικα παρα μονο συναισθηματικα.δεν βγαζει πουθενα αυτη η συζητηση.
στην τελικh η μαλακια ειναι οτι εγινε η μηνυση και δεν προλαβαμε να της ριξουμε και εμεις κανα φασκελο
εχει χτυπησει ευαισθητα λεμφοκυτταρα τωρα το γυναικειο εγω και μονο στην εικονα της κλαμμενης γυναικας να ζηταει βοηθεια οτι και να πεις δεν μπορουνε να σκεφτουνα λογικα παρα μονο συναισθηματικα.δεν βγαζει πουθενα αυτη η συζητηση.
στην τελικh η μαλακια ειναι οτι εγινε η μηνυση και δεν προλαβαμε να της ριξουμε και εμεις κανα φασκελο