Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 909K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μαρεσει που τσακωνεστε με αντρες που ειναι "απολυτοι"
Ποτε μα ποτε δε θα βγαλετε ακρη απλα θα ταλαιπωρειστε προσπαθωντας να τους πεισετε γιαυτα που δε μπορουν ουτε στο ελαχιστο να εμπεδωσουν,γιαυτο καλη καρδια!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ποτε μα ποτε δε θα βγαλετε ακρη απλα θα ταλαιπωρειστε προσπαθωντας να τους πεισετε γιαυτα που δε μπορουν ουτε στο ελαχιστο να εμπεδωσουν,γιαυτο καλη καρδια!!!
Δυστυχως κι εγω ταλαιπωρουμαι προσπαθωντας να πεισω καποιους/καποιες να με διαβαζουν καλυτερα.
Ο καθενας αντιλαμβανεται ο,τι θελει, το μεταφερει όπως θελει και πρεπει εγω να γυριζω πεντε σελιδες πισω να εξηγω οτι δεν ειπα τις μαλακιες που περιγραφετε.

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16

δε γινετε να μπουνε στο συναισθηματικο μας κοσμο... οπως ουτε εμεις σε αυτους...παντα θα υπαρχει χασμα

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
εγω δεν καταλαβαινω το λογο που τραβαγε βιντεο την ολη φαση... το θεωρουσε αξιεπαινο... το σκηνικο και οι φιλοι του καμαρωναν κιολας.... ελεος  :vomit:

μπορει να ητανε μαζοχα η γκομενα και να τα ηθελε τα βιντεο για αποδειξεις μετα στα δικαστηρια οτι οντως την πλακωνε στο ξυλο.

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
μπορει να ητανε μαζοχα η γκομενα και να τα ηθελε τα βιντεο για αποδειξεις μετα στα δικαστηρια οτι οντως την πλακωνε στο ξυλο.

αααα καλαα ..αν δε τρολαρεις πρεπει αν πας να τραβηξεις μια βραδινη...  :jerking: η κοπελα ειχε το πονο της απο τις μπατσες που εισπραξε πως να αντιδρασει... αυτη η καχυποψια σε σοβαρα θεματα μου ερεθιζει τα νευρα βραδινιατικααα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ναι, εγω το ειπα αυτο πεντε σελιδες πισω, θα αρχισουν τωρα να βριζουν και σενα? Για να δουμε?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τυπε αμπελαλες ολο θεματα που φερνουν κοντρες ανοιγεις χθες τον χιτλερ σημερα αυτο

ασχετο
σημερα εχεις πιει κανα ουισκακι?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ναι, εγω το ειπα αυτο πεντε σελιδες πισω, θα αρχισουν τωρα να βριζουν και σενα? Για να δουμε?

δεν απανταμε στον ασχημο
καταλαβαινουμε το δραμα του και συμπασχουμε  :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
το αποκλειεις δηλαδη να γινοτανε με την συγκαταθεση της το βιντεο ?
αν ειναι στο τελος να βγαλουμε και την δικαστικη αποφαση απο εδω να μην εχουνε και νοημα τα δικαστηρια.
ηδη εχουμε παρει ολοι το μερος της κοπελας και τον εχουμε καταδικασει σε θανατικη ποινη.
δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα.μια υποθεση κρυβει πολλα πραγματα απο πισω της.ολοι κρινουμε με βαση την πρωτη εικονα που θα μας δειξουνε την media η οποια της περισσοτερες φορες ειναι και η λανθασμενη.μην βγω ο κακος.δεν λεω πως ητανε αγγελουδι ο αλλος.απλα πως εχει ζουμι η υποθεση που δεν γνωριζουμε
Τωρα θα σε πει καραγκιοζη η Νιμερτις που κανεις victim-blaming  :2funny:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
αααα καλαα ..αν δε τρολαρεις πρεπει αν πας να τραβηξεις μια βραδινη...  :jerking: η κοπελα ειχε το πονο της απο τις μπατσες που εισπραξε πως να αντιδρασει... αυτη η καχυποψια σε σοβαρα θεματα μου ερεθιζει τα νευρα βραδινιατικααα

το αποκλειεις δηλαδη να γινοτανε με την συγκαταθεση της το βιντεο ?
αν ειναι στο τελος να βγαλουμε και την δικαστικη αποφαση απο εδω να μην εχουνε και νοημα τα δικαστηρια.
ηδη εχουμε παρει ολοι το μερος της κοπελας και τον εχουμε καταδικασει σε θανατικη ποινη.
δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα.μια υποθεση κρυβει πολλα πραγματα απο πισω της.ολοι κρινουμε με βαση την πρωτη εικονα που θα μας δειξουνε τα media η οποια της περισσοτερες φορες ειναι και η λανθασμενη.μην βγω ο κακος.δεν λεω πως ητανε αγγελουδι ο αλλος.απλα πως εχει ζουμι η υποθεση που δεν γνωριζουμε

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
δεν απανταμε στον ασχημο
καταλαβαινουμε το δραμα του και συμπασχουμε