Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 909K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
ρε τυπε δεν υπαρχουν αυτοι που λες
και αν υπαρχουν ειναι ενα 1%
τι να πουμε γι αυτο μαζι του ειμαστε και συμπασχουμε

Μα απαντάς σεξιστικά ρε συ  :2funny:

Το πρώτο μέλημα μας πρέπει να είναι οι άντρες που κακοποιούνται, οι γυναίκες ας πάνε να γαμηθούν
τέλος πάντων  :rolleyes:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Παμε παλι
Θανατικη ποινη διχως κανενα ελεος
Καλο σ βραδυ

ναι εδω δεν εφαγε θανατικη ποινη ο βιαστης της Παρου ο πακιστανος που την γαμησε και την αφησε παραλυτη θα φαει ο αλλος επειδη της εκανε 5 μελανιες.
δεν γινεται να φας θανατικη ποινη επειδη την εκανες την αλλη μαυρη στο ξυλο.1-2 χρονια ειναι υπεραρκετα

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
οχι απλα ειναι και μερικες που δεν ξερουνε τι θελουνε.
απο την μια σου λενε θελουμε να ειμαστε υποτακτικες,δουλες κτλπ και μολις τις αρχιζεις στις φαπες το γυριζουνε στο "με πονας ,σταματα κτλπ" .
οταν καταλαβει επιτελους η ιδια η γυναικα τι θελει τοτε ολα θα γινουνε οπως πρεπει.
Αυτες αλλαζουνε γνωμη καθε μερα ρε.

ολα θελουν τροπο .... καλα τα χαστουκια στα κωλαρακια οταν γινονται ομορφα... και σωστα.. αμα ειναι να ξεσπασεις τα νευρα σ υπαρχουν και ντουβαρια...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μα απαντάς σεξιστικά ρε συ  :2funny:

Το πρώτο μέλημα μας πρέπει να είναι οι άντρες που κακοποιούνται, οι γυναίκες ας πάνε να γαμηθούν
τέλος πάντων  :rolleyes:
Γιατι πρεπει να υπαρχει "πρωτο" και "δευτερο" μελημα? Η κακοποιηση ειναι κακοποιηση.

Και ρωτω και παλι.

Πρεπει να υπαρχει θανατικη ποινη και για την γυναικα που κακοποιει αντρα?
Γιατι μονο το αντιθετο?

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
στατιστικα ομως τα περισοτερα θυματα ειναι γυναικες.......... λογο μυικης αδυναμιας και λογο συναισθηματισμου... ο αντρας δυσκολα θα τις φαει απο μια γυναικα...  εκτος και αν ειναι καμια 2μετρη νταρντανα με πολεμικες τεχνες

Ζωή Κωνσταντοπούλου?  :2funny:

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Ναι και τωρα εγω πληγωθηκα.

Κλασικη γυναικα που οταν της θιξουν τα ιερα και οσια των γυναικειων κλισε επαναστατει.
Ποσο αδιάφορο.

Και εσύ είσαι κλασικός μισογύνης, που κατηγορείς υπόγεια τις γυναίκες και
μας επαναφέρεις στην τάξη για τα δικαιώματα των ανδρών. μπουχουχου  :boobies:

Επισκέπτης
ναι εδω δεν εφαγε θανατικη ποινη ο βιαστης της Παρου ο πακιστανος που την γαμησε και την αφησε παραλυτη θα φαει ο αλλος επειδη της εκανε 5 μελανιες.
δεν γινεται να φας θανατικη ποινη επειδη την εκανες την αλλη μαυρη στο ξυλο.1-2 χρονια ειναι υπεραρκετα
Θαθελα πολυ να μ αναλυσεις το σκεπτικο σου κ να δω πως παρεκλεινεις σαυτη την αποψη αλλα πραγματικα νιωθω πως δε θα βγαλω ακρη :)
Γιαυτο κ παλι καλο βραδυ να εχεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και εσύ είσαι κλασικός μισογύνης, που κατηγορείς υπόγεια τις γυναίκες και
μας επαναφέρεις στην τάξη για τα δικαιώματα των ανδρών. μπουχουχου  :boobies:
Το να λες εμενα μισογυνη ειναι σαν να λες τον Μιχαλολιακο κομμουνιστή.

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16

δεν ηταν 5... ηταν πολλες σε ολο το σωμα... επισης η τυπισσα απεβαλε .... απο το ξυλο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγώ δεν μίλησα για θανατική ποινή,τους αξίζει και των 2 φύλων ποινή φυλάκισης. 2-5 χρόνια.
Δεν είμαι υπέρ της θανατικής ποινής,γιατί πιστεύω στον σωφρονιστικό χαρακτήρα της ποινής. Έχεις και άλλα χαριτωμένα Αλεξ?

:jerking:
Αφου δεν ειπες εσυ για θανατικη ποινή, γιατι θεωρεις οτι σε αφορα η ερωτηση μου και απαντας? Αλλος το ειπε, σε αλλον κανω την ερωτηση.

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Γιατι πρεπει να υπαρχει "πρωτο" και "δευτερο" μελημα? Η κακοποιηση ειναι κακοποιηση.

Και ρωτω και παλι.

Πρεπει να υπαρχει θανατικη ποινη και για την γυναικα που κακοποιει αντρα?
Γιατι μονο το αντιθετο?

Εγώ δεν μίλησα για θανατική ποινή,τους αξίζει και των 2 φύλων ποινή φυλάκισης. 2-5 χρόνια.
Δεν είμαι υπέρ της θανατικής ποινής,γιατί πιστεύω στον σωφρονιστικό χαρακτήρα της ποινής. Έχεις και άλλα χαριτωμένα Αλεξ?

:jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
να αλλαξει αμεσως να παει γενικη συζητηση

ολο περιεργα συμβαινουν με τα θρεντ τωρα τελευταια
αισχος
Εκτος απο τους τιτλους των θρεντ θα αλλαξεις και τις κατηγορίες τωρα? :2funny:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Θαθελα πολυ να μ αναλυσεις το σκεπτικο σου κ να δω πως παρεκλεινεις σαυτη την αποψη αλλα πραγματικα νιωθω πως δε θα βγαλω ακρη :)
Γιαυτο κ παλι καλο βραδυ να εχεις

πιστευεις οτι αυτοι οι 2 ανθρωποι που προανεφερα αξιζουνε την ιδια τιμωρια ?

ειναι σαν να κλεβω εγω μια κιμωλια απο το σχολειο και να τρωω αποβολη και ο αλλος που πηδηξε την καθηγητρια μπροστα στα ματια ολων χωρις την συγκαταθεση της και την τραβηξε και βιντεο να το δειξει στους γονεις του τρωει επισης αποβολη.
ελπιζω να σε καλυψα

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
εγω δεν καταλαβαινω το λογο που τραβαγε βιντεο την ολη φαση... το θεωρουσε αξιεπαινο... το σκηνικο και οι φιλοι του καμαρωναν κιολας.... ελεος  :vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom