alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ναι και τωρα εγω πληγωθηκα.Είσαι καραγκιόζης
Κλασικη γυναικα που οταν της θιξουν τα ιερα και οσια των γυναικειων κλισε επαναστατει.
Ποσο αδιάφορο.
Ναι και τωρα εγω πληγωθηκα.Είσαι καραγκιόζης
ρε τυπε δεν υπαρχουν αυτοι που λες
και αν υπαρχουν ειναι ενα 1%
τι να πουμε γι αυτο μαζι του ειμαστε και συμπασχουμε
Παμε παλι
Θανατικη ποινη διχως κανενα ελεος
Καλο σ βραδυ
οχι απλα ειναι και μερικες που δεν ξερουνε τι θελουνε.
απο την μια σου λενε θελουμε να ειμαστε υποτακτικες,δουλες κτλπ και μολις τις αρχιζεις στις φαπες το γυριζουνε στο "με πονας ,σταματα κτλπ" .
οταν καταλαβει επιτελους η ιδια η γυναικα τι θελει τοτε ολα θα γινουνε οπως πρεπει.
Αυτες αλλαζουνε γνωμη καθε μερα ρε.
Γιατι πρεπει να υπαρχει "πρωτο" και "δευτερο" μελημα? Η κακοποιηση ειναι κακοποιηση.Μα απαντάς σεξιστικά ρε συ
Το πρώτο μέλημα μας πρέπει να είναι οι άντρες που κακοποιούνται, οι γυναίκες ας πάνε να γαμηθούν
τέλος πάντων
στατιστικα ομως τα περισοτερα θυματα ειναι γυναικες.......... λογο μυικης αδυναμιας και λογο συναισθηματισμου... ο αντρας δυσκολα θα τις φαει απο μια γυναικα... εκτος και αν ειναι καμια 2μετρη νταρντανα με πολεμικες τεχνες
Ζωή Κωνσταντοπούλου?
Ναι και τωρα εγω πληγωθηκα.
Κλασικη γυναικα που οταν της θιξουν τα ιερα και οσια των γυναικειων κλισε επαναστατει.
Ποσο αδιάφορο.
μου αρεσει που μπηκε στην κατηγορια ''funny''
Θαθελα πολυ να μ αναλυσεις το σκεπτικο σου κ να δω πως παρεκλεινεις σαυτη την αποψη αλλα πραγματικα νιωθω πως δε θα βγαλω ακρηναι εδω δεν εφαγε θανατικη ποινη ο βιαστης της Παρου ο πακιστανος που την γαμησε και την αφησε παραλυτη θα φαει ο αλλος επειδη της εκανε 5 μελανιες.
δεν γινεται να φας θανατικη ποινη επειδη την εκανες την αλλη μαυρη στο ξυλο.1-2 χρονια ειναι υπεραρκετα
Το να λες εμενα μισογυνη ειναι σαν να λες τον Μιχαλολιακο κομμουνιστή.Και εσύ είσαι κλασικός μισογύνης, που κατηγορείς υπόγεια τις γυναίκες και
μας επαναφέρεις στην τάξη για τα δικαιώματα των ανδρών. μπουχουχου
ναι εδω δεν εφαγε θανατικη ποινη ο βιαστης της Παρου ο πακιστανος που την γαμησε και την αφησε παραλυτη θα φαει ο αλλος επειδη της εκανε 5 μελανιες.
δεν γινεται να φας θανατικη ποινη επειδη την εκανες την αλλη μαυρη στο ξυλο.1-2 χρονια ειναι υπεραρκετα
Αφου δεν ειπες εσυ για θανατικη ποινή, γιατι θεωρεις οτι σε αφορα η ερωτηση μου και απαντας? Αλλος το ειπε, σε αλλον κανω την ερωτηση.Εγώ δεν μίλησα για θανατική ποινή,τους αξίζει και των 2 φύλων ποινή φυλάκισης. 2-5 χρόνια.
Δεν είμαι υπέρ της θανατικής ποινής,γιατί πιστεύω στον σωφρονιστικό χαρακτήρα της ποινής. Έχεις και άλλα χαριτωμένα Αλεξ?
Γιατι πρεπει να υπαρχει "πρωτο" και "δευτερο" μελημα? Η κακοποιηση ειναι κακοποιηση.
Και ρωτω και παλι.
Πρεπει να υπαρχει θανατικη ποινη και για την γυναικα που κακοποιει αντρα?
Γιατι μονο το αντιθετο?
Εκτος απο τους τιτλους των θρεντ θα αλλαξεις και τις κατηγορίες τωρα?να αλλαξει αμεσως να παει γενικη συζητηση
ολο περιεργα συμβαινουν με τα θρεντ τωρα τελευταια
αισχος
εισαι στο μυαλο μ χαχαχαχαχαχα
Θαθελα πολυ να μ αναλυσεις το σκεπτικο σου κ να δω πως παρεκλεινεις σαυτη την αποψη αλλα πραγματικα νιωθω πως δε θα βγαλω ακρη
Γιαυτο κ παλι καλο βραδυ να εχεις
να αλλαξει αμεσως να παει γενικη συζητηση
ολο περιεργα συμβαινουν με τα θρεντ τωρα τελευταια
αισχος