You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 924K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
ειχε και συνεπιβατες..δεν εχω ακουσει την αποψη τους..αλλα και στα μπλοκα παντα ειναι 2 αστυνομικοι
τον γαμιά του ??
Επισκέπτης
καλα πιστευεις οτι ειναι ποτε δυνατον η τροχονομος να τον ειπε γκει?? εγω παντως οχι..εχετε δει παπαδες σε εκκλησιες την ωρα των μυστηριων τι τσαμπουκα πουλανε στον κοσμο? την εχουν δει καπως οι τραγοι!ειχε και συνεπιβατες..δεν εχω ακουσει την αποψη τους..αλλα και στα μπλοκα παντα ειναι 2 αστυνομικοι
Επισκέπτης
σωστος! ποσω μαλλον μια γυναικα! και πηγαινε και με 160 ο τραγος ζητησε και τα ρεστα!Υπαρχει περιπτωση αστυνομικος να μιλησει ετσι σε ελεγχο?καμια νομιζω...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
καλα πιστευεις οτι ειναι ποτε δυνατον η τροχονομος να τον ειπε γκει?? εγω παντως οχι..εχετε δει παπαδες σε εκκλησιες την ωρα των μυστηριων τι τσαμπουκα πουλανε στον κοσμο? την εχουν δει καπως οι τραγοι!
την ώρα των μυστηρίων είναι στο δικό τους μαγαζί και βάζουν τους κανόνες καταπώς γουστάρουν… εκτός του μαγαζιού πρέπει να φέρονται σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν για όλους…
Επισκέπτης
καποια θεολογος ηταν..θεουσα δηλαδη..Έχουμε καμία φωτο της γκόμενας που ειχε δίπλα του ;
taxidiaris
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 310
- Πόντοι
- 5.785
τον γαμιά του ??
δεν ξέρω τι παίζει ... πάντως όλοι κάτι κρύβουν κάτω από τα ράσα
Επισκέπτης
Η μεγαλη πλακα ειναι οτι τον Αρχιμανδριτη στο επωνυμο τον λενε...Σαπιο!
maverick77
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Ιγνάτιος Σάπιος.
χαχαχαχχαχααχαχχαααχχαχαχααχχαχαχα
χαχαχαχχαχααχαχχαααχχαχαχααχχαχαχα
zero4
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Απίστευτο! Έγδυσαν στην TV τη σεξοβόμβα γνωστού προέδρου! (ΒΙΝΤΕΟ)
H Maria Lapierda σύζυγος του Juan Laporta, προέδρου της Μπαρτσελόνα, μένει στην κυριολεξία ΟΛΟΓΥΜΝΗ μπροστά στο κοινό της εκπομπής της, σε ζωντανή μετάδοση.
Όλα για την τηλεθέαση…..
Απολαύστε το «καυτό» θέαμα σε βίντεο…
H Maria Lapierda σύζυγος του Juan Laporta, προέδρου της Μπαρτσελόνα, μένει στην κυριολεξία ΟΛΟΓΥΜΝΗ μπροστά στο κοινό της εκπομπής της, σε ζωντανή μετάδοση.
Όλα για την τηλεθέαση…..
Απολαύστε το «καυτό» θέαμα σε βίντεο…
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.289
- Πόντοι
- 3.656
Τσακωθηκαν κατα την διαρκεια τροχονομικου ελεχγου ενας Αρχιμανδριτης και μια γυναικα τροχονομος...ο μεν λεει οτι τον αποκαλεσε γκει!! η δε οτι την κτυπησε και επεσε και εμεινε αναισθητη και την αποκαλεσε και γαιδουρα! τελικα αλληλομηνυθηκαν..ομως αν αναλογιστουμε οτι και οι 2 πλευρες αντιπροσωπευουν το κρατος τοτε ολοι αναρωτιομαστε ωσπου θα φτασει ο κατηφορος! δειτε και φριξτε!!!
Από πού κι ως που θεωρείς ότι ένας Αρχιμανδρίτης (δηλ. ένας άντρας που δεν θα γαμίσει ποτέ σε όλη του τη ζωή, αν είναι συνεπής ή θα γαμάει, οπότε θα είναι υποκριτής) εκπροσωπεί το κράτος; Γιατί είναι δυνατόν να πιστέψεις ότι μια γυναίκα τροχονόμος θα βρίσει στα καλά καθούμενα ένα παπά;
γυναικες μπατσοι...
Αρα πιστευω τον Ταπερ
Ιγνάτιος Σάπιος
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
τι ειναι αυτό τυπε ; Πες μας και σε εμάς τους νεώτερους που δεν ξέρουμε !αλλά αυτό το σκάνδαλο ήταν το θεικότερο όλων
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
τι ειναι αυτό τυπε ; Πες μας και σε εμάς τους νεώτερους που δεν ξέρουμε !