Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 911K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96

Πηγή: Νοικιάζω την κοπέλα μου για να πάρω το i-phone 6 ~ NEWSCITY1

Στα άκρα έφθασε ένας Κινέζος φοιτητής προκειμένου να εξασφαλίσει το πολυπόθητο για τον ίδιο i-phone 6 καθώς δεν δίστασε να θέσει την
κοπέλα του προς ενοικίαση.

Ο νεαρός ανέβασε φωτογραφίες της συντρόφου του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτω απ τις οποίες έγραφε «μοιράζομαι το κορίτσι μου», με σκοπό να μαζέψει χρήματα και να αγοράσει το νέο μοντέλο της Apple.

Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί η αντίδραση της κοπέλας, η οποία δήλωσε πρόθυμη να συμμετάσχει στο εγχείρημα, σύμφωνα με πληροφορίες των International Business Times.
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

Πηγή: Νοικιάζω την κοπέλα μου για να πάρω το i-phone 6 ~ NEWSCITY1

Στα άκρα έφθασε ένας Κινέζος φοιτητής προκειμένου να εξασφαλίσει το πολυπόθητο για τον ίδιο i-phone 6 καθώς δεν δίστασε να θέσει την
κοπέλα του προς ενοικίαση.

Ο νεαρός ανέβασε φωτογραφίες της συντρόφου του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτω απ τις οποίες έγραφε «μοιράζομαι το κορίτσι μου», με σκοπό να μαζέψει χρήματα και να αγοράσει το νέο μοντέλο της Apple.

Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί η αντίδραση της κοπέλας, η οποία δήλωσε πρόθυμη να συμμετάσχει στο εγχείρημα, σύμφωνα με πληροφορίες των International Business Times.

σιγα που θα ελεγε οχι η ψωλετα

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.596
Πόντοι
3.506
Η επικεφαλης των βομβαρδισμών, κατα των Τζιχαντιστων στη Συρια, ειναι η Μαριάμ αλ Μανσούρι..
Εαν στους αλλους τους κοβουν τα κεφαλια, εαν αυτη πεσει στα χερια τους, καταλαβαινετε τι την περιμενει...

31B15AE843FCF59D7963C1CD78FEC766.jpg

Πηγη: tovima.gr

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Η επικεφαλης των βομβαρδισμών, κατα των Τζιχαντιστων στη Συρια, ειναι η Μαριάμ αλ Μανσούρι..
Εαν στους αλλους τους κοβουν τα κεφαλια, εαν αυτη πεσει στα χερια τους, καταλαβαινετε τι την περιμενει...

31B15AE843FCF59D7963C1CD78FEC766.jpg

Πηγη: tovima.gr

γαμευσημο φαινεται

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Τον συνδεσμο που έβαλα άνοιξε τον με google translate και θα καταλάβεις.
-Πάντως η γκόμενα είναι εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης της Λεττονίας και πέρασε απο πορνοκάστινγκ στα νιάτα της (εγω αυτά κατάλαβα)  :grin:

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
-Πάντως η γκόμενα είναι εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης της Λεττονίας και πέρασε απο πορνοκάστινγκ στα νιάτα της (εγω αυτά κατάλαβα)  :grin:
ετσι οπως εχει γινει τωρα ουτε ο παγκαλος δε τη γαμη

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.899
Πόντοι
9.931

Φυσιολογικό μου φαίνεται, με την πείνα που είχε πέσει στα πρώτα χρόνια της καταρρευσεις του Κομουνισμού στις χώρες της Ανατολικης Ευρώπης οι μισές μην πω και παραπάνω οι πουτάνες έγιναν οι πορνοσταρ.

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Γερμανία: Tην αποποινικοποίηση της αιμομιξίας ζητά ανώτατη αρχή του κράτους
... τα δύο από τα τέσσερα είναι άτομα με ειδικές ανάγκες, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί αν αυτό οφείλεται στο ό,τι προέρχονται από αιμομικτικό γάμο...

οχι καλε! δυο στα τεσσερα να βγουν "χαζα"? τυχαιο συμβαν ειναι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
οχι καλε! δυο στα τεσσερα να βγουν "χαζα"? τυχαιο συμβαν ειναι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε και τα αδελφια του μπετοβεν αν δεν κανω λαθος προβληματικα ηταν γιατι η μανα ειχε συφιλη αλλα δεν της απαγορεψαν να συνεχισει να κανει παιδια και καποια στιγμη γεννησε και την μουσικη ευφυια τον μπετοβεν. θεμα εποχης και κοινωνιας ειναι τι θεωρει ο καθενας ηθικο και νομιμο και αυτα αλλαζουν, αλλου θεσπισαν γαμο ομοφυλοφιλων και αλλου η ομοφυλοφιλια θεωρειται παρανομη. το οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να γεννηθουν προβληματικα παιδια δεν ειναι επιχειρημα, ομοιως θα επρεπε να απαγορευεται και η ομοφυλοφιλια διοτι ειναι πιο ευκολο να μεταδοθει το αιητζ με το πρωκτικο... ανετα μπορει μνα σου πει ενας αιμομικτης δεν σου πεφτει λογος εμεις δεν σκοπευουμε να κανουμε παιδια και να ληξει η κουβεντα εκει. βρες αλλα επιχειρηματα πχ δεν μας ταιριαζει το βρισκουμε αηδιαστικο μαθαμε να το θεωρουμε ανηθικο πολυ κλπ

Επισκέπτης
H ανάρτηση του Infognomon είναι εδώ ρίξτε της μια ματιά και τα λέμε.
Παρατηρήστε ποιος Δήμος είναι πρώτος σε γεννήσεις  :think:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
H ανάρτηση του Infognomon είναι εδώ ρίξτε της μια ματιά και τα λέμε.
Παρατηρήστε ποιος Δήμος είναι πρώτος σε γεννήσεις  :think:

Δεν μιλάει για γεννήσεις και θανάτους, μιλάει για μέσο όρο ηλικίας του πληθυσμού. Συμφωνώ ότι συνήθως αυτά τα δύο πάνε μαζί ή δεν έχουν μεγάλες αποκλίσεις αλλά δες και το παράδειγμα της Παλλήνης ή των πόλεων που κατοικούν φοιτητές, όπως αναφέρεται στο άρθρο.

Επισκέπτης
Έτσι ακριβώς pgp74.

loxxos, ο δήμος Φυλής (ειλικρινά μιλάω, δεν κάνω πλάκα) είναι ο δήμος με τα ιδρύματα?  :rolleyes:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ενδιαφέρον θέμα...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Αλλο ο δημος Φυλης και άλλο η οδος Φυλης.Τοσο δυσκολο να το googleαρεις;

Καλά έκανε και ρώτησε εδώ, το μπου είναι πιο έγκυρο απ' το google, ειδικά σε τέτοια θέματα...

Ntountaras, τα ιδρύματα είναι στην οδό Φυλής που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

Επισκέπτης
dude δεν την κατεχω καλα την Πρωτευουσα (εκτος απο τα ιδρυματα), κι αφου ποσταρουμε εδω μεσα για Φυλη, ε τι το λογικο να παει στο πονηρο το μυαλο μου :grin: και να ρωτησω, αντι να χρησιμοποιησω μια μηχανη αναζητησης.
Προχωρουμε παρακαλω (Β. Λεβεντης)...
Δε σας προκαλει εντυπωση οτι η Μυκονος εχει αναπτυξη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom