Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 907K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
ο άνθρωπος δεν είναι μονο ύλη και οστα, αλλά κάτι πολύ ανώτερο,
1) Αυτό ελέγχεται σαν αλήθεια. Δεν το αποδέχονται όλοι.

2) Ας το δεχτούμε όμως, για να προχωρήσει η συζήτηση. Ισχύει, όσο είναι ζωντανός. Αφού πεθάνει, είναι μόνο ύλη και οστά.

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
1) Αυτό ελέγχεται σαν αλήθεια. Δεν το αποδέχονται όλοι.

2) Ας το δεχτούμε όμως, για να προχωρήσει η συζήτηση. Ισχύει, όσο είναι ζωντανός. Αφού πεθάνει, είναι μόνο ύλη και οστά.

Το να πιστευει καποιος στην υπαρξη της ψυχής ειναι προσωπικό θέμα, και σίγουρα δικαίωμα του.

Επίσης η ευσυνειδησία είναι καλό να καλλιεργείται και όχι να επιβάλλεται δια νόμου, διαφορετικά μιλάμε για προιόν χαλιναγώγησης και οχι πολιτισμού (ή έστω επιστημονικής προόδου).

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
maik_mk, και εσύ ο skatomoutro που συμφωνείς μαζί του:

Τα επιχειρήματα σου είναι ίδια με τα επιχειρήματα της Εκκλησίας που επί αιώνες αντιδρά σε κάθε επιστημονική πρόοδο, σε κάθε καινοτομία. Και έχει δίκιο, όπως και εσύ. Η Γη δεν είναι στρογγυλή (αλλά επίπεδη), και δεν γυρίζει.

Η επιστήμη έχει προχωρήσει. Αυτή η πρόοδος συνεπάγεται αλλαγή των θεσμών και των απαιτήσεων (που ρυθμίζονται από νόμους) για να μπορέσει η ανθρωπότητα να την εκμεταλλευτεί. Και "ανθρωπότητα" είναι οι ζωντανοί, δεν είναι οι πεθαμένοι.

Να στο δώσω με ένα άλλο παράδειγμα, μπας και το καταλάβεις:

Πριν ανακαλυφτεί το αεροπλάνο, η έννοια του "εθνικού εναέριου χώρου" δεν υπήρχε.
Όταν ανακαλύφτηκε, με (διεθνείς) νόμους καθιερώθηκε, και έδινε το δικαίωμα σε μια χώρα να μην επιτρέπει (με δυνατότητα κατάρριψης) σε αεροπλάνα από άλλη χώρα να πετάνε από πάνω της.
Στη συνέχεια η επιστήμη προχώρησε στην εκτόξευση δορυφόρων που γυρίζουν γύρω από τη Γη.
Αν ο νόμος περί εναερίου χώρου δεν άλλαζε (ώστε να επιτρέπει σε δορυφόρους να πετάνε) δεν θα ήταν δυνατό να γίνει κανένα διαστημικό ταξίδι, καμία εξέλιξη στον τομέα τηε εξερεύνησης του διαστήματος. Και ο νόμος (πάλι) άλλαξε (και καλώς άλλαξε).

Έχουμε λοιπόν ένα νόμο που λέει "Ο νεκρός είναι σεβαστός".
Όμως, αν τον εφαρμόσουμε απαρέγκλιτα, καμία μεταμόσχευση δεν θα είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί. Και η πρόοδος της επιστήμης που έχει συντελεστεί πάνω σε αυτόν τον τομέα, δεν θα είναι δυνατό να προσφέρει οφέλη στην ανθρωπότητα. (Παρά μόνο μέσω της μαύρης αγοράς, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα).

Οι ανάγκες δείχνουν ότι η πρόοδος σταματάει επειδή δεν υπάρχουν μοσχεύματα. Όχι επειδή δεν υπάρχουν γιατροί, κατάλληλα χειρουργεία ή κατάλληλα φάρμακα. Άρα, αν θέλουμε να προχωρήσουμε την επιστήμη προς αυτόν τον τομέα, και να επιτρέψουμε στην ανθρωπότητα να απολαύσει σε μεγαλύτερο βαθμό την προσφορά της επιστήμης πάνω σ' αυτόν τον τομέα, πρέπει να αλλάξουμε (κάπως) το νόμο που αυστηρά και απόλυτα λέει: "Ο νεκρός είναι σεβαστός". Βεβαίως και θα είναι, αλλά υπό προϋποθέσεις.

Τώρα αν εσύ (που για δικούς σου λόγους - έστω ιλίθιους) ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να σου πάρουν τα νεφρά σου όταν σε πατήσει η νταλίκα, δικαίωμα σου είναι, και παραμένει. Κάνε όμως τον κόπο να πας να το δηλώσεις. Κανείς δε σε εμποδίζει. Αν ΔΕΝ το κάνεις, ΔΕΝ έχεις "αυτόματα" αυτό το δικαίωμα. Το έχασες πεθαίνοντας.
Αυτό λέει ο νόμος, και αυτή η αλλαγή είναι προς το καλό, όχι προς το κακό.

Τώρα, το τι έκανε "ένας γιατρός στη Γερμανία", και η έγγυος γυναίκα του ξαδέρφου του μπατζανάκη της γειτόνισας του κουμπάρου, και ο άλλος που βρεθηκε χωρίς νεφρό μέσα σε μια μπανιέρα με παγάκια, είναι ιστορίες για αγρίους και για να τροφοδοτούν με επιχειρήματα (τέτοιου τύπου) κάτι ανεγκέφαλους σαν και σένα.
Αν πράγματι υπάρχει γιατρός στη Γερμανία που έκανε κάτι τέτοιο (ή οπουδήποτε αλλού το έκανε), να τον πιάσεις και να τον κρεμάσεις στο τσιγγέλι, δεν έχω αντίρηση, και να σε βοηθήσω κι όλας.

Αλλά το να λες "Ο νόμος είναι μαλακία γιατί εγώ δεν είμαι ανταλλακτικό" είναι δική σου μαλακία (όχι του νόμου), και δυστυχώς σαν και σένα υπάρχουν πολλοί. Ανταλλακτικό δεν είσαι, και αν δεν θες να γίνεις, δεν θα γίνεις. Αλλά πρέπει να το δηλώσεις.

Λες: "εαν θελουν δωρητες ας ενημερωσουν τον κοσμο".
Ποιόν κόσμο να ενημερώσουν βρε?  Εσένα που δεν καταλαβαίνεις χριστό? Την κυρά που βλέπει τούρκικο σίριαλ και μαγειρικές απ' το πρωϊ μέχρι το βράδυ? Το Μπάμπη το Σουγιά που η διαδρομή του είναι καφενείο-προπο-γήπεδο όλη τη βδομάδα? Το χουλιγκάνο του μπαοκ?

Υ.Γ: Καλύτερα να μην είσαι ανταλλακτικό. Αν σε μαδήσουν και σε μοιράσουν, υπάρχει κίνδυνος ο κάλος που κουβαλάς στον εγκέφαλο να μεταδοθεί και σ' αυτόν που θα πάρει το νεφρό σου.

ελπιζω να μην χρειαστει να μπεις σε νοσοκομειο .... και να μην εισαι συμβατος με καποιον λεφτα....

σου ειπα δεν ειμαι εναντια στις μεταμοσχευσεις και μαλιστα εχω κανει 2 φορες τεστ συμβατοτητασ για μυελο και μια που εκανα για συμβατοτητα με την ξαδερφη μου(νεφρο) οπου δεν δεχονταν την δωρεα εκτως και εαν εφταναν σε εσχατο σξμειο(να ειναι στα τελευταια της)  λογο νεαρου ηλικιας μου τοτε 28 Ας ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΟΙ ΕΝΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΠΩς ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΣ ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΠΩς ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΕΡΑΝΟ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

αλλα εδω δεν μιλαμε για ΔΩΡΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΠΕς ΜΟΥ

γιατι αφου προβαινεις σε χαρακτηρισμους θα προβω και εγω σε εναν

ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΧΩΡΙς ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ...

ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕ Ο ΕΟΜ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΑΙΤΕ(ΕΟΜ= ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ)

Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
ΑΠΟ ΙΔΙΟΤΗΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
Η ΑΠΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
ΚΑΙ ΟΠΩς ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ "η χώρα μας θα αποτελέσει τροφοδότη οργάνων και ανθρωπίνων ιστών για όλο τον πλανήτη"

ΠΩς ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ?

πριν ενα χρονο ο κωΛητος μου (και κακποιοι εδω μεσα το ξερουν) ειχε ενα τροχαιο
οι γιατροι απο την πρωτη μερα μας ειπαν οτι οι πιθανοτητες να ζησει ηταν κατω απο το 10%
εμεινε 1 μηνα σε κωμα σημερα εκει που ολοι τον ειχαν νεκρο περπαταει....

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟς ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ Η ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟΥς ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ?

ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΖΑΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΕΓΧΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 100/200 ΕΥΡΩ ΦΑΚΕΛΑΚΙ Η ΔΕΝ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΝΕ

ΛΕς ΝΑ ΚΟΛΟΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ 10ΑΔΕς ΧΙΛΙΑΔΕς ΕΥΡΟ ΧΩΡΙς ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙς ΦΟΒΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ?

ΜΗΠΩς ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟς....? ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗς....? Η ΕΧΕΙς ΕΤΑΙΡΕΙΑ....?

ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙς ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.....!!!!!!

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

Κάθε προσπάθεια είναι καταδικασμένη.

Παραιτούμαι.

Ο κάλος είναι σκληρότητας πάνω από τις δυνατότητες μου.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

Παραιτούμαι.

δυνατοτητες?

εχεις και απο αυτο?

τοτε γιατι δεν σκεφτεσαι λιγο το τι σου εξηγω?

ειμαι σαφεστατος

Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΑΝ ΑΣΘΕΝΗ ΑΡΚΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟς ΝΑ ΠΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ

ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΛΗΠΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ "ΒΑΠΤΙΣΕΙ" ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΟς ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ?

μηπως ξεχνας ποσα περιστατικα εχουν βγει στον αερα επιδη καποιοι γιατρι δεν αναλαμβαναν εγχειρισεις αν δεν επαιρναν  "φακελακι"?

πιστευεις οτι οι ιδιοι γιατροι που το κρατος τους εχει με μισθο πεινας θα κολωναν να σε πουλησουν πριν καν μπεις χειρουργιο

για να βγαλουν μερικες χιλιαδες ευρω?

για κανε ενα ελεγχο στο ιντερνετ ποσο πουλιεται καθε οργανο πιστεψε με ειναι ευκολο να το βρεις.....

και σου εφερα απλο παραδειγμα με φιλο μου

πιστευεις οτι αν περυσι υσχειε αυτος ο νομος ο φιλος μου αυτη την στιγμη θα περπατουσε?

εγω νομιζω οτι δεν θα τα καταφερνε.....

αυτος ο νομος ειναι μια παγκοσμια πρωτοτυπια....

σου ειπα διαβασε και κανα αρθρο απο ξενη εφημεριδα....

και μετα ελα να πεις για το ποιος κουβαλαει "καλο"....

και στο ξαναλεω ειμαι υπερ τησ μεταμοσχευσης...

εχω κανει κινησεις υπερ της.... ΑΛΛΑ... ειμαι εναντια σε αυτον τον αισχρο νομο

που θα κανει ανθρωπους να κλαινε για να σωθουν καποιοι που τα εχουν  ο νοων νοητο....

και κατι ακομα το συμβουλιο το ΕΟΜ που ειχε φερει αντιρηση σε αυτον τον νομο φοβουμενο τις παραπανω επιπτωσεις ΑΠΟΛΗΘΗΚΑΝ

γιατι αραγε.....?

για ψαχτο...

εσυ που φωναζεις ησουν δωτης?

γιατι εγω που φωναζω ημουν....

αλλα αυτο που ψυφιστηκε παραπαει....

και θα δηλωσω πλεον αρνηση και δεν ειμαι ο μονος

μπες στο σαιτ που εχουν οι δωτες να δεις ποσοι λενε το ιδιο....

και μετα μιλα για δυνατοτητες....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
[flash=600,400]]

http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/2013/01/30/resized/dacic1_566_355.jpg[/img[/URL]]

[u][b]Μια “ακατάλληλη” συνέντευξη: Πρωθυπουργός είδε το... βασικό ένστικτο της παρουσιάστριας (ΒΙΝΤΕΟ)[/b][/u]
Την πιο... απολαυστική του συνέντευξη έδωσε ο Ίβιτσα Ντάτσιτς, ο οποίος ήταν το τελευταίο “θύμα” τηλεοπτικής εκπομπής που κάνει φάρσες.

Ο Σέρβος πρωθυπουργός βρέθηκε στο στούντιο για να δώσει συνέντευξη σε μια πασίγνωστη παρουσιάστρια, η οποία καθόταν απέναντί του χωρίς να φοράει εσώρουχο. Κάποια στιγμή, μιμούμενη τη χαρακτηριστική σκηνή από την ταινία “Βασικό Ένστικτο”, άνοιξε στιγμιαία τα πόδια της για να τα ξανασταυρώσει, αφήνοντας άφωνο τον πρωθυπουργό, ο οποίος είχε γουρλώσει τα μάτια του στο θέαμα.
[url=http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=188799&catid=7]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=188799&catid=7[/url[/URL]]

Επισκέπτης

Παραιτούμαι.

Και γω παραιτουμαι, γιατι ο maik το εκανε τοσο νιανια που κι ενας βλαξ θα το καταλαβαινε.
Συνεπως εισαι υποπτος, δηλαδη ενα απο τα τρια που λεει ο maik, γιατρος, νεκροθαφτης, μεσαζοντας.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Και γω παραιτουμαι, γιατι ο maik το εκανε τοσο νιανια που κι ενας βλαξ θα το καταλαβαινε.
Συνεπως εισαι υποπτος, δηλαδη ενα απο τα τρια που λεει ο maik, γιατρος, νεκροθαφτης, μεσαζοντας.

ορισμενοι απλα θελουν να πηγαινουν την συζητηση εκει που τους συμφερει
του εξηγησα οτι δεν ειμαι εναντια στην δωρεα αλλα το συγκεκριμενο δεν αφορα την δωρεα
τεσπα  μιας και ενοιξα εγω το θεμα  να κανω αλλη μια ενημερωση πανω σε αυτο

οταν το εμαθα μπηκα στην εφημεριδα της κυβερνησης και κατεβασα τον νομο(ειναι σε pdf)

υστερα απο μια αναφορα στο θεμα που διαβασα χτες σε αλλο σαιτ το ξανακατεβασα

και εκανα την συγκριση με το πρωτο που ειχα

η αναφορα που ειχε γινει ηταν ΟΛΟΣΩΣΤΗ

και σας την παραθετω οπως την εγραψε το μελος εκεινο

Ο αρχικός νόμος πράγματι άφηνε ερωτηματικά: "Η αφαίρεση ενός ή περισσοτέρων οργάνων από ενήλικο, θανόν πρόσωπο πραγματοποιείται εφόσον, όσο ζούσε, δεν είχε εκφράσει την αντίθεσή του σύμφωνα με την παράγραφο 3". Με το ν. 4075/ΦΕΚ 89/11.4.2012, άρθρο 55 παρ. 4 προστίθεται μετά τη φράση «παράγραφο 3» η φράση «και κατόπιν συναίνεσης της οικογένειάς του». Δεν τους έχω όμως εμπιστοσύνη. Αναρωτιέμαι γιατί άλλαξαν το νόμο. Ας κάνανε εντατική προσπάθεια ενημέρωσης για το θέμα. Αν και δε νομίζω ότι είναι τόσο θέμα ενημέρωσης (άλλωστε στην εποχή του internet δεν δικαιολογείται), αλλά θέμα αδιαφορίας, αναβλητικότητας και εγωϊσμού των Ελλήνων. Είμαι δότης οργάνων (με βάση τα έως τώρα ισχύοντα) με δήλωσή μου στον ΕΟΜ εδώ και 25 χρόνια. Τώρα με το νέο νόμο το πιο πιθανό ότι θα δηλώσω άρνηση.

η φραση «και κατόπιν συναίνεσης της οικογένειάς του».
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ....

απλα ολοι πρεπει να καταλαβουν καποια στιγμη το οτι απλα να καθεσε και να αποφασιζουν αλλοι για σενα δεν θα κανει την ζωη σου καλυτερη
πρεπει και εμεις να παλεψουμε για τα δικαιωματα μας και οχι αραχτοι στον καναπε να βριζουμε οσους το κανουν γιατι μας χαλανε την καλοπεραση

Επισκέπτης
Καντε αιτηση για να εξαιρεθειτε στην παρακατω διευθυνση.
Θα επανελθω με λεπτομερειες οταν επισκεφτω την υπηρεσεια.

Μπορειτε να ζητησετε να εξαιρεθειτε εδω περα:

Τσόχα 5, 115 21 Αμπελόκηποι
τηλ: 210 - 6471200, fax: 210 - 7255066

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
_normal11.jpg

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Παιδια μπειτε εδω!!!

Ειναι μια βρωμιαρα αλβανιδα που βριζει την Ελλαδα γιατι δεν της αρεσε αυτα που ειπε στη συνεντευξη του ενας βουλευτης της Χ.Α.
Εγω μπηκα και στο προφιλ της και τη μπινελικωσα τη βρωμιαρα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Παιδια μπειτε εδω!!!

Ειναι μια βρωμιαρα αλβανιδα που βριζει την Ελλαδα γιατι δεν της αρεσε αυτα που ειπε στη συνεντευξη του ενας βουλευτης της Χ.Α.
Εγω μπηκα και στο προφιλ της και τη μπινελικωσα τη βρωμιαρα.
κακώς.
ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί με τον κάθε ένα που γράφει μια μαλακία στο ίντερνετ;
εδώ διαβάζουμε χιλιάδες κάθε μέρα από αργόσχολους, θα μας πειράξει η παπαριά που είπε η κάθε ψώλα κατά πάσα πιθανότητα για επικοινωνιακούς σκοπούς;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Σχόλιο πάνω σ' αυτό που είπε: Ωραία βυζιά!

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
κακώς.
ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί με τον κάθε ένα που γράφει μια μαλακία στο ίντερνετ;
εδώ διαβάζουμε χιλιάδες κάθε μέρα από αργόσχολους, θα μας πειράξει η παπαριά που είπε η κάθε ψώλα κατά πάσα πιθανότητα για επικοινωνιακούς σκοπούς;
Φιλε μου πραγματικα δεν ανεχομαι ο καθενας ασχετος,βρωμιαρης αλλοδαπος να βριζει την πατριδα μου.
Και ιδιως οταν προερχεται απο εναν λαο που εχει ερθει εδω,εχει φαει ψωμι,εχει ληστεψει,σκοτωσει και πολλα αλλα και παρολα αυτα ειναι τοσο αχαριστος που βριζει και τη χωρα που τον εκανε ανθρωπο.
Μου γυρνανε τα ματια.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Φιλε μου πραγματικα δεν ανεχομαι ο καθενας ασχετος,βρωμιαρης αλλοδαπος να βριζει την πατριδα μου.
Και ιδιως οταν προερχεται απο εναν λαο που εχει ερθει εδω,εχει φαει ψωμι,εχει ληστεψει,σκοτωσει και πολλα αλλα και παρολα αυτα ειναι τοσο αχαριστος που βριζει και τη χωρα που τον εκανε ανθρωπο.
Μου γυρνανε τα ματια.
μαζί σου, αλλά όπως και να το κάνεις δεν αλλάζει κάτι με αυτό και δεν είναι δυνατόν να βαλλόμαστε κατά οποιουδήποτε έχει αρνητική άποψη για την χώρα μας.
έχουμε πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε και με την κάθε παπαριά στο ιντερνετ απλά χαλάμε τη ζαχαρένια μας.
άνοιξε ήδη θρεντ και κάτσε να δεις ότι πάλι σε βριζοθρεντ και σπαμοθρέντ θα καταντήσει.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Μου γυρνανε τα ματια.

Για τις μαλακίες που είπε ο άλλος ούτε λόγος, έτσι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom