Αν θέλεις να αποφασίζεις και μάλιστα είσαι τόσο "ζεστός" στο θέμα να θες να σε φάνε τα σκουλήκια, ο νόμος δεν σε εμποδίζει να το κάνεις.
Βάλε ένα χαρτί μέσα εκεί που φυλάς δίπλωμα, ταυτότητα κλπ που θα λέει "Δεν επιθυμώ να γίνω δότης οργάνων".
Πες το στη μάνα σου, στον πατέρα σου, στη γυναίκα σου, στα παιδιά σου, και θα γίνει σεβαστό.
ΑΥΤΟ λέει ο νόμος.
Αν όμως δεν έχεις κάνει τίποτα από όλα αυτά, και έρθει η ώρα να σου βγάλουν τα σωληνάκια στην εντατική ή στο ασθενοφόρο γιατί τα τίναξες μετά απ' τη στούκα με το μηχανάκι, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα πια να αποφασίσεις οτιδήποτε.
Ξέρεις, όταν τα έχεις τινάξει, δεν είσαι πλέον άνθρωπος, είσαι κρέας για τα σκουλήκια. Και το κρέας δεν έχει δικαιώματα.
Παρά τούτο (ο νόμος λέει) ότι ΘΑ ΓΙΝΕΙ σεβαστό το δικαίωμα σου, που το ΕΙΧΕΣ όταν ήσουν ακόμα άνθρωπος.
Αν δεν το άσκησες, κρίμα. Το 'χασες. Ας το ασκούσες όσο το είχες.
Όσο για το human trafficking, ναι, υπάρχει.
Ο τρόπος για να το καταπολεμήσουμε όμως, δεν μπορεί να είναι το να αφήσουμε μερικούς στην αιμοκάθαρση, ή να πεθάνουν ενώ σώζονται, ή όλα αυτά.
Μήπως είσαι Ιεχωβάς?
την βρηκες την λυση ειμαι ιεχωβας....
λοιπον θα σου πω κατι προσφατο πριν λιγες μερες γερμανια επιασαν καποιους γιατρους γιατι οι ασθενεις δεν τα "καταφερναν" και προχωραγαν σε πωλησεις οργανων
εχω περιστατικο απο γιατρους που θελανε να βγαλουν απο σωληνακια μητερα 2 παιδιων και ειχαν βαλει το μαχαιρι στο λαιμο στον διευθηντη νοσοκομειου να υπογραψει για να παρουν τα οργανα γιατι την ελεγαν "εγκεφαλικα νεκρη" παλυ καλα αυτος αρωιοτανε και αυτη την στιγμη η γυναικα αυτη ζει
πιστευεις εσυ στον τοσο αγγελικο κοσμο που ζουμε δεν θα βρεθει κανεις σαν τους παραπανω γιατρους?
ξερεις ποσοι θα πανε αδικα?
ξερεις ποσοι θα ονομαστουν εγκεφαλικα νεκροι?
ξερεις οτι πλεον η φραση εγκεφαλικα νεκρος ειναι θεμα το οποιο ειναι θεμα πρως συζητηση
για αναθεωρηση τα τελεταια 2 χρονια γιατι ειναι λανθασμενη?
εγκεφαλικα νεκρος δεν ειναι νεκρος?
καιτους ορους για τον ορισμο εγκεφαλικα νεκρος που εβαλαν βασιζοντε στα στοιχει του 1987?
οταν εχουν βγει νεα δεδομενα 4 φορες απο τοτε
ξερεις ποσοι θα πανε αδιαβαστοι για μερικες δεκαδες χιλιαδες ευρω?
ναι στις μεταμοσχευσεις δεν λεω οχι και μαλιστα στο παρελθον ειχα πει οτι η ξαδερφη μου ειναι νεφροπαθης δεν ειμαι αντιθετος στην μεταμοσχευση αλλα
δεν εχει κανεις το δικαιωμα σε αυτο το διεφθαρμενοκρατος να οριζει το τι θα απογεινω δεν ειμαι ανταλακτικο κανενος δεν εχει κανεις το δικαιωμα να με βαζει και να με καταχωρει σαν δοχειο ανταλακτικων
δεν εχει κανει δικαιωμα να παιζει η να ρισκαρει την ακεραιοτητα κανενος ουτε να φτιαχνουν βασεις δεδομενων για το ποιος κανει να ειναι ανταλακτικο σε ποιον
θελουμε δωρητες ναι συμφωνω και ηθελα να παω να γινω ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ
εαν θελουν δωρητες ας ενημερωσουν τον κοσμο και ο κοσμος να παει να γινει οπως γινετε ΠΑΝΤΟΥ
που ακουστηκε να τρεχω για να λεω δεν θελω? τοτε δεν μιλαμε για δωρεα ειναι εξαναγκασμος!!!!
φιλε μου δεν ειναι θεμα μονο το αν θα σωθει καποιος.... ουτε μονο το αν θα με φανε ολοκληρο τα σκουλικια
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ Η ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΝΟΜΙΜΟ
παρεπιπτωντος διαβασε λιγο τι γραφουν για το θεμα ξενες εφημεριδες..... γιατι αραγε....
και οσο για το δικαιωμα που εχουμε ρωτα οσους θελουν να δηλωσουν αρνηση το τι τους λενε ασε που θα χαθουν και αυτες σαν το στικακι και το πισι.......