maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
......
αληθεια γιατι πρασινησες?
......
ξερεις ποσοι θα πανε αδικα?
ξερεις ποσοι θα ονομαστουν εγκεφαλικα νεκροι?
ξερεις οτι πλεον η φραση εγκεφαλικα νεκρος ειναι θεμα το οποιο ειναι θεμα πρως συζητηση
για αναθεωρηση τα τελεταια 2 χρονια γιατι ειναι λανθασμενη?
εγκεφαλικα νεκρος δεν ειναι νεκρος?
καιτους ορους για τον ορισμο εγκεφαλικα νεκρος που εβαλαν βασιζοντε στα στοιχει του 1987?
οταν εχουν βγει νεα δεδομενα 4 φορες απο τοτε
ξερεις ποσοι θα πανε αδιαβαστοι για μερικες δεκαδες χιλιαδες ευρω?
ναι στις μεταμοσχευσεις δεν λεω οχι και μαλιστα στο παρελθον ειχα πει οτι η ξαδερφη μου ειναι νεφροπαθης δεν ειμαι αντιθετος στην μεταμοσχευση αλλα δεν εχει κανεις το δικαιωμα σε αυτο το διεφθαρμενοκρατος να οριζει το τι θα απογεινω δεν ειμαι ανταλακτικο κανενος δεν εχει κανεις το δικαιωμα να με βαζει και να με καταχωρει σαν δοχειο ανταλακτικων
δεν εχει κανει δικαιωμα να παιζει η να ρισκαρει την ακεραιοτητα κανενος ουτε να φτιαχνουν βασεις δεδομενων για το ποιος κανει να ειναι ανταλακτικο σε ποιον
θελουμε δωρητες ναι συμφωνω και ηθελα να παω να γινω ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ
εαν θελουν δωρητες ας ενημερωσουν τον κοσμο και ο κοσμος να παει να γινει οπως γινετε ΠΑΝΤΟΥ
που ακουστηκε να τρεχω για να λεω δεν θελω? τοτε δεν μιλαμε για δωρεα ειναι εξαναγκασμος!!!!
φιλε μου δεν ειναι θεμα μονο το αν θα σωθει καποιος.... ουτε μονο το αν θα με φανε ολοκληρο τα σκουλικια
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ Η ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΝΟΜΙΜΟ
παρεπιπτωντος διαβασε λιγο τι γραφουν για το θεμα ξενες εφημεριδες..... γιατι αραγε....
και οσο για το δικαιωμα που εχουμε ρωτα οσους θελουν να δηλωσουν αρνηση το τι τους λενε ασε που θα χαθουν και αυτες σαν το στικακι και το πισι.......
Τυπε, καποιος απογοητευμενος αγαπουλης (παπαζολ) την γλενταειρε μαλακες τι ειν΄τουτο
Theodora Matsi στο φβ
οχι ρε τυπε αλλη λεω!!Τυπε, καποιος απογοητευμενος αγαπουλης (παπαζολ) την γλενταει
Τυπε, στο συνδεσμο που εβαλα, λιγο πιο κατω λεει οτι το προφιλ που αναφερεσαι ειναι πλαστο.οχι ρε τυπε αλλη λεω!!
ψαξε λιγο καλυτερα
ρε τυπε τι να σου πω!! οτι ειδα εβαλαΤυπε, στο συνδεσμο που εβαλα, λιγο πιο κατω λεει οτι το προφιλ που αναφερεσαι ειναι πλαστο.
Ντροπη σου Αιγεα παιδι μου.ρε τυπε τι να σου πω!! οτι ειδα εβαλα
Τη διάβασα την είδηση.Καταδίκη γυναικολόγου για το θάνατο νεαρής μητέρας λίγο μετά τον τοκετό
Σύμβασης για την Προστασία των Δικαιωμάτων και της Αξιοπρέπειας του Ανθρώπινου όντος σε σχέση με τις εφαρμογές της Βιολογίας και της Ιατρικής(Οβιέδο 1997)--αρθρο 10
«Καμία έρευνα δε μπορεί να υπερισχύσει των θεμελιωδών ελευθεριών και της αξιοπρέπειας του ατόμου».
Τι σχέση έχει αυτό, με αυτό που συζητάμε (μεταμοσχεύσεις οργάνων)?
Και πάλι: