Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 911K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.320
Πόντοι
22.785
Παντα μ αρεσαν οι τριγμοι..........αλλα οχι του μυαλου
Ποτε δεν κοιταω ψηλα, προs το μυαλο.....μονο χαμηλα
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Βλέπω είσήγαγα την ίδέα πάνω στην ώρα της έξαψης,
δεν πρόκειται λοιπόν για μια σεξουαλική φαντασίωση  αλλά για ένα είδος έμπειρίας μεγάλης κλίμακας..........
Όπότε οποίοι βρίσκονται έν υπνώσει, στα κατάλοιπα της έφηβείας μέσα μας,
θα μπορούσαν να άνακαλύψουν νέες πλευρές του έαυτού τους ή των άλλων....

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
[size=25pt]Βίντεο - ντοκουμέντο:Πέταξαν κωλόχαρτο στην Άννα Βίσση![/size]

Έχουμε ακούσει να «ραίνουν» τον καλλιτέχνη με γαρύφαλλα, πανέρια, ακόμα και μπουκάλια, αλλά με… κ*λόχαρτα πρώτη φορά!

Την «τιμή» έκανε στην Άννα Βίσση ένας από τους πελάτες του μαγαζιού την παραμονή των Χριστουγέννων.

Εκεί που τραγουδούσε αμέριμνη η καλλιτέχνιδα … σβουντ!- προσγειώνεται το ρολό στην μούρη της. Τέτοιο εκνευρισμό δεν πρέπει να έχει νιώσει ξανά στα 20βάλε χρόνια καριέρας της.

Ποιος είδε την Άννα και δεν την φοβήθηκε; «Ποιος μαλ*κας το πέταξε αυτό;», ρώτησε χωρίς ίχνος χιούμορ. «Δημοκρατία δεν έχουμε; Αν έχει θάρρος να έρθει να το πει», πρόσθεσε όλο τσαμπουκά.

Τότε ο «δράστης», που είχε πεθάνει στα γέλια, σηκώνεται, ανεβαίνει στην σκηνή και της λέει κάτι στο αυτί. «Εσύ το έκανες;», τον ρωτάει και συμπληρώνει μόνη της «Πες στο κοινό πόσο μαλ*κας είσαι»!

«Είμαι, είμαι», έλεγε αυτός χωρίς να σταματήσει να γελάει και κατέβηκε από την σκηνή.

Η Άννα όμως ήθελε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό… «Ένα χειροκρότημα για τον μαλ*κα», είπε (ποικιλία στο λεξιλόγιο) και το κοινό αμήχανο άρχισε να χειροκροτάει. -Ήταν βλέπετε και στα ντουζένια της, δεν τους έπαιρνε να της χαλάσουν χατήρι.- «Δεν ξέρω για σας, πάντως εγώ διασκεδάζω που είμαι εδώ πάνω. Εσείς δεν διασκεδάζετε;», συνέχισε.

Το κοινό είχε πραγματικά παγώσει από την συμπεριφορά της τραγουδίστριας,  αφού, όπως μας περιέγραψε αναγνώστης του star.gr που βρισκόταν στο μαγαζί (τα στοιχεία του οποίου είναι διαθέσιμα), όλοι περίμεναν την cool Άννα να αντιδράσει με περισσότερο χιούμορ.

Όπως φαίνεται πάντως, δεν πρόκειται για μια αυθόρμητη, αλλά μάλλον προσχεδιασμένη κίνηση… Δεν βρίσκεις και κάθε μέρα ένα κ*λόχαρτο πάνω στο τραπέζι σου! Προφανώς και το είχε μαζί του.

Αχ Άννα, αχ!

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με την Άννα σε έξαλλη κατάσταση…

www.star.gr/life_style/73903]http://www.star.gr/life_style/73903[/url]

αντε να γινει και μοδα.... :rockon:

Επισκέπτης

Ολα official τα λενε .Αμα πατησεις στο youtube ροδα τσαντα και κοπανα 2010,βγάζει ένα σωρό τραγούδια.Το fame θα δούμε-μουσικοχορευτική παράσταση κι ετσ?

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
[size=25pt]Βίντεο - ντοκουμέντο:Πέταξαν κωλόχαρτο στην Άννα Βίσση![/size]

Έχουμε ακούσει να «ραίνουν» τον καλλιτέχνη με γαρύφαλλα, πανέρια, ακόμα και μπουκάλια, αλλά με… κ*λόχαρτα πρώτη φορά!

Την «τιμή» έκανε στην Άννα Βίσση ένας από τους πελάτες του μαγαζιού την παραμονή των Χριστουγέννων.

Εκεί που τραγουδούσε αμέριμνη η καλλιτέχνιδα … σβουντ!- προσγειώνεται το ρολό στην μούρη της. Τέτοιο εκνευρισμό δεν πρέπει να έχει νιώσει ξανά στα 20βάλε χρόνια καριέρας της.

Ποιος είδε την Άννα και δεν την φοβήθηκε; «Ποιος μαλ*κας το πέταξε αυτό;», ρώτησε χωρίς ίχνος χιούμορ. «Δημοκρατία δεν έχουμε; Αν έχει θάρρος να έρθει να το πει», πρόσθεσε όλο τσαμπουκά.

Τότε ο «δράστης», που είχε πεθάνει στα γέλια, σηκώνεται, ανεβαίνει στην σκηνή και της λέει κάτι στο αυτί. «Εσύ το έκανες;», τον ρωτάει και συμπληρώνει μόνη της «Πες στο κοινό πόσο μαλ*κας είσαι»!

«Είμαι, είμαι», έλεγε αυτός χωρίς να σταματήσει να γελάει και κατέβηκε από την σκηνή.

Η Άννα όμως ήθελε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό… «Ένα χειροκρότημα για τον μαλ*κα», είπε (ποικιλία στο λεξιλόγιο) και το κοινό αμήχανο άρχισε να χειροκροτάει. -Ήταν βλέπετε και στα ντουζένια της, δεν τους έπαιρνε να της χαλάσουν χατήρι.- «Δεν ξέρω για σας, πάντως εγώ διασκεδάζω που είμαι εδώ πάνω. Εσείς δεν διασκεδάζετε;», συνέχισε.

Το κοινό είχε πραγματικά παγώσει από την συμπεριφορά της τραγουδίστριας,  αφού, όπως μας περιέγραψε αναγνώστης του star.gr που βρισκόταν στο μαγαζί (τα στοιχεία του οποίου είναι διαθέσιμα), όλοι περίμεναν την cool Άννα να αντιδράσει με περισσότερο χιούμορ.

Όπως φαίνεται πάντως, δεν πρόκειται για μια αυθόρμητη, αλλά μάλλον προσχεδιασμένη κίνηση… Δεν βρίσκεις και κάθε μέρα ένα κ*λόχαρτο πάνω στο τραπέζι σου! Προφανώς και το είχε μαζί του.

Αχ Άννα, αχ!

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με την Άννα σε έξαλλη κατάσταση…

www.star.gr/life_style/73903]http://www.star.gr/life_style/73903[/url]

αντε να γινει και μοδα.... :rockon:

Έξυπνο, τι άλλο θα σκεφτούν  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.320
Πόντοι
22.785
μηπως σερβιετες....? :think:
Το χιούμορ είναι το ίσχυρότερο τονωτικό του μυαλού
και το λαμπρότερο λουλούδι του ανθρώπινου πολιτισμού.
Ιδιαίτερα όταν ύπονομεύει συνειδητά τον ίδιο τον διακινητή του..

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Το χιούμορ είναι το ίσχυρότερο τονωτικό του μυαλού
και το λαμπρότερο λουλούδι του ανθρώπινου πολιτισμού.
Ιδιαίτερα όταν ύπονομεύει συνειδητά τον ίδιο τον διακινητή του..
Παντως η συγκεκριμενη δεν νομιζω οτι χρειαζεται πλεον σερβιετες :grin:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
:o :o :o :o :o :o :o

www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=57633&catid=10]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=57633&catid=10[/url]

Η μητέρα τους γέννησε το πρωί στην Πολωνία αποτελώντας την έβδομη τέτοια περίπτωση που έχει καταγραφεί στον κόσμο

Η μητέρα των διδύμων έμεινε έγκυος όταν ακόμα ήταν παντρεμένη με τον πρώην σύζυγό της, ενώ είχε παράλληλη σχέση με έναν άλλο άνδρα, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο TVN24.

Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου αφού γέννησε τα δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Στη συνέχεια έκανε τεστ DNA για να αποδείξει στον πρώην σύζυγό της ότι δεν είναι ο πατέρας των παιδιών. Ομως το τεστ έδειξε ότι ο πρώην σύζυγός της είναι ο πατέρας του αγοριού, ενώ ο άνδρας με τον οποίο διατηρούσε σχέση είναι ο πατέρας του κοριτσιού.

Επισκέπτης
    [size=16pt]Πόσα χρήματα «τσέπωσε» η Πετρούλα Κωστίδου για να κάνει το ροζ DVD;[/size]

1.jpg

Το ακριβές ποσό που πήρε η Πετρούλα Κωστίδου για το «Κama Sutra» δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό, ωστόσο η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, είπε: «Ας πούμε απλώς ότι μου έδιναν "x" χρήματα, τα οποία πάνω στη διαπραγμάτευση έγιναν "x" επί 2». Το παζέρεψε, λοιπόν, το πράγμα η Πετρούλα και πήρε τα διπλά (!), αλλά πόσα ακριβώς; Σύμφωνα με πληροφορίες, η «Sirina» έδωσε στην ξανθιά καλλονή κοντά στις 35-40.000 ευρώ, ενώ το συμβόλαιό της προβλέπει και ποσοστό κέρδους από τις πωλήσεις. Όχι και άσχημα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom