Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
απορια που την εχεις κι εσυ ......Λέτε να μπορεί να γαμήσει αυτός παιδιά?Εγώ για ματάκια τον κόβω.
απορια που την εχεις κι εσυ ......Λέτε να μπορεί να γαμήσει αυτός παιδιά?Εγώ για ματάκια τον κόβω.
τυπε εγω νταλαβεριζομουν για κανα χρονο με μιαχαχαχα!
ωραιος τυπε!
η πλακα ειναι τυπε πως αμα δεν το ρίξεις στο ψεμα απο το πρωτο ραντεβου , η δουλεια ειναι καταδικασμενη...τυπε εγω νταλαβεριζομουν για κανα χρονο με μια
και στανταρ της ειχα πει ψεματα για προηγουμενες σχεσεις
της ειχα πει ψεματα που δουλευω
και ψευτικο ονομα
αν μπορουσα θα εβαζα και μασκα bill clintonνα μην δει την μουτσουνα μου,αλλα δεν γινοταν αυτο
[size=16pt]1 στους 3 άντρες λέει ψέμματα στο πρώτο ραντεβού[/size]
Σωστά.Σε αυτή την σελίδα αν πρόσεξες πιάσαμε 2 στους 2.Ανακριβειες ειναι αυτα.....
η πλακα ειναι τυπε πως αμα δεν το ρίξεις στο ψεμα απο το πρωτο ραντεβου , η δουλεια ειναι καταδικασμενη...
ειλικρινεια = αποτυχια....παράλογο αλλά αληθινό....
Λέτε να μπορεί να γαμήσει αυτός παιδιά?Εγώ για ματάκια τον κόβω.
[size=16pt]Έρχονται τα φρουτάκια από το 2011 - Όλες οι αλλαγές στα τυχερά παιχνίδια[/size]
αυτη ειναι η μαλακια μου.......η πλακα ειναι τυπε πως αμα δεν το ρίξεις στο ψεμα απο το πρωτο ραντεβου , η δουλεια ειναι καταδικασμενη...
ειλικρινεια = αποτυχια....παράλογο αλλά αληθινό....
τυπε το τραβαει ο οργανισμος τους μην εχεις τυψειςαυτη ειναι η μαλακια μου.......
θα πρεπει να γινω ψευτης και λαμογιο αλλα δεν μου βγαινει γαμωτο !!!!!
Πρός όλους...........Υποκριτούληδες! Που, σας έπιασε τώρα ο καημός της σοβαρότητας............
Έλληνες πιάστε τά άρβυλα
τσαρούχια με τη φούντα
για να παλέψουμε μαζί
να φύγει αυτή η χούντα !!!
Ax γιατί τό είπες ??????? έτοιμάσου να δεχτής έπίθεση άπο τους φρουρούς !!!Οταν λεs.....φουντα, παει αλλου το μυαλο μου
ασε φιλε μου ..... ξερω να ξεχωριζω το ψεμα απο την αληθειατυπε το τραβαει ο οργανισμος τους μην εχεις τυψεις
εξαλλου τι νομιζεις οτι αυτες σου λενε παντα την αληθεια?
Nα δουμε και λιγο δραση......εστω και αμεση δρασηAx γιατί τό είπες ??????? έτοιμάσου να δεχτής έπίθεση άπο τους φρουρούς !!!
Δηλαδή σε κάθε περίπτωση ένα άνοιχτόμυαλο, προοδευτικό και άκρως άντιρατσιστικόNα δουμε και λιγο δραση......εστω και αμεση δραση
Δεσμοφυλακαααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Παντα μ αρεσαν οι τριγμοι..........αλλα οχι του μυαλουΔηλαδή σε κάθε περίπτωση ένα άνοιχτόμυαλο, προοδευτικό και άκρως άντιρατσιστικό
μυαλό δημιουργή ΤΡΙΓΜΟ ????????