Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 896K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν προλαβε καλα-καλα να προκυριξει εκλογες ο μπουνταλας και τα επιτελεια των κομματων επιασαν δουλεια στο bourdela.tv. Φανταζομε τι θα γινεται σε αλλα φορουμ. Τουλαχιστον σας δινουν κατι ή παιδευστε τσαμπα ?
 

Επισκέπτης
Aν και δεν θα ψηφισω κανεναν απο τους δυο, πρεπει να ομολογησω οτι απο το μαλακα το μπουχεσα προτιμω το Γιωργακη, μου φαινεται λιγοτερο φαφλατας και πιο ειλικρινης.
 

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Μηνύματα
616
Like
4
Πόντοι
6

Άσε τις μαλακίες και σοβαρέψου λίγο. Ούτε αναρχικός είμαι, ούτε άπλυτος είμαι, ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ ανήκω και μάλλον αν με συναντούσες στην πραγματική ζωή τεμενάδες θα μου έκανες. Αλλά εκείνο που σου λέω εγώ είναι να κάνεις πιο σοβαρή προπαγάνδα όπως τουλάχιστον προσπαθεί ο yrret και όχι να αναμασάς χαζά πράγματα εκτός και αν απευθύνεσαι μόνο σε μαλάκες. Το έγγραφο το έβαλες. Το διάβασες; Ξέρεις αγγλικά για να το διαβάσεις; Αν ναι, για κοίταξέ το καλύτερα. Λέει "you can use that desicion and send it to the EU Mp's which you said are anti-orthodox church: Efremidis, Alavanos, Papagiannakis. Δηλαδή, μπορεί να στείλει αυτή την απόφαση στους ευρωβουλευτές που εσύ είπες ότι είναι αντίθετοι με την ορθόδοξη εκκλησία. Το κατάλαβες; "ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ". Δηλαδή ο ρουφιάνος τους α΄ποφάσισε και είπε ότι οι τρεις βουλευτές είναι αντίθετοι. Όχι αντιορθόδοξοι όπως λέτε αλλά anti-orthodox church.
Είδες πώς φτιάχνονται τα καραγκιοζιλίκια που σου έλεγα; Και για να σου δώσω να καταλάβεις καλύτερα, ξαναγυρνάω στο προηγούμενο παράδειγμά μου. Πιστέυω ότι δεν είσαι και τόσο άντρας, το κάνω αναφορά στα αφεντικά μου και αυτοί μου στέλνουν μήνυμα να γράψω στον αρχιεπίσκοπο και σε εσένα που εγώ είπα ότι είσαι πούστης. Μετά βγαίνει κάποιος στο ίντερνετ και λέει ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΕΛΒΕΤΟΣ! Κοιτάξτε και το έγγραφο που είναι στα γαλλικά (και φυσικά δεν ξέρετε να το διαβάσετε) για να δείτε το όνομα ΕΛΒΕΤΟΣ και τη λέξη GAY! ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!
 

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Μηνύματα
2.583
Like
0
Πόντοι
16
ποσο μπουχεσας και ανυπαρκτος πρεπει να εισαι για να χασεις απο τον τουριστα μισελληνα τζεφρι?
ουστ ρε
 

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Μηνύματα
14.896
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δες το και απο την αλλη...Ποσο μαλακας,ανυπαρκτος και αναξιοπιστος πρεπει να θεωρησε απο τους ελληνες αν υστερα απο ολα αυτα που εγιναν τα τελευταια 5 χρονια δεν εκλεγεις αυτοδυναμος,γκεωργκιε Papandreou???? :jerking:
 

Επισκέπτης
τζέφρι τζέφρι,αι γ.....υ τζέφρι!
κλαψε ελβετε εχεις μεγαλη πλακα παντως!!!!!!!! τη πινεις και δεν μας δινειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Netheron

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Μηνύματα
18
Like
0
Πόντοι
0
Ρε Ελβετε,ακουσες εκλογες και κανεις εκστρατεια για να μην χασεις το μεριδιο σου?
Εχεις γεμισει το site με topics υπερ την ΝΔ και κατα των αλλων.
Υμαρτον πια,ριξε μια ματια για τα studio ή τα CT μπας και ριξεις κανεναν και στρωσεις... :tickedoff:
Παρε χαμπαρι οτι πλυση εγκεφαλου δε μπορεις να κανεις μαυτον τον τροπο.Σκεψου απλα οτι αν ο καθενας μας εγραφε υπερ του καθε καραγκιοζη που ψηφιζει,τι χαμος θα γινοταν.Ηρεμισε,ξεκουρασου,χαλαρωσε και θα ξαναβγειτε καποτε στην εξουσια...καποτε..
 

Επισκέπτης
Ρε φίλε, επειδή τα επιχειρήματα και οι σκέψεις σου μ'έχουν προβληματίσει για το που βαδίζει αυτή η χώρα, θέλω να σου κάνω ένα καίριο και ουσιώδες ερώτημα.




Γαμάς;
ναι αλλα σαν τον προεδρο του με το κωλο!!!!!!!!
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
:grin: :grin: :grin:
 

Συνημμένα

  • 7.jpg
    7.jpg
    86,8 KB · Εμφανίσεις: 25

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Μηνύματα
2.485
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Αν χάσει ο Καραμανλής πάει για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Κρατείστε το σενάριο αυτό στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας...
Αν χασει με μεγάλη διαφορά και δεν υπάρχει η προοπτική να κερδίσει εαν προκαλέσει εκλογές το Μάρτιο του 10 με αφορμή την εκλογή του προέδρο της Δημοκρατίας τότε ο Καραμανλής....
είναι πιθανό (σεναριο) να αποχωρήσει, να παραχωρήσει την προεδρία της Νεας Δημοκρατίας και να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας
News24
 

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Μηνύματα
2.485
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Εγιναν χριστιανές από Μουσουλμάνες και... Αν δεν αλλαξοπιστήσουν, θα θανατωθούν!

Αυτές οι δυο γυναίκες θα πεθάνουν!



Στο Ιράν, η 27χρονη Μεργιέμ (Μαρία) Ρόσταμπουρ και η 30χρονη Μερζιέχ Εσμεϊλαμπάντ θα πεθάνουν επειδή άλλαξαν θρήσκευμα. Σύμφωνα με την είδηση της εφημερίδας Bild, στο Ιράν, δύο γυναίκες καταδικάστηκαν σε θάνατο με την κατηγορία ότι έγιναν χριστιανές.
Η Meryem και η Marziah που κρατούνται σε φυλακή της Τεχεράνης μαστιγώνονται κάθε φορά που ο ιμάμης καλεί για προσευχή τους πιστούς μουσουλμάνους, ταπεινώνονται και τιμωρούνται με στέρηση τροφής και νερού.
Συνελήφθηκαν στις 5 Μαρτίου όταν έγινε έφοδος στο σπίτι τους και βρέθηκε εκεί η Καινή Διαθήκη. Η υπερασπιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων και συγγραφέας Sabatina James που αγωνίζεται για την απελευθέρωσή τους διαμαρτύρεται: «Ζουν στην απομόνωση και... 


ανακρίνονται με τα μάτια κλειστά. 5 φορές την ημέρα, όταν ο ιμάμης καλεί σε προσευχή, μαστιγώνονται. Τους δίνουν πολύ λίγο νερό και φαγητό.»
Σύμφωνα με τους Ισλαμικούς νόμους του Ιράν, όσοι εγκαταλείπουν το ισλάμ, αν πρόκειται για γυναίκες, 5 φορές την ημέρα-τις ώρες που καλούνται οι «πιστοί» σε προσευχή- μαστιγώνονται και μέχρι να υποκούσουν (εννοεί να επιστρέψουν στο ισλάμ) ευτελίζεται η ποιότητα της ζωής τους και μειώνεται η ποσότητα φαγητού και νερού που τους παρέχεται.






 

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.866
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Ασε ρε με τα καθηκια..!!  ντροπιαζουνε την ανθρωποτητα λεμε..

Εχουνε και το θρασος να μιλανε για δημοκρατιες κλπ.. ρε ουστ..!!
 

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Μηνύματα
5.099
Like
2
Πόντοι
66

αν δεν παρει αυτοδυναμια το πασοκ ,και ξαναγινουν αμεσως μετα εκλογες υπαρχει πιθανοτητα να παρει τις εκλογες η ΝΔ?

η αυτη η πιθανοτητα υπαρχει μονο το Μαρτη?


Για πεστε την γνωμη σας παιδια.. ;)
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Με πιθανότητες 1 προς 4,913 τρισεκατομμύρια… τα κατάφεραν!

Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2009, 21:00

Το να γεννηθεί ένα παιδί με αλμπινισμό, τη γενετική ανωμαλία του δέρματος που προκαλεί την απουσία της μελανίνης, αντιστοιχεί σε πιθανότητα μία στις 17.000, ενώ για να μεταδοθεί το γονίδιο στο παιδί θα πρέπει και οι δύο γονείς να πάσχουν από την ίδια πάθηση.

Αλλά ακόμα και τότε, υπάρχει μία στις τέσσερις πιθανότητες να γεννηθεί το παιδί με αλμπινισμό.

Φανταστείτε πόσο σπάνιο είναι λοιπόν για ένα ζευγάρι να κάνει όχι ένα, αλλά τρία παιδιά με αλμπινισμό.

Μην απορείτε. Η πιθανότητα είναι μία στα 4,913 τρισεκατομμύρια!

Κι αν νομίζετε ότι αυτό ήταν όλο, κάνετε λάθος.

Το ζευγάρι που έκανε τρία παιδιά με αλμπινισμό, είναι μαύροι!

Πρόκειται για την 27χρονη Rosemere Fernandes de Andrade, και το σύζυγό της, Joao, που ζουν στη βορειο-ανατολική Βραζιλία.

Τα παιδιά τους, η 8χρονη Esthefany Caroline, η 10χρονη Ruth Caroline και ο 5χρονος Kauan, είναι αλμπίνο.
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
H Sharon Stone... κόντρα στο χρόνο

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2009, 09:19

Η Sharon Stone αποδεικνύει ότι όχι μόνο μπορεί να κάνει κουπί αντίθετα στο κύμα αλλά … και στο χρόνο! Η 51χρονη σεξοβόμβα του Hollywood έχει σώμα και επιδερμίδα που θα ζήλευε κάθε 20χρονο κορίτσι, αλλά και την πείρα της ώριμης γυναίκας.



Η ηθοποιός έχει πει στο παρελθόν ότι διατηρεί τη νεότητά της κάνοντας περίεργα είδη άσκησης. «Γυμνάζομαι τόσο όσο πρέπει για να μην παχύνω. Δεν κάνω κάτι συγκεκριμένο. Όταν βλέπω πάνω μου κάτι που δεν είναι στη θέση που θα έπρεπε να είναι, “πιάνω δουλειά”.

Παρκάρεις πιο μακριά από το σπίτι σου, πας από τις σκάλες αντί για το ασανσέρ», λέει η Stone.

Ή, αν κρίνουμε από τις εικόνες, κάνεις kayak στη Σαρδηνία!
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Παρασκευή, 4 Σεπτέμβριος 2009
Πως περιγράφει η Σοφία η ξαπλωτή τα ροζ ραντεβού!


H συνάντηση με τον αστυνομικό!



Σύμφωνα με τα όσα λέει η 31χρονη κατηγορούμενη -και αποτελούν τη βασική υπερασπιστική της γραμμή- το βράδυ της σύλληψής της βρέθηκε... απλά τη λάθος στιγμή στο λάθος μέρος. Η δική της περιγραφή έχει ως εξής...




Τρίτη 25 Αυγούστου. Η Σ.Λ. μαζί με τον γνωστό της και μετέπειτα συγκατηγορούμενό της Π.Φ. αποφασίζουν να πάνε να διασκεδάσουν σε καζίνο. Επιβιβάζονται στο γαλάζιο Hyundai και λίγη ώρα αργότερα βρίσκονται μέσα στο «ναό του τζόγου». Παίζουν για αρκετή ώρα. Ξαφνικά αρχίζουν να ξεμένουν από χρήματα.

«Τότε ο Π. μου είπε ότι κάποιος γνωστός του (σ.σ.: ο "διακοσμητής") του χρωστάει χρήματα και ότι βρισκόταν σε ένα κοντινό ξενοδοχείο της περιοχής. Μου πρότεινε λοιπόν να πάμε να τα πάρουμε για να συνεχίζουμε να παίζουμε» αναφέρει η γραμμή «άμυνας» που χαράσσει η TV persona μαζί με τον δικηγόρο της Νίκο Παπακυριάκο. Στη συνέχεια, όπως ισχυρίζεται, οι δυο τους επιβιβάσθηκαν στο αυτοκίνητο και πήγαν μέχρι το ξενοδοχείο. Ο οδηγός παρέμεινε στο γαλάζιο Hyundai και εκείνη ανέβηκε πάνω για να πάρει τα υποτιθέμενα «χρωστούμενα». Από την υπερασπιστική της γραμμή προκύπτει ότι δεν γνώριζε ποιον θα συναντήσει.
 

KYRKER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Μηνύματα
30
Like
0
Πόντοι
0
Ποιά είναι αυτή η Σ.Λ. που πιάσανε? Την ξέρει κανείς?


edit_Duracell: Διόρθωση κεφαλαίων. ΠΡΟΣΟΧΗ στους Κανόνες Λειτουργίας...
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Νέος έρωτας για τη Sienna Miller

Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2009, 00:44

Μάλλον έχει αφήσει στο παρελθόν την άστατη ερωτική της ζωή, και πλέον ατενίζει το μέλλον, κάνοντας σταθερά βήματα, όσον αφορά τις σχέσεις της.

Η 27χρονη Sienna Miller εθεάθη να παρακολουθεί το πρωτάθλημα US Open tennis, έχοντας στο πλευρό της τον Βρετανό Dj, George Baker.



Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε τον αγώνα, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή τους από την Ibiza, όπου πραγματοποίησαν ένα μαγευτικό ταξίδι.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom