Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 909K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Αντί να βρί
κακό πράγμα η συνήθεια έχετε συνηθίσει να σας γαμάει το πουστρακι και δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς κουράγιο ............. :fuck1:
Θα παρετε τον μπουλο της Μη Αυτοδυναμιας ΠΑΣΟΚΙΑ......

Αχρηστα υποκειμενα του νεκρου Αντρεα.....
Νομίζω σε τετοιο σοβαρό θρεντ δεν είναι σωστό οι βρισιές και οι διαπληκτισμοί, που δεν θα οδηγήσουν πουθενά.
Νομίζω καλλίτερα είναι τα επιχειρήματα υπέρ η εναντίον του "τιμώμενου άνδρα "
Φιλικά το λέω σε όλους. :birdman:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
...Συχνά θα τσαντιζόμουνα, θα έλεγα, τι μαλάκας είν' αυτός, ...

Αυτό ακριβώς μου έβγαλε από την πρώτη κουβέντα που άκουσα αλλού ήταν best ή κάτι τετοιο ... Το χείριστο είδος ανθρώπου ...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Πηγε να τις σβήσει ως σαν γνήσιος οικολόγος ;

Οχι αλλά θα περίμενε κάποιος από τους πρασινο-οικολόγους πορείες στην αρχή του καλοκαιριού για να προλάβπυμε το κακό. Αύτό θα τους χάριζε πόντους ... αν πραγματικά ήταν διαφορετικοί.
Απλά άλλο ένα "πακετάκι" εξουσιολάγνων που "ντύθηκαν" κάτι πιο μοδάτο από τον ντεμοντέ αριστερισμό.

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Ρε καραγκιοζάκο Ελβετέ, αυτά που κάνεις copy paste από άλλα σάιτς, τα διαβάζεις τουλάχιστον πριν τα βάλεις εδώ; Γιατί μου φαίνεται ότι μόνο τον τίτλο διαβάζεις που κάνει μπούγιο, τα βάζεις εδώ και φυσικά περιμένεις ότι το 90% δεν πρόκειται να μπει στον κόπο να διαβάσει το κατεβατό αυτό και θα μείνει βέβαια η εντύπωση του "σαιεντολόγου" Αλαβάνου. Γνωστή η ηλίθια προπαγανδιστική πολιτική και πιάνει κιόλας. Αλλά η απορία μου είναι αν εσύ που τα δημοσιεύεις, τα διαβάζεις κιόλας ή όχι.

elbetos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε καραγκιοζάκο Ελβετέ, αυτά που κάνεις copy paste από άλλα σάιτς, τα διαβάζεις τουλάχιστον πριν τα βάλεις εδώ; Γιατί μου φαίνεται ότι μόνο τον τίτλο διαβάζεις που κάνει μπούγιο, τα βάζεις εδώ και φυσικά περιμένεις ότι το 90% δεν πρόκειται να μπει στον κόπο να διαβάσει το κατεβατό αυτό και θα μείνει βέβαια η εντύπωση του "σαιεντολόγου" Αλαβάνου. Γνωστή η ηλίθια προπαγανδιστική πολιτική και πιάνει κιόλας. Αλλά η απορία μου είναι αν εσύ που τα δημοσιεύεις, τα διαβάζεις κιόλας ή όχι.
εσυ τι λές ρε κλωνάρι;
σου έθιξα τον κωλομπαρά αρχηγό;

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εχετε  φαγωθει εδω μεσα με τον Αλαβανο, δεν κοιτατε  ,τα χαλια σας ,λεω εγω?

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
45
Like
766
Πόντοι
6.755
Ε δεν τρεχει τιποτε μεσα στους μασωνους και οτι αλλου τυπου ειναι οι πιο πολλοι κατι θα ητανε και αυτος,δεν μου κανει καμια εντυπωση

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
γαμώ τα παιδιά, άλλα καπνίζει πολύ ρε παιδί μου!! παφα -πουφα όλη μέρα

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
σε γενικες γραμμες πιστευω οτι ολοι ειναι ιδιοι!! δυστυχως για την ΝΔ δεν ελενχε τα ΜΜΕ!!
υπαρχουν πολλα παραδειγματα αποπροσανατολισμου απο αυτα! τελευταιο αυτο που ελεγε γνωστοσ δημοσιογραφος  του ΜΕΓΚΑ οτι ποτε εν ενεργεια πρωθυπουργος δεν ηταν κατω απο τον αρχηγο της αντιπολιτευσης στις δημοσκοπησεις!!το 2002-2004 τι γινοταν??
ειμαι σε θεση να γνωριζω πραγματα εκ των εσω.. ηξερα για τις εκλογες προ λιγων ημερων..
ξερω οτι η γυναικα του καραμανλη εχει πολυ πολυ σοβαρη ασθενεια θανατηφορα και μη αναστρεψιμη αλλα δεν βγηκε να το πει.. ξερω οτι το ονομα του καραμανλη εμπλεκεται στη siemens.. αλλα εκει εμπλεκεται και ο παπανδρεου.. ο παπακωσταντινου εμπλεκεται πολυ χοντρα και ενω εχει ηδη αποκαληφθει το εκαναν γαργαρα τα ΜΜΕ!!

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Δεν μου έθιξες κανέναν αρχηγό καθότι δεν είναι αρχηγός μου ο Αλαβάνος. Απλά, εμφανίστηκες από το πουθενά και άρχισες να βομβαρδίζεις το Bourdela με μαλακισμένα μηνύματα λάσπης για διάφορους πολιτικούς. Γιατί τι άλλο είναι αυτό που δημοσίευσες με τον βαρύγδουπο τίτλο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟς Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ! Πού είναι το περιβόητο έγγραφο; Και το γράφει; Ότι σύμφωνα με τη γνώμη των σαιεντολόγων, ο Αλαβάνος είναι non orthodox; Κασι ότι θα μπορούσαν ίσως να συνεργαστούν μαζί του; Αυτό κάνει σαιεντολόγο τον Αλαβάνο; Δηλαδή αν γράψω εγω εδώ πέρα ότι ο Ελβετός μου μοιάζει για μη άντρας και θα μπορούσαν να συνεργαστούν μαζί του οι gays, θα έβγαζες ΄καινούργιο θέμα με τίτλο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΕΛΒΕΤΟς ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ;

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
45
Like
766
Πόντοι
6.755
Μαλιστα,να γραφουμε και για τους υπολοιπους ομως παιδια ειναι πλεων γνωστο και γεγονος οτι οι οι ελληνες πολιτικοι γλυφουν τις σκατωμενες κολοτρυπιδες των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

elbetos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μου έθιξες κανέναν αρχηγό καθότι δεν είναι αρχηγός μου ο Αλαβάνος. Απλά, εμφανίστηκες από το πουθενά και άρχισες να βομβαρδίζεις το Bourdela με μαλακισμένα μηνύματα λάσπης για διάφορους πολιτικούς. Γιατί τι άλλο είναι αυτό που δημοσίευσες με τον βαρύγδουπο τίτλο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟς Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ! Πού είναι το περιβόητο έγγραφο; Και το γράφει; Ότι σύμφωνα με τη γνώμη των σαιεντολόγων, ο Αλαβάνος είναι non orthodox; Κασι ότι θα μπορούσαν ίσως να συνεργαστούν μαζί του; Αυτό κάνει σαιεντολόγο τον Αλαβάνο; Δηλαδή αν γράψω εγω εδώ πέρα ότι ο Ελβετός μου μοιάζει για μη άντρας και θα μπορούσαν να συνεργαστούν μαζί του οι gays, θα έβγαζες ΄καινούργιο θέμα με τίτλο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΕΛΒΕΤΟς ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ;
τωρα ρε αναρχοάπλυτε;

elbetos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μαλιστα,να γραφουμε και για τους υπολοιπους ομως παιδια ειναι πλεων γνωστο και γεγονος οτι οι οι ελληνες πολιτικοι γλυφουν τις σκατωμενες κολοτρυπιδες των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ
Έτσι!Γιαυτο και ανοιξα θέμα για τον Τζέφρι και τον Αλαβάνο

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
45
Like
766
Πόντοι
6.755
Εχω χεστει στο γελιο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Με τετοιες οργανωσεις λοιπον εχει παρε-δωσε ο...αγωνιστης Αλεκος!Μ'αυτους συνεργαζεται προκειμενου να διαλυσει την Ορθοδοξη Ελληνικη Εκκλησια.Αλλωστε,δεν κουραζεται να το επαναλαμβανει οπου βρεθει κι οπου σταθει:θελει χωρισμο Εκκλησιας-Κρατους εδω και τωρα!Η αφορμη δοθηκε με το "σκανδαλο" Βατοπαιδιου κι ετσι επιτελους,ο προεδρος του Συριζα θα μπορεσει να εφαρμοσει οσα του εμαθαν οι ινστρουκτορες του στα διαφορα...επιστημονικα συνεδρια που παρακολουθησε!

Κοίτα και παρακάτω το σπουδαίο κείμενο έχεις αντιγράψει.
Καταρχήν σε αυτή την παράγραφο έχει βγει η απόφαση ότι ο Αλαβάνος είναι σαιεντολόγος. Και κατηγορείται γιατί θέλει χωρισμό εκκλησίας- κράτους. Δηλαδή να πληρώνει φόρους η εκκλησία και να παίρνουν τους μισθούς τους οι παπάδες από τα ταμεία της εκκλησίας και όχι να πληρώνονται από το Δημόσιο με μισθούς πολύ καλ΄υτερους από πάρα πολλούς δημόσιους υπαλλήλους. Την ίδια στιγμή τον βρίζετε γιατί δεν θέλει να πουληθεί η Ολυμπιακή και ο ΟΤΕ που επιβαρύνουν τον δημόσιο κορβανά. Αν σας ενδιαφέρει η οικονομία της χώρας γιατί θέλετε δημοσίους υπαλλ΄λους παπάδες και την εκκλησία να κρατάει όλη την περιουσία της αφορολόγητη ενώ εσείς σαν "τίμιοι" πολίτες τα σκάτε κανονικά στην εφορία;
Το πιο ωραίο βέβαια είναι ότι τον βρίζετε κιόλας γιατί πήρα ως αφορμή το ¨σκάνδαλο" του Βατοπαιδίου. Γιατί σε εισαγωγικά η λέξη "σκάνδαλο"; Δεν΄ήταν σκάνδαλο μήπως;  

Επισκέπτης
Διαβαζοντας τις παραπανω μπουρδες, ενα εχω να πω αν και ειμαι φιλελευθερος και οχι αριστερος: Γαμιεται η Ορθοδοξια, η μεγαλυτερη καταρα του ελληνικου εθνους. Cheers!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.065
Πόντοι
22.785
Διαβαζοντας τις παραπανω μπουρδες, ενα εχω να πω αν και ειμαι φιλελευθερος και οχι αριστερος: Γαμιεται η Ορθοδοξια, η μεγαλυτερη καταρα του ελληνικου εθνους. Cheers!

Λιγο έντιμοτητα και  ήθος προς τα λεγόμενα σου άγαπητε φιλε μου........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom