Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
και το νημα με τα ξυλογλυπτα οπως ειπα και πρινμουγκα....
μου εξαφανισανε το νημα του θρυλου οι μπουγατσες ομως
και το νημα με τα ξυλογλυπτα οπως ειπα και πρινμουγκα....
μου εξαφανισανε το νημα του θρυλου οι μπουγατσες ομως
νομιζω δεχομαστε επιθεση αφελληνισμου στο σαιτκαι το νημα με τα ξυλογλυπτα οπως ειπα και πριν
τα ξυλογλυπτά είναι μουλτι καλτσουραλνομιζω δεχομαστε επιθεση αφελληνισμου στο σαιτ
στην σουηδια θα της πνιγανε και στον καναδα θα της καιγανεΑν όλα αυτά τα έκαναν σε ενα Περιβάλλον έννομο που θα γνώριζαν ότι θα έχουν σκληρές κυρώσεις ως ενήλικες θα τις εκείνα επιεικεστερα αλλά αυτές οι σαβουρες είπαν έλα μωρέ στην Ελλάδα είμαστε θα κάνουμε την λεζα μας θα μας πάρουν τα κανάλια θα δώσουμε και καμιά συνέντευξη και όλα μέλι γάλα
Πάντως οποίος είναι αντίθετος με το ετήσιο μνημόσυνο των θυμάτων για την θύρα 7 μπορεί παρακαλώ να κατέβει να το διακωμωδήσει εμείς είμαστε πολύ ανεκτικοί σε αυτά κόσμιοι και δημοκράτες απλά μπορεί να βρει το κωλαντερο του κρεμασμένο στο ρολόι στο Πασαλιμάνι .όπου βρουν χαλαρότητα και ανομία και βλέπουν ότι θα κάνουν την μαλακια τους και δεν τρέχει μια τα κάνουν Αυτό έκαναν και αυτά τα σουργελα
απο τα καλυτερα μου...αλλα τα εσβησαν οι μοντ να γλυτωσουν κανα δισκο...φευτα ξυλογλυπτά είναι μουλτι καλτσουραλ
ρε βαρατε στο ψαχνο....τι να λεμε τωραΠολυ ανεκτικοι πρέπει να είναι και η πορεία του Πολυτεχνείου, φαντάζομαι αν πάνε να κάνουν το show τους πίσω απο την αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.
απο τα καλυτερα μου...αλλα τα εσβησαν οι μοντ να γλυτωσουν κανα δισκο...φευ
απο τα καλυτερα μου...αλλα τα εσβησαν οι μοντ να γλυτωσουν κανα δισκο...φευ
εμείς έπρεπε να τις ρίξουμε στο ρέμα της Χελιδονούς έστωστην σουηδια θα της πνιγανε και στον καναδα θα της καιγανε
κατι ρημαδια εδω μεσα ναυαγια θα το κανανε σαουλ...ειναι φισκα η αντριλα και τα ναυαγια εδωΕγώ και συγχωρήστε μου το προσωπικό ύφος..
θα ήθελα να δω στην πράξη ποιος είναι ικανός με τα ίδια του τα χέρια να σαπίσει στο ξύλο 5 κοπέλες..γιατί περί αυτού μιλάτε τώρα...
είστε σίγουροι ότι θα αντέχατε να το δείτε...πόσο μάλλον να το κάνετε?
ρε το νημα του θρυλου το βλεπεις εσυ? η εμενα με αποκλεισανε μονο?εμείς έπρεπε να τις ρίξουμε στο ρέμα της Χελιδονούς έστω
Ναι ρε αφού γράφω κιόλας καλά δεν τα βλέπεις τα ποστ ; Μαλώνω με έναν μπινε τώραρε το νημα του θρυλου το βλεπεις εσυ? η εμενα με αποκλεισανε μονο?
με αποκλεισανε ρε μαλακα τοτεΝαι ρε αφού γράφω κιόλας καλά δεν τα βλέπεις τα ποστ ; Μαλώνω με έναν μπινε τώρα
Εγώ και συγχωρήστε μου το προσωπικό ύφος..
θα ήθελα να δω στην πράξη ποιος είναι ικανός με τα ίδια του τα χέρια να σαπίσει στο ξύλο 5 κοπέλες..γιατί περί αυτού μιλάτε τώρα...
είστε σίγουροι ότι θα αντέχατε να το δείτε...πόσο μάλλον να το κάνετε?
νέο αυτιστικό κάτι έγραψε...απλώς θα εμφανιστεί το ποστ του Όταν εγκριθεί!ρε το νημα του θρυλου το βλεπεις εσυ? η εμενα με αποκλεισανε μονο?
με αποκλεισανε ρε μαλακα τοτε
[/quoteείσαι μοντερειτεντμε αποκλεισανε ρε μαλακα τοτε
πεστο ρε ρε φιλε μπουχο και τρομαξανέο αυτιστικό κάτι έγραψε...απλώς θα εμφανιστεί το ποστ του Όταν εγκριθεί!