athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.448
- Πόντοι
- 12.756
δεν πειραζει
το κακο θα ητανε να σου επιανε ο παπας τα αρχιδια οταν ησουνα μικρος
δεν πειραζει
εχω χειροτερο πουλι....δεν πειραζει
Το δυστύχημα για την κοινωνία είναι ότι μας εξαγριώνει μια κίνηση 5 κοριτσιών αλλά μας κάθεται καλύτερα να έρχεται στην παρέλαση να κάνει φιγούρα σύσσωμο όλο το σινάφι των καριόλιδων πολιτικών που σε κλειστά δωμάτια και μετά από συναλλαγές συμφερόντων αποφασίζουν για την χώρα για τα επόμενα 300 χρόνια...
Γιατί μέχρι εκεί φτάνει ο πατριωτισμός μας απλά...μέχρι το τηλεκοντρόλ δηλαδή.
Όχι ότι θα ακυρωνε την πράξη τους αλλά άμα τις έπιαναν μια μια και έβγαζαν το ποιόν τους δεν νομίζω να έβρισκα καμία αριστούχο καλλιεργημένη γνωστή της ιστορίας που δεν είχαν άλλο τρόπο να διαμαρτυρηθούν και διάλεξαν αυτό νομίζω ο Μεταξάς θα ήταν για αυτές μπράντυ και σίγουρα δικαίωμα στην εναντίωση δεν έχουν μόνο οι διαπρεποντες αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πωδεν διαφωνω...αλλα πιστευω και εγω ολα αυτα που λεει ο σαουλ....η δικια μου γνωμη μπραμπ...εν μερει τα κοριτσια αυτα κακογουστα (αν και το καλοκαιρι ολη η αθηνα ηταν στο ηρωδειο στον κλιζ κια η καλη κοινωνια χειροκροταγε) μεν κανανε μια πραξη που κανονικα θα επρεπε να ειναι μια απλη αναφορα οχι να φερουμε τα στρατα να της πυροβολισουν του χρονου...
στηριζω αυτο που λεει ο σαουλ εμεις οι μεγαλυτεροι εχουμε προσβαλει πολυ περισσοτερο την πατριδα μας
Τύπε ο κόσμος έχει ξεχάσει τόσο πολύ το γιατί και πως πολεμάς για την πατρίδα σου που και ο ερντογάν να κυβερνούσε την Ελλάδα ο Έλληνας πρώτα θα το έκανε story στο instagram και μετά θα έβλεπε τι θα κάνει.
Εχει γινει αυτο που λες. Διακοπη παρελασης. Επι Προεδρου Παπουλια. Και; Μετα τα επομενα χρονια συνεχιστηκε κανονικα. Επειδη ο κοσμος ξερει οτι αυτη η μερα ειναι για να τιμαει καποια πραγματα, για εκεινον, τα παιδια του, τη πατριδα. Για κανεναν αλλον.
αυτο δεν το ξερω τυπε...Όχι ότι θα ακυρωνε την πράξη τους αλλά άμα τις έπιαναν μια μια και έβγαζαν το ποιόν τους δεν νομίζω να έβρισκα καμία αριστούχο καλλιεργημένη γνωστή της ιστορίας που δεν είχαν άλλο τρόπο να διαμαρτυρηθούν και διάλεξαν αυτό νομίζω ο Μεταξάς θα ήταν για αυτές μπράντυ και σίγουρα δικαίωμα στην εναντίωση δεν έχουν μόνο οι διαπρεποντες αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω
σαουλ η μεγαλυτερη τιμη που εγινε προχτες στους πεσοντες του 40 ηταν 3 γουρουνοπουλες που παραγγειλε ο αλλος στα βλαχικα...μην μας λες εμας για τιμηΤύπε ο κόσμος έχει ξεχάσει τόσο πολύ το γιατί και πως πολεμάς για την πατρίδα σου που και ο ερντογάν να κυβερνούσε την Ελλάδα ο Έλληνας πρώτα θα το έκανε story στο instagram και μετά θα έβλεπε τι θα κάνει.
Επίσης γνώμη μου είναι ότι κάποια πράγματα τα τιμάς με την καθημερινή σου στάση και πράξεις και όχι μια φορά τον χρόνο σε μορφή αργίας.
Γνώμη μου πάντα.
Αν αύριο παντρευτεί κάποιος φίλος σου ένα πουταναριο θα πας με το Πάπαρι εξω στη δεξίωση να του δείξεις ότι είναι για τον πουτσο η δικιά του ? Όχι φαντάζομαι η δεν θα πας καθόλου η θα πας και θα σεβαστείς τον θεσμό του γάμου δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσοΤύπε ο κόσμος έχει ξεχάσει τόσο πολύ το γιατί και πως πολεμάς για την πατρίδα σου που και ο ερντογάν να κυβερνούσε την Ελλάδα ο Έλληνας πρώτα θα το έκανε story στο instagram και μετά θα έβλεπε τι θα κάνει.
Επίσης γνώμη μου είναι ότι κάποια πράγματα τα τιμάς με την καθημερινή σου στάση και πράξεις και όχι μια φορά τον χρόνο σε μορφή αργίας.
Γνώμη μου πάντα.
ήταν τουλάχιστον πατριωτική γουρουνοπούλα ή τίποτα εισαγωγής γερμανοτσολιάδικη??σαουλ η μεγαλυτερη τιμη που εγινε προχτες στους πεσοντες του 40 ηταν 3 γουρουνοπουλες που παραγγειλε ο αλλος στα βλαχικα...μην μας λες εμας για τιμη
νομιζω οτι η σημαιοφορος ηταν σοβαρη τσεκαρε το....τι τιμωρια λες τυπε να εχουν?εαν δεν ειχαν τη σημαια θα ηταν κατι πετυχημενο, ωραιο.
Απο τη στιγμη που ειχαν σημαια, θα πρεπει να τιμωρηθουν, να μαθουμε τα ονοματακια τους.
Ετσι, οι χαζομαγκιες πλερω!
της σιμενς ηταν σαουλ....για να τιμησουμε την παραδοση δικαια και χωρις υποκρισιεςήταν τουλάχιστον πατριωτική γουρουνοπούλα ή τίποτα εισαγωγής γερμανοτσολιάδικη??
Δε βγήκαν με το παπάρι έξω...το είπα και πριν αν είχαν κάψει πχ την σημαία τότε θα έλεγα άλλα πράγματα...Αν αύριο παντρευτεί κάποιος φίλος σου ένα πουταναριο θα πας με το Πάπαρι εξω στη δεξίωση να του δείξεις ότι είναι για τον πουτσο η δικιά του ? Όχι φαντάζομαι η δεν θα πας καθόλου η θα πας και θα σεβαστείς τον θεσμό του γάμου δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο
Τον θεσμό ... Το μυστήριο τέλος πάντων
πτεσμα,οποτε τη γλιτωνει με αρμεγμανομιζω οτι η σημαιοφορος ηταν σοβαρη τσεκαρε το....τι τιμωρια λες τυπε να εχουν?
μη τα λες αυτά τώρα που έχει πάρει τα πάνω της η εξουσία...θα χαλάσεις την κανονικότητα.της σιμενς ηταν σαουλ....για να τιμησουμε την παραδοση δικαια και χωρις υποκρισιες
Τύπε ο κόσμος έχει ξεχάσει τόσο πολύ το γιατί και πως πολεμάς για την πατρίδα σου που και ο ερντογάν να κυβερνούσε την Ελλάδα ο Έλληνας πρώτα θα το έκανε story στο instagram και μετά θα έβλεπε τι θα κάνει.
Γνώμη μου πάντα.
μουγκα....μη τα λες αυτά τώρα που έχει πάρει τα πάνω της η εξουσία...θα χαλάσεις την κανονικότητα.
Αν θέλεις την προσωπική μου άποψη είναι μίζερο να περιμένει κάποιος μια μέρα το χρόνο να βγεί με το παιδί του αλλά οκ αυτό είναι προσωπικό θέμα.Στο αντιστρεφω τοτε. Εκτος απο ημερα μνημης, ειναι και μια ημερα γιορτης. Για να φορεσει ο γονιος στο παιδι παραδοσιακες ενδυμασιες πληρωνοντας απο τη τσεπη του χρηματα και βγαζοντας φωτογραφιες. Με το να παει μετα σε ταβερνα να φαει. Να παρει παγωτο. Κακο ειναι αυτο; Και ποσο μιζερα κανει παραπανω αυτα τα κοριτσια που με φασιστικο τροπο προσπαθουν να χαλασουν κατι τετοιο.
Στο Δημο Θεσσαλονικης, ο καινουριος δημαρχος εδωσε εντολη να επανατοποθετηθουν οι προτομες Μακεδονομαχων που ειχε πεταξει στην ακρη ο προηγουμενος δημαρχος Μπουταρης. Καλα, εχει τοσα προβληματα η Θεσσαλονικη, τοσα ανοιχτα θεματα, με τις προτομες θα ασχολουμαστε; Αυτο ειναι το προβλημα; Ακριβως. Ποσο μιζερος πρεπει να ηταν ο Μπουταρης για να κανει τετοια κινηση. Και την εκανε. Πηραν δρομο οι προτομες. Λυθηκαν ετσι και τα προβληματα της πολης;