Νέα

Νέα εποχή στον ΔΟΛ -Νέος ιδιοκτήτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 277
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
O ΔΟΛ ήταν όντως ένα σύχαμα (δεκανίκι του κλεφτοπασοκ), αλλά πέρα από τους ρουφιάνους, εργαζόντουσαν εκεί και απλοί άνθρωποι που θα μείνουν άνεργοι.

Οι ρουφιάνοι σίγουρα θα χωθούν κάπου (ΕΡΤ, Αυγή, λαθρόδουλες ΜΚΟ κλπ σκατά). Οι άλλοι θα μείνουν άνεργοι, μάλλον για καιρό. Δεν είναι ωραίο αυτό...

Ακόμα, για όσους δεν το κατάλαβαν: κάθε επιχείρηση δημιουργεί άλλες περιφερειακές εξαρτήσεις και απασχόληση και δίνει δύναμη στην κατανάλωση και στην οικονομία.

Όσοι χαίρονται για το κλείσιμο του ΔΟΛ  βλέπουν πολύ κοντά (ΙΜΗΟ). Ας δουν λίγο πιο πέρα...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Σοφα λογια φιλε :hi:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
δεν με ενοχλεί καθόλου... τις έχω βάλει στο ψυγείο και κάθονται... ανάγκη δεν τις έχω ... κάποια στιγμή θα ξαναρχίσει η φρενίτιδα του χρηματιστηρίου θα πλακώσουν οι βλάχοι για το εύκολο κέρδος και θα τις δώσω με καλή κονόμα...

Τυπε αν δεν εισαι κατω απο 30 δεν θα την προλαβεις την φρενιτιδα.  :S :S :S
Θα σε προλαβει ο χαρος.  :priest: :priest: :priest:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Α ναι βεβαια. Το διαδικτυο. Πλήρως αξιοπιστο στις πληροφοριες του.
Εγω παντως, οσες φορες εχω δει ρεπορταζ στο διαδικτυο για νομικο θεμα που γνωριζα επειδη ειχα ασχοληθει, ούτε κατα τύχη δεν πετυχαινουν να γραψουν κατι σωστα.

Κοίτα, εδώ πέφτεις σε ειδική περίπτωση γιατί η πληροφορία έρχεται από δημοσιογράφους (που ως συνήθως κάνουν τους ξερόλες) που δε γνωρίζουν τα νομικά και πόσο περίπλοκα είναι.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
O ΔΟΛ ήταν όντως ένα σύχαμα (δεκανίκι του κλεφτοπασοκ), αλλά πέρα από τους ρουφιάνους, εργαζόντουσαν εκεί και απλοί άνθρωποι που θα μείνουν άνεργοι.

Όλοι είχαν πιστοποιητικά Εξαρχειώτικων φρονημάτων τύπε.
ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ.

Να πάνε να γαμηθούνε.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
δεν με ενοχλεί καθόλου... τις έχω βάλει στο ψυγείο και κάθονται... ανάγκη δεν τις έχω ... κάποια στιγμή θα ξαναρχίσει η φρενίτιδα του χρηματιστηρίου θα πλακώσουν οι βλάχοι για το εύκολο κέρδος και θα τις δώσω με καλή κονόμα...

Και πληρώνεις 30 ευρώ το χρόνο γέρο για να διατηρείς κωδικό στο ΧΑ;
Εγώ τα διέγραψα όλα και τους είπα στη χρηματιστηριακή , ότι θα ξανασχοληθώ με το χρηματιστήριο , οταν θα είναι να μπω μέσα με τη στολή των freikorps
για να γαμήσω μάνες.

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Εχω την εντύπωση (ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος) οτι οι διοικήσεις των 4 συστημικών τραπεζών (Εθνική, Πειραιώς, Alpha, Eurobank) δεν είναι πλέον πρόσωπα επιλεγμένα & ελεγχόμενα από την κυβέρνηση, αλλά είναι καθαρά τεχνοκράτες, διορισμένοι & ελεγχόμενοι από τους "θεσμούς". Το κλείσιμο του ΔΟΛ ωφείλεται στο οτι οι (νέες) Διοικήσεις των τραπεζών δεν συναίνεσαν στην πρόταση εξαγοράς από τον Ιβάν Σαββίδη, που ζήταγε κούρεμα 80% των δανείων του ΔΟΛ στις παραπάνω 4 τράπεζες.

Με βάση το παραπάνω δείγμα γραφής, θα πρέπει να περιμένουμε και άλλα λουκέτα στην αγορά από υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, για τις οποίες μπορεί να υπάρξει μέν υποψήφιος αγοραστής, αλλά οι τραπεζίτες θα επιβάλλουν τους δικούς τους όρους στις αγοραπωλησίες, δηλαδή το ελάχιστο δυνατό κούρεμα του δανεισμού. Αυτά για να ξέρουμε τί μας περιμένει στο άμεσο μέλλον....

Ολα τ' άλλα, για το αν Ο ΔΟΛ ή οι New York Times & Monde είναι ή όχι αξιόπιστοι, είναι θέμα υποδιέστερο κατά την γνώμη μου και όχι η ουσία.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Με βάση το παραπάνω δείγμα γραφής, θα πρέπει να περιμένουμε και άλλα λουκέτα στην αγορά από υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, για τις οποίες μπορεί να υπάρξει μέν υποψήφιος αγοραστής, αλλά οι τραπεζίτες θα επιβάλλουν τους δικούς τους όρους στις αγοραπωλησίες, δηλαδή το ελάχιστο δυνατό κούρεμα του δανεισμού. Αυτά για να ξέρουμε τί μας περιμένει στο άμεσο μέλλον....
Τύπε αυτο νομιζω εχει ηδη ξεκινησει,ελαχιστο κουρεμα δανεισμου δε θα προκειται για αγοραστη αλλά για μαλάκα και το θέμα ειναι τι θα κερδισουν απ όλα τα ρημαδια που θα μενουν αδιάθετα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και πληρώνεις 30 ευρώ το χρόνο γέρο για να διατηρείς κωδικό στο ΧΑ;
Εγώ τα διέγραψα όλα και τους είπα στη χρηματιστηριακή , ότι θα ξανασχοληθώ με το χρηματιστήριο , οταν θα είναι να μπω μέσα με τη στολή των freikorps
για να γαμήσω μάνες.

ναι γιατί ???

έχω φορτώσει και καμμιά δεκαπενταριά χιλιάδες τραπεζικές μετοχές ακόμη τώρα που είναι στην ξεφτύλα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εχω την εντύπωση (ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος) οτι οι διοικήσεις των 4 συστημικών τραπεζών (Εθνική, Πειραιώς, Alpha, Eurobank) δεν είναι πλέον πρόσωπα επιλεγμένα & ελεγχόμενα από την κυβέρνηση, αλλά είναι καθαρά τεχνοκράτες, διορισμένοι & ελεγχόμενοι από τους "θεσμούς". Το κλείσιμο του ΔΟΛ ωφείλεται στο οτι οι (νέες) Διοικήσεις των τραπεζών δεν συναίνεσαν στην πρόταση εξαγοράς από τον Ιβάν Σαββίδη, που ζήταγε κούρεμα 80% των δανείων του ΔΟΛ στις παραπάνω 4 τράπεζες.

Ολα τ' άλλα, για το αν Ο ΔΟΛ ή οι New York Times & Monde είναι ή όχι αξιόπιστοι, είναι θέμα υποδιέστερο κατά την γνώμη μου και όχι η ουσία.

οι διοικήσεις των τραπεζών (όπως και κάθε μετοχικής εταιρείας) ορίζονται από τους μετόχους τους... με δεδομένο ότι στις τράπεζες την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου ΔΕΝ την εχει πλέον το δημόσιο (άλλο κατόρθωμα του Αλέκσις αυτό που και πλήρωσε και 6.5 δις και έχασε και την πλειοψηφία των μετοχών) αλλά και ότι οι συστημικές τράπεζες τελούν υπό την εποπτεία της ΕΚΤ τα ΔΣ και οι διοικητές τους ορίζονται από την πλειοψηφία των μετόχων και εγκρίνονται από την ΤτΕ και την ΕΚΤ...

προ λίγων μηνών έγινε νταβαντούρι στην ΕΤΕ γιατί το ΔΣ έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του το ΤΧΣ που έχει το 32% των μετοχών και όρισε άλλον διοικητή από αυτόν που γουστάρανε τα τσιπρόφυτα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

η συγκεκριμένη κίνηση των τραπεζών να καταγγείλουν τα δάνεια του ΔΟΛ ήταν μάλλον σε συμφωνία με το τσίρκο... τις τράπεζες δεν τις συνέφερε να καταγγείλουν τα δάνεια απλά θα έπρεπε να πάνε σε μία ρύθμιση έτσι ώστε το μαγαζί να συνεχίζει να δουλεύει με τις μίνιμουμ δαπάνες και να βγάζει τα έξοδα του για να μην απαξιωθεί και χάσουν τα πάντα...

προφανώς έγινε σε μια συμφωνία με τους συριζαίους ώστε να μην συνεχίσουν τις μαλακίες με τα δάνεια ΜΜΕ και κομμάτων (που έτσι και αλλιώς δεν θα κατέληγαν πουθενα) αλλά και να υποστηρίξει η πολιτική ηγεσία τις προτάσεις των θεσμών για τα κόκκινα δάνεια..

θυσιάσανε τον ΔΟΛ για να πάρουνε τα υπόλοιπα...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ναι γιατί ???

έχω φορτώσει και καμμιά δεκαπενταριά χιλιάδες τραπεζικές μετοχές ακόμη τώρα που είναι στην ξεφτύλα...

Θα φουντάρουν μαζί με τις ελληνικές τράπεζες.
Με το κούρεμα θα γίνει , με το grexit ...
ΑΔΙΑΦΟΡΟ.

Θα γίνει σίγουρα , 100% .

ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.798
Πόντοι
3.656
Στο κλείσιμο οδηγούνται από την Δευτέρα όλα τα μέσα ενημέρωσης που ανήκουν στον ΔΟΛ.
Σε σύσκεψη που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, στην οποία συμμετείχε ο Σταύρος Ψυχάρης, ο Νομικός Σύμβουλος του Οργανισμού Νίκος Πιμπλής και ο Διευθυντής του Βήματος της Κυριακής Αντώνης Καρακούσης, έγινε γνωστό ότι οι τράπεζες απέρριψαν την πρόταση του επιχειρηματία, Ιβάν Σαββίδη, για την εξαγορά του Οργανισμού, αφού δεν ήταν δυνατό να αποδεχθούν κούρεμα των δανείων σε ποσοστό 80%.
Η εξέλιξη αυτή φέρνει όπως είπε ο Σταύρος Ψυχάρης, το κλείσιμο από τη Δευτέρα όλων των μέσων του ΔΟΛ, δηλαδή, της εφημερίδας «Τα Νέα» και «Βήμα της Κυριακής», τη διακοπή της λειτουργιάς όλων των ιστοσελίδων που ανήκουν στον ΔΟΛ και του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα Fm. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν τις τελευταίες ώρες προς τις διοικήσεις των Τραπεζών, οι τραπεζίτες επέδειξαν στάση αδιαλλαξίας. Έτσι, το απόγευμα ήρθε η χαριστική βολή, με τις τράπεζες να στέλνουν μήνυμα, πως δεν πρόκειται να παραβούν το γράμμα του νόμου «για κανένα Σαββίδη». Η τελευταία τράπεζα που ευθυγραμμίστηκε με τη στάση των υπολοίπων ήταν η Εθνική.
Με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν χρήματα για χαρτί και μισθούς ο Σταύρος Ψυχάρης, αποφάσισε να δώσει τέλος στην ομηρία του, με το λουκέτο στον ιστορικό Οργανισμό, όλα τα Μέσα του οποίου μπαίνουν σε ειδικό καθεστώς εκκαθάρισης χωρίς όμως να είναι πια σε λειτουργία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Καρακούσης έκανε μία τελευταία προσπάθεια για να καταβληθούν κάποια από τα οφειλόμενα χρήματα 6 μηνών στους εργαζομένους, αλλά αυτή έπεσε στο κενό.
Η αναγγελία του κλεισίματος του ΔΟΛ αναμένεται να γίνει με κείμενο που θα δημοσιευθεί στο "Βήμα" αυτής της Κυριακής.

Πηγή:

και ποιος θα μας λεει τωρα την αληθεια τυποι;    :S :S :S

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Ψ Ο Φ Ο Σ ! ! ! ! ! ! !
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Μακάρι να κλείσουν κ άλλα σιχαμένα ΜΜΕ!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Και μακάρι να μην ξαναβρούν δουλειά Π Ο Τ Ε οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι που δούλευαν στα σιχαμένα ΜΜΕ του ΔΟΛ!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ σήμερα εκδόθηκε κανονικά.

Συνημμένα

• TaNeaI.jpg
    TaNeaI.jpg
    254,3 KB · Εμφανίσεις: 21

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
To κανάλι του Καρατζαφερη εχει αδεια? Γιατι εκπεμπει ακομη? Να κλεισει. Κομματικο καναλι που δεν προσφερει τιποτα. Σου αρεσει?
Να μεινει μονο η ΕΡΤ να γουσταρουμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οἱ ἐποχές πού ὅποιος κυκλοφοροῦσε μέ "ΤΑ ΝΕΑ" παραμάσχαλα ἦταν στιγματισμένος "ἐχθρός τῆς πατρίδας", πέρασαν πλέον. Θυμᾶμαι, ἐπί χούντας, πού ὁ πατέρας μου τά ἀγόραζε ἀπό τό κέντρο τῆς Ἀθήνας, για νά μή δώσει στόχο στόν περιπτερᾶ-χαφιέ τῆς γειτονιᾶς... Ἀσχέτως μέ αὐτό, ὁ ΔΟΛ, μέ τόν Λαμπάκη ἐπι κεφαλῆς, ἔχει παίξει πολύ σκοτεινό ρόλο στήν ἱστορία αὐτοῦ τοῦ τόπου καί στήν χειραγώγησή του. Στά τσακίδια.
Δυστυχῶς, ὅπως γράφει ἕνας φίλος πιό πάνω, αὐτοί πού τήν πληρώνουν εἶναι οἱ ἐργαζόμενοι τῶν 600 καί τῶν 1000 εὐρώ. Οἱ ἄλλοι ρουφιάνοι/πράκτορες/προβοκάτορες, ἀπλῶς θά ἀλλάξουν "μαγαζί". 
Κατά τά ἄλλα εἶναι μιά καλή ἀρχή νά ξεβρωμίσει ὁ χῶρος τῆς Δημοσιογραφίας . Κάτι χαστουκάκια στόν Πρετεντέρη, κάτι κλείσιμο τοῦ ΔΟΛ, κάτι ἀρχίζει καί κινεῖται...
Για πες μου ποιον χωρο της δημοσιογραφίας τύπε θεωρεις "καθαρο" να δουμε για τι πραγμα μιλαμε.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Τύπε παρακολουθώ το αρτ κυρίως και την εκπομπή τηλεκουίζ και βγαίνω πάντα κερδισμένος!

:vomit:

Συνημμένα

• αρτ.jpg
    αρτ.jpg
    33,3 KB · Εμφανίσεις: 15

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
To κανάλι του Καρατζαφερη εχει αδεια? Γιατι εκπεμπει ακομη? Να κλεισει. Κομματικο καναλι που δεν προσφερει τιποτα. Σου αρεσει?
Να μεινει μονο η ΕΡΤ να γουσταρουμε.

τυπε εχει το δελτιο του μυλωνακη στις 9,00.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom