Νέα

Νέα εποχή στον ΔΟΛ -Νέος ιδιοκτήτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 277
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Έχεις έστω και ένα ευρώ σεελληνική τράπεζα;;;Αν δεν έχεις δε δικαιούσαι δια να ομιλείς....

Γενικά εδώ που τα λέμε δε δικαιούσαι δια να ομιλείς καθώς από πολίτης της χώρας αυτής και άμεσα ενδιαφερόμενος έχεις πλέον μετατραπεί σε επενδυτή από το εξωτερικό.Οπότε σιωπή!!!

Ότι θέλουμε θα κάνουμε με τις εφημερίδες μας!!!!

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

έχω ρε... κάθε μήνα μπαίνουν περί τα δυόμιση χιλιαρικα από κάτι νοίκια που μαζεύω... (φυσικά εξαφανίζονται με την πρώτη ευκαιρία μέσω αναλήψεων)

ααα ναι και έχω και καμμιά δεκαριά χιλιάδες μετοχές της ΕΤΕ (κληρονομιά από την αδερφή του πατέρα μου) που πλήρωσα φόρο κληρονομίας τέσσερα χιλιάρικα για δαύτες και όταν τις πήρα στο χέρι μου αξίζαν τρία κατοστάρικα...

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ααα ναι και έχω και καμμιά δεκαριά χιλιάδες μετοχές της ΕΤΕ (κληρονομιά από την αδερφή του πατέρα μου) που πλήρωσα φόρο κληρονομίας τέσσερα χιλιάρικα για δαύτες και όταν τις πήρα στο χέρι μου αξίζαν τρία κατοστάρικα...

Να εκανες αποποίηση στουρνάρι ......

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ο συνδυασμος πολιτικης συνεπειας, δημοσιογραφικης δεοντολογιας και ανιδιοτελειας !!  :grin: :grin:

Οχι δεν τρωνε ουτε σανο ουτε κουτοχορτο οι Ελληνες !! :grin: :grin:

Συνημμένα

• FB_IMG_1485497571628.jpg
    FB_IMG_1485497571628.jpg
    48,8 KB · Εμφανίσεις: 22

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Κάποτε τα ΜΜΕ ακομα και τα κυβερνητικά, αυτα που έγραφαν και έλεγαν ηταν και λίγο αντικειμενικα, τωρα πια ειναι 100% παραπληροφορηση και ψέμα δυστυχώς.
Εσυ ρε τύπε δηλαδη απο πού ενημερωνεσαι αντικειμενικά και από που αντλείς την πληροφορηση σου απαξιωνοντας τους παντες και τα παντα? Από το Αλ Τζαζιρα?

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
για πες καμία απ τις 5-10 ιστοσελίδες που αναφέρεις.

Θες ελληνικές; Πάρε να έχεις :

(R.I.P. σύντομα)

Τώρα ακροδεξιά...τι να σου πω, το antinews?...Η τατιάνα μήπως; :2funny:

Από εξωτερικό είναι οι ίδιες κλισεδιές που θα ακούσεις πάντα :

Από άκροδεξιάς πλευράς, νομίζω το king of kings / return of kings? Ένα σάιτ που λεγόταν κάπως έτσι ήταν μια πηγή για να δείς  τι παίζεται με τις αγγλόφωνες νεοναζιστικές κλίκες.

Μετά αρχίζουν και οι συγκρίσεις και οι υπόλοιπες διαδικασίες.

ΥΓ : Υπάρχουν και κάποια άλλα "χωνευτήρια" ειδήσεων του κόσμου από αμερικής πλευράς΄, αλλά είναι περισσότερο για να δείς άν έχει πιάσει και έχει ανεβάσει κανείς κανένα livestream ή κανά απλό βιντεάκι με κάποιο τρανταχτό γεγονός που τα μίντια προσπάθησαν να καλύψουν ή να αλλάξαν όπως πχ, η Βαλτιμόρη όταν καιγόταν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Α ναι βεβαια. Το διαδικτυο. Πλήρως αξιοπιστο στις πληροφοριες του.
Εγω παντως, οσες φορες εχω δει ρεπορταζ στο διαδικτυο για νομικο θεμα που γνωριζα επειδη ειχα ασχοληθει, ούτε κατα τύχη δεν πετυχαινουν να γραψουν κατι σωστα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Να εκανες αποποίηση στουρνάρι ......

δεν με ενοχλεί καθόλου... τις έχω βάλει στο ψυγείο και κάθονται... ανάγκη δεν τις έχω ... κάποια στιγμή θα ξαναρχίσει η φρενίτιδα του χρηματιστηρίου θα πλακώσουν οι βλάχοι για το εύκολο κέρδος και θα τις δώσω με καλή κονόμα...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Θα μπορουσαν και καποιοι δημοσιογραφοι να φιλοξενηθουν στην ιδια πτερυγα. !! :grin:

Αλλα και ποσους να χωρεσουν οι φυλακες ??

Συνημμένα

• FB_IMG_1485465042359.jpg
    FB_IMG_1485465042359.jpg
    54 KB · Εμφανίσεις: 21

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
δεν με ενοχλεί καθόλου... τις έχω βάλει στο ψυγείο και κάθονται... ανάγκη δεν τις έχω ... κάποια στιγμή θα ξαναρχίσει η φρενίτιδα του χρηματιστηρίου θα πλακώσουν οι βλάχοι για το εύκολο κέρδος και θα τις δώσω με καλή κονόμα...
Α μπραβο. Ετσι λυσσάνε καποιοι οτι τα ακινητα εχουν χασει την αξια τους. Ε μην τα πουλησετε ρε παλικαρια. Περιμενετε και θα παρουν παλι τα πανω τους. Ειναι δυνατον να κρατησει η κριση για παντα?

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
έχω ρε... κάθε μήνα μπαίνουν περί τα δυόμιση χιλιαρικα από κάτι νοίκια που μαζεύω... (φυσικά εξαφανίζονται με την πρώτη ευκαιρία μέσω αναλήψεων)

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Για τα ρέστα σου μου μιλάς γερο σκρούτζ τσιφούτη;;;; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Άρα καλά λέω δε δικαιούσαι για να ομιλείς!!!! :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Α μπραβο. Ετσι λυσσάνε καποιοι οτι τα ακινητα εχουν χασει την αξια τους. Ε μην τα πουλησετε ρε παλικαρια. Περιμενετε και θα παρουν παλι τα πανω τους. Ειναι δυνατον να κρατησει η κριση για παντα?

το πρόβλημα με τα ακίνητα είναι ότι είναι πολύ περισσότερα από όσα έχουμε ανάγκη... δεν νομίζω να υπάρχει έλληνας που δεν έχει ένα τουλάχιστον ακίνητο (μπορεί όχι στην πόλη που ζεί και εργάζεται αλλά έχει το πατρικό στο χωριό)...

υπολογίζεται ότι το περίσσευμα σε κατοικίες αγγίζει τις 250.000 περίπου...

οπότε δεν μπορούν να ξαναπιάσουν τις ίδιες τιμές που είχανε εκτός αν αγοράσουν ξένοι...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Κυριοι η σχεση δημοσιογραφων και πολιτικων ειναι καθαρα εμπορικη !!

Ζουμε την εποχη της Στασης πληρωμων !!

Και μια σοφη παροιμια λεει

"Σταση πληρωμων παυση εμποριου" !! :grin:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Θα μπορουσαν και καποιοι δημοσιογραφοι να φιλοξενηθουν στην ιδια πτερυγα. !! :grin:

Αλλα και ποσους να χωρεσουν οι φυλακες ??

Οχι φιλε για ν νιωσουν τη σημαινει φυλακη πτερυγα γ με πακηδες κ λοιπα κατακαθια
Σε πτερυγα με δικο μου κελι κ χαιλικια παω κ γω

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Μας γάμησαν οι τράπεζες όμως,που τις γάμησε ο μαλάκας ο Αλέξης.  :'(

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μας γάμησαν οι τράπεζες όμως,που τις γάμησε ο μαλάκας ο Αλέξης.  :'(

πάλι με χρόνια και καιρούς....

εξάλλου δεν κοστίζουν και κάτι... τα MB που πιάνουν στο σύστημα του ΑΧΕ είναι ελάχιστα...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
πάλι με χρόνια και καιρούς....

εξάλλου δεν κοστίζουν και κάτι... τα MB που πιάνουν στο σύστημα του ΑΧΕ είναι ελάχιστα...
Τι χρόνια και καιρούς που στις 100 μετοχές μου άφηναν 1  :headbang: του τέστιν οι χιλιάδες μετοχές έγιναν εκατοντάδες.

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Ο ΔΟΛ είχε πλέον εξελιχθεί κατ΄αναλογίαν, σε ένα ακόμη ελληνικό δημόσιο όπου ο δανεισμός ήταν προτεραιότητα και όχι η συνετή διαχείριση. Τώρα, κλαφτα Χαράλαμπε...

Επιχειρήσεις βαμπίρ του τραπεζικού συστήματος και επιχειρηματίες που απλά ρισκάρουν εις βάρος των τραπεζών κι αυτοί τα λεφτάκια τους τα χουν καβατζωμένα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τπτ τι να κάνεις εσύ αλλα τα λεφτά πίσω δεν τα παίρνουνμε ούτε σε 20 χρόνια.

ουδόλως με ενδιαφέρει... τρία χιλιάρικα σε φόρο κληρονομίας έδωσα γιαυτές τις μετοχές... κέρδος θα έχω...

ο έμπορας κερδίζει στην αγορά παίκτη μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom