Νέα

Νέα εποχή στον ΔΟΛ -Νέος ιδιοκτήτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 277
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506
περιμένω να μου απαντήσει ο ίδιος.
αν θες να απαντήσεις για σένα, δώσε συγκεκριμένες πηγές και μέσα ενημέρωσης που θεωρείς αξιόπιστα και σοβαρά.

Μόνο μεσω ιντερνετ και από site οικονομικού χαρακτήρα και θεματολογίας, liberal, capital κλπ. Και φυσικά ΠΑΝΤΑ με επιφύλαξη και ο κάθε υπογράφων πρέπει περα από το βιογραφικό του να μου αποδείξει οτι έχει τα μυαλά στο κεφάλι του και την ελευθερία της άποψης.  ;)

Βέβαια, υπάρχει και το υποκειμενικό σκέλος, π.χ. ένας ΔΥ ποτέ δε θα θελήσει να ενημερωθεί από κάποιον που γράφει οτι οι ΔΥ είναι υπεράριθμοι και πρέπει να απολυθούν κάποιοι.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μόνο μεσω ιντερνετ και από site οικονομικού χαρακτήρα και θεματολογίας, liberal, [size=20pt]capital[/size] κλπ. Και φυσικά ΠΑΝΤΑ με επιφύλαξη και ο κάθε υπογράφων πρέπει περα από το βιογραφικό του να μου αποδείξει οτι έχει τα μυαλά στο κεφάλι του και την ελευθερία της άποψης.  ;)

Βέβαια, υπάρχει και το υποκειμενικό σκέλος, π.χ. ένας ΔΥ ποτέ δε θα θελήσει να ενημερωθεί από κάποιον που γράφει οτι οι ΔΥ είναι υπεράριθμοι και πρέπει να απολυθούν κάποιοι.
Ειδικα αυτό ειναι ΤΕΡΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ.....Πλακα κανεις φανταζομαι...

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Μόνο μεσω ιντερνετ και από site οικονομικού χαρακτήρα και θεματολογίας, liberal, capital κλπ. Και φυσικά ΠΑΝΤΑ με επιφύλαξη και ο κάθε υπογράφων πρέπει περα από το βιογραφικό του να μου αποδείξει οτι έχει τα μυαλά στο κεφάλι του και την ελευθερία της άποψης.  ;)

Θεωρείς το liberal και το capital σοβαρά και αξιόπιστα μέσα ενώ το Βήμα όχι;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αν τα μέσα (γενικά και αόρτιστα) προσφέρουν σανό, μπορείς να μας γράψεις πάνω κάτω από που ενημερώνεσαι για την πολιτική-οικονομική-κοινωνική επικαιρότητα;

Από ιντερνετικά σάιτ.Πρέπει να κάνεις μια σούμα.Εγώ βλέπω όλες τις απόψεις.Τα μέσα ήταν PC χάιδευαν αυτιά.Δε μετέδιδαν τι πραγματικά συνέβαινε 2000-2009.Εγώ το έβλεπα μπροστά μου και έβριζα.
-Ποιος προέβλεψε την εξέγερση Δεκέμβρη 2008?
-Ποιος προέβλεψε την αμερικάνικη κρίση?
-Ποιος προέβλεψε την κρίση χρέους το 2009?Τα μνημόνια το 2010?Οτι θα έμενε η Ελλάδα σε μνημόνιο έως σήμερα?Κανείς.Ενώ ήταν τελείως αυτοννόητα αν είχες πάει στρατό ας πούμε το 2002.
Εγώ έβλεπα άλλα να γίνονται και άλλα να μεταδίδουν.Μας είχαν πρήξει με Βατοπαίδι,βασικό μέτοχο και πράγματα άνευ ουσίας και κάναν την πάπια στα βασικά μούγκα στη στρούγκα.

Ας πούμε το indymedia έγραφε για 3 χρόνια πρωτοσέλιδα για την επερχόμενη οικονομική κρίση από το 2006 μέχρι το 2008 που ξέσπασε.Πώς ήξεραν οι αναρχικοί αυτό που αγνοοούσαν οι αστοί?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506
Θεωρείς το liberal και το capital σοβαρά και αξιόπιστα μέσα ενώ το Βήμα όχι;

Κατ΄αρχάς προσωπικά δεν κολλάω με τα μέσα αλλά κυρίως με τους αρθρογράφους. Γιατί είναι πιθανό και σύνηθες να υπάρχει ένας καλό δημοσιογράφος αλλα και ένας μεγάλος καραγκιόζης για πολλούς και διάφορους λόγους στο ίδιο μέσο. Πάντως για το Βήμα δεν έχω αρνητική άποψη, άλλο αν το πήρε στο λαιμό του ο ιδιοκτήτης.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Από ιντερνετικά σάιτ.Πρέπει να κάνεις μια σούμα.Εγώ βλέπω όλες τις απόψεις.Τα μέσα ήταν PC χάιδευαν αυτιά.Δε μετέδιδαν τι πραγματικά συνέβαινε 2000-2009.Εγώ το έβλεπα μπροστά μου και έβριζα.
-Ποιος προέβλεψε την εξέγερση του 2008?
-Ποιος προέβλεψε την αμερικάνικη κρίση?
-Ποιος προέβλεψε την κρίση χρέους το 2009?Τα μνημόνια το 2010?Οτι θα έμενε η Ελλάδα σε μνημόνιο έως σήμερα?Κανείς.Ενώ ήταν τελείως αυτοννόητα αν είχες πάει στρατό ας πούμε το 2002.
Εγώ έβλεπα άλλα να γίνονται και άλλα να μεταδίδουν.Μας είχαν πρήξει με Βατοπαίδι,βασικό μέτοχο και πράγματα άνευ ουσίας και κάναν την πάπια στα βασικά μούγκα στη στρούγκα.

Ας πούμε το indymedia έγραφε για 3 χρόνια πρωτοσέλιδα για την επερχόμενη οικονομική κρίση από το 2006 μέχρι το 2008 που ξέσπασε.Πώς ήξεραν οι αναρχικοί αυτό που αγνοοούσαν οι αστοί?

Ποια ιντερνετικά σάιτ; Για πες.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Κατ΄αρχάς προσωπικά δεν κολλάω με τα μέσα αλλά κυρίως με τους αρθρογράφους. Γιατί είναι πιθανό και σύνηθες να υπάρχει ένας καλό δημοσιογράφος αλλα και ένας μεγάλος καραγκιόζης για πολλούς και διάφορους λόγους στο ίδιο μέσο. Πάντως για το Βήμα δεν έχω αρνητική άποψη, άλλο αν το πήρε στο λαιμό του ο ιδιοκτήτης.

ακριβώς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ποια ιντερνετικά σάιτ; Για πες.

Εγώ διαβάζω μόνο ακραίους.Από ακροαριστερούς μέχρι ακροδεξιούς.
Αλλά γενικά οι ειδήσεις ήτανε μανιπουλαρισμένες.Ολοι μετέδιδαν τα ίδια πράγματα.Δεν έβλεπες ποτέ την άλλη άποψη.
Μπορεί να έβλεπες κάτι που το έβλεπαν άλλοι εκατό χιλιάδες και απλά αποσιωπούταν.
Κάπου το ίντερνετ τους ξεπέρασε.Βαρέθηκε ο άλλος σου λέει τι να βλέπω mainstream σαν τον παππού καλύτερα να ενημερώνομαι ατομικά και τα μέσα έχασαν τη δύναμή τους.
Οι mainstream αντέδρασαν βέβαια με το τρόλλινγκ της αντίθετης άποψης αλλά δεν μπόρεσαν ποτέ να ελέγξουν πλήρως τη ροή πληροφοριών.Φάνηκε και με την εκλογή Τραμπ.

Οταν τώρα γράφουν οι ανάρχες άρθρα επί άρθρων για την επερχόμενη οικονομική κρίση ενώ όλα τα μέσα,όλοι οι επίσημοι οικονομολόγοι,καθηγητές,υπουργοί,όλο το σύστημα ποιεί τη νήσσαν και λέει όλα καλά,καταλαβαίνεις οτι κάποιο λάκο έχει η φάβα.2003-2008 είχαν ξεφύγει τελείως.Εικονική πραγματικότητα που λένε.Αυτό που έβλεπαν σα δύναμη(ομογενοποίηση κτλ) έγινε η αδυναμία τους.
Βασικά δηλαδή αυτοί ήθελαν οι πληροφορίες να είναι στρογγυλές και όχι αιχμηρές και να παίζεται το πολιτικό παιχνίδι και όταν άρχισαν να βγαίνουν τα άκρα στο διαδίκτυο προσπάθησαν να μπλοκάρουν.Αλλά δε βγαίνει με τίποτα γιατί δόθηκε βήμα σε ανεξάρτητες φωνές.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κλείνουν εφημερίδες....Μάλιστα!!!! Και κάτι μεγάλα σανοπωλεία όταν ο πατέρας μου ήταν 5 χρονών έκλεισαν κι έμεινε κόσμος άνεργος...Ρε δε μας γαμάτε λέω εγώ!!!! Μας φέσωσαν οι μάγκες κάτι σκασμούς μύρια και τώρα κλαίμε αν θα χασει ο Πρετεντέρης το μονόστηλό του.

Δουλειά παραγωγική, που κατά προτίμηση να πουλάει μέσα κι έξω και να φέρνει και χρήμα εισρέον μπας και ισορροπήσουμε το ισοζύγιο εισαγωγών εξαγωγών, συμφωνώ κι εγώ να τη στηρίξουμε.Οι υπόλοιποι ΦΟΥΝΤΟ!!!!!!!

Υ.Γ.Πραγματικά πάντως θα ήθελα να ήξερα αν το περίμεναν αυτό το 2009 που έτρεχαν να βγάλουν τον  Mr.Βλήμα,  κληρονόμο ονόματος.Ότι δηλαδή θα έρθει και η ώρα τους να βγούν στον τάκο όπως έστηναν στον τοίχο ως τιμητές και κήνσορες όλους όσουν αντιδρούσαν τότε!!!!Είμαι σίγουρος ότι δεν το περίμεναν!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

ανήκετε και εσείς φαντάζομαι στην συμπαθή τάξη των τραπεζιτών και των μετόχων τραπεζών...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και αυτά πατσαβουριές κ φορείς παραπληροφόρησης είναι.

μόνο Βαξεβάνης, Χωνί, Κουρής, Χίος, ανώνυμα blogs με τίτλους 'ξυπνάτεσυνέλληνες', 'αντίστασηλαε' κλπ

λησμόνησες να αναφέρεις το "εγκριτο" altsantiri....  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Να γίνει συνδρομητική και όποιος γουστάρει τη βλέπει, δικαίωμα του.

Να πληρώνουμε αργόμισθους ανίκανους ρουφιάνους είναι απαράδεκτο.

ΑΝ είναι να μείνει έτσι, αποτελεί πληγή και επιβάλλεται να κλείσει.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Εγώ διαβάζω μόνο ακραίους.Από ακροαριστερούς μέχρι ακροδεξιούς.
Αλλά γενικά οι ειδήσεις ήτανε μανιπουλαρισμένες.Ολοι μετέδιδαν τα ίδια πράγματα.Δεν έβλεπες ποτέ την άλλη άποψη.
Μπορεί να έβλεπες κάτι που το έβλεπαν άλλοι εκατό χιλιάδες και απλά αποσιωπούταν.
Κάπου το ίντερνετ τους ξεπέρασε.Βαρέθηκε ο άλλος σου λέει τι να βλέπω mainstream σαν τον παππού καλύτερα να ενημερώνομαι ατομικά και τα μέσα έχασαν τη δύναμή τους.
Οι mainstream αντέδρασαν βέβαια με το τρόλλινγκ της αντίθετης άποψης αλλά δεν μπόρεσαν ποτέ να ελέγξουν πλήρως τη ροή πληροφοριών.Φάνηκε και με την εκλογή Τραμπ.

Οταν τώρα γράφουν οι ανάρχες άρθρα επί άρθρων για την επερχόμενη οικονομική κρίση ενώ όλα τα μέσα,όλοι οι επίσημοι οικονομολόγοι,καθηγητές,υπουργοί,όλο το σύστημα ποιεί τη νήσσαν και λέει όλα καλά,καταλαβαίνεις οτι κάποιο λάκο έχει η φάβα.2003-2008 είχαν ξεφύγει τελείως.Εικονική πραγματικότητα που λένε.Αυτό που έβλεπαν σα δύναμη(ομογενοποίηση κτλ) έγινε η αδυναμία τους.
Βασικά δηλαδή αυτοί ήθελαν οι πληροφορίες να είναι στρογγυλές και όχι αιχμηρές και να παίζεται το πολιτικό παιχνίδι και όταν άρχισαν να βγαίνουν τα άκρα στο διαδίκτυο προσπάθησαν να μπλοκάρουν.Αλλά δε βγαίνει με τίποτα γιατί δόθηκε βήμα σε ανεξάρτητες φωνές.

μα τι λες; μιλάς αυτή την στιγμή για το indymedia και τους ανάρχες που από τότε που τους θυμάμαι λένε ότι ο καπιταλισμός (ο οποίος πέφτει όπου να 'ναι...) γεννά κρίσεις και φτώχεια; ε κάποια στιγμή πέσανε μέσα και λες ότι το είχαν προβλέψει;

σαν να λες κάθε μέρα 'έρχεται το τέλος του κόσμου', κάμια μέρα να ρθει και μετά να λες χα το είχα προβλέψει. ναι, όταν καταστροφολογείς καθημερινά, κάποια στιγμή θα πέσεις και μέσα.

άσε που δεν ισχύει αυτό που λες ότι κανείς δεν είχε γράψει γι αυτά που ζούμε. πχ και άρθρα είχαν γραφτεί και κινήσεις είχαν γίνει για να αλλάξει το ασφαλιστικό γιατί κάποιοι έβλεπαν εδώ και χρόνια ότι οι αριθμοί δεν βγαίνουν αλλά και τότε νίκησε για άλλη μια φορά ο λαϊκισμός και η λογική 'άστο να ασχοληθεί ο επόμενος'.

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Θυμήθηκα τώρα τον αλησμόνητο,αείμνηστο,Εθνάρχη :grin: :grin: :grin: Καραμανλή:«Ένας πούστης και μία πουτάνα,ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις». Λαμπράκης - Βλάχου.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.928
Πόντοι
9.931
Κάποτε τα ΜΜΕ ακομα και τα κυβερνητικά, αυτα που έγραφαν και έλεγαν ηταν και λίγο αντικειμενικα, τωρα πια ειναι 100% παραπληροφορηση και ψέμα δυστυχώς.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Κάποτε τα ΜΜΕ ακομα και τα κυβερνητικά, αυτα που έγραφαν και έλεγαν ηταν και λίγο αντικειμενικα, τωρα πια ειναι 100% παραπληροφορηση και ψέμα δυστυχώς.

όλα τα ΜΜΕ παραπληροφόρηση; να υποθέσω ότι ενημερώνεσαι για την επικαιρότητα αποκλειστικά από ταξιτζήδες ή έχεις να προτείνεις κανένα site;

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
ανήκετε και εσείς φαντάζομαι στην συμπαθή τάξη των τραπεζιτών και των μετόχων τραπεζών...

Έχεις έστω και ένα ευρώ σεελληνική τράπεζα;;;Αν δεν έχεις δε δικαιούσαι δια να ομιλείς....

Γενικά εδώ που τα λέμε δε δικαιούσαι δια να ομιλείς καθώς από πολίτης της χώρας αυτής και άμεσα ενδιαφερόμενος έχεις πλέον μετατραπεί σε επενδυτή από το εξωτερικό.Οπότε σιωπή!!!

Ότι θέλουμε θα κάνουμε με τις εφημερίδες μας!!!!

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom