Νέα

Νέα επίθεση στο Λονδίνο ( London Bridge )

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
σκουπιδιαστε τους λαθρο οπου τους βρειτε,ειδικα σε δρομο και μμμ,κοιταχτε τους μεχρι να χαμηλωσουν το βλεμμα,τραμπουκιστε τις μαλακισμενες με τις μαντηλες,πεστε τους να τις βγαλουν η αλλιως να πανε στη χωρα τους,σηκωστε τους απο τις θεσεις σε μετρο και λεωφορεια να κατσουν οι παππουδες και οι γιαγιαδες μας,και οποιος δεν συμμορφωνεται...δειξτε τους οτι ειναι  σε εχθρικο περιβαλλον...μιληστε,αν δεν μιλαμε βρισκουν και πατανε,αν μιλησει ενας στο λεωφορειο θα ακολουθησουν και αλλοι,ας μην ειμαστε παθητικοι θεατες,να αποφυγουμε τηυν αρρωστια της εποχης μας,την παραιτηση και τον συμβιβασμο :S :S :S

giphy.gif

Y0kqy.gif

444.gif

Βγάζω τον σταυροφόρο (κατάφρακτος είμαι αλλά 'νταξ) από μέσα μου!

και λίγο ορθόδοξο μπλακ μέταλ για να φτιάξω τη διάθεση!

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.458
Πόντοι
216
σκουπιδιαστε τους λαθρο οπου τους βρειτε,ειδικα σε δρομο και μμμ,κοιταχτε τους μεχρι να χαμηλωσουν το βλεμμα,τραμπουκιστε τις μαλακισμενες με τις μαντηλες,πεστε τους να τις βγαλουν η αλλιως να πανε στη χωρα τους,σηκωστε τους απο τις θεσεις σε μετρο και λεωφορεια να κατσουν οι παππουδες και οι γιαγιαδες μας,και οποιος δεν συμμορφωνεται...δειξτε τους οτι ειναι  σε εχθρικο περιβαλλον...μιληστε,αν δεν μιλαμε βρισκουν και πατανε,αν μιλησει ενας στο λεωφορειο θα ακολουθησουν και αλλοι,ας μην ειμαστε παθητικοι θεατες,να αποφυγουμε τηυν αρρωστια της εποχης μας,την παραιτηση και τον συμβιβασμο :S :S :S
Τυπε αμα τραμπουκισεις κανα λαθρο η καμια με μπουρκα θα στη πεσουν ολοι οι συμπολιτες σου και θα σε βριζουν, θα σε πουν ρατσιτση, φασιστα κλπ. μπορει να γινεις και πρωταγωνιστης σε κανα βιντεο στο νετ.

Δυστυχως η εγκεφαλικη σηψη και αποβλακωση ειναι πολυ μεγαλη!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τυπε αμα τραμπουκισεις κανα λαθρο η καμια με μπουρκα θα στη πεσουν ολοι οι συμπολιτες σου και θα σε βριζουν, θα σε πουν ρατσιτση, φασιστα κλπ. μπορει να γινεις και πρωταγωνιστης σε κανα βιντεο στο νετ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γουστάρω να φτάσουμε ακόμα πιο κάτω όσο θα υπάρχουν τέτοιοι! Αργεντινή που θα στοιβάζονται όλοι ο ένας πάνω στον άλλο σε κοινόβια σπίτια με μοναδικό στόχο ημέρας το νερό, το ρίζι και λίγο χαρτί υγείας(τα έχω δει στην Αργεντινή ο ίδιος)
Και μάλιστα δέχομαι να τα υποστώ κι εγώ μόνο και μόνο για να δω την έκφραση όσων δεν το περίμεναν :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.458
Πόντοι
216

Γουστάρω να φτάσουμε ακόμα πιο κάτω όσο θα υπάρχουν τέτοιοι! Αργεντινή που θα στοιβάζονται όλοι ο ένας πάνω στον άλλο σε κοινόβια σπίτια με μοναδικό στόχο ημέρας το νερό, το ρίζι και λίγο χαρτί υγείας(τα έχω δει στην Αργεντινή ο ίδιος)
Και μάλιστα δέχομαι να τα υποστώ κι εγώ μόνο και μόνο για να δω την έκφραση όσων δεν το περίμεναν :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
ευτυχως δεν ειμαι ο μονος που εχει τετοιες μαζοχιστικες σκεψεις-τασεις

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Εσύ τύπε πρόσεχε μην γίνεις πολιτης ντουρκίας εν μία νυχτί,γιατί με τους μαλάκες που λενε:"Δε πειράζει να χάσουμε μερικά νησιά,αρκεί να μην χάσουμε τη γλώσσα μας" σε κόβω να πληρώνεις κεφαλικό φόρο στον μουφτή. :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.433
Πόντοι
24.596

κι ομως πολλοι μιλανε,απλα πρεπει καποιος να κανει την αρχη,ντρεπονται να την κανουν μονοι τους :S :S :S

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εσύ τύπε πρόσεχε μην γίνεις πολιτης ντουρκίας εν μία νυχτί,γιατί με τους μαλάκες που λενε:"Δε πειράζει να χάσουμε μερικά νησιά,αρκεί να μην χάσουμε τη γλώσσα μας" σε κόβω να πληρώνεις κεφαλικό φόρο στον μουφτή. :S
Έχω την Εντύπωση πως οι Τούρκοι θα είναι πιο χαλαροί απο τα ελληνικά πολιτικά λαμόγια...
Και χίλιες φορές καλύτερα κεφαλικό φόρο απο φορολογικό σύστημα του χρεωκοπιστάν!
Και μην ξεχνιώμαστε πως το πραγματικό "χαράτσι" επί τουρκοκρατίας ήταν το 10% του εισοδήματος τον χρόνο και γι αυτό οι Έλληνες έκαναν επανάσταση!Τώρα είναι πολλαπλάσιοι φόροι και δεν μιλάει κάνεις!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
υ εισοδήματος τον χρόνο και γι αυτό οι Έλληνες έκαναν επανάσταση!Τώρα είναι πολλαπλάσιοι φόροι και δεν μιλάει κάνεις!
ρε συ αυτο σκεφτομουν κ γελαγα πριν μερες
φορολογια ελβετιας ειχαν οι οθωμανοι
φορολογια δουλοπαροικου οι ΕΕ λεμεδες

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ρε συ αυτο σκεφτομουν κ γελαγα πριν μερες
φορολογια ελβετιας ειχαν οι οθωμανοι
φορολογια δουλοπαροικου οι ΕΕ λεμεδες
Άστα νονέ μου...φέτος δεν έχω καταφέρει ούτε να πλησιάσω Ρωσίδα...
Ήρθε Ρωσίδα που μας είπε ότι ήρθε ροδο με.150 ευρώ 7 μερες μένει σε ένα φτηνό ξενοδοχείο Φαληρακι και δεν την ενδιαφέρει να ξοδέψει μόνο ήλιο και θάλασσα θέλει
Αλλά ούτε καν τουρίστρια...Μη μου άπτου όλες...
Με παλιές βολευόμαστε ....Ξεφτίλα απόλυτη

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Άστα νονέ μου...φέτος δεν έχω καταφέρει ούτε να πλησιάσω Ρωσίδα...
Ήρθε Ρωσίδα που μας είπε ότι ήρθε ροδο με.150 ευρώ 7 μερες μένει σε ένα φτηνό ξενοδοχείο Φαληρακι και δεν την ενδιαφέρει να ξοδέψει μόνο ήλιο και θάλασσα θέλει
Αλλά ούτε καν τουρίστρια...Μη μου άπτου όλες...
Με παλιές βολευόμαστε ....Ξεφτίλα απόλυτη
ευτυχως υπαρχεο ο κμαν κ ξεχνιομαστε
σε πιο ποστ εχει βαλει φωτο του?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Εδω ορμανε οι Αλβανεζες στα λεωφορεια σπρωχνοντας τους παπουδες. Στο ενα καθισμα καθονται αυτες, στο διπλανο το παιδακι που χωραει στην αγκαλια και ο Ελληνας παππους ορθιος να χασκογελαει σαν μωρος.

Αν δε γινει πολεμος με τους Αλβανους που μας κατσικωθηκαν, να διωξουμε μεχρι τον τελευταιο, απο γρια μεχρι μικρο παιδακι, ειμαστε καταδικασμενοι σε βασανιστικο θανατο.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.433
Πόντοι
24.596
Εδω ορμανε οι Αλβανεζες στα λεωφορεια σπρωχνοντας στους παπουδες. Στο ενα καθισμα καθονται αυτες, στο διπλανο το παιδακι που χωραει στην αγκαλια και ο Ελληνας παππους ορθιος να χασκογελαει σαν μωρος.
οπως τα λες ειναι,για αυτο πρεπει να επεμβαινουμε δυναμικα,τις τραμπουκιζουμε χωρις δευτερη σκεψη :S :S :S

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ευτυχως υπαρχεο ο κμαν κ ξεχνιομαστε
σε πιο ποστ εχει βαλει φωτο του?
Εννοειται !!!Τον προσέχω με νύχια και με δόντια!!!!
Του την πέφτουν διάφοροι και δεν πρέπει να γίνει σαν τον Δημητράκη ή τον Ντάβαριτς που έφυγαν οριστικά...
Πρόσφατα έχει βάλει πολλές!

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Μα οι μισες αντιφογκομενες αλβανιδες ειναι.. Παρομοιως κ οι μισοι αντιφες.. Και μερικες βλαμενες και βλαμενοι που αντιφιζουν επειδη γουσταρουν τους παραπανω αλβανους/ιδες καθως και μερικοι ρομαντικοι που ακουσαν οτι στην ολλανδια πχ κανουν καταληψεις και θελαν να γινουμε ευρωπη (μονο σε αυτο) και το υπερβαλλουν 10 φορες παραπανω απτο λογικο, οπως και το οτιδηποτε στα βαλκανια εξαλλου

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
bb η hb,ρε τύπε? με η χωρις εισιτηρια?
σιγουρα η αυξηση του τουρισμου φετος  που πανηγυριζουν τα λαμογια οι σανελ ειναι η πλέμπα που εφυγε απο ατταλεια λογω ερντογαν αλλα 150 ειναι τιποτα ρε τύπε,εκτος και αν ελεγε μαλακιες το ρωσιδι

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Μα οι μισες αντιφογκομενες αλβανιδες ειναι.. Παρομοιως κ οι μισοι αντιφες.. Και μερικες βλαμενες και βλαμενοι που αντιφιζουν επειδη γουσταρουν τους παραπανω αλβανους/ιδες καθως και μερικοι ρομαντικοι που ακουσαν οτι στην ολλανδια πχ κανουν καταληψεις και θελαν να γινουμε ευρωπη (μονο σε αυτο) και το υπερβαλλουν 10 φορες παραπανω απτο λογικο, οπως και το οτιδηποτε στα βαλκανια εξαλλου

Τα Εξαρχεια και η περιοχη Πατησιων κ Τοσιτσα ΑΛΒΑΝΟΚΡΑΤΩΝΤΑΙ.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.472
Πόντοι
4.746
:S :S :S

Συνημμένα

• 18893158_719196851593359_8808331623795851789_n.jpg
    18893158_719196851593359_8808331623795851789_n.jpg
    79,1 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 18835869_720149064831471_8727622744702045968_n.jpg
    18835869_720149064831471_8727622744702045968_n.jpg
    68,1 KB · Εμφανίσεις: 22

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
:S :S
τον σαντίκ τον ψήφισαν οι νεαρές Αγγλιδούλες για την γοητεία του? Όπως και τον Τσίπρα εδώ οι Ελλεηνίδες?

Αυτά και πολλά άλλα παθαίνουν οτάν για σημαντικές αποφάσεις κρίνουν και απο την εμφάνιση!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
στην μεση ανατολη εχουν σφαγιασθει εκατομμυρια αμαχοι τα τλευταια 15 χρονια και μιλαμε σοβαρα για εφτα ατομα σε μια γεφθρα??

ποση προπαγανδα πια??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom