Εγώ το πρόσεξα πριν 5 με 6 μήνες καθώς γυρνούσα από βίζιτα το ταξί πέρασε έξω από τα εξάρχεια σκιστά το τι είδα έπαθα σοκ και μετά το έβλεπα να αναπτύσσεται. Καλό να αναφέρω ότι στο κέντρο κάνω το παν να μη πατάω το πόδι μου ό,τι και να γίνει! Αλλά Πλέον αυτό αυξάνεται και μαζί με αυτό και τα προβλήματά του! Καλό ν' αναφέρω στη περιοχή που μένω δε θα δεις γκράφιτι αλλά είναι ΒΠ επί της ουσίας. Το θέμα είναι ότι κανείς δεν πιάνει κανέναν κι όσο αφήνεται το κέντρο ν' αυξάνεται η πόλη θα γίνεται έτσι! Πραγματικά τελευταία μανιακά σκέφτομαι μόνο να φύγω... που ξέρω πως όχι και το κρατάω για εμένα για να μη το γρουσουζέψω αλλά όλη η Δύση απλά θα πάει στο διάολο και μαζί της κι εμείς.
Αγαπητέ φίλε και όσοι υπόλοιποι κάτοικοι Αθηνών παρακολουθείτε τα γραφόμενά μας :
-Ποτέ μην προσφέρετε οποιοδήποτε είδος Αλληλεγγύης σε λαθρομετανάστες και μείνετε όσο πιο μακρυά μπορείτε απο τέτοια σημεία που είναι συγκεντρωμένοι πολλοί!
-Μην πάτε σε γκέι κλαμπ ή συναυλίες τύπου Μπατακλάν με συγκροτήματα με ονομασίες τύπου "Αετοί του Θανατου" κτλ
-Μην συναθροίζεστε στο Μοναστηράκι άσκοπα
-Μετρό όσο λιγότερο γίνεται
-Αποφυγή οποιουδήποτε ΛΑΘΡΑΙΟΥ στο δρόμο και οποιασδήποτε συναλλαγής μαζί τους και σε πιθανή αναγκαστική διασταύρωση, κοίταγμα με αυστηρό ψαρωτικό βλέμμα, ούτε καν την ώρα δεν λέμε!
Οδηγίες Ζωής με αγάπη για τον συνάνθρωπό μου
by Glock Perfection
*Προς Αριστερους του σάιτ ---> Να κάνετε ακριβώς τα αντίθετα απο αυτά που λέω!!!