Νέα

Νέα επίθεση στο Λονδίνο ( London Bridge )

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.297
Η παρακμή της Αθήνας κανείς μέχρι τώρα δεν το έχει προσέξει! Γκράφιτι σιδηρόδρομοι κατεβασμένα και ζωγραφισμένα ρολά και ουδείς δεν το έχει προσέξει!

Η ζωή μας έχει γίνει χειρότερη και στην Ευρώπη πολύ παραπάνω λόγω φόβου κι ουδείς δεν το βλέπει!

Ξέρεις πόσο καιρό το σκεφτόμουν αυτό; Γράφουν τα πάντα πια, πήγα στα Πατήσια βόλτα και δεν πίστευα στα μάτια μου. Γραμμένες οι είσοδοι των κτιρίων, οι βιτρίνες στα μαγαζιά, ακόμη κι οι βεράντες μέχρι τον πρώτο όροφο. Σε λίγο θα σου χτυπάνε το κουδούνι για να κάνουν γκράφιτι στο μπαλκόνι σου. Άσε τα τρένα, μέσα κι έξω...

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ξέρεις πόσο καιρό το σκεφτόμουν αυτό; Γράφουν τα πάντα πια, πήγα στα Πατήσια βόλτα και δεν πίστευα στα μάτια μου. Γραμμένες οι είσοδοι των κτιρίων, οι βιτρίνες στα μαγαζιά, ακόμη κι οι βεράντες μέχρι τον πρώτο όροφο. Σε λίγο θα σου χτυπάνε το κουδούνι για να κάνουν γκράφιτι στο μπαλκόνι σου. Άσε τα τρένα, μέσα κι έξω...

καποτε δεν τολμαγες να κανεις γκραφιτι στην χρηστου λαδα  και τωρα εαν στριψεις δεξια μεχρι την εκλλησια  ολο το στενο γεματο γκραφιτι μεχρι και στις καφετεριες

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

Εγώ το πρόσεξα πριν 5 με 6 μήνες καθώς γυρνούσα από βίζιτα το ταξί πέρασε έξω από τα εξάρχεια σκιστά το τι είδα έπαθα σοκ και μετά το έβλεπα να αναπτύσσεται. Καλό να αναφέρω ότι στο κέντρο κάνω το παν να μη πατάω το πόδι μου ό,τι και να γίνει! Αλλά Πλέον αυτό αυξάνεται και μαζί με αυτό και τα προβλήματά του! Καλό ν' αναφέρω στη περιοχή που μένω δε θα δεις γκράφιτι αλλά είναι ΒΠ επί της ουσίας. Το θέμα είναι ότι κανείς δεν πιάνει κανέναν κι όσο αφήνεται το κέντρο ν' αυξάνεται η πόλη θα γίνεται έτσι! Πραγματικά τελευταία μανιακά σκέφτομαι μόνο να φύγω... που ξέρω πως όχι και το κρατάω για εμένα για να μη το γρουσουζέψω αλλά όλη η Δύση απλά θα πάει στο διάολο και μαζί της κι εμείς.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.297

Εγώ το πρόσεξα πριν 5 με 6 μήνες καθώς γυρνούσα από βίζιτα το ταξί πέρασε έξω από τα εξάρχεια σκιστά το τι είδα έπαθα σοκ και μετά το έβλεπα να αναπτύσσεται. Καλό να αναφέρω ότι στο κέντρο κάνω το παν να μη πατάω το πόδι μου ό,τι και να γίνει! Αλλά Πλέον αυτό αυξάνεται και μαζί με αυτό και τα προβλήματά του! Καλό ν' αναφέρω στη περιοχή που μένω δε θα δεις γκράφιτι αλλά είναι ΒΠ επί της ουσίας. Το θέμα είναι ότι κανείς δεν πιάνει κανέναν κι όσο αφήνεται το κέντρο ν' αυξάνεται η πόλη θα γίνεται έτσι! Πραγματικά τελευταία μανιακά σκέφτομαι μόνο να φύγω... που ξέρω πως όχι και το κρατάω για εμένα για να μη το γρουσουζέψω αλλά όλη η Δύση απλά θα πάει στο διάολο και μαζί της κι εμείς.

Είναι σαν καρκίνος που εξαπλώνεται από το κέντρο της πόλης προς τα προάστια, αργά αλλά σταθερά...

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Είναι σαν καρκίνος που εξαπλώνεται από το κέντρο της πόλης προς τα προάστια, αργά αλλά σταθερά...

Και μάλιστα πλέον δεν πιστεύω ότι θα σταματήσει....

Κανείς δε θέλει να περιορίσει πλέον τους αναρχικούς.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.297
Και μάλιστα πλέον δεν πιστεύω ότι θα σταματήσει....

Κανείς δε θέλει να περιορίσει πλέον τους αναρχικούς.

Πλέον έρχονται και εισαγόμενοι... Τουλάχιστον ανεβαίνει ο τουρισμός. Χαχαχα...

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Πλέον έρχονται και εισαγόμενοι... Τουλάχιστον ανεβαίνει ο τουρισμός. Χαχαχα...

Αυτοί πλέον στην Ελλάδα με ανησυχούν το λιγότερο... Είναι οι μόνοι που με εφαρμογή νόμου θα φύγουν ή εφόσον η χώρα διαλυθεί οικονομικά... Ή η ΕΕ γιατί έτσι δε θα έχουν λεφτά για φάγωμα...

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.297
Αυτοί πλέον στην Ελλάδα με ανησυχούν το λιγότερο... Είναι οι μόνοι που με εφαρμογή νόμου θα φύγουν ή εφόσον η χώρα διαλυθεί οικονομικά... Ή η ΕΕ γιατί έτσι δε θα έχουν λεφτά για φάγωμα...

Μέχρι να φύγουν όμως προσφέρουν "κοινωνικό έργο"...

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Μέχρι να φύγουν όμως προσφέρουν "κοινωνικό έργο"...

Πάρα πολύ... λαθραία τσιγάρα, βρώμα, δυσωδία, αλλαχού ακμπάρ σε παράνομα τζαμιά (μετά το νόμιμο σύνομα και με εκρήξεις αν και το τέμενος αυτό θα είναι καταστροφή πρώτα γι' αυτούς και μετά για 'μας μιας και δεν ξεχωρίζει μεταξύ των παρατάξεων), καθάρισμα τζαμιών και χέσιμο στο δρόμο... σαν τον Δημητράκη!

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.297
Πάρα πολύ... λαθραία τσιγάρα, βρώμα, δυσωδία, αλλαχού ακμπάρ σε παράνομα τζαμιά (μετά το νόμιμο σύνομα και με εκρήξεις αν και το τέμενος αυτό θα είναι καταστροφή πρώτα γι' αυτούς και μετά για 'μας μιας και δεν ξεχωρίζει μεταξύ των παρατάξεων), καθάρισμα τζαμιών και χέσιμο στο δρόμο... σαν τον Δημητράκη!

Ποιον Δημητράκη εννοείς;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Αγαπητέ φίλε και όσοι υπόλοιποι κάτοικοι Αθηνών παρακολουθείτε τα γραφόμενά μας :
-Ποτέ μην προσφέρετε οποιοδήποτε είδος Αλληλεγγύης σε λαθρομετανάστες και μείνετε όσο πιο μακρυά μπορείτε απο τέτοια σημεία που είναι συγκεντρωμένοι πολλοί!
-Μην πάτε σε γκέι κλαμπ ή συναυλίες τύπου Μπατακλάν με συγκροτήματα με ονομασίες τύπου "Αετοί του Θανατου" κτλ
-Μην συναθροίζεστε στο Μοναστηράκι άσκοπα
-Μετρό όσο λιγότερο γίνεται
-Αποφυγή οποιουδήποτε ΛΑΘΡΑΙΟΥ στο δρόμο και οποιασδήποτε συναλλαγής μαζί τους  και σε πιθανή αναγκαστική διασταύρωση, κοίταγμα με αυστηρό ψαρωτικό βλέμμα, ούτε καν την ώρα δεν λέμε!

Οδηγίες Ζωής με αγάπη για τον συνάνθρωπό μου

by Glock Perfection

*Προς Αριστερους  του σάιτ ---> Να κάνετε ακριβώς τα αντίθετα απο αυτά που λέω!!!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Αγαπητέ φίλε και όσοι υπόλοιποι κάτοικοι Αθηνών παρακολουθείτε τα γραφόμενά μας :
-Ποτέ μην προσφέρετε οποιοδήποτε είδος Αλληλεγγύης σε λαθρομετανάστες και μείνετε όσο πιο μακρυά μπορείτε απο τέτοια σημεία που είναι συγκεντρωμένοι πολλοί!
-Μην πάτε σε γκέι κλαμπ ή συναυλίες τύπου Μπατακλάν με συγκροτήματα με ονομασίες τύπου "Αετοί του Θανατου" κτλ
-Μην συναθροίζεστε στο Μοναστηράκι άσκοπα
-Μετρό όσο λιγότερο γίνεται
-Αποφυγή οποιουδήποτε ΛΑΘΡΑΙΟΥ στο δρόμο και οποιασδήποτε συναλλαγής μαζί τους  και σε πιθανή αναγκαστική διασταύρωση, κοίταγμα με αυστηρό ψαρωτικό βλέμμα, ούτε καν την ώρα δεν λέμε!

Οδηγίες Ζωής με αγάπη για τον συνάνθρωπό μου

by Glock Perfection

*Προς Αριστερους  του σάιτ ---> Να κάνετε ακριβώς τα αντίθετα απο αυτά που λέω!!!

To μετρό το φοβάμαι για εκρήξεις...

Λαθρό δεν πλησιάζω με μη ασφαλισμένο αμάξι...

Οι αριστεροί τα κάνουν ούτως ή άλλως αυτά τα οποία απαγορεύετε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οταν αντιδράσει η Δύση θα είναι death blow.Δε θα μείνει μουσουλμανικό ρουθούνι.Δεν ανησυχώ με τους Τεύτονες.Οι Δυτικοί είναι οι μόνοι που έχουν εξαφανίσει γηγενείς πληθυσμούς,Ινδιάνους,Arborginians,Κινεζοειδείς κτλ και τους αντικατέστησαν με λευκούς.Τα μουσλίμια δεν πρόκειται ποτέ να το καταφέρουν αυτό.Είναι τρομερά αδύναμοι.
Στην εξαφάνιση αυτών των υποεθνοτήτων αραβοειδών κτλ η Δύση πρέπει να δώσει το προβάδισμα σε Βαλκάνιους και Σλάβους.
Μιλάμε για ολοκληρωτικό γαμήσι.Οποιος τους υποστηρίζει είτε καπιταλιστής για να δουλέψει το εργοστάσιο με μελαμψούς είτε κομμουνιστής για ταξική αλληλεγγύη θα παίξει σερβική μάχαιρα.
Εκεί θα πάει δηλαδή,οι Τεύτονες θα μπουχτίσουν κάποια στιγμή και θα βάλουν Σλάβους Βαλκάνιους να καθαρίσουν τα μεχμέτια.Τα μεχμέτια αυτό θέλουν για να προκαλέσουν γενική εξέγερση μεχμετιών παγκοσμίως αλλά ποιος τους χέζει?Οι Εβραίοι μόνοι τους μια κουτσουλιά λαός τους έχουν.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Για να μην γράφω σεντόνι έπρεπε να γράψω κατ ευθείαν ... κάντε τα αντίθετα απο αυτά που κάνουν οι Αριστεροί!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Οδός Ερμού και πλατεία μοναστηρακίου μεσημεράκι είναι δυο πολύ ...φασιστικές και ακροδεξιές τοποθεσίες που οι ταξικοί  αδερφοί μουσουλμάνοι θα μπορέσουν να τσακίσουν τους φασίστες με βόμβες που θα περιέχουν καρφιά, βίδες και μπουλόνια!  

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
To μετρό το φοβάμαι για εκρήξεις...

Λαθρό δεν πλησιάζω με μη ασφαλισμένο αμάξι...

Την Ελλάδα δεν πρόκειται να τη χτυπήσουν ποτέ τα μουσλίμια.Είναι ο καλύτερός τους σύμμαχος δεν είναι παλαβοί.Στην Ελλάδα ο κίνδυνος τρομοκρατικού χτυπήματος είναι μηδενικός απολύτως.
Σχεδόν θα έπρεπε να διαφημίζονται τα τουριστικά γραφεία.ISIS friends.Welcome to Greece.No risk of terrorist attacks.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Για να μην γράφω σεντόνι έπρεπε να γράψω κατ ευθείαν ... κάντε τα αντίθετα απο αυτά που κάνουν οι Αριστεροί!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Οδός Ερμού και πλατεία μοναστηρακίου μεσημεράκι είναι δυο πολύ ...φασιστικές και ακροδεξιές τοποθεσίες που οι ταξικοί  αδερφοί μουσουλμάνοι θα μπορέσουν να τσακίσουν τους φασίστες με βόμβες που θα περιέχουν καρφιά, βίδες και μπουλόνια! 

:hi:

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Την Ελλάδα δεν πρόκειται να τη χτυπήσουν ποτέ τα μουσλίμια.Είναι ο καλύτερός τους σύμμαχος δεν είναι παλαβοί.Στην Ελλάδα ο κίνδυνος τρομοκρατικού χτυπήματος είναι μηδενικός απολύτως.
Και γιαυτό συνεχίζει να κοιμάται η πλειοψηφία και να σφυρίζει αδιάφορα....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σχεδόν θα έπρεπε να διαφημίζονται τα τουριστικά γραφεία.ISIS friends.Welcome to Greece.No risk of terrorist attacks.
Οργανωμένα όχι αλλά.... μοναχικοί τύποι που κάποια βραδιά θα θελήσουν να συναντήσουν τις 72 παρθένες μπορεί να πάρουν ένα φορτηγάκι και να το στρίψουν προς....Ερμού πατημένοι μην αργήσουν!
Αν τους έχεις μέσα ... τα περιμένεις όλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom