Επισκέπτης
σμουυυυυυτς!!!!!
να γυρίσω στο κόσμο??? αφου κι εκει σε συναντω.
Δεν μπορεις μακριά μου???
Σικοφαντίες/προβοκάτσια,τα διαψεύδω όλα!!!cosmoboy o παπαζόλης; :o
σμουυυυυυτς!!!!!
να γυρίσω στο κόσμο??? αφου κι εκει σε συναντω.
Δεν μπορεις μακριά μου???
Σικοφαντίες/προβοκάτσια,τα διαψεύδω όλα!!!cosmoboy o παπαζόλης; :o
cosmoboy o παπαζόλης; :o
παιχτη παμε κοσμο να φτιασουμε γυμναστηριακο θρεντ
cosmoboy o παπαζόλης; :o
θα σκάνε οι κοκώνες για να λένε τι χρώμα φόρμα να βάλουν στην προπόνηση :S
Πες τα,ακούς εκεί να με συκοφαντούνε κ δυσφημίζουνε έτσι,θα μου χαλάσουνε το όνομα!!!σιγά μην είναι και cosmo-ladyboy... o παπαζόλης είναι αυθεντικός αναρχοάπλυτος... δεν κάνει να λέτε τετοια για αυτόν
Πες τα,ακούς εκεί να με συκοφαντούνε κ δυσφημίζουνε έτσι,θα μου χαλάσουνε το όνομα!!!
Ρε προχθές έκανα μπάνιο,όχι κ άπλυτος!!!
Πήγα κ έκανα μπάνιο σε έναν φίλο ρε!!!γιατί ρε λές ψέματα ? αφού σου έχουν κόψει το νερό στο σπίτι (πάλι στις τάνες τα ακούμπησες τα μεροκάματα)...
Πήγα κ έκανα μπάνιο σε έναν φίλο ρε!!!
Ακουγεται εντονα οτι κανατε μαζι μπανιο στην ιδια μπανιερα ομως....Πήγα κ έκανα μπάνιο σε έναν φίλο ρε!!!
Δηλαδή;;;εεε τότε θα ξέχασες να βάλεις και χλωρίνη.. δεν δικαιολογείται αλλιώς...
με την ευκαιρία την επόμενη φορά βάλε και λίγο χλωρίνη στα μυαλά σου.. .. μπας και σε φύγουν οι κακιές ιδέες...
σιγά μην είναι και cosmo-ladyboy... o παπαζόλης είναι αυθεντικός αναρχοάπλυτος... δεν κάνει να λέτε τετοια για αυτόν
Προβοκάτσια,γκεμπελισμός!!!Ακουγεται εντονα οτι κανατε μαζι μπανιο στην ιδια μπανιερα ομως....
2/3!!! :oΛάθος, εμένα μου είπε ότι έχει look ΔΑΠ, δλδ ροζ polo Ralph Lauren, τζηνάκι ανοιχτόχρωμο, καφέ boat shoes timberland Κλπ.
Δηλαδή;;;
Λάθος, εμένα μου είπε ότι έχει look ΔΑΠ, δλδ ροζ polo Ralph Lauren, τζηνάκι ανοιχτόχρωμο, καφέ boat shoes timberland Κλπ.
εχεις δικιο. δεν εισαστε μαζι στη μπανιερα.........σε τζακουζι εισαστε!!!Προβοκάτσια,γκεμπελισμός!!!
Καλά θα πάω να γραφτώ στην Δαπ από Δευτέρα!!!μπας και φύγουν από το μυαλό σου οι αναρχομαλακίες...
Συνχέχιζεις άθλιε Γκεμπελισκέ,προβοκάτορα!!!εχεις δικιο. δεν εισαστε μαζι στη μπανιερα.........σε τζακουζι εισαστε!!!