Επισκέπτης
σμουυυυυυτς!!!!!
να γυρίσω στο κόσμο??? αφου κι εκει σε συναντω.
Δεν μπορεις μακριά μου???
Σικοφαντίες/προβοκάτσια,τα διαψεύδω όλα!!!cosmoboy o παπαζόλης; :o
![Mrs Thefinger :thefinge: :thefinge:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_thefinger.gif)
σμουυυυυυτς!!!!!
να γυρίσω στο κόσμο??? αφου κι εκει σε συναντω.
Δεν μπορεις μακριά μου???
Σικοφαντίες/προβοκάτσια,τα διαψεύδω όλα!!!cosmoboy o παπαζόλης; :o
cosmoboy o παπαζόλης; :o
παιχτη παμε κοσμο να φτιασουμε γυμναστηριακο θρεντ
cosmoboy o παπαζόλης; :o
θα σκάνε οι κοκώνες για να λένε τι χρώμα φόρμα να βάλουν στην προπόνηση :S
Πες τα,ακούς εκεί να με συκοφαντούνε κ δυσφημίζουνε έτσι,θα μου χαλάσουνε το όνομα!!!σιγά μην είναι και cosmo-ladyboy... o παπαζόλης είναι αυθεντικός αναρχοάπλυτος... δεν κάνει να λέτε τετοια για αυτόν![]()
![]()
![]()
![]()
Πες τα,ακούς εκεί να με συκοφαντούνε κ δυσφημίζουνε έτσι,θα μου χαλάσουνε το όνομα!!!
Ρε προχθές έκανα μπάνιο,όχι κ άπλυτος!!!![]()
Πήγα κ έκανα μπάνιο σε έναν φίλο ρε!!!γιατί ρε λές ψέματα ? αφού σου έχουν κόψει το νερό στο σπίτι (πάλι στις τάνες τα ακούμπησες τα μεροκάματα)...
Πήγα κ έκανα μπάνιο σε έναν φίλο ρε!!!![]()
Ακουγεται εντονα οτι κανατε μαζι μπανιο στην ιδια μπανιερα ομως....Πήγα κ έκανα μπάνιο σε έναν φίλο ρε!!!![]()
Δηλαδή;;;εεε τότε θα ξέχασες να βάλεις και χλωρίνη.. δεν δικαιολογείται αλλιώς...![]()
![]()
![]()
![]()
με την ευκαιρία την επόμενη φορά βάλε και λίγο χλωρίνη στα μυαλά σου..![]()
![]()
![]()
.. μπας και σε φύγουν οι κακιές ιδέες...
σιγά μην είναι και cosmo-ladyboy... o παπαζόλης είναι αυθεντικός αναρχοάπλυτος... δεν κάνει να λέτε τετοια για αυτόν![]()
![]()
![]()
![]()
Προβοκάτσια,γκεμπελισμός!!!Ακουγεται εντονα οτι κανατε μαζι μπανιο στην ιδια μπανιερα ομως....
2/3!!! :oΛάθος, εμένα μου είπε ότι έχει look ΔΑΠ, δλδ ροζ polo Ralph Lauren, τζηνάκι ανοιχτόχρωμο, καφέ boat shoes timberland Κλπ.
Δηλαδή;;;![]()
![]()
Λάθος, εμένα μου είπε ότι έχει look ΔΑΠ, δλδ ροζ polo Ralph Lauren, τζηνάκι ανοιχτόχρωμο, καφέ boat shoes timberland Κλπ.
εχεις δικιο. δεν εισαστε μαζι στη μπανιερα.........σε τζακουζι εισαστε!!!Προβοκάτσια,γκεμπελισμός!!!![]()
Καλά θα πάω να γραφτώ στην Δαπ από Δευτέρα!!!μπας και φύγουν από το μυαλό σου οι αναρχομαλακίες...![]()
![]()
![]()
![]()
Συνχέχιζεις άθλιε Γκεμπελισκέ,προβοκάτορα!!!εχεις δικιο. δεν εισαστε μαζι στη μπανιερα.........σε τζακουζι εισαστε!!!