Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
τα καλυτερα ματς 5.30 το πρωι τα εχουνε γαμω τα ωραρια τους

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
οι Κλιπερς ειναι γνωστο οτι δεν εχουν καθολου βαθος, αλλα τετοια καταρρευση δεν εχει ξανασυμβει ποτε! στην εδρα σου +19 σε παιχνιδι που παιρνεις προκριση, εναντιον τεσσαρων αναπληρωματικων των Ροκετς συν τον Χαουαρντ!!! αυτα δεν γινονται ουτε στο σινεμα...
ο Γκριφιν που ειχε 12/15 να ειναι ενα μετρο απο το καλαθι και να σταματαει, να μπερδευεται και να ψαχνει να βρει πασα εξω!! και στην επομενη επιθεση να σουταρει απο τα 6 μετρα με αντιπαλο κολλημενο πανω του!!!
ο Τζεισον Τερυ να παιζει αμυνα πανω στον Κρις Πολ και να τον εχει σβησει!!! το ξαναγραφω: ο γερο-Τζετ να εχει σβησει τον CP3!!!!!
δεν ειμαι συνωμοσιολογος, αλλα κατι μου μυριζει εδω...

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Αυτος ο Curry τα γαμουσε την κανονικη σαιζον, τα γαμαει και στα πλειοφ, θα γαμησει και στους τελικους μου φαινεται και θα το παρει μονος του.

captain mortimer 7

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
παιχταρας ο curry και φοβεροι οι splash brothers αλλα αν βρεθουν σ μετρια μερα δε πιστευω να κερδισους τους καβαλιερς που λογικα θα πανε τελικο νβα.. αν παντα περασουν τους ροκετς η τους κλιπερς..πιστευω οτι η ελειψη εμπειριας θα ναι καθοριστικη οπως πριν 3 χρονια που κερδισαν οι heat τους thunder

alicante

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
οι καβς δλδ θα περάσουν σιγουρα τους Χωκς? δε νομιζω. Χωρίς Λοβ και με τον Ερβινγκ να παίζει με διάφορους μικροτραυματισμούς και στα δύο πόδια συν το γύρισμα του γονάτου στον 6ο αγώνα με τους Μπούλς...θεόχλωμους τους κόβω.

Αυριο σε σούπερ τηλεοπτική ωρα αναμένουμε με ανυπομονησία την αντίδραση ..αν υπάρξει των κλιπερς μετά το μπλακ άουτ

Τρίτη 04:00 ξεκινάνε οι τελικοί Δύσης
Τετάρτη 03:30 κάνουν το 1-0 οι Χωκς :sunglasses:

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Οι Χωκς έχουν πολύ καλή ομάδα, δεμένο σύνολο και έχουν κάνει την καλύτερη χρονιά στην ιστορία τους αλλά δεν ξέρω αν έχουν τα κουράγια, την ψυχή και τις προσωπικότητες, όταν σφίγγουν τα γάλατα να ανταπεξέρχονται. Εχω την εντύπωση ότι σε κρίσιμες στιγμές δεν θα ανταποκριθούν. Ήδη κάποιοι παίκτες τους είναι κατώτεροι του αναμενόμενου μέχρι στιγμής στα πλέι-οφς. Βέβαια οι Καβς με τόσους τραυματισμούς δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν.
Από την άλλη οι Γουώριορς εκτός από τα σουτ και την τρομερή περιφέρεια, έχουν και καλή άμυνα και παίζουν με φοβερή ενέργεια σε κάθε ματς, ενώ στην έδρα τους είναι ανίκητοι αν βρουν ρυθμό. Τους θεωρώ φαβορί απέναντι σε κάθε αντίπαλο, αφού κατάφεραν και ξεπέρασαν το Μέμφις που έχει ίσως το καλύτερο και πιο ουσιαστικό δίδυμο ψηλών στο ΝΒΑ.

napoleodas

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2008
Like
8
Πόντοι
1
επειδη εχω παρακολουθησει οσα περισσοτερα ματς των playoffs που μπορει να δει κανεις.... λογω της διαφορας ωρας, πιστευω πως οι clippers εστω κι αν δεν εχουν βαθος σε σχεση με αυτους που ηδη εχουν προκριθει στους τελικους της ανατολης συν τους γουοριορς στην δυση παιζουν το πιο ψυχωμενο μπασκετ και σε οσα ματς χρειαστηκε να βγαλουν εγωισμο και...καρυδια τα εβγαλαν και με το παραπανω. και ειναι εντυπωσιακο πως για ενα δωδεκαλεπτο χαλαρωσαν και χασανε απο τα γατακια τους ροκετς....αρκει να δει κανεις πως στο τελευταιο ματς με το χιουστον για 3 δωδεκαλεπτα ειχαν το πανω χερι και στο 4ο εχασαν με επιμερους σκορ 40-15!!! και με σουτ στο 0 δευτερολεπτο αλλιως θα ηταν 40-12!!!! σκετη αυτοκτονια....πιστευω πως οι χωκς εχουν την ευκαιρια να περασουν τελικους λογω κωλοφαρδιας γιατι οι καβς εγιναν...νοσκοκομειο με τοσους τραυματιες... αν και πιστευω πως ο λεμπρον μονος του τους εχει για πλακα.....αλλα οπως κι αν εχει αυτο που ειναι αρκετα ορατο οποια ομαδα απο την δυση φτασει τελικους θα το παρει....με εξαιρεση τα γατακια τους ροκετς....αν περασουν αυτοι στο τελος τελος που προσωπικα δεν το νομιζω....

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
Γιατι ειναι γατακια οι Ροκετς φιλε? Μπορεις να το αναλυσεις? Τα γατακια δεν γυρνανε απο το -19 αλλα θα χανανε με 39. Ομαδα με εμπειρους παιχτες ταχυτατους και ομαδα χτυπημενη πολυ απο τραυματισμους. Εκτος αν εννοεις τον Παπανικολαου μονο οποτε θα συμφωνησουμε

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
σιγουρα δεν ειναι γατακια... δεν μπορει να ειναι γατακια το Νο2 της Δυσης που εχασε για μεγαλο μερος της σαιζον τον Χαουαρντ και τον βασικο ποιντ γκαρντ λιγο πριν τα πλει-οφφ... ομως το προχθεσινο το εχασαν οι Κλιπερς, δεν το κερδισαν οι Ροκετς...

παντως μου κανει εντυπωση που για το σημερινο ματς φαβορι ειναι οι Κλιπερς... δεν βρισκω τον λογο, τα ψιλοεχωσα ηδη στους Ροκετς και θα χαρω αν προς το τελος της 3ης περιοδου ειναι πισω στο σκορ για να χωσω κι αλλα στο λαιβ!!

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Εξόχως μπασκετική η σημερινή μέρα!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
αποδοσεις εχω λεγετε:

Καβς 4.00
Σπερς 5.00
Μπουλς 8.00 (!!!)
Θαντερ 8.50
Κλιπερς 10.00
Γουοριορς 28.00

φετος θελω Κλιπερς... θελω επιτελους ο CP3 να φορεσει το δαχτυλιδι... φυσικα ειναι πολυ δυσκολο, η Δυση ειναι γαμησι...
ομως [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ενα μικρο μπετ νομιζω οτι αξιζει στους Γουοριορς[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]...

το ποστ ειναι απο τις 26/10, δυο μερες πριν αρχισει η σαιζον...
θα λετε τωρα απο μεσα σας, κονομησε Ο Τζεντλεμαν!!
παπαρια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
δεν επαιξα ουτε δραχμη!!!
η betfair ειχε στο 28.00 κατι ψιλα και δεν μου εφταναν  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
πηγα και εστησα 100€ στο 30.00 και δεν τα πηρανε ποτε...
1.75 πληρωνει τωρα!!!!!!!!!!!!!! 1.75!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καβς 3.00
Χωκς 9.00
Ροκετς 12.00

νομιζω θα το παρουνε περιπατο οι Γουοριορς...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Το ειδα το ματσακι το μεσημερι στην επαναληψη

ενταξει τεραστιο του μουσι μονο του πηγε να το παρει τον αγωνα
εναν ακομα να ειχε που να στεκοταν εστω τιμια διπλα του θα το παιρνανε
αλλα τραυματιστηκε ο χαουαρντ και δεν επαιξε 3-4 δωδεκαλεπτο και οι αλλοι  ηταν μεγαλες κοτες
καπελα και τζοουνς αδερφαρες του κερατα ετρεμαν τα χερια τους

ο πανιβλακας ο προπονητης βλεπει οτι δεν τραβανε αυτοι και δεν βαζει ουτε για μισο δευτερολεπτο τον παπανικολαου μπας και δωσει κατι παραπανω απο αυτα τα 2 τα ταγαρια που χθες ηταν για να τα κλαινε οι ρεγγες

παντως την καλυτερη δουλεια κανει ο παπανικολαου ειδικα χθες ειχε ξαπλωσει σχεδον αναμεσα στην μπασκετα και τον παγκο μονο η καφεδια στο χερι του λειπε βλεπει απο την πρωτη σειρα τα πλει οφ του nba Και παιρνει και 4 εκ.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
γουσταρω να το σηκωσουν οι Golden State Warriors..
απιστευτο αυτο που γινεται στο γηπεδο τους!
φοβερη εδρα!

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Παλι ηρωικα μονος πηγε να το παρει το μουσι αλλα @@...γραμμη για τελικους πανε οι Γουοριορς αλλα θα σκονταψουν στο καυλι του Λεμπρον και του Ιρβινγκ (αν ειναι υγιης) πιστευω

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Παλι ηρωικα μονος πηγε να το παρει το μουσι αλλα @@...γραμμη για τελικους πανε οι Γουοριορς αλλα θα σκονταψουν στο καυλι του Λεμπρον και του Ιρβινγκ (αν ειναι υγιης) πιστευω

τετοιο one man show σαν το χθεσινο του Χαρντεν, ειχα να δω απο τοτε που επαιζε ο Λεμπρον στους Καβς πριν το 2010...

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Γίνεται πολύς λόγος στο Αμέρικα για την τελευταία φάση του ματς Γουώριορς-Χιούστον. Αν έπρεπε να πάρει τάιμ-άουτ ο ΜακΧέιλ, αν ήταν λάθος του Χάρντεν ή απλά καλή άμυνα, ή αν ήταν ακόμα και λάθος του Χάουαρντ κλπ κλπ.
Εγώ νομίζω πως ο Μούσιας έχει φυσικά μεγάλη ευθύνη για την κακή για την ομάδα του έκβαση της φάσης και του αγώνα. Είναι φοβερός επιθετικός παίχτης, σχεδόν αχτύπητος στο ένας εναντίον ενός(και παραπάνω καμιά φορά), αλλά νομίζω πως πρέπει να ωριμάσει περισσότερο για να γίνει πραγματικός ηγέτης. Να γίνει περισσότερο ομαδικός και κυρίως πνευματικά να δημιουργεί αυτή την ασφάλεια στους συμπαίχτες του. Θέλω να τον δω σε 3-4 χρόνια. Πάντως οι Ρόκετς έχασαν δυο ματς που κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει και το ξέρουν αυτό. Πιστεύω θα αντεπιτεθούν στο σπίτι τους και οι Γουώριορς δεν θα έχουν την ίδια ενέργεια και ευστοχία εκτός έδρας. Έχουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα πάντως και οι δύο ομάδες με ασταθή απόδοση, δείγμα ίσως απειρίας και άγχους.
Από την άλλη στην Ανατολή το ήδη νοσοκομείο Κλίβελαντ μετέδωσε και στους Χωκς την ατυχία του. Πολύ τραυματισμός ρε γαμώτο. Πάντως οι Καβς έχουν βρει ρυθμό σαν ομάδα και δείχνουν σε καλή κατάσταση, φορμαρισμένοι. Ειδική μνεία στον Λεμπρόν, ο οποίος είναι κτήνος. Όσο είναι υγιής έχουν μεγάλο πλεονέκτημα. Είναι κυρίαρχος σωματικά και πνευματικά μέσα στο γήπεδο. Πολύ ώριμος, ομαδικός και πραγματικός ηγέτης, επηρεάζει όλους τους συμπαίκτες τους προς το καλύτερο.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Ο λέπρας οδηγεί μόνος του μια μετριότατη και κουτσουρεμένη ομάδα στον τελικό. Αν το πάρει και φέτος νομίζω δεν θα αμφισβητεί κανείς πόσο μεγάλος παιχτης είναι, μόνο ο Τζόρνταν ήταν καλύτερός του.

captain mortimer 7

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
κουτσουρεμενη ναι λογω των τραυματισμων ιρβινγκ βαρεχαο και λοβ. αλλα δε θα λεγα μετρια.. μπορει να μην εχει ονοματα αλλα και ο tristan tompson και ο  iman shumpert  και ο jr smith και ο ειναι 3 αρκετα καλοι παιχτες ειδικα οι 2 πρωτοι τρομερα εξελιξιμοι. Αλλωστε οπως ειπε κ ο λεμπρον ο σουμπερτ σε λιγα χρονια θα ναι σιγουυρα στη κορυφαια αμυντικη πενταδα. μη ξεχναμε και το σκιαχτρο το μοζγκοφ. εν συντομια αν τ παρουν οι καβς θα ειναι απο τους μεγαλυτερους αθλους καθως αν εξαιρεσουμε τον κινγκ οι αλλοι δεν ειναι τοπ επιπεδο, αλλα σε καμμια περιπτωση μετριοτατοι οπως εδειξαν με bulls και hawks

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
τι κανει παλι το παλικαρι!!!
37 ποντους εχει και μολις τελειωσε το τριτο 12λεπτο!!
αν δεν τον τραβηξει εξω θα φτασει 50+...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom