Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ο Χαρντεν εκανε το λαθος και χαθηκε το δευτερο παιχνιδι των Ροκετς.Κανει σωστα τη πρωτη πασα και σπευδει αμεσως να τη ξαναζητησει πισω.Να τη κανει τι;ηδη ηταν πανω του δυο αντιπαλοι γι αυτο του εμεινε η μπαλα στα χερια.Με τοσο χρονο να απομενει εβγαινε σουτ και μια τελευταια ευκαιρια.Δε τη καταλαβαιω αυτη τη τακτικη,ο ελευθερος παικτης επρεπε να παρει το σουτ κι οτι γινει.Ετσι εγινε στο ΣΕΦ και πηρε το Πρωταθλητριων η Ιταλικη ομαδα εναντι του ΠΑΟΚ του Κλιφ Λεβινγστον.Ετσι εγινε στο Ισραηλ και το πηρε η ισπανικη ομαδα Μπανταλονα εναντι του Ολυμπιακου του Πασπαλιε,Ταρπλει.Ο καλυτερος Ισπανος παικτης που ειχε κανει οργια σε ολο το φαιναλ φορ δε πηρε το τελευταιο σουτ και βγηκε ελευθερος να σουταρει ο χοντρος ο μαυρος που ουτε καν προσπαθειες δεν ειχε εκτος ρακετας.Κι ομως του δωσαν το σουτ και μπηκε.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Ο λέπρας οδηγεί μόνος του μια μετριότατη και κουτσουρεμένη ομάδα στον τελικό. Αν το πάρει και φέτος νομίζω δεν θα αμφισβητεί κανείς πόσο μεγάλος παιχτης είναι, μόνο ο Τζόρνταν ήταν καλύτερός του.
κοψε λιγο ρε φιλε!
τι γραφεις τωρα?
τουλαχιστον 10-15 υπηρξαν καλυτεροι του..μην τρελαθουμε!

alicante

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πριν το ματς, ο Στεφ Κέρι ήθελε 1 τρίποντο για να σπάσει το ρεκόρ του Ρέτζι Μίλλερ με τα περισσότερα τρίποντα σε ποστ σιζον. Ο Ρέτζι είχε το 2000 58 τρίποντα σε 22 αγώνες και χρειάστηκε 147 σουτ. Ο Στέφ έβαλε τελικά 7 (7/9 είχε ο αθεόφοβος) και έφτασε τα 64 σε μόλις 13 αγώνες σε 143 σουτ. Τρέχει δλδ ένα εξωπραγματικό 44,8% στα πλει οφς με 64/143 τρίποντα ενώ παράλληλα έχει 29,9 πόντους, 6,6 ασίστ, 5 ριμπάουντ και 1,8 κλεψιμο μ.ο .

η μαλακία είναι οτι καθαρισαν τα ημιτελικά περιφέρειας νωρίς.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
σκουπες σε Δυση και Ανατολη...
τι θα κανουμε μεχρι τις 6 Ιουνιου που αρχιζουν οι τελικοι??
αν και δεν νομιζω να μας καθηλωσουν! 4-0 αντε 4-1 το πολυ, περιπατο θα κανουν οι Γουοριορς...

Tmac1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
κοψε λιγο ρε φιλε!
τι γραφεις τωρα?
τουλαχιστον 10-15 υπηρξαν καλυτεροι του..μην τρελαθουμε!
Αμα μου πεις πανω απο 10 που ειναι αντικειμενικα καλυτεροι σου δινω το σπιτι μου!! Δευτερος καλυτερος στην ιστορια, τελος!

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Να σου πω εγω 2 παλιους και 2 καινουριους τυπε. Larry Bird-Earvin "Magic" Johnson, Kevin Durant-Russell Westbrook(μην με βρισετε,παιχτουρα ειναι)

Tmac1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Να σου πω εγω 2 παλιους και 2 καινουριους τυπε. Larry Bird-Earvin "Magic" Johnson, Kevin Durant-Russell Westbrook(μην με βρισετε,παιχτουρα ειναι)
Λαρι μπερντ και Ματζικ τους εχει περασει προ πολλου και στα στατιστικα και στα mvp!! Ζητημα χρονου να τους περασει και στα δαχτυλιδια!! Τωρα για Ντουραντ και Γουεστμπρουκ, δεν εχουν πετυχει τιποτα ακομα!! Μια φορα τελικο πηγαν και εκει βρηκαν το Λεμπρον και ακομα τρεχουν!!
Παιχτουρα ο Ντουραντ εχει τα φοντα να τον ξεπερασει!! Τωρα για ρασελ τρομερος αθλητης αλλα με μπασκετικο iq αμοιβαδας!! δε μπορει να κουβαλησει ομαδα μεχρι το δαχτυλιδι μονος του!! Ουτε καν κουβεντα για ποιος ειναι καλυτερος

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Λαρι μπερντ και Ματζικ τους εχει περασει προ πολλου και στα στατιστικα και στα mvp!! Ζητημα χρονου να τους περασει και στα δαχτυλιδια!! Τωρα για Ντουραντ και Γουεστμπρουκ, δεν εχουν πετυχει τιποτα ακομα!! Μια φορα τελικο πηγαν και εκει βρηκαν το Λεμπρον και ακομα τρεχουν!!
Παιχτουρα ο Ντουραντ εχει τα φοντα να τον ξεπερασει!! Τωρα για ρασελ τρομερος αθλητης αλλα με μπασκετικο iq αμοιβαδας!! δε μπορει να κουβαλησει ομαδα μεχρι το δαχτυλιδι μονος του!! Ουτε καν κουβεντα για ποιος ειναι καλυτερος

Παρότι είμαι συναισθηματικά δεμένος με Λάρι και Μάτζικ, πρέπει να παραδεχτώ ότι ο Λεμπρόν(παρότι μπασκετικά και σαν μυαλό είναι πίσω ακόμα από τους προαναφερθέντες) έχει τα φόντα να γίνει ακόμα και Νο1 όλων των εποχών. Δεν έχει ακόμα σταματήσει το μπάσκετ, πιστεύω έχει μερικά καλά χρόνια ακόμα μπροστά του. Αν συνεχίσει με τέτοιες εμφανίσεις σε τόσο κρίσιμα μάλιστα ματς και πάρει 1-2 τίτλους ακόμα σίγουρα θα μπει στη συζήτηση. Σαν αθλητικά προσόντα και ύψος, σωματική διάπλαση, πλαστικότητα στις κινήσεις, δύναμη, άλμα κλπ κλπ, ο τύπος είναι απλά τρομακτικός. Με τα χρόνια βελτίωσε το σουτ, την πάσα του και την ηγετική του ικανότητα. Είναι πολύ κοντά στο τέλειο ο τύπος(κι ας μην τον πολυσυμπαθώ σαν προσωπικότητα).

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
προχειρα

μπαρκλει
στοκτον
μαλοουν
σον κεμπ
ρετζι μιλερ

δεν νομιζω να ηταν απο ολους αυτους καλυτερος ο λεμπρον

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.046
Πόντοι
456
προχειρα

μπαρκλει
στοκτον
μαλοουν
σον κεμπ
ρετζι μιλερ

Συνηθίζουμε να εξιδανικεύουμε και να μυθοποιούμε το παρελθόν σε σχέση με το παρόν, έτσι γίνεται και με παίκτες που έχουν σταματήσει...από όλους αυτούς είναι καλύτερος ο Λεμπρον έτη φωτός..όταν σταματήσει κι αυτός θα θεοποιηθεί και θα λέμε στο μέλλον Τζόρνταν, Κόμπι και Λεμπρον οι καλύτεροι όλων.

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Δεν είναι μόνο οι τίτλοι και οι αριθμοί!
Με αυτή την λογική κορυφαίος είναι ο Τσαμπερλειν και η συζήτηση τέλος!

Το θέμα πέρα από τους αριθμούς είναι και το πως επηρέασε το άθλημα!
Π.Χ Ο DR.J άλλαξε εξ ολοκλήρου το άθλημα, το έκανε εντυπωσιακό και δημιούργησε το showtime!
Αυτό που έκανε ο Τζόρνταν είναι αξεπέραστο, άλλαξε το άθλημα, άλλαξε τον αθλητισμό γενικότερα, εκατομμύρια παιδιά παίζουν μπάσκετ εξαιτίας του, άλλαξε το παγκόσμιο μάρκετινγκ και άλλα πολλά έχοντας και αριθμούς μοναδικούς!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν είναι μόνο οι τίτλοι και οι αριθμοί!
Με αυτή την λογική κορυφαίος είναι ο Τσαμπερλειν και η συζήτηση τέλος!

Το θέμα πέρα από τους αριθμούς είναι και το πως επηρέασε το άθλημα!
Π.Χ Ο DR.J άλλαξε εξ ολοκλήρου το άθλημα, το έκανε εντυπωσιακό και δημιούργησε το showtime!
Αυτό που έκανε ο Τζόρνταν είναι αξεπέραστο, άλλαξε το άθλημα, άλλαξε τον αθλητισμό γενικότερα, εκατομμύρια παιδιά παίζουν μπάσκετ εξαιτίας του, άλλαξε το παγκόσμιο μάρκετινγκ και άλλα πολλά έχοντας και αριθμούς μοναδικούς!

Και να προσθεσω κωλοχοντρε (φιλια φιλαρακι μου) οτι δε γινεται να συγκρινουμε παικτες μεταξυ τους με διαφορα 20-30 και 40 ετων οταν το μπασκετ καθε 5 χρονια αλλαζει στυλ,τροπο,νοοτροπια,τακτικες.....εξελισσεται το αθλημα, εξελισσονται οι παικτες, η προπονηση τους, η φυσικη κατασταση τους, ακομα και τα "δυναμωτικα" τους οποτε καθε ειδους συγκριση ειναι ατοπη.

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Και να προσθεσω κωλοχοντρε (φιλια φιλαρακι μου) οτι δε γινεται να συγκρινουμε παικτες μεταξυ τους με διαφορα 20-30 και 40 ετων οταν το μπασκετ καθε 5 χρονια αλλαζει στυλ,τροπο,νοοτροπια,τακτικες.....εξελισσεται το αθλημα, εξελισσονται οι παικτες, η προπονηση τους, η φυσικη κατασταση τους, ακομα και τα "δυναμωτικα" τους οποτε καθε ειδους συγκριση ειναι ατοπη.

Σωστό...όπως και θέσεις.
Άλλο Σεντερ οπως ο Τσαμπερλειν η Ο Καριμ Τζαμπαρ και άλλο ο Ματζικ η ο Στοκτον!

Tmac1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Μαγκες καλο ειναι να μην συγκρινουμε προσωπα και καταστασεις!! Απλα παρα πολλοι εχουν θεοποιησει το παρελθον και δεν εκτιμανε το μεγαλειο καποιων παικτων που βλεπουμε τωρα

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Οι συγκρίσεις ποτέ δεν είναι δίκαιες γιατί αλλάζουν τα δεδομένα,οι θέσεις, οι εποχές κλπ κλπ, αλλά μέσα στο μυαλό όλων μας νομίζω είναι αναπόφευκτες. Πέρα από τους καλύτερους και τους χειρότερους όμως σημασία έχει ποιοι είναι οι αγαπημένοι μας. Αυτοί που γουστάρουμε να βλέπουμε. Μου έρχονται στο μυαλό πρόχειρα παίχτες που κάποιοι απ' αυτούς σίγουρα δεν είναι πρωτοκλασάτα ονόματα, αλλά εμένα κάποιοι με έκαναν να αγαπήσω το μπάσκετ και κάποιοι να μην σταματάω να το αγαπάω μεταγενέστερα :
Μάτζικ, Μπερντ, Τζορνταν, Τζαμπάρ, Ερβινγκ, Μάραβιτς, Γουώρθι, Τζαμάλ Κρόφορντ, Νας, Νοβίτσκι, Μακχέιλ, Κάρι, Γουέιντ, Λεμπρόν, Γκερβιν...........................έτσι πρόχειρα και ανακατεμένα. 

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
προχειρα

μπαρκλει
στοκτον
μαλοουν
σον κεμπ
ρετζι μιλερ

Ολοι χωρίς πρωτάθλημα, αν και δεν είναι αυτό το μόνο κριτήριο.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Οι συγκρίσεις ποτέ δεν είναι δίκαιες γιατί αλλάζουν τα δεδομένα,οι θέσεις, οι εποχές κλπ κλπ, αλλά μέσα στο μυαλό όλων μας νομίζω είναι αναπόφευκτες. Πέρα από τους καλύτερους και τους χειρότερους όμως σημασία έχει ποιοι είναι οι αγαπημένοι μας. Αυτοί που γουστάρουμε να βλέπουμε. Μου έρχονται στο μυαλό πρόχειρα παίχτες που κάποιοι απ' αυτούς σίγουρα δεν είναι πρωτοκλασάτα ονόματα, αλλά εμένα κάποιοι με έκαναν να αγαπήσω το μπάσκετ και κάποιοι να μην σταματάω να το αγαπάω μεταγενέστερα :
Μάτζικ, Μπερντ, Τζορνταν, Τζαμπάρ, Ερβινγκ, Μάραβιτς, Γουώρθι, Τζαμάλ Κρόφορντ, Νας, Νοβίτσκι, Μακχέιλ, Κάρι, Γουέιντ, Λεμπρόν, Γκερβιν...........................έτσι πρόχειρα και ανακατεμένα. 
Έχεις δίκιο σε αυτά που γράφεις δεν είναι δυνατό να γίνουν συγκρίσεις ειδικά μεταξύ παικτών που έπαιξαν σε διαφορετικές εποχές που το άθλημα παιζόταν αλλιώς. Οταν έγραψα ότι ο Λεμπρον είναι ο καλύτερος όλων πλην του Μιχαλάκη, εννοούσα απο άποψη αποτελεσματικότητας. Δίνει την εντύπωση πως σε όποια ομάδα και να πάει, ακόμα και σε μια κακή ομάδα του ΝΒΑ είναι ίκανος να την παεί στους τελικούς. Και δεν είμαι φαν του Λεμπρον στους τελικούς θα υποστηρίζω Γουόριορς. Τώρα για τους παίχτες που μας κάνουν να αγαπάμε το μπασκετ δεν είναι απαραίτητο να είναι από τους καλύτερους όλων των εποχών, εμένα πχ μου άρεσε πολύ ο Γουόλτερ Μπέρυ με το ιδιόρυθμο στυλ παιχνιδιού του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom