Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό δεν είμαι συχνός επισκέπτης του site γενικότερα :-
Και εγώ πίστευα στους Warriors, αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι βαρέθικα να διαβάζω άρθρα για το πόσο πλούσιο είναι το ρόστερ τους και πόσο μόνος ο "King".
Επίσης ότι θεωρώ πολύ πιο δύσκολο να μετατρέψεις μια ομάδα επιπέδου 9 σε 10, απ'ότι μια ομάδα του 5 σε 8. Γιατί πολύ μιλάνε για έτοιμη ομάδα που παρέλαβε ο Κerr αλλά η αλήθεια είναι ότι διαφοροποίησε πολλά πράγματα στο τεχνικό κομάτι, ενώ σε ότι έχει να κάνει με ψυχολογία και αξιοποίση ρόστερ έκανε απίστευτη δουλειά
Ευχαριστώ για το άρθρο, πολύ καλό
Σωστός, πολύ σωστός ο παίχτης.
Ίδια ομάδα είχαν και πέρσι οι Γουώριορς, ίδιο ρόστερ χωρίς σχεδόν καμία αλλαγή. Ο Μαρκ Τζάκσον είχε κάνει καλή δουλειά πιστεύω, αλλά με τον Κερ έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα στο επίπεδο του Πρωταθλητισμού. Πολύ σωστή και η παρατήρησή σου πιο πάνω για τον Μάριον. Όσο και να είναι στα τελειώματα, είναι μεγάλη κλάση παίχτη και με τεράστια εμπειρία. Θα μπορούσε να βοηθήσει πάρα πολύ και να ξεκουράσει και Τόμπσον και Λεμπρόν εναλλάξ για 15 ποιοτικά λεπτά. Δεν ξέρω ο Μπλατ με έχει απογοητεύσει και τον είχα και σε εκτίμηση.