You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 215K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Άνετα 96-84 (μειώθηκε η διαφορά την 4η περίοδο) στον 6ο αγώνα στη Βοστόνη και οι Celtics με 4-2 νίκες στον τελικό.
Οι αγώνες του τελικού αρχίζουν την Πέμπτη.
L.A. H' Phoenix ο πρώτος αγώνας. Οι Κέλτες παίζουν με μειονέκτημα έδρας
Οι αγώνες του τελικού αρχίζουν την Πέμπτη.
L.A. H' Phoenix ο πρώτος αγώνας. Οι Κέλτες παίζουν με μειονέκτημα έδρας
Τελικά οι Λέικερς καθάρισαν.Ή μάλλον για να είμαστε πιο δίκαιοι ο Μπράιαντ καθάρισε.Ο τσογλαναράς έκανε ένα απο τα καλύτερα ματς της καριέρας του και πέτυχε κάτι απίστευτα καλάθια υπο πίεση στα τελευταία λεπτά,πάνω που τους είχαν φτάσει οι Σανς.Αν έχανε κάποιο από τα σουτ που επιχείρησε το τελευταίο δίλεπτο του αγώνα,πραγατικά πιστεύω πως μπορεί και να είχαν κερδίσει οι Σανς.Αλλά σεληνιάστηκε.Ο αχώνευτος είναι πολύ φορμαρισμένος,αλλά με τους Σανς είχε σχετικά εύκολη άμυνα απέναντί του.Πιστεύω με τους Σέλτικς θα δυσκολευτεί πολύ όπως και πρόπερσι που ήταν μετριότατος.Γενικά πάντως ότι έκαναν τους έβγαινε.Πέτυχε και κάνα δυο κωλόφαρδα πάλι κι ο Αρτέστ.Ηταν η νύχτα τους.Και πάμε πάλι στο γνωστό ιστορικό ζευγάρι των τελικών.Την δεκαετία του 80 ήμουν με Λέικερς αλλά σ'αυτήν την καινούργια διαμάχη είμαι με τους Σέλτικς,παρότι θεωρητικά είναι αουτσάιντερ.Στεναχωρήθηκα με τους Σάνς.Η εικόνα του Νας στα αποδυτήρια να κλαίει και ν'αγκαλιάζει τον προπονητή του,θα μου μείνει για πάντα.Ίσως φέτος χάθηκε η τελευταία του ευκαιρία.Εκτός αν του χρόνου υπογράψουν κάναν Λεμπρόν!!!!!
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
με αφορμη τον αποκλεισμο του νας,οχι δε μπερδευτηκα,νας ηθελα να γραψω,οχι φινιξ,ενα βιντεο για αυτο το μεγαλο κουμανταδορο..
γιατι το μυαλο μπορει να μη νικαει παντα τα ποδια,αλλα σιγουρα θα'ναι παντα πιο δυσευρετο.....
γιατι το μυαλο μπορει να μη νικαει παντα τα ποδια,αλλα σιγουρα θα'ναι παντα πιο δυσευρετο.....
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τα χώνει όμως στον φίλο σου τον Μουρίνιο!με αφορμη τον αποκλεισμο του νας,οχι δε μπερδευτηκα,νας ηθελα να γραψω,οχι φινιξ,ενα βιντεο για αυτο το μεγαλο κουμανταδορο..
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ολα τα ξερεις μωρη τσατσαΤα χώνει όμως στον φίλο σου τον Μουρίνιο!
Επισκέπτης
σαν θειτσα ειναι ο λαρι μπερντ
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
τυπε τελικα ο μουνιντζα εξαφανιστικε εντελως.
και ητανε απο τους καλους αναλυτες των αγωνων NBA στο σαιτ.
κριμα παντως.
ευχομαι ο τυπος να ειναι καλα οπου και να ειναι.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εξαφανιστηκε ο παμμεγιστοςτυπε τελικα ο μουνιντζα εξαφανιστικε εντελως.
και ητανε απο τους καλους αναλυτες των αγωνων NBA στο σαιτ.
κριμα παντως.
ευχομαι ο τυπος να ειναι καλα οπου και να ειναι.
αποτι εμαθα καλα ειναι τυπε μου
κριμα παντως που δεν γραφει
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
πως εμαθες οτι ειναι καλα τυπε.τυπε εξαφανιστηκε ο παμμεγιστος
αποτι εμαθα καλα ειναι τυπε μου
κριμα παντως που δεν γραφει
ειχατε καμια επικοινωνια εκτος σαιτ?
βρεθηκατε πουθενα?
δεν σου ειπε γιατι χαθηκε εντελος ο τυπος απο το σαιτ?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οχι τυπε μου εστειλε μηνυμα καποιος και μου ειπε οτι μιλαει μαζι του και ειναι καλαπως εμαθες οτι ειναι καλα τυπε.
ειχατε καμια επικοινωνια εκτος σαιτ?
βρεθηκατε πουθενα?
δεν σου ειπε γιατι χαθηκε εντελος ο τυπος απο το σαιτ?
εχει καιρο
Εχουμε τελικούς και το τελευταίο ποστάρισμα ήταν πριν 5 μέρες??????Αισχος!!!!Το θεματάκι πρέπει να κρατηθεί ζωντανό.Τώρα στην κορύφωσή του θα σβήσει?Και μάλιστα μετά από τέτοια ματσάρα στην δεύτερη συνάντηση?Ο Ρέι Αλεν έκανε ρεκόρ τριπόντων σε τελικούς και μάλιστα παραλίγο να το πετύχει σε ένα ημίχρονο ο αθεόφοβος!!!!!Το ματς το καθάρισε στο τέλος ο Ρόντο όμως,με κρίσιμα καλάθια και ριμπάουντ και κλεψίματα και ασίστ όταν έπρεπε.Τα έκανε όλα ο πιτσιρικάς.Εκείνο το καλάθι με την προσποίηση αλά Χακίμ μπροστά στον Μπάινουμ και η τάπα στο τέλος στον αντιπαθέστατο Φίσερ ήταν τα χάιλάιτς του αγώνα.Γενικά τον Φίσερ τον έκανε ρεζίλι σε όλο το ματς και αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα.Με τόσο τραγικό Γκαρνέτ όμως πρέπει να είναι τόσο εξαιρετικός ο Ρόντο και τόσο εύστοχος ο Αλεν σε κάθε ματς για να επικρατήσουν οι Σέλτικς.Οι Λέικερς είναι πιο φρέσκοι και σε καλύτερη κατάσταση.Είναι η ευκαιρία τους φέτος,αλλά οι Κέλτες θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους και φυσικά έχουν πιθανότητες και μάλιστα πολλές.Ο Γκαρνέτ είναι για λύπηση.Ο τύπος πραγματικά δεν μπορεί.Θα είναι μεγάλος άθλος αν επικρατήσουν τελικά τα γερόντια.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
οχι τυπε μου εστειλε μηνυμα καποιος και μου ειπε οτι μιλαει μαζι του και ειναι καλα
εχει καιρο
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.951
- Πόντοι
- 606
παντα υποστηριζα τους λεικερς...συμφωνω παντως οτι εχουν πολλους αντιπαθεις παιχτες
οι σελτικς εχουν εξαιρετικες μοναδες αλλα οι big three τα'χουν τα χρονακια τους και δεν μπορουν να παιζουν παντα καλα.Ο ροντο ειναι παιχτουρα και θα κανει μεγαλη καριερα ειδικα αν βελτιωσει και το σουτ
επισης,ο γκασολ ειναι απιστευτος,ισως ο καλυτερος ψηλος στο nba αυτη τη στιγμη
οι σελτικς εχουν εξαιρετικες μοναδες αλλα οι big three τα'χουν τα χρονακια τους και δεν μπορουν να παιζουν παντα καλα.Ο ροντο ειναι παιχτουρα και θα κανει μεγαλη καριερα ειδικα αν βελτιωσει και το σουτ
επισης,ο γκασολ ειναι απιστευτος,ισως ο καλυτερος ψηλος στο nba αυτη τη στιγμη