You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 215K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Βλέποντας αυτούς τους τελικούς συνειδητοποιώ πόσο έχει πέσει η ποιότητα του μπάσκετ.Δεν έχει γίνει όυτε ένα καλό μπασκετικά ματς.Και μην ακούσω για αγχη και πίεση και τέτοιες μαλακίες.Υπάρχει πάντως ενδιαφέρον και πολύ πάθος και αυτό δίνει μια άγρια ομορφιά στην σειρά.Νομίζω πως οι Λέικερς θα επικρατήσουν τελικά.Απ'ότι βλέπω δεν θα τους αφήσουν να χάσουν.Εχω σιχαθεί τους διαιτητές.Δηλαδή έλεος ρε πούστη μου.Αυτός ο Φίσερ κάνει 15 φάουλ σε κάθε ματς.Ο Γκασόλ κερδίζει φάουλ σε κάθε επίθεση,αλλά ποτέ δεν κάνει στην άμυνα και ο Πιρς αν στραβοκοιτάξει τον αντίπαλο χρεώνεται με φάουλ.Τέλος πάντων,η ουσία είναι οτι ο Κόμπε παρότι άστοχος είναι με καλή ψυχολογία και φορμαρισμένος.Ο καργιόλης έχει την δυνατότητα να βάζει απίστευτα δύσκολα καλάθια σε πολύ καλές άμυνες.Μεγάλος παίχτης.Αλλά εκείνος ο απαράδεκτος που μεταδίδει στον Σκάι,λέει απίστευτα πράγματα.Μου φαίνεται έχει ξεχάσει το παρελθόν και τόλμησε να τον συγκρίνει με Τζόρνταν και μαλιστα να πει ότι σε κάποια πράγματα είναι και καλύτερος και είπε και μια απίστευτη ανακρίβεια που την έβγαλε απο το μυαλό του ότι σε ένα ματς των τελικών του '93 ο Τζόρνταν είχε 10 στα 30κάτι σουτ,πράγμα απόλυτα λανθασμένο(μιάς και έχω όλα τα ματς στην βιντεοθήκη μου και τα έχω λιώσει να τα βλέπω κατα καιρούς) μόνο και μόνο για να δημιουργήσει εντυπώσεις υπέρ του Κόμπε.Ελεος ρε μεγάλε.Δημοσιογράφος είσαι όχι πρωσοπολάτρης οπαδός!!!!Απο την άλλη η Βοστόνη είναι τραγική.Δεν μπορούν να συγχρονιστούν και να παίξουν καλά όλοι σε ένα ματς.Και δεν είναι ότι κάποιος είναι μέτριος και κάποιος είναι καλός.Όταν παίζει ένας οι άλλοι δεν βλέπονται.Αυτός ο Αλεν λες και του είχαν κάνει μάγια στο τρίτο ματς.25 χρόνια βλέπω ΝΒΑ και ειλικρινά δεν έχω δει χειρότερη εμφάνιση απο παίχτη τέτοιου βεληνεκούς.Ακόμα και στην άσχημή τους μέρα κάτι θα προσέφεραν στις ομάδες τους.Στο τρίτο ματς ήταν τελείως εκτός τόπου και χρόνου,αρνητικός σε όλα του.Στο 4ο ματς ήταν πάλι κακός και άστοχος αλλά έδωσε το κατιτίς του,όταν χρειάστηκε.Εν ολίγοις πιστεύω οτι αν συγχρονιστούν και πιάσουν καλή απόδοση οι 3 μεγάλοι σε ένα ματς,δεν χάνουν με τίποτα γιατί με τόσο άθλιες επιθετικά εμφανίσεις βρίσκονται στο 2-2.Προβλέψεις δεν χωράνε αλλά γέρνω προς Λέικερς γιατί παρά το σπρώξιμο υπάρχει κιένας ακόμα παράγοντας υπέρ τους.Είναι τρομερά κωλόφαρδη ομάδα!!!!!
Συμφωνω...Πολυ μετρια πραγματα φετος και απο τους δυο διεκδικητες.
Λεικερς με πληρεστερη ομαδα απο περυσι,λογω προσθηκης Artest,που ειδικα στην αμυνα τρωει σιδερα,και με Fisher σε φοβερη φορμα...
Απο την αλλη,οι Celtics επισης ειναι ενισχυμενοι σε επιπεδο υλικου σε σχεση με προηγουμενα χρονια, καθως εχουν δυο εμπειρους παικτες-προσωπικοτητες στον παγκο τους,τον Robinson,που ειναι σε φορμα και τον Wallace,που επισης στεκεται αξιοπρεπως για οσο μπει μεσα.Επισης,αποκαλυψη ο Rondo-ειδικα στο σκοραρισμα και τα ριμπαουντ,ενω πολυ φιλοτιμος και αξιομαχος ειναι και ο χοντρουλης Davis
Αοπ κει και περα ομως,οι τρεις μεγαλες φιρμες της ομαδας πλεουν σε ρηχα νερα,με αποτελεσμα οι εμφανισεις να μην ειναι εφαμιλλες παλαιοτερων σε τελικους.
Εγω πονταριζα απο την αρχη της χρονιας σε Cavaliers,καθως ξοδεψαν πολλα λεφτα φετος κι εφτιαξαν ενα σχετικα πληρες συνολο,βασισμενο βεβαια παντα στον Lebron.
Hταν μοναδικη ευκαιρια γι αυτους να χτυπησουν την κουπα φετος αλλα απετυχαν,κι ο Λεμπρον εδειξε οτι ακομα δεν ειναι ωριμος για να ηγηθει μιας ομαδας που παει να χτυπησει τιτλο... Νομιζω αποδειχθηκε περιτρανα οτι επεται του Κομπε,παρολο που σε φυσικα προσοντα ειναι σαφως ανωτερος...Κυριως λογω της ελλειψης ομαδικοτητας και ψυχραιμιας σε οριακες επιθεσεις, ενα πραγμα που χαρακτηριζει τον Μπραιαν.Ο Λεμπρον ειναι πιο πολυ σαν αυτονομη μοναδα μεσα στην ομαδα,παρα σαν κινητηριος μοχλος που,ναι μεν θα παρει πολλες τελικες προσπαθειες πανω του,αλλα σχεδιαζοντας και οργανωνοντας και το παιχνιδι των υπολοιπων...
Ευχομαι να το παρουν οι Σελτικς γιατι οπως προανεφερα το υλικο τους ειναι παρα πολυ καλο, σε πρωτη και δευτερη ακομα ομαδα...
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Θα συμφωνήσω μαζί σας σε γενικές γραμμές, θα ήθελα τους Κέλτες να το πάρουν...δύσκολο όμως.
Θα διαφωνήσω σχετικά με Kobe.
Δεν ξέρω εάν είναι Jordan ή όχι (θεωρώ ότι παίχτες με τόση μεγάλη χρονική διαφορά μεταξύ τους είναι άδικο να συγκρίνονται), αλλά ο κερατάς είναι μηχανή και μπορεί να βάλει καλάθια από το πουθενά. Μου αρέσει απίστευτα και ας είναι λιμνάνθρωπος.
Για τους speakers...γάματα στα ράμματα.
Sat TV guys...από τότε που έβλεπα formula-1 και τράβαγα τα βυζιά μου με τις μαλακίες που άκουγα, αγόρασα πιατάκι και βρήκα την υγεία μου.
Θα διαφωνήσω σχετικά με Kobe.
Δεν ξέρω εάν είναι Jordan ή όχι (θεωρώ ότι παίχτες με τόση μεγάλη χρονική διαφορά μεταξύ τους είναι άδικο να συγκρίνονται), αλλά ο κερατάς είναι μηχανή και μπορεί να βάλει καλάθια από το πουθενά. Μου αρέσει απίστευτα και ας είναι λιμνάνθρωπος.
Για τους speakers...γάματα στα ράμματα.
Sat TV guys...από τότε που έβλεπα formula-1 και τράβαγα τα βυζιά μου με τις μαλακίες που άκουγα, αγόρασα πιατάκι και βρήκα την υγεία μου.
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.951
- Πόντοι
- 606
ο lebron για μενα ειναι πιο πληρης παιχτης γιατι παιζει φοβερη αμυνα,βοηθαει στα ριμπαουντ και δινει ασιστΝομιζω αποδειχθηκε περιτρανα οτι επεται του Κομπε,παρολο που σε φυσικα προσοντα ειναι σαφως ανωτερος...
ο kobe ειναι απιστευτη καλαθομηχανη αλλα δεν βοηθαει στα υπολοιπα
Πέρι Κόμπε και Λεμπρόν.Για να βάλουμε λιγάκι τα πράγματα στην θέση τους.Ο Λεμπρόν είναι καλύτερος.Σε όλα τα επίπεδα.Επειδη παρακολουθώ πάρα πολλά χρόνια ΝΒΑ κι έχω παρακολουθήσει από κοντά όλη την καριέρα του Κόμπε,έχετε υπόψιν σας ότι ο Κόμπε παίζει πραγματικά καλό μπάσκετ μόνο τα τελευταία 3 χρόνια.Είναι παιχταράς με φοβερή επαφή με το καλάθι και με ωριμότητα στις επιλογές του.Τα τελευταία 3 χρόνια όμως.Αν δείτε εμφανίσεις του παλιότερα θα δείτε ότι ήταν πολύ επιπόλαιος,ασταθής,άστοχος και με κακή συμπεριφορά γενικά προς τους πάντες.Εχετε υπόψιν ότι έχουν και 6-7 χρόνια διαφορά ηλικιακά.Ο Λεμπρόν είναι πολύ ήρεμος στο παιχνίδι του,ομαδικός ώριμος στις επιλογές του και πραγματικά πλήρης παίχτης που βοηθάει σε όλους τους τομείς και έχει αποδείξει ότι μπορεί πραγματικά να κερδίσει ματς ακόμα και ολομόναχος.Και κοιτάχτε και τους συμπαίχτες του καθένα.Δε μπορεί να ακούγεται ότι ήταν δική του αποτυχία το ότι οι Καβς δεν πήγαν τελικούς φέτος!!!Ελεος δηλαδή.Με αυτούς τους σκόρπιους που είχε δίπλα του???Και μην μου πείτε για Σακίλ που έπρεπε να σταματήσει το μπάσκετ πριν 3 χρόνια,Τζέιμισον,Γουίλιαμς,Γουέστ και τους λοιπόυς πραγματικά "λίγους" που παίζουν ένα ματς και είναι άθλιοι σε πέντε!!!!Που ήταν οι Λέικερς πριν ξαναέρθει ο Φιλ Τζάκσον?Πριν πάρουν τον Γκασόλ?Με το ζόρι περνούσαν πλέι-όφς.Τότε δεν έπαιζε ο Κόμπε στην ομάδα?Αλλά τότε είχε κι αυτός σκόρπιους δίπλα του.Κι όμως ο Λεμπρόν κατάφερε να φτάσει με τους σκόρπιους ακόμα και τελικούς το 2005 κερδίζοντας πραγματικά μόνος του τους Πίστονς και πέρσι κόντεψε να πάρει μόνος του το Ορλάντο παρότι ήταν πολύ πιο δουλεμένη και καλύτερη ομάδα από τους Καβς.Για να μην αναφέρω και τον τραγικό κόουτς που είχαν οι Καβς όλα αυτά τα χρόνια.Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και αν ο Λεμπρόν παίξει σε ομάδα με καλό συμπλήρωμα δίπλα του,δεν θα χάνει πρωτάθλημα απο κανέναν,όπως ο Τζόρνταν στις μέρες του.