Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ένα ακόμη βήμα για Lakers και Orlando (vids)

Δημοσίευση : 09/05/2010

μοιραστείτε το στο Facebookdel.icio.usStumbleUponΜε τους Kobe Bryant και Derek Fisher να "χτυπούν" στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, οι Lakers κατάφεραν να αποδράσουν νικητές από το Salt Lake City επικρατώντας στον πόντο της Utah με 111-110.

Αυτή ήταν η 3η νίκη σε ισάριθμα ματς για τους "λιμνανθρώπους" οι οποίοι θέλουν πλέον ακόμη ένα βήμα για να προκριθούν στον τελικό της δυτικής περιφέρειας.
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, το Orlando επικράτησε των Hawks και μέσα στην Atlanta με το επιβλητικό 105-75 και έκανε και αυτό το 3-0 στη σειρά των αγώνων.

Κορυφαίος και οδηγός στην πολύτιμη αυτή νίκη για τους Magic, ο Dwight Howard με 21 πόντους και 16 ριμπάουντ με τον Rashard Lewis να τον ακολουθεί σε απόδοση σκοράροντας 22 πόντους (5 ριμπάουντ).

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της ημέρας:

Atlanta - Orlando 75-105 (0-3)
Utah - LA Lakers 110-111 (0-3)

Τα videos της ημέρας:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οι Suns "σκούπισαν" τους Spurs. Εμειναν ζωντανοί οι Celtics (vids)

Δημοσίευση : 10/05/2010

μοιραστείτε το στο Facebookdel.icio.usStumbleUponMε πρωταγωνιστή τον Steve Nash ο οποίος αγωνίστηκε με έξι ράμματα πάνω από το δεξί φρύδι οι Phoenix Suns νίκησαν εκ νέου τους Spurs στο San Antonio και κάνοντας το 4-0 πήραν πανηγυρική πρόκριση για τους τελικούς της Δύσης. Στη Βοστώνη οι Celtics νίκησαν τους Cavaliers και έφεραν τη σειρά στα ίσα.

Εχοντας έξι ράμματα στο δεξί φρύδι, το μάτι του πρηζόταν και έκλεινε όσο περνούσε η ώρα. Ούτε αυτό το γεγονός όμως, στάθηκε ικανό να σταματήσει τον Steve Nash. O Καναδός guard προσθέτοντας άλλη μία έξαιρετική εμφάνιση στην ημιτελική σειρά κόντρα στους Spurs, οδήγησε τους Suns στην τέταρτη νίκη και στο sweep. Αυτή τη μέρα την περίμεναν από το 2003 οι Suns καθώς από τότε είχαν υποστεί τέσσερις αποκλεισμούς από τους Spurs στα playoff!

O Nash πέτυχε 10 από τους 20 πόντους του στην τέταρτη περίοδο και τελείωσε τον αγώνα μοιράζοντας 9 ασίστ. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Amare Stoudemire με 29 πόντους ενώ πολύτιμη συνεισφορά είχε και ο Dudley με 16 πόντους (3/3 τρίποντα), 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Από πλευράς Spurs, οι οποίοι υπέστησαν sweep για πρώτη φορά από το 2001, πρώτευσε ο Tony Parker με 22 πόντους, από 17 πέτυχαν οι Duncan και Hill και 15 ο Ginobili μοιράζοντας και 9 ασίστ.

Στο άλλο ματς που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας (10/05) οι Celtics έπαιζαν ουσιαστικά την ύπαρξή τους στην ημιτελική σειρά με τους Cavaliers, μετά την εντός έδρας ήττα πριν από δύο βράδυα. Το ένστικτο της επιβίωσης λειτούργησε αποτελεσματικά, οι "κέλτες" νίκησαν 97-87 και ετοιμάζονται για τουλάχιστον άλλα δύο παιχνίδια με την παρέα του LeBron James.

Ολα τα λεφτά στον τέταρτο αγώνα ήταν ο Rajon Rondo ο οποίος έκανε ένα εντυπωσιακό triple-double με 29 πόντους, 18 ριμπάουντ και 13 ασίστ. Μονάχα οι "θρύλοι", Oscar Robertson (32π., 19ρ., 13ασ., το 1963) και Wilt Chamberlain (29π., 36ρ., 13ασ., το 1967) έχουν κάνει ανάλογα triple-double στην ιστορία των playoff. Οι Ray Allen και Kevin Garnett πέτυχαν από 18 πόντους ενώ για τους Cavs πρώτος σκόρερ ήταν ο LeBron James με 22 πόντους και ακολούθησε ο Shaquille O'Neal με 17.

Η σειρά μεταφέρεται στο Cleveland τα ξημερώματα της Τετάρτης και επιστρέφει στη Βοστώνη 48 ώρες αργότερα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα (σε παρένθεση το σκορ της σειράς)

Boston Celtics - Cleveland Cavaliers 97-87 (2-2)
San Antonio Spurs - Phoenix Suns 101-107 (0-4)

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Συγκινητικός ο Νας γι'άλλη μια φορά.Επαιξε μονόφθαλμος στο τελευταίο δωδεκάλεπτο αφού είχε δεχθεί άθελη αγκωνιά απο Ντάνκαν και είχε κάνει 6 ράματα στο δεξί του μάτι και έβαλε 10 πόνους και έδωσε 5 ασίστ με κρίσιμα καλάθια.Αλλά φέτος ήταν όλοι αποφασισμένοι να κερδίσουν τον κακό τους δαίμονα,τους Σπερς και μάλιστα με "σουίπ".Απέναντι στους Λέικερς τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα αλλά θέλω πολύ να τους δω να περνούν αν και η χρονιά είναι ήδη επιτυχημένη.Οι Σανς είναι τελικά μακροπρόθεσμα η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν.Ο Ρόντο έκανε πράγματα και θάματα πάλι.Ο πιτσιρικάς είναι φοβερός παίχτης αλλά και η άμυνα των Καβς πάνω του,είναι για γέλια.Μετά απο τόσες καλές εμφανίσεις,αντί να τον πιέσουν παραπάνω αφού αυτός κάνει όλο το παιχνίδι,αυτός ο τραγικός ο Μπράουν δεν έχει καταλάβει ότι πρέπει να κάνει αλλαγές στο μαρκάρισμά του.Συνεχίζει με το ίδιο μοτίβο,να του δίνει πολύ χώρο,βάζοντας τον Πάρκερ που είναι πιο αργός και βαρύς να τον μαρκάρει υποτυποδώς!!!Και χωρίς βοήθειες!!!Νομίζω πως οι Καβς θα περάσουν τελικά απο την Βοστόνη αλλά η ζημιά που θα έχουν υποστεί θα είναι μεγάλη και με το Ορλάντο θα φάνε τα μούτρα τους γι'άλλη μια χρονιά.Λυπάμαι τον κακομοίρη τον Λεμπρόν που δίνει και την ψυχή του αλλά περιστοιχίζεται απο μετριότητες κι έναν πραγματικά κακό προπονητή.Αυτός ο Μπράουν και ο άλλος ο ανεκδιήγητος ο Καρλάιλ!!!!Απο που ξεφύτρωσαν αυτοί οι τραγικοί τύποι?????

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Με πρόλαβες "Απόλυτε Αρσενικέ" αγαπητέ συναγωνιστή και συνθιασώτη του φόρουμ αυτού!Την ώρα που έγραφα τα δικά μου έσυ είχες ήδη ποστάρει και οπτικοακουστικό υλικό.Αλλά πολύ αντικειμενικός και αποστασιοποιημένος είσαι στα σχολιά σου βρε παιδάκι μου.Γράψ'τα με δικά σου λόγια.Πιο ωραία θα είναι,πίστεψέ με.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Με πρόλαβες "Απόλυτε Αρσενικέ" αγαπητέ συναγωνιστή και συνθιασώτη του φόρουμ αυτού!Την ώρα που έγραφα τα δικά μου έσυ είχες ήδη ποστάρει και οπτικοακουστικό υλικό.Αλλά πολύ αντικειμενικός και αποστασιοποιημένος είσαι στα σχολιά σου βρε παιδάκι μου.Γράψ'τα με δικά σου λόγια.Πιο ωραία θα είναι,πίστεψέ με.
τυπε μου δεν βλεπω τα παιχνιδια
βλεπω μονο οτι βαζει το σκαι και καθε πρωι τις φασεις απτο σαιτ του nba
οποτε δεν μπορω να εχω ολοκληρωμενη αποψη
ασε που απο τοτε που εφυγε ο μουνιντζας δεν εχω ορεξη να γραφω αναλυτικα για nba :'(

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
η σκουπα των σανς ακρως εντυπωσιακη και απροσδοκιτη(για μενα τουλαχιστον)
νασ και στονταμαιρ,μεχρι που θα φτασουν?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
η σκουπα των σανς ακρως εντυπωσιακη και απροσδοκιτη(για μενα τουλαχιστον)
νασ και στονταμαιρ,μεχρι που θα φτασουν?
ως δω πιστευω τυπε
βλεπω λεικερς-καβς στους τελικους

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Και οι books το ίδιο Τύπε, με το Ορλάντο να απειλεί!

L. A. Lakers 2.80
Κλίβελαντ Καβαλίερς 3.00
Orlando Magic 3.25
Phoenix Suns 7.00
Boston Celtics 26.00

(, ΤΩΡΑ)

L.A. Lakers 3.00
Orlando 3.00
Cleveland 3.10
Phoenix 7.50
Boston 34.00

(, ΤΩΡΑ)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Εγώ θαθελα να το πάρουν οι Σανς αλλά ξέρω ότι κάτι τέτοιο αν συμβεί θα είναι απο τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του αθλητισμού γενικά.Απο αυτές που έχουν μείνει γέρνω προς Καβς μόνο λόγω Λεμπρόν γιατί οι λοιποί συμπαίχτες του δεν μου αρέσουν ούτε ως σύνολο ούτε ως μονάδες ή προσωπικότητες.Οι Λέικερς είναι μεγάλοι αληταράδες και παρότι παλιός φαν (άλλων εποχών όμως)δεν τους πάω και το Ορλάντο παίζει καλό μπάσκετ αλλά έχουν κι αυτοί πολλούς παίχτες που δεν μου είναι συμπαθείς.Ιδωμεν!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μακαρι να το σηκωναν οι σανς γιατι ουσιαστικα φετος ειναι η τελευταια ευκαιρια του νας..
αλλα ειναι απιστευτο να γινει...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Και Η ΕΚΠΛΗΞΗ έγινε συναγωνιστές!

Οι Κέλτες κέρδισαν και το 6ο παιχνίδι (στη Βοστόνη) με 94 - 85 και πήγαν στους τελικούς της Ανατολής με 4-2 νίκες (κέρδισαν και τους 3 τελευταίους αγώνες) σπάζοντας 2 φορές την έδρα του Κλίβελαντ, όπου τους περιμένει το Ορλάντο!

Να δούμε τι θα γίνει.

(Τώρα):

L.A. Lakers 2.375
Orlando 2.50
Boston 6.00
Phoenix 8.00

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom