Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
1 ) Όπως είπα πιο πάνω η φάση είναι 2 λεπτά πριν τη λήξη και όχι στο ημίχρονο ,

2 ) Προς θεού.. Ο Φίσερ μεγάλος παίκτης....θα τον προτιμούσα από τους Crittenton και Dixon που είναι αναπληρωματικοί του Arenas ,

3 ) To triangle του Jackson το ξέρω πολύ καιρό ( πόσο ετών είσαι ? από απορία ρωτάω , μην με παρεξηγήσεις ) το παίζε και στους Bulls .

4 ) Μεγάλο σουτ από τον Ντάνκαν , τρομερή απάντηση από τον Φίσερ , οι Lakers στα τελικά το 2004 και μεγάλη τσαπού από το Detroit ..... :rockon: :rockon: :rockon:  . Αν και ο Horry τέτοια σουτ τα χει ψωμοτύρι.....

5 ) Το άρθρο το διάβασα φίλε Mouninja  και δεν συμφωνώ.....Ειδικά στη συγκριση που έκανε ο γερο West ανάμεσα σε Kombe και Lebron....

6 ) Για το αποψινό τι βλέπεις ? Εγώ ως γνήσιος Lebron hater ψηφίζω Superman  :rockon: :rockon:

1) Σόρυ, λάθος μου.
2) ΟΚ αλλά έτσι όπως το είπες πριν ήταν λες και μιλούσες για το Smush Parker.
3) 21 ετών είμαι οπότε τους Bulls τους έχω δει κυρίως σε videos. Απλά στο είπα πριν διότι γενικά ο Fisher δεν είναι ούτε στο top30 στη θέση του αλλά για το σύστημα του Jackson παίζει να είναι και στο top5.
4) Σωστός είσαι εδώ.
5) Αυτά τα άρθρα είναι καθαρά υποκειμενικά. Όλοι οι παίχτες έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους αλλά όλοι μας τους βλέπουμε από τα "γυαλιά" μας. Είναι μεγάλη κουβέντα και κάποτε θα την κάνουμε. Εγώ πάντως είμαι Kobeϊκός.

λετε να πεσω μεσα?
ντενβερ ορλαντο ειχα πει

:S :blowup: :2funny:

Απόψε έχει στο ΣΠΟΡ+:
- 00:30 επανάληψη το πρώτο υπερ-ματς ανάμεσα σε Ορλάντο και Κλίβελαντ.
- 03:30 live το 2ο παιχνίδι της παραπάνω σειράς.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Νίκη χθες για το Denver μέσα στο LA και η σειρά έγινε 1-1.

Λος Άντζελες Λέικερς-Ντένβερ Νάγγετς: 103-106

Λος Άντζελες Λέικερς: Αρίζα 20, Γκασόλ 17, Μπάινουμ 9, Μπράιαντ 32, Φίσερ 3, Όντομ 10, Βούγιασιτς, Ουόλτον 2, Μπράουν 8, Φάρμαρ 3.

Ντένβερ Νάγγετς: Άντονι 34, Μάρτιν 16, Νένε 6, Τζόουνς 2, Μπίλαπς 27, Σμιθ 3, Άντερσεν 2, Κλέιζα 16, Κάρτερ.

Από τους Καλιφορνέζους ο Κόμπι Μπράιαντ πέτυχε 32 πόντους και κατάφερε να ξεπεράσει τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ και να γίνει ο 2ος σκόρερ στην ιστορία των Λέικερς στα πλέι-οφ με 4.087 πόντους. Τον ξεπερνά μόνο (με 370 παραπάνω) ο Τζέρι Ουέστ. :rockon: :rockon: :rockon:

Στιγμιότυπα.

Los Angeles Lakers vs. Denver Nuggets - Game 2 of Western Conference Finals - (5.21.09)

[youtube=560,340]Lib5cn_NP4E[/youtube]

& η απίστευτη φάση με την πάσα του Billups στην πλάτη του Kobe. :o :o :o

Chauncey Billups Does An Inbound Pass Off Kobe Bryant's Back!

[youtube=560,340]ujrESH9ST2U[/youtube]

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
TI EKANE ΡΕ O BILLUPS !!!!!!!!!!!! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ !!!  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Δεν είδα το ματς (ΟΣΦΠ-ΠΑΟ) εχτές γιατί στεναχωριόμουν με τα ζώα (κι από τις δύο ομάδες) που γαμάνε ότι πιο όμορφο υπάρχει στον αθλητισμό.
Ας το πάρει όποιος θέλει εγώ θέλω να βλέπω μπάσκετ και να χειροκροτάω τον καλύτερο.
Πως να έρθουν παίκτες ΝΒΑ όταν τα πράγματα εδώ είναι έτσι???
Και φανταστείτε ότι έχουμε τις 2 από τις 4 καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.
Να πάνε τα ζώα σπίτι τους και να φάνε σανό από τις εφημερίδες τους.

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
Δεν είδα το ματς (ΟΣΦΠ-ΠΑΟ) εχτές γιατί στεναχωριόμουν με τα ζώα (κι από τις δύο ομάδες) που γαμάνε ότι πιο όμορφο υπάρχει στον αθλητισμό.
Ας το πάρει όποιος θέλει εγώ θέλω να βλέπω μπάσκετ και να χειροκροτάω τον καλύτερο.

+1

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
TI EKANE ΡΕ O BILLUPS !!!!!!!!!!!! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ !!!  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Ο Billups έχει σαλτάρει τελείως στο Denver. :rockon: :rockon: :rockon:

Εγώ ήμουν στο ΣΕΦ και έπεσε πολύ ξενέρα όταν έγιναν αυτά τα σκηνικά. Ήταν πολύ πιο όμορφο το γήπεδο με τις έξτρα θέσεις κοντά στο παρκέ αλλά ταυτόχρονα έγινε πολύ πιο προσβάσιμο για τέτοιους τύπους. Πέσανε πολλά αντικείμενα και τελικά οι σεκουριτάδες ήταν πολύ λίγοι για να κάνουν το οτιδήποτε.

Αν το σκεφτώ θεωρητικά, είναι αδιανότητο να γίνονται τέτοια γεγονότα σε αθλητικές δραστηριότητες. Ξενερώνουν όλοι οι πραγματικοί φίλαθλοι, οι παίχτες φοβούνται για τη σωματική τους ακεραιότητα ενώ οι παράγοντες/επιχειρηματίες βλέπουν το πισωγύρισμα στις επενδύσεις τους. Είναι αναμφίβολα κατακριτέο και θα μπορούμε να γεμίσουμε σελίδες και σελίδες σχετικά με το τι πρέπει να γίνει. Προσωπικά σκέφτηκα να φύγω όταν έβλεπα πατέρες να έχουν πάρει τα παιδάκια από το χέρι και να ανεβαίνουν τις σκάλες, όπως και έναν τύπο που άφησε το διαρκείας του στο γήπεδο πριν φύγει και αυτός.

Αν το σκεφτώ ρεαλιστικά, έπρεπε να ληφθούν σοβαρότερα μέτρα. Προσωπικά μου έγινε αυστηρότερος σωματικός έλεγχος στο παιχνίδι με το Μαρούσι παρά με τον ΠΑΟ. Αντί να κατεβάσουν έξτρα κερκίδες έπρεπε να βάλουν κανα δίχτυ ασφαλείας ή τίποτα παρόμοιο. Οι σεκιουριτάδες έπρεπε να ήταν σοβαροί επεγγελματίες και να έχουν αρμοδιότητες (πχ να κατάσχουν lasers και λοιπές μαλακίες) αντί να προκαλούν όπως έκανε ένας μπροστά από την 5 και έγινε η πρώτη εισβολή στο γήπεδο - φυσούνα μεριά (νομίζω ότι πήγαινε να κάνει το πρώτο αλλά αρνήθηκε ο κάτοχος να του το παραδώσει και μόλις ο σεκουριτάς ξαναπήγε στη θέση του, άρχισε τα "ωραία" στην εξέδρα). Εγώ δεν τον κατηγορώ περισσότερο από τους αναγκέφαλους αλλά πάντα πρέπει το όργανο τάξης να είναι σωστό για να ακολουθήσει και το κοινό.

Ο Τσίλντρες τα είπε όλα στις δηλώσεις μετά το ματς.
Κρίμα γιατί είναι 2 από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης αλλά με το χειρότερο κοινό.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
πάντως τώρα υπάρχει το κρίσιμο κοινό που βλέπει ματς μπάσκετ και δεν γουστάρει τους κάφρους.
Πρέπει να το πάρουν χαμπάρι και οι διοικήσεις που τους έτρεφαν τόσα χρόνια.
(Κολλητός μου γάβρος μου είπε ότι ο Τσουκαλάς ήταν με διαπίστευση VIP)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
πάντως τώρα υπάρχει το κρίσιμο κοινό που βλέπει ματς μπάσκετ και δεν γουστάρει τους κάφρους.
Πρέπει να το πάρουν χαμπάρι και οι διοικήσεις που τους έτρεφαν τόσα χρόνια.
(Κολλητός μου γάβρος μου είπε ότι ο Τσουκαλάς ήταν με διαπίστευση VIP)

Ναι, καθόταν κάπου πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού.
Είναι πάρα πολλοί αυτοί που ασχολούνται πρωτίστως με μπάσκετ, πάνε όλη τη χρονιά στο γήπεδο και απεχθάνονται την ποδοσφαιροπλέμπα που έρχεται μόνο στα ντέρμπι και συνήθως κάνει επεισόδια. Το σωστό θα ήταν να μη γίνονταν τέτοιες διακρίσεις αλλά ώρες-ώρες τους κατανοώ. Πέρυσι στους τελικούς θυμάμαι κάτι ζάκια/περίεργους που είχαν πάρει τη θέση των διαρκείας κάτι νορμάλ τύπων και έκαναν μανούρα για το ποιος θα κάτσει που. Όσο καλό κάνει η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στα μεγάλα ματς, άλλο τόσο και περισσότερο κακό κάνουν τα επεισόδια. Το θέμα είναι πότε και πως θα το καταλάβουν.

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
Εδώ είμαι αγορίνα μου.....και σαλίγκαρος είναι άλλος που βγαίνει μόνο όταν η ομαδούλα των Κλίβελαντ Φλοπερς νικάει.....τσ τσ τέλος πάντων για περάστε απο το Ορλάντο .......

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον δεν θυμασαι καλα , σου μιλησα και μετα την ηττα προχτες.....

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Υπόδειγμα τελευταίας επίθεσης από τον Λεμπρόν.
Όχι είσοδος για δίποντο αλλά τρίποντο.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
που εισαι σαλιγκαρε????

μεγαλη ευκαιρια εχασε το ορλαντο . τωρα η ψυχολογια γυρισε....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι εβαλε ρε το αρχιδι χθες.RESPECT αν και δεν τον πολυγουσταρω.Μεταξυ μας,ουτε ο ιδιος δεν το πιστευε οτι το εβαλε. :grin: :grin:

Παντως μεχρι τωρα και οι 4 τελικοι περιφερειων ειναι πραγματικα ΜΑΤΣΑΡΕΣ.Nα δουμε τι θα δουμε σημερα...

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
Υπόδειγμα τελευταίας επίθεσης από τον Λεμπρόν.
Όχι είσοδος για δίποντο αλλά τρίποντο.

Λαόνικε με 1 δευτερόλεπτο στην επίθεση μόνο σύστημα για σουτ βγάζεις ..........

neverland

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
H little princess έχει απλά πολλά καρβέλια να φάει ακόμα για να γίνει Kobe!Respect στον Lebron αλλά Κobe δεν είναι για κανένα λόγο!Οποιος τους έχει παρακολουθήσει και τους δύο απλά το βλέπει...Δεν λέω καν για αυτά που έκανε πάλι σήμερα,είναι συνηθησμένα εδώ και χρόνια!Ο άλλος απλά μια φορά το κανε...Κobe :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[size=14pt]Μεταξυ μας,ουτε ο ιδιος δεν το πιστευε οτι το εβαλε[/size]. :grin: :grin:

:rockon: :rockon: :rockon:

Και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα.

H little princess έχει απλά πολλά καρβέλια να φάει ακόμα για να γίνει Kobe!Respect στον Lebron αλλά Κobe δεν είναι για κανένα λόγο!Οποιος τους έχει παρακολουθήσει και τους δύο απλά το βλέπει...Δεν λέω καν για αυτά που έκανε πάλι σήμερα,είναι συνηθησμένα εδώ και χρόνια!Ο άλλος απλά μια φορά το κανε...Κobe :rockon:

Σε μπασκετική αξία δεν έχουν μεγάλη διαφορά, ίσως και καθόλου.
Αντιθέτως, σε skill level έχουν τεράστιο.
Ένα άρθρο που είχα διαβάσει την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο, έκανε λόγο για την εντύπωση που είχαν προκαλέσει οι προπονήσεις του Kobe στα υπόλοιπα μέλη της Redeem Team. Ως γνωστόν, ο Kobe είναι workaholic και με εξαιρετικό work ethic. Διάβαζα ότι κάθε πρωί ξύπναγε και έκανε 3ωρες ατομικές προπονήσεις στις οποίες πήγαιναν και οι συμπαίκτες του με πρώτο-πρώτο το LeBron. Τα διάφορα drills που επί χρόνια κάνει ο Kobe τα υιοθέτησε και ο James και φέτος είναι εμφανέστατη η άνοδος στον επιθετικό του πλουραρισμό (ιδιαίτερα στον τομέα του σουτ). Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με το Jordan/Barkley στους Ολυμπιακούς του '92 της Βαρκελώνης όπου ο δεύτερος ύστερα από κοινές καλοκαιρινές προπονήσεις με τον πρώτο, έκανε αργότερα την καλύτερη σεζόν της καριέρας του (& "λένε" ότι ήταν ένας από τους λόγους που το '96 ο Air αρνήθηκε να κατέβει).
Αυτό δεν το λέω για να υποστηρίξω ότι υπάρχει χάσμα στην κλάσση των παικτών. Το λέω γιατί, παρόλη την εξειδίκευση προπόνησης που υπάρχει στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο, συνέχεια υπάρχουν τρόποι βελτίωσης μέσω ατομικών (καλοκαιρινών συνήθως) προγραμμάτων. Ανεξάρτητα του πόσοι coaches, general trainers etc. υπάρχουν, οι μεγάλες βελτιώσεις σημειώνονται όταν 2 ή περισσότεροι παίχτες έρχονται σε επαφή ο ένας με τον άλλον, είτε είναι συμπαίκτες στην εθνική, είτε είναι η σχέση "έμπειρος βετεράνος - μεγάλο ταλέντο" κλπ. Συνοψίζοντας όλα τα παραπάνω, η γνώμη μου είναι ότι πολλοί superstars ανέβηκαν επίπεδο μετά την κοινή τους καλοκαιρινή εμπειρία στα γήπεδα της Κίνας και αυτό φάνηκε μέσα στην σεζόν.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
πέφτει πολύ ξύλο τελευταία.
Ακόμα και στις άμυνες άρχισαν οι πολλές αγκωνιές και τα σπρωξίματα που δεν υπήρχαν τόσο παλιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom