Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά παρακαλώ ένα link για το παιχνίδι όποιος ξέρει...

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
επαναληψη ...δεν εχω δει τα ματς,αλλα απο αυτα που εχετε γραψει ως τωρα ο νοβιτσκι παιζει μονος του τους χιτ..διαβασα και στατιστικα και σχολια κι ετσι ειναι...Στον δεύτερο τελικό έβαλε τους 9 τελευταίους πόντους των «Μαβς» και το νικητήριο καλάθι. Στον τρίτο τελικό τους 12 τελευταίους πόντους του Ντάλας..Στον τέταρτο τελικό τα «έσπασε» άλλα με 38 πυρετό (!!!!) έβαλε 21 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ και (ω τι έκπληξη) έβαλε το νικητήριο καλάθι (πριν πάμε στις δύο βολές του Τέρι).
συμφωνουμε μαλλον ολοι οτι ειναι ολη η ομαδα....συνεχιζεται....
βλεπω για 4-2 υπερ μιαμι ,ισως και ευκολα

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
αντε παλι ξενυχτι για να δουμε ποιος θα βαλει το τελευταιο καλαθι...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
το ματς ειναι τελειως διαφορετικο απο ολα τα προηγουμενα...
μονο ενα πραγμα θα αλλαξει πολυ δυσκολα... οτι θα κριθει κι αυτο στο τελευταιο λεπτο!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
αντε ρε Μαβς, πηγαινετε σηκωστε το μεσα στο Μαιαμι γιατι το αξιζετε!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αν το σηκώσουν θα ψάξω να ξεθάψω μια μπλούζα των Μαβς στα μέσα των 90ς που είχα πάρει και είχε τους 3J  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Άλλη μια απίστευτη ματσάρα μόλις τελείωσε!!!!!!! Ηταν το καλύτερο ποιοτικά ματς στην σειρά.112-103 υπέρ Ντάλας.Πρώτο ματς που πέρασαν τους 100 και οι δύο ομάδες.Δεν κρίθηκε στο τελευταίο σουτ αλλά πάλι στο τελευταίο λεπτό.Οι Μαβς έβαλαν δύο πολύ μεγάλα τρίποντα με Κιντ και Τέρι και κάπου εκεί έληξε το παιχνίδι.Ο Γουέιντ έπαιξε σχεδόν 30 λεπτά καθώς τραυματίστηκε στο 1ο δωδεκάλεπτο,αποχωρόντας δύο φορές από το γήπεδο.Παρά τους πόνους όμως ήταν πάλι ο κορυφαίος της ομάδας του.Ο Λεμπρόν έπαιξε πολύ μεστά και ώριμα με τριπλ-νταμπλ,αλλά πάλι εξαφανίστηκε στην τελευταία περίοδο,στις κρίσιμες φάσεις.Ήταν καλός αλλά ακόμα δεν έκανε το μεγάλο ματς.Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι το βλέμμα του όμως.Καθ'όλη την διάρκεια του ματς δεν είδα αυτό το eye of the tiger που περίμενα.Είχε φοβισμένο βλέμμα.Αντίθετα βλέπεις την αποφασιστικότητα και το πάθος σε κάθε έκφραση στο πρόσωπο του Γουέιντ. Δεν ξέρω τι παίζει, αλλά με τέτοια ψυχολογία αυτή τη στιγμή οι Μαβς έχουν το πάνω χέρι.Αν όμως δεν τελειώσουν την σειρά στο επόμενο ματς, τότε στο 7ο ματς εκτός έδρας θα έχουν το ντεζαβαντάζ.
Ο Ντιρκ ήταν τεράστιος και πάλι αλλά είχε και πολλή βοήθεια σήμερα.Μέχρι κι εκείνος ο Κάρντιναλ πρόσφερε το κατιτίς του!!!!!!
Πάντως βλέπουμε τους τελικούς της δεκαετίας!!!!!!

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
[size=30pt]Dirk[/size] και τα μυαλα στο μπλεντερ!!!..παιχτουρα γερα ενα ακομα ματσακι θες για να ρθει η δικαιωση σου!!!

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
μεγαλος σταρ του nba  λεμπρον παλι ανυπαρκτος στημ τελευταια περιοδο...και το συμπερασμα που βγαινει γι'αυτον ειναι μαπα το καρπουζι..και πρωταθλημα να παρει τωρα με 2 νικες δε νομιζω να διαφωνει κανεις οτι δεν προκειται για πραγματικα μεγαλο παικτη

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
αναλογως πώς θα το παρει... αν πχ το παρει με τιποτα δικες του 35αρες (κουφια η ωρα που το ακουει), αλλαζει το πραγμα...
παντως, εδω που φτασανε τα πραγματα, νομιζω οτι θα περιμενει τουλαχιστον αλλον ενα χρονο...
τελικα την ποιοτικη διαφορα που υπαρχει, την εξισορροπει η ΘΕΛΗΣΗ... οι Μαβς ξερουν οτι μαλλον δεν θα υπαρξει αλλη ευκαιρια...
οι Χιτ εχουν στο πισω μερος του μυαλου τους οτι καποια στιγμη θα το παρουνε...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
οτι και να πουμε για αυτη τη σειρα ειναι λιγο..ισως ειναι το παθος των μαβς που της δινει τετοια μαγεια..
ισως να ναι η πρωτοφανης συστρατευση ολου του μπασκετικου κοινου υπερ μιας ομαδας..
δε μπορω να το εξηγησω..πρωτη φορα τα τελευταια χρονια,το ενα ματσ ειναι παντα καλυτερο απο το προηγουμενο..
ευτυχως απο οτι φαινεται οι συμπαικτες του Ντιρκ βγηκαν την καταλληλη στιγμη μπροστα...
μεχρι και οι γερονταρες τερι/κιντ που ως το GM4 εκαναν αθλια σειρα, αναστηθηκαν στο GM5..
το ενστικτο επιβιωσης μετα το 1-2 των χιτ λειτουργησε φαινεται..

μεγαλε Ντιρκ αλλη μια παρασταση εμεινε..

υ.γ.ημουν σιγουρος πως ακομα και μετα το τριπλ-νταμπλ ο λεμπρον θα ταν και παλι στο αποσπασμα..
και πως να μην ειναι οταν εξακολουθει να χει τετοιες συμπεριφορες..μετα τα καργκιοζιλικια του καλοκαιριου ηρθε αυτο..

φανταζεστε ποτε το τζορνταν,το ματζικ,το λαρυ,το στοκτον ή ακομα και τους Κομπε και Ντιρκ να κανουν κατι αναλογο;;;

παρτε και ενα αστειακι που χει κυκλοφορισει απεναντι με αφορμη τους 0(καλα διαβασατε Μ Η Δ Ε Ν) clutch points του λεμπρον..
"If you ask lebron for a dollar, he'll only give you $.75 because he'll never give you the fourth quarter. " :grin:

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
[size=30pt]Dirk[/size] και τα μυαλα στο μπλεντερ!!!..παιχτουρα γερα ενα ακομα ματσακι θες για να ρθει η δικαιωση σου!!!

Μη μασας μονος μου θα τους καθαρισω... :rockon:  :grin:
Θα ειναι και μια δικαιωση και για τον τεραστιο Πετζα που δικαιουται ενα δαχτυλιδι...Θα γουσταρα πολυ να νικησουν οι Μαβς με ενα τριποντο δικο του στο τελευταιο δευτερολεπτο (οπως το 1998 στο ΣΕΦ) και να ξεραθουν ολοι... :rockon:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon:

για παιχτες οπως ο ντιρκ,ο πετζα,ο κιντ ειναι ουσιαστικα η τελευταια ευκαιρια να κατακτησουν ενα πρωταθλημα..δεν νομιζω οτι θα την αφησουν να παει χαμενη..πλακα πλακα ο πετζα χρωσταει ενα καλο ματσακι στους τελικους,ασ ειναι αυτο που ερχεται..μετα το τελευταιο ματσακι οπου σκουπισαν τους lakers κ ειχε 6/6 τριποντα εχει ψιλοεξαφανιστει..

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πω ρε μαγκα μου τι ανατριχιλα και τι καυλα ηταν εκεινο το βρωμοσουτο του εκεινη τη μερα...Δεν ξεχνιεται με τιποτα...Μεγαλος παικτης, ψυχρο αιμα και χερι αλφαδι..Αξιζει πραγματικα να τελειωσει την μεγαλη του καριερα με εναν τιτλο εκει...Ελπιζω να κανει ενα τελευταιο μεγαλο παιχνιδι η' ενα τελευταιο μεγαλο σουτ απο αυτα που ξερει καλα να κανει και να το σηκωσει...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
ο ντιρκ ειναι μελος και σε αλλα τρια κλαμπ,ακομη πιο κλειστα..
ο μοναδικος ευρωπαιος που ανακυρηχθηκε ΜVP της ρεγκιουλαρ.
ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ στην ιστορια του ΝΒΑ που σε μια σεζον εχει κανει 150 ταπες και εχει βαλει 100 τριποντα
(ταπες και τριποντα,ο συνδιασμος μπορει να φανταζει αδυνατος για ολον τον πλανητη,με μονη εξαιρεση εναν ανθρωπο).
ειναι μαζι με τον καριμ τζαμπαρ οι μονοι παιχτες στην ιστορια του ΝΒΑ που σκοραραν πανω απο 30 ποντους σε 4 συνεχομενα ματσ πλει-οφ,χρησιμοποιοντας ο καθενας το δικο του υπεροπλο..ο καριμ το σκαι χουκ και ο ντιρκ το φειντ αγουει σουτ..

και τελος σε ομαδικο επιπεδο,το νταλας,με αυτον στις ταξεις του εχει 11 συνεχομενες παρουσιες στα πλει οφ..
μονο οι σπερς εχουν περισσοτερες απο 11 σε ολο το ΝΒΑ..

ενα πραγμα λειπει...
βασικα εγω θεωρω ως καλυτερο παικτη ευρωπαιο που εχει παιξει ποτε σε ομαδα του nba τον Κουκοτς καθως ηταν ο πρωτος ευρωπαικος παικτης που ειχε σημαντικο ρολο σε ομαδα που σαρωσε τους τιτλους την δεκαετια του 90 ηταν 3ος σκορερ τοτε του Σικαγο πισω απο τον μιχαλακη και τον πιπεν με μεσο ορο περιπου 15 ποντους 5 ριμπ και 5 ασιστ ανα παιχνιδι και μιλαμε για εναν παικτη που επεζε 2-3-4 με υψος 2.11
ο πρωτος ευρωπαιος σταρ μιας ομαδα ηταν ο πετροβιτς στους νετς αλλα κρατησε λιγο μολις 2 χρονια και σε μια ομαδα μικρομεσαια τοτε αλλα και παλι ηταν σημειο αναφορας και φυσικα κανεις δεν ξερει τι θα γινοταν αν πηγαινε ο σαμπονις μικρος στο nba 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
και φυσικα κανεις δεν ξερει τι θα γινοταν αν πηγαινε ο σαμπονις μικρος στο nba 
ή αν ο ντράζεν δεν ήταν μουνοδουλος και πήγαινε με το πούλμαν της ομάδας και όχι με τρία μουνιά...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
βασικα εγω θεωρω ως καλυτερο παικτη ευρωπαιο που εχει παιξει ποτε σε ομαδα του nba τον Κουκοτς καθως ηταν ο πρωτος ευρωπαικος παικτης που ειχε σημαντικο ρολο σε ομαδα που σαρωσε τους τιτλους την δεκαετια του 90 ηταν 3ος σκορερ τοτε του Σικαγο πισω απο τον μιχαλακη και τον πιπεν με μεσο ορο περιπου 15 ποντους 5 ριμπ και 5 ασιστ ανα παιχνιδι και μιλαμε για εναν παικτη που επεζε 2-3-4 με υψος 2.11
ο πρωτος ευρωπαιος σταρ μιας ομαδα ηταν ο πετροβιτς στους νετς αλλα κρατησε λιγο μολις 2 χρονια και σε μια ομαδα μικρομεσαια τοτε αλλα και παλι ηταν σημειο αναφορας και φυσικα κανεις δεν ξερει τι θα γινοταν αν πηγαινε ο σαμπονις μικρος στο nba  
στο ερωτημα για τον κορυφαιο ευρωπαιο ολων των εποχων οι αριθμοι* ειναι αμειλικτοι..δεν υπαρχει συγκριση..
απο κει και περα μπαινουν προσωπικα κριτηρια ισως και συμπαθειες..ο κουκοτσ ηταν πραγματικα πολυσυνθετος παικτης..
αλλα το γεγονος οτι σαρωσε τιτλους στην ομαδα του Τζορνταν δε μου λεει τιποτα..
ο νοβιτσκι ειναι ο πρωτος ευρωπαιος που οδηγησε την ομαδα του σε δυο τελικους..

αν η συζητηση βεβαια παει στον κορυφαιο λευκο ολων των εποχων αλλαζει το πραγμα..

*μη ξεχναμε πως οι αριθμοι στο μπασκετ λενε σχεδον παντα την αληθεια..

ή αν ο ντράζεν δεν ήταν μουνοδουλος και πήγαινε με το πούλμαν της ομάδας και όχι με τρία μουνιά...
η εξωγηπεδικη ζωη ειναι εξισου σημαντικη με την εσωγηπεδικη..ο αθλητης δεν παυει να ειναι αθλητης μετα το σφυριγμα της ληξης..
εκτος και αν ο ντιρκ επιλεγει να ξεκιναει ενα μηνα νωριτερα προετοιμασια καθε καλοκαιρι
και να κανει επιπλεον ατομικες προπονησεις σε ημερησια βαση επειδη ειναι μαζοχα..

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κορόιδευαν τον Ντιρκ, Λεμπρόν και Ουέιντ
Ο Ντιρκ Νοβίτσκι αγωνίστηκε με υψηλό πυρετό στον τέταρτο τελικό του ΝΒΑ ανάμεσα στο Ντάλας και το Μαϊάμι, αλλά ήταν καθοριστικός στη νίκη των Μάβερικς. Οι ηττημένοι της βραδιάς, Λεμπρόν Τζέιμς και Ντουέιν Ουέιντ, πριν το πέμπτο ματς της σειράς το οποίο επίσης έχασαν, δεν δίστασαν να κοροϊδέψουν τον Γερμανό σούπερ σταρ.

Οι δύο ηγέτες των πρωταθλητών της Ανατολής μιμήθηκαν το ράθυμο περπάτημα και το βήχα του αδιάθετου Νοβίτσκι και άρχισαν να γελούν μπροστά στις κάμερες. Λίγες ώρες μετά, το γέλιο μάλλον τους κόπηκε απότομα, αφού οι «Μαβς» με 29 πόντους του Νοβίτσκι κέρδισαν κι έφτασαν στο 3-2, απέχοντας πλέον μία νίκη από τον τίτλο.

Νοβίτσκι: «Παιδικό και αδαές να με κοροϊδέψουν»

Την απάντησή του στην κοροϊδία προς το πρόσωπό του από τον Ντουέιν Ουέιντ και τον Λεμπρόν Τζέιμς έδωσε ο Ντιρκ Νοβίτσκι. Πριν από το πέμπτο ματς της σειράς, οι δύο σταρ του Μαϊάμι απαθανατίστηκαν σε βίντεο να μιμούνται το βήχα και τις κινήσεις του Γερμανού φόργουορντ των Μάβερικς που αγωνίστηκε με πυρετό στο τέταρτο ματς της σειράς.

Λίγες ώρες πριν το έκτο ματς, ο Νοβίτσκι απάντησε: «Το βρήκα λίγο παιδικό, λίγο αδαές από μέρους τους. Είμαι σε αυτό το πρωτάθλημα 13 χρόνια τώρα και δεν έχω ποτέ μου προσποιηθεί τραυματισμό ή ασθένεια», ενώ-πάντα σε ήρεμο ύφος-πρόσθεσε: «Έγινε αυτό το βίντεο και τέλος. Δεν πρόκειται να μου δώσει κανένα έξτρα κίνητρο. Είμαστε στους τελικούς του ΝΒΑ. Αν θέλεις έξτρα κίνητρο, έχεις πρόβλημα. Απέχουμε μία νίκη από το όνειρό μου, από αυτό για το οποίο έχω δουλέψει τη μισή ζωή μου. Αυτό είναι το μόνο που με απασχολεί κι εκεί έχω στραμμένη την προσοχή μου. Όχι σε εξωαγωνιστικά θέματα».

Ο Ντουέιν Ουέιντ και ο Λεμπρόν Τζέιμς προσπάθησαν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα κι έριξαν την ευθύνη στα ΜΜΕ. «Πρώτον, ήταν ψεύτικος ο βήχας μου. Έβηξα αληθινά. Κι επειδή οι κάμερες ήταν εκεί γύρω, κάναμε πλάκα γιατί ξέραμε πως θα το μεγεθύνετε. Και κάνατε ακριβώς αυτό που ξέραμε. Ποτέ δεν αναφέραμε το όνομα του Ντιρκ. Πιστεύω πως δεν είναι ο μοναδικός στον κόσμο, που μπορεί να αρρωστήσει ή να βήξει. Εμείς απλώς κάναμε πλάκα με τις κάμερες και εσείς το κάνατε μεγάλο θέμα», είπε ο Ουέιντ. «Αν εσείς θέλετε να βρίσκετε τροφή σε ό,τι κάνει ο Ουέιντ, εγώ ή η ομάδα μας, πιστεύω πως αυτό δεν μας απασχολεί. Έχουμε σοβαρότερα θέματα σε αυτή τη σειρά».

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
λοιπον παμε αλλη μια φορα....μαζευτηκαν ο μεγαλυτερος αστερας του νβα λεμπρον ,ο ουειντ ,που ειναι μεσα στους 3-4 καλυτερους κι ο μπος, που ειναι στους 10 καλυτερους,δλδ 3 σημερινοι σταρ για να παρουν ενα πρωταθλημα...ο ντιρκ λοιθπον απεναντι σ'αυτους τους σταρ φθανει ενα βημα μονος του πριν την κατακτηση...τα χρονια που επειζε ο κουκοτς υπηρχε περιπτωση να κερδισει ενας μονο τους αντιστοιχους καλυτερουυς σταρ της εποχης;με σημερινους λοιπον αξιας αντιπαλους που δεν εχουν σχεση με την αξια παλιοτερων ο ντιρκ κανει αυτα τα νουμερα...γιάυτο μη μας τα πρηζεισ συνεχεια οτι τα νουμερα ντου ντιρκ φανερωνουν οτι ειναι ο καλυτερος ευρωπαιος.γιατι σημασια εχει  τι επιπεδου παικτες εχει αντιπαλους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom