Νέα

NBA - το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ]{ING_J
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
ναι, ειναι συγκλονιστικη η σειρα, διοτι παιζει ο Δαυιδ με το Γολιαθ και ειναι στα ισα...
μαλιστα οι ασταθμητοι παραγοντες ειναι εναντιον του Δαυιδ! Τραυματισμος Χειγουντ, ιωση Νοβιτσκι, αλλα και καποια φαλτσοσφυριγματα, τα οποια παραδοξως ειναι υπερ της πιο μισητης ομαδας αυτη τη στιγμη στο ΝΒΑ...
θα περιμενε κανεις οι γκριζοι να ειναι με τα γεροντια, οπως ειναι αλλωστε ολοκληρη η Αμερικη, πλην Μαιαμι...
κι εγω δεν βλεπω να αντεχουνε, αλλα οι Μαβς εχουν ανατρεψει καθε λογικη φετος στα πλειοφφ...
Ποιος περιμενε να σκουπισουν Λεικερς οταν Γκασολ, Μπαινουμ και Οντομ ειχαν για αντιπαλο ουσιαστικα μονο τον Τσαντλερ??...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τα οποια παραδοξως ειναι υπερ της πιο μισητης ομαδας αυτη τη στιγμη στο ΝΒΑ...
θα περιμενε κανεις οι γκριζοι να ειναι με τα γεροντια, οπως ειναι αλλωστε ολοκληρη η Αμερικη, πλην Μαιαμι...
βασικα ολος ο κοσμος πλην μαιμι στηριζει ντιρκ..ιδιως η ευρωπη..
για τα σφυριγματα το γραψα και γω..το ξυλο που ριχνει το μαιμι ειναι ανελεητο..
επιπλεον τι αλλο πρεπει να γινει για να σφυριξουν κλιαρ παθ φαουλ;;τουλαχιστον 2 περιπτωσεις ειδαμε χθες..

απο κει και περα μην τα ξαναλεμε..η μπασκετικη λογικη λεει χιτ..
αλλα..

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
O αγαπημένος μου! :fuck2: (αν και λίγο λούζερ!)

gary%20payton.jpg

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το "γάντι". Μεγάλος παίκτης. Από τους καλύτερους ααμυντικούς στα 90'ς. Και μαζί με τον τρελλό Κεμπ και τον Καρλ στον πάγκο για μια 10 ετία περίπου ήταν υπολογίσιμη δύναμη. Τώρα νομίζω πως λέγονται Θάντερς....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι, αλλά και αυτοί πέσανε πάνω στον Τζόρνταν
αυτός ο άνθρωπος πρέπει να έκανε πολλούς παίκτες κομπλεξικούς
τι Καρλ Μαλόουν, τι Στόκτον, τι Γουίλκινς....

μαζί με τον Πέιτον έπαιζε τότε και ο γερο-Πέρκινς που είχε ένα κωλοσούτ βόηθα παναγιά μου
και ο Σρέμπφ
γενικώς ήταν καλή ομάδα. Τους έλειπε ένα βαρύ σέντερ νομίζω τότε...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ήταν ομάδα run n gun. Πάντως οι Ταύροι είχαν κάνει πολλές ομάδες κομπλεξικές. Αν δεν είχε αποσυρθει ο Μιχάλης για τα 2 χρόνια θα είχαν 8 σερί στο χαλαρό.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Πω πω πω!!!!! Μόλις τώρα έμαθα ότι ο Ντιρκ έπαιζε με πυρετό.Αυτό εξηγεί πολλά.Εχει μεγάλη ψυχή ο Γερμανός!!!
Όσον αφορά τον Λεμπρόν,φυσικά και θα σου κάνει και τις καλές φάσεις σε ένα ματς, όσο κακός και να είναι. Αλλά σε αυτό το επίπεδο,φυσικά πρέπει να δώσει περισσότερα.Το γεγονός ότι δεν σουτάρει ή έχει τραβηγμένες επιλογές στα κρίσιμα σημεία δείχνει έλλειψη χαρακτήρα. Και έχει συμβεί επανειλημένα στην καριέρα του. Και αυτό ξεχωρίζει τους πολύ καλούς από τους μεγάλους παίχτες.Βέβαια πολλές φορές έχει τελειώσει μόνος του παιχνίδια, για να τα λέμε όλα. Ίσως να μην μπορεί να διαχειριστεί όλη αυτή την πίεση του να είσαι ο καλύτερος.

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
δεν εχω δει τα ματς,αλλα απο αυτα που εχετε γραψει ως τωρα ο νοβιτσκι παιζει μονος του τους χιτ...αν κανω πειτε...
Και μια προβλεψη...4-2 υπερ χιτ ισως και ευκολα...
Μεγαλε εσυ που εγραψες οτι ο τζορνταν μπορει να εκανε κομπλεξικους παιχτες οπως μαλοουν,στοκτον κτλ ,δεν υπαρχει τετοια περιπτωση..ηταν πολλοι μεγαλοι παικτες για να εχουν προβλημα

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ναι, αλλά και αυτοί πέσανε πάνω στον Τζόρνταν
αυτός ο άνθρωπος πρέπει να έκανε πολλούς παίκτες κομπλεξικούς
τι Καρλ Μαλόουν, τι Στόκτον, τι Γουίλκινς....

μαζί με τον Πέιτον έπαιζε τότε και ο γερο-Πέρκινς που είχε ένα κωλοσούτ βόηθα παναγιά μου
και ο Σρέμπφ
γενικώς ήταν καλή ομάδα. Τους έλειπε ένα βαρύ σέντερ νομίζω τότε...

τι εγινε τελικα δεν μου ειπες?με ξεχασες?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πω πω πω!!!!! Μόλις τώρα έμαθα ότι ο Ντιρκ έπαιζε με πυρετό.Αυτό εξηγεί πολλά.Εχει μεγάλη ψυχή ο Γερμανός!!!
o πυρετος εξηγει τα ποσοστα του..το 6/19 και η χαμενη βολη δεν ειναι ποσοστα ντιρκ..
απο οτι διαβαζω ΟΥΤΕ σημερα θα ναι στο 100%..

Όσον αφορά τον Λεμπρόν,φυσικά και θα σου κάνει και τις καλές φάσεις σε ένα ματς, όσο κακός και να είναι. Αλλά σε αυτό το επίπεδο,φυσικά πρέπει να δώσει περισσότερα.Το γεγονός ότι δεν σουτάρει ή έχει τραβηγμένες επιλογές στα κρίσιμα σημεία δείχνει έλλειψη χαρακτήρα. Και έχει συμβεί επανειλημένα στην καριέρα του. Και αυτό ξεχωρίζει τους πολύ καλούς από τους μεγάλους παίχτες.Βέβαια πολλές φορές έχει τελειώσει μόνος του παιχνίδια, για να τα λέμε όλα. Ίσως να μην μπορεί να διαχειριστεί όλη αυτή την πίεση του να είσαι ο καλύτερος.
εχει γινει μεγαλος χαμος στην αμερικη με το θεμα του λεμπρον..κατ'εμε αυτη τη στιγμη ειναι ο καλυτερος παικτης του ΝΒΑ...
προσωπικα αναμενω με τεραστιο ενδιαφερον την αντιδραση του αποψε..σιγουρα το βαρος ειναι μεγαλο,
αλλα πιστευω πως ο λεμπρον μπορει να ανταπεξελθει..θεωρω πως αποψε θα βγει μπροστα..

το αποψινο ματσ ειναι το πιο κρισιμο της σειρας..οποιος κανει το 3-2 εχει δυο ματσ μπολ..

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μεγαλε εσυ που εγραψες οτι ο τζορνταν μπορει να εκανε κομπλεξικους παιχτες οπως μαλοουν,στοκτον κτλ ,δεν υπαρχει τετοια περιπτωση..ηταν πολλοι μεγαλοι παικτες για να εχουν προβλημα

Εννοεί από αποψη ατιτλιάς! Σαφώς και ήταν μεγάλοι παίχται! :cheesy:
Πέθανα στο γέλιο όταν πήγε ο Πέιτον κι ο Μαλόουν στους λέικερς για να πάρουν τίτλο και τον έχασαν από τον αφάνα!

URL]]

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Εννοεί από αποψη ατιτλιάς! Σαφώς και ήταν μεγάλοι παίχται! :cheesy:
Πέθανα στο γέλιο όταν πήγε ο Πέιτον κι ο Μαλόουν στους λέικερς για να πάρουν τίτλο και τον έχασαν από τον αφάνα!

http://[URL unfurl="true"]www.sports-gallery.com/images/Ben%20wallace%20new%20image%20web.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Εκείνη η ομάδα των Λέικερς ήταν ένα ανέκδοτο!!!!Δεν υπήρχε καμία χημεία και καμία διάθεση ομαδικού μπάσκετ.Γι' αυτό κι έφαγαν τα μούτρα τους.Ήταν πολύ βαρύ το κλίμα μεταξύ των παιχτών.Όλες οι Πριμαντόνες μαζί.Και βέβαια επωφελήθηκαν οι Πίστονς που είχαν ένα πολύ καλό σύνολο και προπονηταρά.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
2002-2005 το ΝΒΑ ειχε καταντησει χειροτερο απο τη γιουρολιγκ

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
εχω προβληματιστει...
να πεσω για υπνο με ξυπνητηρι κατα τις 6.30 για να δω τα τελευταια λεπτα ή να περιμενω να το δω ολο απ'την αρχη??
μαλακια που δεν εκλεισα καμμια βιζιτα για αποψε να περασει η ωρα :(

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
για οσους ενδιαφερονται στοιχηματικως, να ενημερωσω οτι, ενω μεχρι πριν 1 ωρα ολοι παιζανε Χιτ, τωρα εχουν πεσει χοντρα πακετα στους Μαβς...
πιθανο και το trading βεβαιως βεβαιως...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ρε παιδια, πειτε μας λιγο τι παιζεται εκει "απεναντι"?
Ποσο ειναι η σειρα των τελικων?
Πού παιζουν σημερα?

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Ρε παιδια, πειτε μας λιγο τι παιζεται εκει "απεναντι"?
Ποσο ειναι η σειρα των τελικων?
Πού παιζουν σημερα?

2-2 η σειρα... σημερα παιζουν στο Νταλλας και μετα 2 ματς στο Μαιαμι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom