κ αυτο στο δινουμε για να φυγεις μετα,μ ενα κατοσταρικακι σε γαμαμε..
οχι για να ερθεις!!!
Αυτο δεν καταλαβαινεις...
Βοθρε...!!!
κ αυτο στο δινουμε για να φυγεις μετα,μ ενα κατοσταρικακι σε γαμαμε..
δικιο εχειςμπα διαφημιση κανει ξερει αυτη..λενε η δυσφημιση ειναι η καλυτερη διαφημιση..ποσοι θα τεις στειλουν τωρα πμ και θα της λενε καλα τα λες μπας και πηδηξουν..αστα..το θεμα ειναι οτι το νημα εδω εχει χασει την ουσια του την ενημερωση δηλαδη..αυτο οποτε δεν εχει νοημα υπαρξεις...παμε για αυπνο λεω και ας την αφησουμε να μιλαει μονη της..
κ αυτο στο δινουμε για να φυγεις μετα,
οχι για να ερθεις!!!
Αυτο δεν καταλαβαινεις...
Βοθρε...!!!
μαλλον θα πρεπε να ντρεπεσαι και εσυ και ολοι οι γυρω σου σου μιλαω ομορφα ωραια άλλα μυαλο δεν βαζεις..απλα στο επιπεδο σου δεν προκειται να πεσω ποτε γιατι πολυ απλα δεν εχεις και πως να εχεις με ολα αυτα που εχεις περασει..εγω προσωπικα δε σε διαβαλλω ισα ισα σου ειπα να μιλας ευγενικα και απειλεις κιολας ρε αντρακι τι να σου πω..παντως σοβαρα τωρα δες το εχεις θεμα και θεμα εχει και οποιος σε γαμαει κιολας..οπως σου ειπα τοσα χρονια μελος εδω κατι ηξερα που δεν ειχα παει μαζι σου...αντε νυχτα,,και τωρα βρισε οσο θες αφου δεν μπορεις να γραψεις και να πεις κατι αλλο..πάρτε το πούλον, όποιος με σέβεται θα τον. σέβομαι αρχίδι που θα μου πεις τί θα κάνω,. Αμα θες να δώσουμε ραντεβού να σε σπάσω στο ξύλο να δεις ποιον θα σέβομαι, λαντε μπράβο μαλάκες, που αφού δεν μπορείτε να με γαμήσετε πάτε να με διατάξετε. Δεν ξέρεις τί είμαι, χαλάρωσε γιατί θα τις φας
κοπελια φιλικα στο λεω το χανεις δε σε ξερω δε με ξερεις.εμφανισιακα το ξερεις και εσυ οτι υστερεις πολυ,απο υπηρεσιες δεν ξερω και δε θελω να μαθω με αυτο το στομα που εχεις μονο χανεις ομως να ξερεις.και αλλες κοπελες μετριας εμφανισης δουλευουνε εχοντας γνωθι σαυτον
Που να το καταλαβει...κοπελια φιλικα στο λεω το χανεις δε σε ξερω δε με ξερεις.εμφανισιακα το ξερεις και εσυ οτι υστερεις πολυ,απο υπηρεσιες δεν ξερω και δε θελω να μαθω με αυτο το στομα που εχεις μονο χανεις ομως να ξερεις.και αλλες κοπελες μετριας εμφανισης δουλευουνε εχοντας γνωθι σαυτον
κοπελια φιλικα στο λεω το χανεις δε σε ξερω δε με ξερεις.εμφανισιακα το ξερεις και εσυ οτι υστερεις πολυ,απο υπηρεσιες δεν ξερω και δε θελω να μαθω με αυτο το στομα που εχεις μονο χανεις ομως να ξερεις.και αλλες κοπελες μετριας εμφανισης δουλευουνε εχοντας γνωθι σαυτον
επειδη το τραβας παλιοτελειωμενη σε γαμαει οποιος θελει απο εδω και λογαριασμο δε θα σου δωσει.αν ειχε ς δουλεια θα γαμιοσουνα τωρα και θα μαζεψες τα 100ρικα αντι να βριζεις τους υποψηφιους πελατες σου μουρλεγκομαλακάκο ούτε καν με ξέρεις για να μου πεις υστερώ. Πάρτο χαμπάρι βλάκα, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΒΑΛΛΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. Κι ας με λέτε και μουασιμόδο για να ρίξετε την τιμή. Ουστ καθίκια, άμα σας είχα μπροστά μου θα τρώγατε άπειρο ξύλο. Δεν μ ενδιαφέρουν οι υπόλοιπες πουτάνες από τις οποίες τα παίρνετε και γαμάτε τζάμπα. Βασικά δεν μ ενδαιφέρει τί ές ούτε σύ ο, ούτε τα άλλα καθίκια που με έχετε ξεκάνει εδώ μέσα. Δεν είστε πελάτες μου και ούτε πρόκειται, με κατακάθια δεν κάνω, πώς να γίνει δηλαδη!
μαλλον θα πρεπε να ντρεπεσαι και εσυ και ολοι οι γυρω σου σου μιλαω ομορφα ωραια άλλα μυαλο δεν βαζεις..απλα στο επιπεδο σου δεν προκειται να πεσω ποτε γιατι πολυ απλα δεν εχεις και πως να εχεις με ολα αυτα που εχεις περασει..εγω προσωπικα δε σε διαβαλλω ισα ισα σου ειπα να μιλας ευγενικα και απειλεις κιολας ρε αντρακι τι να σου πω..παντως σοβαρα τωρα δες το εχεις θεμα και θεμα εχει και οποιος σε γαμαει κιολας..οπως σου ειπα τοσα χρονια μελος εδω κατι ηξερα που δεν ειχα παει μαζι σου...αντε νυχτα,,και τωρα βρισε οσο θες αφου δεν μπορεις να γραψεις και να πεις κατι αλλο..
επειδη το τραβας παλιοτελειωμενη σε γαμαει οποιος θελει απο εδω και λογαριασμο δε θα σου δωσει.αν ειχε ς δουλεια θα γαμιοσουνα τωρα και θα μαζεψες τα 100ρικα αντι να βριζεις τους υποψηφιους πελατες σου μουρλεγκο
Οι παλιοι εδω μεσα θα θυμουνται οτι ο βοθρος καποτε ειχε μαζεψει ολο το χαρτι εδω μεσα..
Κ πραγματικα ισως οχι αδικα...
Αλλα σηκωσε τα χερακια της κ εβγαλε τα ματακια της...
να σε ρωησω κατι???αφου δεν παιρνεις 100ρικα απο εδω γιατι εχεις νημα τοτε???για ποιο λογο???αφου εσυ η ιδια λες οτι ι πελατες σου δεν ειναι απο δω...καληνυχταρε μαλακάκο, σιγά μην περιμένα από δω να βγάλω κατοστάρικα. Απλά μου την μπαίνετε και είδα την κριτική, έχω χρόνο και γράφω, σιγά μαλάκα μην με ταίζετε κιόλας, ουστ. χα χα νταβάδες της κακιάς της ώρας
επειδη το τραβας παλιοτελειωμενη σε γαμαει οποιος θελει απο εδω και λογαριασμο δε θα σου δωσει.αν ειχε ς δουλεια θα γαμιοσουνα τωρα και θα μαζεψες τα 100ρικα αντι να βριζεις τους υποψηφιους πελατες σου μουρλεγκο
υπαρχει για ολα λυσητο έχω ακόμη το χαρτί έννοια σου που νομίζετε ό, τι με ταίζετε θύματα
αν ειχα για πεταμα 100 ευρω και ηθελα να σε γαμησω,που καλυτερα να τα επαιζα στοιχημα τι θα με εμποδιζε πιστευεις?έτσι ε; για δοκίμασε να δούμε ποιος με γαμάει από εδώ και δεν δίνει λογαριασμό. Δεν ξέρετε τί σας γίνετε, μα και τί γίνετε.
να σε ρωησω κατι???αφου δεν παιρνεις 100ρικα απο εδω γιατι εχεις νημα τοτε???για ποιο λογο???αφου εσυ η ιδια λες οτι ι πελατες σου δεν ειναι απο δω...καληνυχτα
Εγώ.αν ειχα για πεταμα 100 ευρω και ηθελα να σε γαμησω,που καλυτερα να τα επαιζα στοιχημα τι θα με εμποδιζε πιστευεις?