De marco 156
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 49
- Like
- 1.677
- Πόντοι
- 4.381
Αχχ τι κορμί είναι αυτό ρε γαμώτο..τρελαίνομαι..αυτά τα άνω των 35 να μην είχες και θα την βρίσκαμε τρελό μωρό.!
καλημερα αγαπη,κορμι απίστευτο θεα.Ευχαριστώ και καλημέρα. Αντε να βάλουμε άνω των 32, το θέμα είναι ότι κοροιδεύουν οι μικροί. Παίρνουν τηλέφωνο και κοροιδεύουν και ειρωνεύονται. Είναι μόνο μερικοί σωστοί, έχω συναντήσει μερικούς και είναι πολλοί σωστοί και καλοί. Μην το κάνουμε θέμα. Εναν μπούσουλα έβαλα για να παιρνάμε όλοι καλά κι ευχάριστα. Φυσικά και υπάρχουν και οι άνω των 40 και 50 που είναι κακοί, κι αυτούς δεν τους συναντώ φυσικά.
Αλλα κάτω των 30 δεν υπάρχει νόημα, δεν είμαι ούτε η μαμά τους, ούτε η δασκάλα τους , ούτε η hot milf που ονειρεύονται να μαμήσουν, αυτές που βλέπουν έξω. Υπάρχουν αλλού γυναίκες γι' αυτά.
Φιλιά πολλά
Ειδα το post ειπα να διαβασω λιγο να μπω στο κλιμα και τρελαθηκα. Η κοπελα ζηταει κοσμο με καποια φιλτρα, εχει μια τιμη εχει φωτο εχει κριτικες οποιος θελει δοκιμαζει.
Ολα τα αλλα ειναι αχρηστα.
Μερικοι το μονο που κανουν ειναι να γραφουν χωρις νοημα και απο κριτικες 0!!!!
Εντάξει φίλε συγνώμη που σου ρίξαμε την ποιότητα στο φόρουμ και που δεν έχουμε τα φράγκα για περισσότερες εμπειρίες-κριτικές...Εγώ είμαι ευχαριστημένος με την απάντηση της, φαίνεται πολύ εντάξει τύπισσα, κυρία θα΄λεγα, τώρα άμα ενοχλούμε συγνώμη κιόλας.
Στο μεταξουργείο παντός στο 15 ευρώ θα έκανε πολύ δουλεια!!!!
Καλημέρα σωστή κοπελιά.....εγω εχω να πω οτι εχουμε βρεθεί μια φορά γλυφάδα(2ωρο) και ανυπομονώ για νέα συνάντησηΟποιος μιλάει για μένα κι εύχεται και προβλέπει, θα τα παθαίνει αυτός.
Τωρα αυτό πως σουρθε μετα από 2 μηνες ? Αβυσσος η ψυχηΚαλημέρα σωστή κοπελιά.....εγω εχω να πω οτι εχουμε βρεθεί μια φορά γλυφάδα(2ωρο) και ανυπομονώ για νέα συνάντηση
με την κοπελιά άψογη ...... και δεν με ήξερε και από πριν ΤΕΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΣ
ολα τα άλλα είναι κουραφέξαλα
...λογοκρισία και στο χρόνο απόκρισης τοση χαζομάρα μαζεμένη σε έναν που σχολιάζει τα πάντα .........οι γιατροί μας είπαν να σου λέμε πάντα ναι... ότι πείς έχεις δίκιο (ασχολίαστο)Τωρα αυτό πως σουρθε μετα από 2 μηνες ? Αβυσσος η ψυχη
Αστέρι όπως πάντα!Εφτιαξε ξαφνικά, οκ! Ηθελα ν' ανεβάσω αυτές , με αρέσουν!
ΝαιΚαλησπέρα,
καινούριος εδώ!
Ισχύει ότι για να κανονιστεί ραντεβού με τη κοπέλα πρέπει να είσαι από 35 και άνω;
Δηλαδή εγώ που είμαι 26 δεν αγγίζω;;Ευχαριστώ και καλημέρα. Αντε να βάλουμε άνω των 32, το θέμα είναι ότι κοροιδεύουν οι μικροί. Παίρνουν τηλέφωνο και κοροιδεύουν και ειρωνεύονται. Είναι μόνο μερικοί σωστοί, έχω συναντήσει μερικούς και είναι πολλοί σωστοί και καλοί. Μην το κάνουμε θέμα. Εναν μπούσουλα έβαλα για να παιρνάμε όλοι καλά κι ευχάριστα. Φυσικά και υπάρχουν και οι άνω των 40 και 50 που είναι κακοί, κι αυτούς δεν τους συναντώ φυσικά.
Αλλα κάτω των 30 δεν υπάρχει νόημα, δεν είμαι ούτε η μαμά τους, ούτε η δασκάλα τους , ούτε η hot milf που ονειρεύονται να μαμήσουν, αυτές που βλέπουν έξω. Υπάρχουν αλλού γυναίκες γι' αυτά.
Φιλιά πολλά
γεια σας. Να σας πω, ότι αυτές τις ημέρες επέστρεψα από τις διακοπές, οπότε αν χρειάζεται κάποιος σοβαρός άνθρωπος ας καλέσει.
Να πω επίσης, και στους υπεύθυνους εδώ, ότι σήμερα έφαγα πάλι ΧΟΝΤΡΟΤΑΤΟ καψώνι, δηλαδή στήσιμο, από κάποιον ο οποίος με ΜΕΓΑ ΟΙΣΤΡΟ επέμενε, ότι με βρήκε από εδώ, κι ότι το τηλέφωνο το έδωσε κάποιος μεγάλος και τρανός από εδώ, ονόματα δεν λέμε. Πήγα εγώ, σαν τη μαλάκω, και πάλι έτρωγα τα σωθικά μου. Μου έδωσε αριθμό δωματίου κι έπειτα την έκανε. Οπότε ας προσέχουμε όλοι, μετά μη λέτε γιατί είμαι στραβή κι ανάποδη. Αν θέλετε πόλεμο, μεταξύ σας, εγώ δεν έχω καμία δουλειά με αυτά. Η τιμή παραμένει 100, χωρίς άναλ, πολύ επιεικώς, οπότε οι εκ των προτέρων αγαπούληδες δήθεν, δηλαδή τζαμπατζήδες μην καλούν. Και για τους γνωστούς, για 30 λεπτά, 70 ευρώ.
Ευχαριστώ και φιλάκια.