baby Nayo
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2013
- Like
- 3
δεν ξέρεις τίποτε για μένα....χι χι
2 χρόνια το έχω χι χι
2 χρόνια το έχω χι χι
εχεις αντοχες να υποστεις αυτο που περναει καποιος που επιχειρει σημερα η εχεις βαλει σκοπο να φυτιλιασεις τα ευρω που εβγαλες τοσα χρονια γαμιωντας στην δουλεια?
Είσαι ηρωϊδα.
μην ειρωνεύεσαι, 2 χρόνια το χω και 3 κάνω αυτή τη δουλειά.
Καθόλου ειρωνεία γλυκειά μου. Υπό το γενικότερο οικονομικό πρίσμα, βέβαια.
πάντως εγώ ξέρω ένα! όταν κάποιον δεν τον θέλεις κοντά σου, στη δουλειά σου, πουθενά και τον διώχνεις με άσχημο τρόπο και κακοποιώντας τον, πρώτον δεν του τρως τα λεφτά, δεν του δίνεις ελπίδες λέγοντας απίστευτα ψέμματα, δεν τον δελεάζεις με ότι να ναι και μετά του ρίχνεις βάρη για να γλιτώσεις το τομάρι σου, και προπαντώς, δεν συνεχίζεις 10 χρόνια μετά να εκμετταλεύεσαι ότι μπορείς από δαύτον. Κι όταν δεν σε παίρνει άλλο, γιατί σε δουλεύουνε και οι πέτρες, το απειλείς και τον σέρνεις σε ένα μέλλον, που μόνο κι ΑΝ οι κολομβιανοί μαστρωποί κάνουν. Αυτό και από μόνο του συνεπάγεται! ΑΓΡΙΟ ΓΑΜΗΣΙ από το θύμα που δυστυχώς για σένα! ΕΠΕΖΗΣΕ!
Πώς μου ζητάτε να ηρεμήσω και να φύγω απ[ό όλα αυτά, όταν επί 10 και πλέον χρόνια, άνθρωποι που υποστηρίζετε με έχουν βλάψει και ποιος ξέρει αν δεν είχα την κράση που έχω αν δεν ανέπτυσσα επεκτατικό όγκο. Πώς μου ζητάτε να αποσυρθώ για να με σβήσουν τελείως? 10 χρόνια φδεν πονούσα, δεν παιδευόμουν? τώρα που έφτασα πάτο να τους τη χαρίσω ακόμη μια φορά?
δεν με αφήνουν να γράψω
Αφου γραφεις....
δεν με αφήνουν να γράφω πολλά
Πώς μου ζητάτε να ηρεμήσω και να φύγω απ[ό όλα αυτά, όταν επί 10 και πλέον χρόνια, άνθρωποι που υποστηρίζετε με έχουν βλάψει και ποιος ξέρει αν δεν είχα την κράση που έχω αν δεν ανέπτυσσα επεκτατικό όγκο. Πώς μου ζητάτε να αποσυρθώ για να με σβήσουν τελείως? 10 χρόνια φδεν πονούσα, δεν παιδευόμουν? τώρα που έφτασα πάτο να τους τη χαρίσω ακόμη μια φορά?
άμα πάθω κακό, αυτά τα ξέρουν οι γονείς μου όλα. Δεν θα γλιτώσουν. Αυτό είναι η αρχή για να καταλάβουν ότι δεν αστειεύομαι. To ΦΒ το ξέρουν και κάποιο εδώ μέσα το αληθινό μου, μπορείτε έυκολα να βγάλετε άκρη.
Δεν βρισκεις κανεναν να παντρευτεις και να φυγεις απο αυτη τη δουλεια γιατι το εχεις καψει;είδες βγαίνει ερωτηματικό