kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 641
- Πόντοι
- 376
Ρε τι εχει γινει σε αυτο το ερμο το θρεντ....καθομουν τωρα και διαβαζα τις πρωτες σελιδες...
Τύπε την ίδια απορία είχα κι εγώ! Για δώστε οι γνώστες info...Ρε τι εχει γινει σε αυτο το ερμο το θρεντ....καθομουν τωρα και διαβαζα τις πρωτες σελιδες...
Τύπε την ίδια απορία είχα κι εγώ! Για δώστε οι γνώστες info...
Εννόω γιατί ερήμωσε το νήμα, όχι info για την Nayomi και τις υπηρεσίες της....ασε ρε τους γνωστες. Ματακια εχεις. Ψησε pop corn και ξεκινα μελετη. Τετοια σεντονια δεν εχω ξαναδει εδω μεσα και ειχα και την εντυπωση οτι τα δικα μου posts ηταν μεγαλα :S
Εννόω γιατί ερήμωσε το νήμα, όχι info για την Nayomi και τις υπηρεσίες της....
Πολλη αναλυση ρε παιδια.
Μια πολυ συμπαθητικη τριανταρα ειναι, που αξιζει κατα τη γνωμη μου τα λεφτα που ζηταει.
Εχει υπομονη, ειναι ευγενικη, ευχαριστη, δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου.
Αυτα απο μενα.
Εχεις προβλημα σοβαρο...Να το κοιταξεις.....
καλό καλό!!!
θες γυαλιά τύπε!!
Πολλη αναλυση ρε παιδια.
Μια πολυ συμπαθητικητριανταρατριανταπενταρα ειναι, που αξιζει κατα τη γνωμη μου τα λεφτα που ζηταει.
Αυτα απο μενα.
Πολλη αναλυση ρε παιδια.
Μια πολυ συμπαθητικη τριανταρα ειναι, που αξιζει κατα τη γνωμη μου τα λεφτα που ζηταει.
Αυτα απο μενα.
Οι αεροπορικές μετακινήσεις έχουν αυξημένο κόστος ;)Ρε παιδιά αυτή έχει καβαλήσει καλάμι. Τις προάλλες που τηλεφώνησα μου είπε ότι η τιμή άλλαξε σε 120 την ώρα και ήταν και μιλούσε με ένα επιθετικό στυλάκι. Φυσικά δεν προχώρησα σε ραντεβού.
Αν και παρακολουθω χρονια το σαιτ αλλα γραφω σπανια παντα ειχα την απορια μετα απο μερικες φωτο της που ειδα αν οντως αξιζει γιατι εγω δεν θα εδινα ουτε 50 ευρω για να βρεθω μαζι τηςΡε παιδιά αυτή έχει καβαλήσει καλάμι. Τις προάλλες που τηλεφώνησα μου είπε ότι η τιμή άλλαξε σε 120 την ώρα και ήταν και μιλούσε με ένα επιθετικό στυλάκι. Φυσικά δεν προχώρησα σε ραντεβού.
Οι αεροπορικές μετακινήσεις έχουν αυξημένο κόστος ;)
Οτι τότε που ντεμεκ της πήρανε το δίπλωμα και θα πήγαινε στα ραντεβού με το αεροπλανακιTι εννοείς;
Οτι τότε που ντεμεκ της πήρανε το δίπλωμα και θα πήγαινε στα ραντεβού με το αεροπλανακι
Ρε παιδιά αυτή έχει καβαλήσει καλάμι. Τις προάλλες που τηλεφώνησα μου είπε ότι η τιμή άλλαξε σε 120 την ώρα και ήταν και μιλούσε με ένα επιθετικό στυλάκι. Φυσικά δεν προχώρησα σε ραντεβού.
Έτσι είναι το γράφει και στο site της.
από τις 13:00 ως τις 22:00 χρεώνει 120€, μετά τις 22:00 είναι 150€
:S
καλά καλά,αγαπούληδες υπάρχουν παντού!Εχεις προβλημα σοβαρο...Να το κοιταξεις.....
σαν τους ταρίφες κατάντησε και αυτή!!και ξημέρωμα Σαββάτου, διπλό ένσημο