Εγώ πάντως όσο ακούω τα μπινελικώματα εδω μέσα, τόσο η Nayomi μου κεντρίζει το ενδιαφέρον. Απίστευτο κορίτσι! Αυθόρμητη και πιστεύω πως μιλάει ντόμπρα.
Ο τρόπος γραφης της δειχνει άνθρωπο που την πειράζει η κακοπροαίρετη κριτική. Και αντιδρά ασχημα. Σίγουρα όμως δεν είναι κακό παιδί, ούτε μπάζο, ούτε πρόστυχη.
Οι φωτογραφίες που μου έστειλε με πρόσωπο δείχνουν μια πολύ γλυκειά κοπελίτσα, όπως πάνω κάτω την είχα φανταστεί. Κι από την ημέρα που μου τις έστειλε, είμαι δυο φορές πιο περίεργος να γνωρίσω και να κάνω έρωτα σε αυτό το θαυμάσιο πλάσμα.
Ήθελα να κλείσω ένα ραντεβού μαζί της σήμερα, αλλά προέκυψε πάλι απρόσμενο ταξίδι στο εξωτερικό και τον ήπια κανονικά.
Με την πρώτη ευκαιρία όμως... θα γίνει της Πόπης... Νayomaki κούκλα μου έχω διαβάσει τόσα εδώ μέσα που αισθάνομαι σαν να σε ξέρω. Και στην πρώτη ευκαιρία συνάντησης ο "ποδολάγνος" θα σου δηλωσει το νικ νέημ του... αν και δεν θα χρειάζεται να το πω... θα το καταλάβεις... Και μάλιστα θα σου έχω κι ένα ξεχωριστό δωράκι που ελπίζω να σου αρέσει.
Φιλάκια όπου γουστάρεις μωρό μου.