Παντως σε εμφανιση, δεν πρεπει να ειναι οτι καλυτερο υπαρχει...εκει ισως να εχει δικιο ο Παλερμο!!!Αλλα γουστα ειναι αυτα...και μετα στις υπηρεσιες ειναι κοινη αποδεκτη σε πολλα ατομα...οποτε Παλερμο, μην ασχολεισαι γιατι θα παραξηγηθεις.... οτι κατι εχεις μαζι της!!!..Δεν ειμαστε χαζοι...ξερουμε οτι ειναι Β' Εθνικη οσον αφορα με αλλες!!Στις υπηρεσιες ομως συμφωνα με πολλους..δεν εχω παει μαζι της,αλλα με αυτα που διαβαζω ειναι Α' Εθνικη!!
δυστιχως οταν διαβαζω ποστ σαν τα πιο πανω
καταλαβαινω γιατι φτασαμε εκει που φτασαμε σαν κοινωνια
δεν θελω ουτε να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου ουτε με τον παλερμο
αλλα εχω πει το εξεις και επιδη σε εχω σε εκτιμηση και το ξερεις
θελω να μου πεις την γνωμη σου σε αυτο:
απο την στιγμη που καποιος δεν εχει επισκεφτει την οποιαδηποτε κοπελα
δεν εχει δικαιωμα να κατηγορει χωρις να εχει ιδιαν αποψη.
ουτε για σερβις ουτε για πραγματα που δεν ξερει?
ουτε εγω την εχω παρει αφου και σπανια ανεβαινω αθηνα, αλλα και επιδη τις τελευταιες φορες (οπως πριν καμια 10αρια μερες),ηταν κοντα και η κοπελα
οποτε δεν μπορω να εκφερω πληρη αποψη.
εχω ομως στειλει και δωσει το τηλεφωνο της, σε αρκετα φιλαρακια απο εδω που μενω και ανεβαινουν συχνα αθηνα, η ατομα που
ρωτανε σε πμ για κατι με αναλογες υπηρεσιες
(σορρυ δεσποινης δεν ξερω αν στο εχει πει κανεις απο αυτους αλλα προτιμουσα να μην το μαθεις)
διευκρινιζοντας παντα ομως οτι δεν εχω ιδιαν αποψη.
απο κανεναν δεν εχω ακουσει παραπονο και οι περισοτεροι μου λενε κανονισε το με 1000...
οποτε μου ειναι δυσκολο να πιστεψω τον καθενα που μιλαει με αερολογιες και υποθεσεις.
δευτερον το θεμα εμφανισης ειναι υποκειμενικο για μενα ειναι μετρεια προς το καλο
και σιγουρα, παρα πολυ καλο, αναμεσα στα περισοτερα κωλγκερλ, που κατα καιρους εχετε ολοι καλεσει και πληρωσει ανεξαρτητα η μη.
και τελος εγω προσωπικα καποια στιγμη, την ειχα πει στην συγκεκριμενη μεσω πμ και δεν με ζαλισε, ουτε μου τα επριξε αντιθετως οταν καταλαβε οτι ηταν λαθος, ειχε στειλει και συγνωμη.
απο την στιγμη που εσας σας εχει ζαλισει, γιατι δεν την εκθετετε εδω, δημοσια να δωσει εξηγησεις?
ποσταρετε μια παραθεση με τα τοσα πμ που λετε να δουμε θα το αρνηθει?
τι θα πει?
ετσι απλα λεμε μας εχει ζαλισει απο πμ?
για σενα ξερω οτι αληθευει παιχτουρα η ιδια το παραδεχτηκε
οτι σου εστειλε
οποτε αναρωτιεμαι γιατι να μην κανει το ιδιο και για τους αλλους?
υ.γ. οσο και την υπερασπιζοντε καποιοι, οσο και να την κατηγορουν καποιοι αλλοι.
υπαρχουν μερικα πραγματακια, που κανουν καποιους να την θελουν
πχ. εμενα το γεγονος οτι 2-3 φορες, της ειπα, τοτε θα ειμαι αθηνα και τελικα δεν πηρα καν τηλ. γιατι ειρθε και η δικια μου κοντα.
και παρολα αυτα δεν μου εχει πει τιποτα.οσο νανε με τραβαει.
αλλοι πανε, για τον τροπο συμπεριφορας.
αλλοι, για την διαθεση και τις υπηρεσιες.
οπου δεν εχω δει και πολους να τα κατηγορουν...
ο καθενας, εχει τα γουστα και τα θελω του
και ο καθενας, περνει αυτο που τον εκφραζει και του αξιζει.
οποτε λιγο σεβασμος μεταξυ μας, δεν βλαπτει νομιζω
απο οποια πλευρα και να ειμαστε...