123BigGeorge
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.690
- Πόντοι
- 1.446
Έννοια σου και ξέρω που το πας πονηρή αλεπού...Food for thought
Έννοια σου και ξέρω που το πας πονηρή αλεπού...Food for thought
Περίπου 1.65
τελικα δεν μας ειπες . πριαμο ηλιουπολη κανεις συναντησεις η οχι?Priamos cinema ok
Έχεις συμβόλαιο με το χοτελ για μίζα κι επιμένεις;τελικα δεν μας ειπες . πριαμο ηλιουπολη κανεις συναντησεις η οχι?
Τι το'θελες τώρα να το πες αυτό; Πάρε ομπρέλα γιατί άρχεται η καταιγίς...Πως θα γίνει να σε πάρουμε χωρίς paysafe στον Πρίαμο Μεταμόρφωσης ή Παγκράτι; Μην φοβάσαι το στήσιμο την στιγμή που θα κανονίσουμε,μεγάλα παιδιά είμαστε..
Χαχαχα !!!! Έρχομαι κι εγώ δεν θα σε στήσω μεγάλα παιδιά είμαστεΠως θα γίνει να σε πάρουμε χωρίς paysafe στον Πρίαμο Μεταμόρφωσης ή Παγκράτι; Μην φοβάσαι το στήσιμο την στιγμή που θα κανονίσουμε,μεγάλα παιδιά είμαστε..
Nαι αλλά εγώ δεν ζητάω pay safe εσύ ζητάς. Λέγε γίνεται ή όχι;;Χαχαχα !!!! Έρχομαι κι εγώ δεν θα σε στήσω μεγάλα παιδιά είμαστε
Είσαι πούτανιτσα κι εσυ ε και θες κι εσυ paysafecard! Καλά το κατάλαβαNαι αλλά εγώ δεν ζητάω pay safe εσύ ζητάς. Λέγε γίνεται ή όχι;;
Πολύ cool το αντιμετώπισες παραδόξως. Είσαι όντως η @Helena - Nayomi ή μήπως κάποια άλλη;Είσαι πούτανιτσα κι εσυ ε και θες κι εσυ paysafecard! Καλά το κατάλαβα
Εγώ είμαι αφού ειπαμε από το φθινόπωρο νομίζω Νοέμβρη είπα να μην βρίζω. Στο χα πειΠολύ cool το αντιμετώπισες παραδόξως. Είσαι όντως η @Helena - Nayomi ή μήπως κάποια άλλη;![]()
Και πολύ καλά κάνεις. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάς την ψυχούλα σου και να σπας τα νεύρα σου. Κι εγώ στα'χα πειΕγώ είμαι αφού ειπαμε από το φθινόπωρο νομίζω Νοέμβρη είπα να μην βρίζω. Στο χα πει
Εγώ είμαι αφού ειπαμε από το φθινόπωρο νομίζω Νοέμβρη είπα να μην βρίζω. Στο χα πει
και για μιζα και για δυναμο χα χα χαΈχεις συμβόλαιο με το χοτελ για μίζα κι επιμένεις;
Tους κανόνες τους θέτει αυτός που πληρώνει..Από εμένα ΟΧΙ..25 εουρος paysafecard επιεικως (αφαιρείται από το πόσον)για να κλειστεί το ραντεβού 3-4 ωρες πιο πριν. Χωρίς λεφτακια δεν ξεσηκώνομαι , δεν αφήνω τις δουλειές μου και τη ζωή μου, δεν ντύνομαι δεν βάφομαι δεν ξοδεύω τη βενζίνη για ΚΑΝΕΝΑ, δεν χαλιέμαι, δεν χαριζομαι. Those are the rules!.