GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
χαχαχαχα τι εχεις να ακουσεις τωρα...ψηνεσαι τωρα για Salem;μπορεις;
χαχαχαχα τι εχεις να ακουσεις τωρα...ψηνεσαι τωρα για Salem;μπορεις;
Τηλ απο αλλο νουμερο και συ..Έλενα, με είχες κάνει φουλ μπλοκ επειδή κάποια στιγμή είχα αργήσει να σου επιβεβαιώσω το ραντεβού ενώ σε παλαιότερες συναντήσεις μας ήταν όλα μια χαρά. Υπάρχει περίπτωση να τη βρούμε λίγο τη φάση;
Καλά γράφω γιατί είχα περάσει καλά αλλά δε θα κάνω και κασκαντερικα κιόλας...Τηλ απο αλλο νουμερο και συ..
Δυσκολο ειναι?
Τι ώρα θες 8 το πρωί η 9?Τελικά να ελπίζω για κάνα πρωινό ή να προσπερασω;
Θέλω να, σας πω ότι πλέον εκτός από Γλυφάδα, προσανατολιζομαι στα ΒΌΡΕΙΑ ΠΡΟΆΣΤΙΑ, μέσω Αττικής οδού, xxxdream, Priamos Cinema, Pines, καθως Μου είναι πιο βολικό. Να με έχετε υπ όψιν σας πλέον σοβαρά για τα Βόρεια, Προαστια.Να πω παλι ότι μέχρι το τέλος του έτους είναι 60 ευρώ σε χοτέλ Γλυφάδα, 90 σε άλλες περιοχές κι 100 Βόρεια Προάστια. 100 σε σπίτια Γλυφάδα, Βάρη κλπ, στα, υπόλοιπα επιλεκτικά 150 για 1,5.ωρα. Για έξοδο βράδυ πάλι επιλεκτικά 250 ευρω με σεξ, ενημέρωση από την προηγούμενη. 100 ευρώ για χορό στριπτίζ σε happenings για 30 λεπτά, ενημέρωση από την προηγούμενη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι φώτο που ανεβάζω εδώ σας αρέσουν?
Είσαι σίγουρη, το σκέφτηκες καλά; Θα σε φάνε οι δρόμοι και οι βενζίνες. Εκτός κι αν εννοείς με άλλη χρέωση απ' αυτή που έχεις για συναντήσεις σε ξεν/χεία της Γλυφάδας.Θέλω να, σας πω ότι πλέον εκτός από Γλυφάδα, προσανατολιζομαι στα ΒΌΡΕΙΑ ΠΡΟΆΣΤΙΑ, μέσω Αττικής οδού, xxxdream, Priamos Cinema, Pines, καθως Μου είναι πιο βολικό. Να με έχετε υπ όψιν σας πλέον σοβαρά για τα Βόρεια, Προαστια.
για Salem ποσα θες;κι εννοειται οτι μας αρεσουν οι φωτο σου!εισαι απλα μια ΚΑΒΛΑ!Θέλω να, σας πω ότι πλέον εκτός από Γλυφάδα, προσανατολιζομαι στα ΒΌΡΕΙΑ ΠΡΟΆΣΤΙΑ, μέσω Αττικής οδού, xxxdream, Priamos Cinema, Pines, καθως Μου είναι πιο βολικό. Να με έχετε υπ όψιν σας πλέον σοβαρά για τα Βόρεια, Προαστια.
Ναι 100 είπα το έγραψα παραπάνωΕίσαι σίγουρη, το σκέφτηκες καλά; Θα σε φάνε οι δρόμοι και οι βενζίνες. Εκτός κι αν εννοείς με άλλη χρέωση απ' αυτή που έχεις για συναντήσεις σε ξεν/χεία της Γλυφάδας.
90για Salem ποσα θες;κι εννοειται οτι μας αρεσουν οι φωτο σου!εισαι απλα μια ΚΑΒΛΑ!
Έχεις δίκιο. Ου γαρ έρχεται μόνον...Ναι 100 είπα το έγραψα παραπάνω
Ναι 100 είπα το έγραψα παραπάνω
τωρα ερχεσαι;σε καμια ωρα εννοω!Ναι 100 είπα το έγραψα παραπάνω
90
Τι σημαίνει αυτό δηλΈχεις δίκιο. Ου γαρ έρχεται μόνον...
Έρχομαι άμεσα ναι πάρε τηλέφωνακιτωρα ερχεσαι;σε καμια ωρα εννοω!
Είναι έκφραση, που προέρχεται από την αρχαία φράση "δεινόν τό γῆρας, οὐ γάρ ἔρχεται μόνον", δηλ. με άλλα λόγια ότι μαζί με το να μεγαλώνουμε (το γήρας), ξεχνάμε κιόλας (σε μένα αναφέρομαι).Τι σημαίνει αυτό δηλ
Πρεπει να παω να παρω paysafe;Τι σημαίνει αυτό δηλ
Έρχομαι άμεσα ναι πάρε τηλέφωνακι
Τώραααααα κοιμήθηκα καλό βράδυΠρεπει να παω να παρω paysafe;
Τώραααααα κοιμήθηκα καλό βράδυ
τι ωρα να σε παρω αυριο το πρωι;Τώραααααα κοιμήθηκα καλό βράδυ