Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.962
Hello!!!
hello Γυναίκα ΓοητείαHello!!!
Έλενα οι παντρεμένοι κλπ που κανονίζουμε στα μουλωχτα όταν είμαστε σπίτι ή σε διάλειμμα στη δουλειά, προτιμάμε τα μυνήματα στο viber. Για σκέψου το μηπως απαντάς και σ' αυτά. Πάντα μπορείς να κάνεις μπλοκ αυτούς που σε ενοχλούν.Έβαλα και VIBER να δούμε πως θα παει αλλά θ απαντώ μόνο σε κλήσεις. Αν χαλάσει το τηλ θα το βγάλω πάλι να ξερετε. ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ
Σε θέλουμε...Η τιμή είναι 90 ευρώ συν 10 αναλ. Πάω Νότια και Βόρεια σε χοτελ, όχι κέντρο. Πάω και σε σπίτια 150 ευρώ για έως 1/5 - 2 ώρες. 4 ωρες τουλάχιστον πιο πριν ενημέρωση. Προκαταβολή 25 ευρώ paysafe card. Για stripshow σε bachelor χοροσ 30’ λεπτά = 100 συν από 100 ευρώ για όποιον θέλει στη. Για έξοδο φαγητό η club κλπ 3 ωρες με σεξ= 300 ευρώ. Για διήμερο με γνωστούς κατόπιν συνεννόησης= 500 ευρώ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί δεν με θέλετε;
Όχι οποίος δεν μιλάει φιλάκια. Μόνο ν ακούω τη φωνή δρν μπορώ να πηγαίνω όπου ναι ναι και φυσικά προκαταβολή είναι ένα σωρό που πρέπει να κανονιστούνε , δεν θα φαω τη ζωή μου στα μηνύματα. Ούτε μια το εξατομμυριο ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ! Αιντε σιγά μην σας πληρώνω κιόλας να με γαμησετε αρκετάΈλενα οι παντρεμένοι κλπ που κανονίζουμε στα μουλωχτα όταν είμαστε σπίτι ή σε διάλειμμα στη δουλειά, προτιμάμε τα μυνήματα στο viber. Για σκέψου το μηπως απαντάς και σ' αυτά. Πάντα μπορείς να κάνεις μπλοκ αυτούς που σε ενοχλούν.
Τα φιλιά μου
Καλημέρα σαςΓια να βρίσεις κάποιον πρέπει να σου έχει πει κάτι άσχημο η προσβλητικό,ο τύπος παραπάνω σου είπε κάτι το οποίο σε μεγάλο ποσοστό ισχύει...αλήθεια με το να γράφεις έτσι-πιστεύεις κερδίζεις κάτι;
Συμφωνώ. Ραντεβού με μηνύματα μόνο με όποιον ξέρεις από πριν.Όχι οποίος δεν μιλάει φιλάκια. Μόνο ν ακούω τη φωνή δρν μπορώ να πηγαίνω όπου ναι ναι και φυσικά προκαταβολή είναι ένα σωρό που πρέπει να κανονιστούνε , δεν θα φαω τη ζωή μου στα μηνύματα. Ούτε μια το εξατομμυριο ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ! Αιντε σιγά μην σας πληρώνω κιόλας να με γαμησετε αρκετά
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό Έλενα. Και δε χρειάζεται να με βρίσεις, έχουμε μιλήσει, έχουμε συναντηθεί (όχι για σεξ) και όταν θέλω και μπορώ θα στείλω κάρτα και μετά θα σου στείλω μνμ στο Viber. Ξέρω ότι είσαι εντιμη. Αυτούς που καυλαντιζουν καντους μπλοκ, κανείς δεν σου αφαιρεί αυτό το δικαίωμα. Και πάλι τα φιλιά μουΗ μάλλον όχι, διότι μας δουλεύεις με τους παντρεμένους. Θα ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ PAYSAFE CARD αφού είστε αποφασισμένοι δήθεν για ραντεβού αλλά σας εμποδίζει η παντρειά, θα τη στέλνετε και μετά θα κανονίζουμε με μηνύματα για ραντεβού. Οκ; Πως σου φαίνεται αυτό; Αιντε με τις κοροϊδίες σας συνέχεια. Εσυ πας σε δουλειά με μηνύματα; Αιντε μη σε βρίσω, θα αγοράζετε 25 ευρώ PAYSAFECARD κι έπειτα θα σας μιλάω να καυλαντιζετε στο VIBER
θελωωΑπό αύριο κι έως τέλος του μήνα ΕΚΠΤΩΣΗ: 70 ευρώ τιμή για 2 φορές χωρίς αναλ, 1 ώρα, σε χοτελ μόνο σε Γλυφάδα. Η paysafe ισχυει. 4 ωρες και περισσότερο ενημέρωση.
Βάλτο 70 με φουλ πρόγραμμα, να τιναξεις την μπάνκα στον αέρα..Από αύριο κι έως τέλος του μήνα ΕΚΠΤΩΣΗ: 70 ευρώ τιμή για 2 φορές χωρίς αναλ, 1 ώρα, σε χοτελ μόνο σε Γλυφάδα. Η paysafe ισχυει. 4 ωρες και περισσότερο ενημέρωση.
Ξεφτίλες παλιανθρωποιΒάλτο 70 με φουλ πρόγραμμα, να τιναξεις την μπάνκα στον αέρα..
καλημέρα όμορφηΚαλημέρα!
€ 60 ή 70 τιμή προσφοράς μέχρι τέλος του μήνα, που έγραψες πιο πάνω; Σε ρωτάω για να μην υπάρξει παρανόηση από κανένα μέλος και χαλάσετε τις καρδιές σας χωρίς λόγο.Για 1 φορά σεξ - 50 ευρώ σε χοτέλ Γλυφάδα, για 2 φορές 60 ευρώ. Γλυφάδα.