Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 14.930
Hello guys!!!
Hi κορίτσι τι κάνεις; Πώς περνάς το Σάβατοβραδο σου;Hello guys!!!
Καλα περνάω, εδώ στη θάλασσα. Εσυ?Hi κορίτσι τι κάνεις; Πώς περνάς το Σάβατοβραδο σου;
Στη θάλασσα τέτοια ώρα; μπράβο! Ελπίζω να έχεις παρέα.Εγω σπίτι ταινίες και μπυριτσα.Καλα αλλά ψιλό βαρετάΜακαρι να ήμουν μαζί σου για κουβεντουλα.Οχι το σεξ δεν είναι τα πάντα στη ζωήΚαλα περνάω, εδώ στη θάλασσα. Εσυ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν κάνω ραντεβού τέτοιες ώρες για τον φίλο που έστειλε μήνυμα τώρα.
Όχι δεν είμαι διακοπές, απλώς η τιμή είναι 90 όχι 45, επίσης δεν απαντώ ας μηνύματα κι όποιος στέλνει μήνυμα, κάνω κλήση πισω και καλεί μετά από 1 ώρα τρώει μπλοκ ξεκάθαρα. Τελείωσαν οι σάπιοι απο μένα και οι βρωμιαρηδες και οι τζάμπατζηδες και τα ψίχουλα. ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΡΌΙΔΕΨΕΤΕ ΞΑΝΆ ΕΜΈΝΑ. ΚΑΝΕΙΣ. ΔΕΝ πληρώνω νταβαδες, αγαπουληδες, γραφεία κλπ πάρτε το χαμπάρι. Όποιος κοροϊδεύει πλέον έχω τρόπο.Έλενα μου έχω προσπαθήσει να σε πάρω 2 φορές την Παρασκευή και το έβγαζε απενεργοποιημένο και σήμερα κατειλημμένο! Είσαι διακοπές;
Καλησπέρα. Με ολο το θάρρος.. θέλω να σε γνωρίσω, αλλα φοβάμαι οτι θα με αρχισεις στα καντήλια. Αλήθεια το αναφέρω.Όχι δεν είμαι διακοπές, απλώς η τιμή είναι 90 όχι 45, επίσης δεν απαντώ ας μηνύματα κι όποιος στέλνει μήνυμα, κάνω κλήση πισω και καλεί μετά από 1 ώρα τρώει μπλοκ ξεκάθαρα. Τελείωσαν οι σάπιοι απο μένα και οι βρωμιαρηδες και οι τζάμπατζηδες και τα ψίχουλα. ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΡΌΙΔΕΨΕΤΕ ΞΑΝΆ ΕΜΈΝΑ. ΚΑΝΕΙΣ. ΔΕΝ πληρώνω νταβαδες, αγαπουληδες, γραφεία κλπ πάρτε το χαμπάρι. Όποιος κοροϊδεύει πλέον έχω τρόπο.
Σου έστειλα να σε ρωτήσω αν δουλεύεις γιατί είναι Κυριακή αρχικα. Τι να σου πω όλα καλά κοπελιά!Όχι δεν είμαι διακοπές, απλώς η τιμή είναι 90 όχι 45, επίσης δεν απαντώ ας μηνύματα κι όποιος στέλνει μήνυμα, κάνω κλήση πισω και καλεί μετά από 1 ώρα τρώει μπλοκ ξεκάθαρα. Τελείωσαν οι σάπιοι απο μένα και οι βρωμιαρηδες και οι τζάμπατζηδες και τα ψίχουλα. ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΡΌΙΔΕΨΕΤΕ ΞΑΝΆ ΕΜΈΝΑ. ΚΑΝΕΙΣ. ΔΕΝ πληρώνω νταβαδες, αγαπουληδες, γραφεία κλπ πάρτε το χαμπάρι. Όποιος κοροϊδεύει πλέον έχω τρόπο.
Ρε μαλακα πηγαίνε γαμησου ότι θέλω θα κάνω, αναφορά θα, σου δωσω? Έγινε, αυτό που αναφέρω ναι η όχι? Θεωρείς ότι θα παίξεις με μένα παρακμιακε? Αντε γαμησου μπλοκ. Αναφορά θα δώσω τι κάνω ρε? Αντε μαλακό πίτουρα. Και τα ζευγάρια πάρτε τ αρχιδια μου πάτε αλλού να μοιράσετε την πληρωμή λεμεεεεε αντε μηδενικά που θα μοιραστώ τα λεφτά που πουλάτε προστασία για το τίποτα. Ότι θέλω θα κάνω ρε αντε αρψιδιΣου έστειλα να σε ρωτήσω αν δουλεύεις γιατί είναι Κυριακή αρχικα. Τι να σου πω όλα καλά κοπελιά!
Ρε σου λέω δεν υπάρχει αυτό που ζω, τώρα στέλνουν και στις παραλίες που πάω από κοντά κάτι loosers, κι αναγκάζομαι να φεύγω πιο κει γιατί θα τους σπάσω στο ξύλο , με το ζόρι να γαμησουν τζάμπα ρε αντε γαμιοληδες, ουστ. Θέλω πολύ να τους σπάσω στο ξύλο έρχονται και κολλάνε και τους στέλνουν, ουστ θα γίνει χαμός.Nayomi μου φαίνεται οτι είσαι
ολίγον νευριασμένη
Καλο βραδυ και ησυχο ευχομαιΟ νοών νοειτω. Καλό βράδυ.
Δως τους απο καμια Monopoly και πες τους οτι αυτα αξιζουν...Ας μην αναφέρω κάτι ανεκδιήγητουσ παλιούς πελάτες που θέλουν λεφτά να με γαμησουν.... Θέλουν και να τους πληρώσω τ αρχιδια.... Που είναι σαν να τράκαραν με κάνα στιλο, επειδή δεν έχω λεφτά θέλουν να ησουν η τζάμπα η να τους πληρώσω λες και είμαι καμια, απελπισμένη γριά ναουμε. έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους. Χιχιχι, αυτό τώρα που το πάτε? Οι σιχτιρισμενοι τους σιχαίνομαι αυτός μην τους βάζετε να πάρουν τηλέφωνακι