Φυσικά και κατι άλλο συμβαίνει, όλοι αυτοί που παίρνουν, παίρνουν τηλ γιατί νομίζουν ότι είμαι καθυστερημένη χαζούλα που παίρνω ναρκωτικά, που μπορούν να δουν στο τηλ τί φρούτο είμαι για να κάνουν καυλάντα. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ! Κι αν έχουν παν στα καταγώγια του κέντρου με τις γυψοσανίδες και σε όποια πάει κει, γιατί αυτό προωθείται κι από δω μέσα. ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ χοτελ να γαμήσουμε.
Εγώ λοιπόν δεν είμαι, δεν ήμουν και δεν θα υπάρξω έτσι.
Έτσι λοιπόν, παίρνουν οι παρακατιανοί, άφραγκοι του σάιτ εδώ, κι αρίζουν, αχ, δεν μπορώ το σαλεμ, δεν μ πορώ τέτοια ώρα....κλπ. Συγνώμη μωρή πουστάρα, τί με νοιάζει. εγώ θα σε πληρώσω πουτάνα? εσύ έρχεσαι και θες υποτίθεται, κάνε μία παράκαμψη κι έλα ας πουμε στο σαλεμ. Δεν μπορώ να εξηγώ τα ίδια.
Πηγαίνετε στις σαύρες στο κέντρο δεν με νοιάζει, τί να κάνουμε τώρα. εγώ έχω αυτ'ην την ποιότητα και γι αυτό και είμαι έτσι, δεν με αφορά η μάζα και ποτέ δεν μ ενδιέφερε. Πώ πω, γι αυτό δεν έχω δουλειά, γιατι τα στάνταρ μου είναι άλλα και προφανώς εδώ οι περισσοτεροι δεν είναι έτσι. Οπότε πορεύομαι. δεν έχω παράπονο και ούτε είμαι αχάριστη για το σάιτ που με φιλοξενεί, ούτε γι αυτούς που με προτιμούν, αλλά είναι λίγοι, και ισως κάποιοι άλλοι θέλουν 20 χρονές 1,80 , γι αυτό και πάνε εκεί δικαιολογημένα.
Λοιπόν, άντε πρωί πρωί, μαλάκες. ΆΜ ρωτήσετε τουσ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΡΙΟΥΣ, θα δείτε τί θα σας πούνε για μένα. Μωρέ κάθομαι κι απολογούμε για τα ζιγκολίκια σας εδώ και κάτι τζόβενα 50 χρονών κι άνω που θέλουν να τους παίρνω πίπες για να μου δώσουν 100 ευρώ. να πα να γαμηθείτε εσείς οι ζιγκολό, άφραγκοι, τσιφούτια. Έχετε φάει όλοι μπλοκ πλέον στο τηλεφωνο, και δεν θα υποστώ πάλι τα τσιγκουνιλίκια σας.
Υπάρχουν τύποι χαρούμενοι κι ωραίοι που με κάνουν να νοιώθω ωραία, δεν είναι τσιγκούνια. Κι εγώ, δεν ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ, κι αυτούς θέλω, οι άλλοι τρώτε κατευθείαν μπλοκ, δεν ασχολούμύαι πλέον!