Τα εχει αυτα τα ξεσπασματα η Ελεναρα,ολοι οι παλιοι την ξερουμε.Καποτε ειχε δυνατο ονομα και πολλες καλες κριτικες.Την ειχα παρει κατι χρονια πισω,απο αλλο φορουμ που ειναι πιο πολυ με ανεξαρτητες και γραφεια.Ειχα περασει πολυ καλα ομολογω.Μαλλον εχει φαει πολλα ακυρα σε κανονισμενα ραντεβου και εχει αυτη τη σταση,ποιος ξερει...
Θα την ξαναπαιρνα αλλα αποφευγει το κεντρο και εμενα δε με βολευουν τα ξενοδοχεια που θελει,παντως αξιζει μια δοκιμη.Συνηθως την πειραζω και την τσιγκλαω για να αρχισει να βριζει αλλα επειδη παλιωσε το αστειο,ειπα να γραψω δυο σοβαρα λογια για να μαθαινουν οι νεοι και να θυμουνται οι παλιοι του φορουμ.
παιζει αν μπει και το δει,να μου ριξει και 'μενα κανα μπινελικι
Τα εχει αυτα τα ξεσπασματα η Ελεναρα,ολοι οι παλιοι την ξερουμε.Καποτε ειχε δυνατο ονομα και πολλες καλες κριτικες.Την ειχα παρει κατι χρονια πισω,απο αλλο φορουμ που ειναι πιο πολυ με ανεξαρτητες και γραφεια.Ειχα περασει πολυ καλα ομολογω.Μαλλον εχει φαει πολλα ακυρα σε κανονισμενα ραντεβου και εχει αυτη τη σταση,ποιος ξερει...
Θα την ξαναπαιρνα αλλα αποφευγει το κεντρο και εμενα δε με βολευουν τα ξενοδοχεια που θελει,παντως αξιζει μια δοκιμη.Συνηθως την πειραζω και την τσιγκλαω για να αρχισει να βριζει αλλα επειδη παλιωσε το αστειο,ειπα να γραψω δυο σοβαρα λογια για να μαθαινουν οι νεοι και να θυμουνται οι παλιοι του φορουμ.
παιζει αν μπει και το δει,να μου ριξει και 'μενα κανα μπινελικι
Επιβεβαιώνω πλήρως την πρώτη παράγραφο προ δεκαετίας για την κοπέλα, και από κοντά εξαιρετική σε όλα (και ως συμπεριφορά).
Δεν περίμενα ότι είναι ακόμη στο χώρο, είναι δελεαστική η σκέψη για μία συνάντηση μετά από μία δεκαετία περίπου.
Ρε σεις κάνετε πλάκα?
Κάθεται και βρίζει και καταριέται τους πάντες και τα πάντα επειδή δήθεν δεν έχει δουλειά?
Που την παίρνεις για ραντεβού και το τηλέφωνο είναι πάντα κλειστό και αν τύχει να το έχει ανοιχτό και το σηκώνει ακούς το δις εξαμαρτείν.
Άμα πεινάει να το βουλώσει και να δουλέψει όπως οι άλλες.
Αν δεν θέλει στησίματα κλπ ας βγει να κάνει πιάτσα έξω στον δρόμο. Και στην τελική να πάει να κάνει άλλη δουλειά.
Έλα που θα την δικαιολογουμε συνέχεια.
Όλοι μα όλοι έχουν πει τα καλύτερα για αυτήν στο κρεββάτι αλλά δεν φτάνει αυτό.
Ας μαζευτεί να έχει δουλειά.
Η μαγκιά πληρώνεται
Σ ευχαριστω πολύ γι αυτά που γράφεις. Δεν ξέκοψα απλώς δεν είχα δουλειά και θύμωσα . Σ ευχαριστω. Θα ηρεμήσω κι αν έχω δουλειά θα βάζω και βιντεάκια, αν δεν έχω τι να βάλω για ποιο λόγο;
Ρε σεις κάνετε πλάκα?
Κάθεται και βρίζει και καταριέται τους πάντες και τα πάντα επειδή δήθεν δεν έχει δουλειά?
Που την παίρνεις για ραντεβού και το τηλέφωνο είναι πάντα κλειστό και αν τύχει να το έχει ανοιχτό και το σηκώνει ακούς το δις εξαμαρτείν.
Αν δεν θέλει στησίματα κλπ ας βγει να κάνει πιάτσα έξω στον δρόμο. Και στην τελική να πάει να κάνει άλλη δουλειά.
Η μαγκιά πληρώνεται
Σίγουρα αν ήμουν σαν τις άλλες θα το βούλωνα και θα είχα δουλειά . Άμα ήταν να το βουλώνω και να δουλεύω arbeit πήγαινα σε φάμπρικα. Άχρηστε εσυ μη γράφεις συμβουλές συο νήμα μου μιας και δεν με ξέρεις καν . Το τι θα κάνω κι αν γκρινιάζω είναι δουλειά μου και δεν θα μας πεις πως να δουλέψουμε παπαρι. Μπορείς εσυ να πας σε αυτές που είναι κρι στο κέντρο και γαμιουνται κρι να μη σε νοθζεαι με τι όρους θα δουλέψω. Τσιφλίκι σου είναι το θρεντ εδώ; Εγώ γκρινιάζω γιατί δεν έχω δουλειά με τους όρους που έχω, το αν δεν θέλετε γιατι σας ζητάω 20 ρυρω προκαταβολή το έχετε δείξει. Μωρέ μαλακα όσο σκέφτομαι τι λες πραγματικά αναρωτιέμαι αν νομίζεις ότι είσαι το αφεντικό εδώ ξαι θα μας κανείς κουμάντο. Τεσπα, είπα δεν θ γράψω αλλά δρν μπορώ ν αφήσω βα νομίζεις ότι μετά από τόσα που έχω κάνει θα κάτσω να σκύψω το κεφάλι κρι τη σε άτομα σαν σένα. Άμα ήθελα νταβατζακο αντράκλα σαν εσένα θα είχα μωρή Λουλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν θέλω βα συνεχίσω την αντιπαράθεση. Όταν θα έχω δουλειά μπορεί να επανέλθω με βιντεάκια προς τέρψιν
Σ ευχαριστω πολύ γι αυτά που γράφεις. Δεν ξέκοψα απλώς δεν είχα δουλειά και θύμωσα . Σ ευχαριστω. Θα ηρεμήσω κι αν έχω δουλειά θα βάζω και βιντεάκια, αν δεν έχω τι να βάλω για ποιο λόγο;
Ρε σεις κάνετε πλάκα?
Η μαγκιά πληρώνεται
Ρε μαλακα όσο διαβάζω στα που γράφεις τόσο νευριάζω ρε αρχιδι. Εδώ ρε παπαρι έχω όλη τη μετά το τηλ ανοιχτό και δεν παίρνει κανείς σωστός. Αν ρε μουνι για να έχω δουλειά πρέπει να είμαι απίκο στο μπιλ σε μια ώρα όπως ολοι θέλουν να πα να γαμηθειτε ρε. Εγώ δουλεύω περιφερειακά σε χοτελ και θέλω να ξετω ωρες πριν. Τι είμαι ταξιτζής; Κανένας σεβασμός δηλ; Έχω η δεν έχω δουλειές αναγκαστικά να και σε 1 η 1,5 ωρες να ερθω κάπου και χωρίς βα είμαι βέβαιη άμα θα είναι κάποιος; Οποίος δεν μ εμπιστεύεται 10, 20 ευρώ ε ας μην έρθει
Ρε μαλακα όσο διαβάζω στα που γράφεις τόσο νευριάζω ρε αρχιδι. Εδώ ρε παπαρι έχω όλη τη μετά το τηλ ανοιχτό και δεν παίρνει κανείς σωστός. Αν ρε μουνι για να έχω δουλειά πρέπει να είμαι απίκο στο μπιλ σε μια ώρα όπως ολοι θέλουν να πα να γαμηθειτε ρε. Εγώ δουλεύω περιφερειακά σε χοτελ και θέλω να ξετω ωρες πριν. Τι είναι ταξιτζής; Κανένας σεβασμός δηλ; Έχω η δεν έχω δουλειές αναγκαστικά να και σε 1 η 1,5 ωρες να ερθω κάπου και χωρίς βα είμαι βέβαιη άμα θα είναι κάποιος; Οποίος δεν μ εμπιστεύεται 10, 20 ευρώ ε ας μην έρθει
Εγώ δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα αφού αφαιρείται το 10 ευρώ από το 90 ευρω. Άρα λοιπόν όταν κάποιος φοβάται να δώσει 10,20 ευρω άρα λοιπόν είναι δεδομένο ότι θα φαω χλαπατσα και στήσιμο. Άρα λοιπόν κι εγώ φοβάμαι να πάω. Το να δώσετε 20 ευρώ στο χοτελ και η πουτανα που θα έρθει να είναι μπαζο η να μην έρθει δεν σας νοιάζει. Εμένα μου κάνετε μαύρη τη ζωή ενώ ξέρετε το ποιον μου, γιατί θέλω 10,20 ευρώ να νιωσω καλα να πάω. Άι καλα είναι ολοι άξιοι γι αυτό που κάνουν, δεν μετανιώνω καθολου
Και στα city tours παίρνετε από το πρωί για το απόγευμα και κλείνετε η από προηγούμενη, το ξερω γιατί μου λένε πελάτες . Εμένα γιατί νε κάνετε έτσι, ολοι παίρνουν ξαι θέλουν σε 1 ώρα η 1,5 και στο μπιλ η άλλου συο κέντρο χωρίς προκαταβολή. Γιατί μεχκάνετε έτσι;
Το τελευταίο διάστημα το τηλέφωνο το ανοίγω στις 11 τι πρωί αλλά δεν παίρνει κανείς , μόνο να ρωτήσουν αλλά δεν πειράζει ίσως υπάρχει ελπίδα και που παίρνουν τηλ
Το τελευταίο διάστημα το τηλέφωνο το ανοίγω στις 11 τι πρωί αλλά δεν παίρνει κανείς , μόνο να ρωτήσουν αλλά δεν πειράζει ίσως υπάρχει ελπίδα και που παίρνουν τηλ
ειναι απο τις ποιο οικονομικες ανεξαρτητες και θες να σου βαλει και προσφορα? αν ειναι να αρχισει να σας πληρωνει κιολας. μετα απορουμε για ποιο λογο βριζει η κοπελα και της την λεμε και απο πανω (μαζι κι εγω που την εχω κριτικαρει)
ειναι το καλυτερο κοριτσι και απλως εχει την ιδιαιτεροτητα επειδη ειναι μακρια να ζηταει κατι . δικο της ειναι το μαγαζι και οπως θελει το δουλευει .
αξιζει να δοκιμασετε και να καταλαβαιτε γιατι πληρωνετε τσαμπα τα 150 - 200 αρια
Σίγουρα αν ήμουν σαν τις άλλες θα το βούλωνα και θα είχα δουλειά . Άμα ήταν να το βουλώνω και να δουλεύω arbeit πήγαινα σε φάμπρικα. Άχρηστε εσυ μη γράφεις συμβουλές συο νήμα μου μιας και δεν με ξέρεις καν . Το τι θα κάνω κι αν γκρινιάζω είναι δουλειά μου και δεν θα μας πεις πως να δουλέψουμε παπαρι. Μπορείς εσυ να πας σε αυτές που είναι κρι στο κέντρο και γαμιουνται κρι να μη σε νοθζεαι με τι όρους θα δουλέψω. Τσιφλίκι σου είναι το θρεντ εδώ; Εγώ γκρινιάζω γιατί δεν έχω δουλειά με τους όρους που έχω, το αν δεν θέλετε γιατι σας ζητάω 20 ρυρω προκαταβολή το έχετε δείξει. Μωρέ μαλακα όσο σκέφτομαι τι λες πραγματικά αναρωτιέμαι αν νομίζεις ότι είσαι το αφεντικό εδώ ξαι θα μας κανείς κουμάντο. Τεσπα, είπα δεν θ γράψω αλλά δρν μπορώ ν αφήσω βα νομίζεις ότι μετά από τόσα που έχω κάνει θα κάτσω να σκύψω το κεφάλι κρι τη σε άτομα σαν σένα. Άμα ήθελα νταβατζακο αντράκλα σαν εσένα θα είχα μωρή Λουλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν θέλω βα συνεχίσω την αντιπαράθεση. Όταν θα έχω δουλειά μπορεί να επανέλθω με βιντεάκια προς τέρψιν
Ούτε εγώ θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου και ούτε απευθύνθηκα σε εσένα αλλά στους υπόλοιπους.
Εγω μιλάω επί προσωπικού πρώτα και μετά με όσα έχουν ειπωθεί εδώ μέσα.
Έχω πάρει τηλέφωνο και χωρίς κανέναν λόγο έχω ακούσει τα μπινελίκια της ζωής μου.
Παρόλα αυτά ξαναπροσπαθησα πολλές φορές να σε βρω στο τηλέφωνο διάφορες ώρες και πάντα ήταν κλειστό όπως έχουν αναφέρει και πολλοί άλλοι εδώ όπου ούτε νταβατζήδες είναι ούτε τίποτα όπως τους βαφτίζεις εσύ.
Αν ανατρέξεις σε παλιότερα μηνύματα εγώ έχω πει ότι άσχετα με τα τηλέφωνα κλπ, όταν θα μπεις στο δωμάτιο θα είναι εγγυημένα ότι θα περάσει ο πελάτης σούπερ.
Το θέμα πάλι της προκαταβολής έχω πει ότι αν κάποιος δεν βαριέται όλη αυτήν την διαδικασία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ότι θα χάσει τα λεφτά του.
Δεν έχω ούτε να κερδίσω αλλά ούτε και να χάσω από εσένα αλλά δεν μπορώ να διαβάζω μαλακιες από κάποιους για να κερδίσουν την συμπάθεια σου μήπως και τους κόψεις κάνα ευρώ.
Αυτά είχα να πω και δεν ξαναμπαίνω σε διαδικασία αντιπαράθεσης μαζί σου.
Ξεκινά τώρα τα γνωστά σου... Αδιάφορο μου ειναι